Pe 25.8.2017 SKA Pietari - Jokerit

  • 25 225
  • 289

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viime kaudella vastaava matsi SKA:lle 6-0 Zapolskin torjuessa lähes 50 kertaa. Nyt Jokerit pystyi pelaamaan täysin tasaisen kamppailun, joka kääntyi pienen huolimattomuuden takia kotivoitoksi. Euroopan ylivoimainen kärki ei ole kovin kaukana. Tästä opit mukaan, vastus ei paljoa helpotu sunnuntaina, mutta silloin voittaminen on jo realistista vaikka selkään voikin tulla.

Reginistä olen huolissani, olkoon vaikka kuinka huono alku ollut myös viime vuonna. Normankin oli toistaiseksi tähtien keskellä täysi lapanen.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
No joo, turpaan tuli, mutta tukka ei lähtenyt. Suhteellisen tasapainoinen ja rauhallinen esitys kuitenkn Jokereilta verrattuna viime kauden aika ajoin päättömäänkin koohotukseen. Matka jatkuu ja tästä on ihan hyvä jatkaa.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
SKA oli kliinisen hyvä, mutta ei meitin hävetä tarvitse. Muutama säätö, napsu lisää parilta pelimanneltamme niin keväällä pelataan uusiksi...
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Regin taisi olla viime kaudellakin ekoissa matseissa kujalla. Mutta muutosta siihen kenttään. Jore Joensuun tilalle ja Joensuu vaikkapa vaihtoon.

Norman oli kehno, tosin annetaan nyt se kuuluisa 10 peliä. Gilroy kesäterässä.

Mutta ihan hyvä peli meiltä, pari pomppua ja tulos olisi voinut olla toinen. Zapo oli loistava, Lepistö puolustuksen liideri. O'Neill, Anttila ja Pihlström hyviä hyökkäyksessä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
+++ kakkoskenttä
++ Zapolski
+ neloskenttä (pl. Marjamäki)

- ykköskenttä Regin etunenässä
-- Gilroy
--- Jalvanti, Marjamäki


Normanista paha sanoa vielä mitään, ensimmäinen peli ja vastassa heti SKA. Jätetään arviointi muutaman pelin päähän.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Yksi huono, yksi hyvä ja yksi ok erä. Kärkisenttereiden tekeminen vaisua. Anttila, pääosa pakeista ja Zapo hyviä. Tolvanen ikäisekseen yllättävän kypsä ja hyödyllinen muutenkin kuin asesankarina.

Jokerien yksi ongelma on tietty kliinisyys ja kiltteys. Tiukoissa matseissa taitavampia jengejä pitäisi pystyä tarvittaessa provosoimalla ja likaisella pelillä horjuttamaan, mutta semmoiset keinot on ilmeisesti johdon puolelta pannassa.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lepistön mukaan Jokerit näytti eilen että pystyy voittamaan minkä joukkueen tahansa. Varsin koominen lausunto.

Tästä on jauhettu tuolla Jokerit-osion puolella, ja olen samaa mieltä. Eilisen perusteella en keksi oikeastaan yhtään syytä, miksi Jokerit voisi kaataa Ska:n. Jokereilla ehkä yksi puolittainen huippupaikka, Ska:lla näitä oli vähintään viisi. Nollalla maalilla suoraan sanottuna koominen kommentti.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo mä ja katsoin ton matsin ja eihän Jokerit vastustajaan suhteutettuna huono ollut, mutta ei mitenkään erityisen lähellä edes jatkoaikaa saati voittoa. Ja kun viime kaudella Jokerit kuitenkin voitti SKA:n useamman kerran.
 
Toivottavasti asia korjaantuu ottelun alkuun mennessä. Virittäydyin ja kiirehdin kyllä töistä studiota varten, joten eittämättä harmittaa. Itse en televisiota käytä, joten homman pitää olla kunnossa Viaplayn puolella.
Viaplaylla oli tosiaan väärä feedi lähetykseen, peli ja studio tulivat Urheilu HD:lta, ja olivat upanneet Jääkiekko HD:n. Pahoittelut tästä Viaplayn osalta.

- Hemmo
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös