Boston Bruins 2017–2018

  • 87 569
  • 293
Avataanpas ensi kauden ketju myös Bruinssille.

Sopimustilanne näyttää tältä (pelaaja, palkka, viimeinen sopimuksen kattava kausi)

Maalivahdit

Tuukka Rask, $7,000,000 (2020-21)
Anton Khudobin, $1,200,000 (2017-18)

P1uolustajat

Brandon Carlo, $789,167 (2018-19)
Zdeno Chara, $4,000,000 (2017-18)
Torey Krug, $5,250,000 (2019-20)
Charlie McAvoy, $916,667 (2018-19)
Adam McQuaid, $2,750,000 (2018-19)
Colin Miller, $1,000,000 (2017-18)
Kevan Miller, $2,500,000 (2019-20)

John-Michail Liles, UFA
Joe Morrow, RFA

Hyökkääjät

David Backes, $6,000,000 (2020-21)
Matt Beleskey, $3,800,000 (2019-20)
Patrice Bergeron, $6,875,000 (2021-22)
Jakob Forsbacka Karlsson, $916,667 (2018-19)
Jimmy Hayes,
$2,300,000 (2017-18)
David Krejci, $7,250,000 (2020-21)
Brad Marchand, $6,125,000 (2023-24)
Riley Nash, $900,000 (2017-18)
Frank Vatrano, $792,500 (2017-18)


Noel Acciari, RFA
Dominic Moore, UFA
David Pastrnak, RFA
Tim Schaller, RFA
Ryan Spooner, RFA
Drew Stafford, UFA

Bostonin varausvuorot NHL Draftissa 2017

1. Kierros, 18. varaus
2. Kierros, 53. varaus (Edmonton)
4. Kierros, 111. varaus
6. Kierros, 173. varaus
7. Kierros, 195. varaus
7. Kierros, 204. varaus


Tässä myös mielenkiintoinen huhu koskien Bostonia

NHL Trade Rumors: Evander Kane to Boston Bruins

Lisäksi joukkueen GM Don Sweeney on kertonut, että mikäli hyvä kauppa saattuu kohdalle on hän valmis treidaamaan tulevan draftin 1. kierroksen varauksen.

 
Elämme kiinnostavia aikoja. Expansion draft lähestyy ja saa nähdä kuka lähtee... Huhut ovat kertoneet että mahdollisia lähtijöitä voisivat olla joku joukosta Beleskey, Hayes ja McQuaid. Luin myös jostain että Sweeney kaupittelee ykköskierroksen varausoikeutta, ja kuulemma laituri tai pakki olisi hakusessa. Esimerkiksi Minnesotan Jonas Brodin on kuulemma ollut Bruinsin kiinnostuksen kohteena.
 

Mvpr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Todennäköisin lähtijä C.Miller. Miller on ainoa pelaaja suojaamattomien listalta, kenen lähtö kirpaisee. Beleskey,/Hayes/MqQuaid+varausvuoro paketti vegasiin olisi huippu uutinen.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Todennäköisin lähtijä C.Miller. Miller on ainoa pelaaja suojaamattomien listalta, kenen lähtö kirpaisee. Beleskey,/Hayes/MqQuaid+varausvuoro paketti vegasiin olisi huippu uutinen.

Osittain samaa mieltä, mutta onhan McQuaid noista ylivoimaisesti paras jääkiekkoilija. Itse veikkaan, että Colin Millerin katto alkaa olemaan tuossa, koska kysehän ei ole siitä, etteikö olisi fyysisiä ominaisuuksia tai pelillisiä taitoja, vaan ihan pelisilmän puute. Ja sitä voi paikata vain hitaasti. Mitään suuria kehitysloikkia tuskin on tulossa.

Vaikka vertailu McQuaidin ja Colin Millerin välillä ei ole hedelmällistä, niin sanoisin McQuaidin olevan ja tulevan aina olemaan parempi jääkiekkoilija. Tämän lisäksi näitä kiekollisia puolustajia on tulossa Bostoniin, kuten McAvoy, joten parin vuoden päästä Colin Millerillä tuskin on enää käyttöä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Nyt laajennusdraftin jälkeen Bruinsin pakisto on lähellä valmista ja vaikuttaa siinä mielessä hyvältä, että siinä on jatkuvuutta ja hyvä tasapaino niin roolien kuin ikärakenteenkin osalta.

Krug - Carlo
Chara - McAvoy
McQuaid - Miller

O'Gara, Cross, Grzelcyk, Zboril

Mielestäni ihan hyvä balanssi. Leftin pakki voisi olla kiva lisä ja sitä voi rauhassa katsella, jos sellaista löytyisi. Itse laittaisin kaikki resurssit hyökkäyksen kehittämiseen.
 

Knap

Jäsen
Nyt laajennusdraftin jälkeen Bruinsin pakisto on lähellä valmista ja vaikuttaa siinä mielessä hyvältä, että siinä on jatkuvuutta ja hyvä tasapaino niin roolien kuin ikärakenteenkin osalta.

Krug - Carlo
Chara - McAvoy
McQuaid - Miller

O'Gara, Cross, Grzelcyk, Zboril

Mielestäni ihan hyvä balanssi. Leftin pakki voisi olla kiva lisä ja sitä voi rauhassa katsella, jos sellaista löytyisi. Itse laittaisin kaikki resurssit hyökkäyksen kehittämiseen.


Itse olisin valmis laittamaan Spoonerin + ykkösen vaikka Brodiniin ja "Greenway". Silloin puolustuksesta voisi puhua NHL tasoisena. TOP4 pakit koostuu joka vuosi vanhemmaksi tulevasta Charasta, Krugista, nuorista ja aika kokemattomista Carlosta ja McAvoysta. Tuohon kun saisi Brodinin, niin ai että.

NHL Entry Draft 2017
1. Kierroksen 18. vuoro
2. Kierroksen 53. vuoro (Edmontonista Chiarellin palkkaamisesta)
3. Ei vuoroa.
4. Kierroksen 111. vuoro.
5. Ei vuoroa.
6. 173. vuoro
7. 195. vuoro & 204. vuoro(Viime vuoden 7, vaihdettiin tämän vuoden Panthersin seiskaan.)

1. Kierroksella periaattessa ihan sama kenet varataan, tai ainakaan pelipaikalla ei ole väliä. Prospectpool on ihan ok mallilla-
Hyökkääjät: Pastrnak, Senyshyn, DeBrusk, Cehlarik, Bjork, Vatrano, Heinen, Forsbacka-Karlsson, Kuraly.
Puolustajat: Carlo, Zboril McAvoy, Lauzon, O'Gara, Johansson, Ryan Lindgren.
Myös on siellä Trent Frederick (joka oli yllätysvaraus viime vuonna, mutta nyt tehnyt NCAAssa yli PPG, joten näyttääkin ihan hyvältä).

Maalivahti pool on ihan mielenkiintoinen. Subban siellä on se lupaavin, mutta ei nyt mitään koviin lupaavia otteita ole esittänyt. Vaikka statsit ovatkin ihan hyvää luokkaa, niin ei silti ole edes Providencen ykkösmokke, eikä Subbanin NHL stinteistä kannata puhuakkaan. Kertonee myös jotain, että Vegas ei valinnut Subbania draftissa. McIntyre ollut taas NHLssä(kin) hyvä, mutta en usko että hänenkään potentiaalin kantavan pidemmälle kuin 2.veskariksi.
Vaikka maalivahdit ovatkin arvaamattomia, ja kehittyvät omiin aikoihinsa, niin minä voisin päästää Subbanista irti, ja koittaa treidata sen, kun hänellä vielä jotain treidi arvoa on.

Draftissa oma valintani 1. Kierroksella olisi Callan Foote. Hyvät tehot WHLstä viime kaudella, sekä kokoa löytyy hyvin. Juuso Välimäki olisi mielenkiintoinen myös, koska on Suomalainen, mutta menee varmaan aiemmin jo. Klim Kostinilla on oudot statsit, mutta voi hyvinkin olla Bruinssin valinta. Lias Andersson olisi hyökkääjistä suosikkini, mutta hänkin voi mennä aiemmin jo.

On ollut juttua, että Sweeney koittaa päästä eroon tuosta 1. Kierroksen varauksesta, ja nimenomaan kai Brodiniin yhdistetty(?)
Itse Sweeneynä, saattaisin koittaa treidata tuon ykkösen tuonne 1. Kierrosen alkuun/loppuun, ja varaisin Ukko-Pekka Luukkosen, koska maalivahti pool on kaikista köyhin. Jos näin ei käy, niin toivon, että 2. Kieroksella otetaan joku maalivahti (esim. Stuart Skinner)

En kyllä taaskaan luota yhtään Sweeneyhyn, koska aiemmat draftit eivät ole menneet mitenkään loistavasti. Loppujen lopuksi tämä spekulointi on aivan helvetin turhaa, kun Sweeney vetää kanin hatusta ja varaa jonkun neverheard jätkän.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
2015 saatiin kyllä Lucicista hyvä vastine, mutta sen jälkeen repesikin perse ekan kierroksen varaustouhuilla. Aika näyttää miten Sensyshyn ja DeBrusk kehittyy. Sweeney ja scoutit ovat varmaan taas bonganneet jonkun hiomattoman raakatimantin 31:n ulkopuolelta jota sitten perustellaan kilpaa medialle miten tämä tulee viemään joukkuetta eteenpäin.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Vaakanaisen Urho, oman kotikaupunkini kasvatti, oli sitten Bruinsin valinta 1. kierroksella. Mielenkiintoista päästä seuraamaan Vaakanaisen uran kehitystä Bruins-organisaatiossa. Kahden suunnan moderni puolustaja, 2. pariin voisi rahkeiden kuvitella tulevaisuudessa riittävän.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Lauzon on vasurilta pelaava pakki ja veikkaan että puskee rosteriin parin vuoden sisään. Kaverilla on kokoakin 190cm ja kovilla statseilla meni kulunut kausi.
Subbania en ite vielä treidaisi, koska ei siitä mitään saisi takaisinkaan. Jos feilaa niin sitten feilaa, ei ne pikit aina osu kohilleen.
Jos tarkemmin tarkastellaan niin tuo nuorten pelaajien poolihan on tosi hyvissä tällä hetkellä ja veikkaan että sieltä tullaan ammentamaan assetteja tulevia laitureita ajatellen. Syksyllä varmaan harkkamatseissa nähään sitten onko tuo ekan kiekan supertripla 2015 mennyt eteenpäin kuluneen vuoden aikana. Ei kyllä viime syksynä antanut vielä mitään aihetta odottaa kauden ajalle vahvistukseksi.

Capistä ei ole mitään hajua missä mennään, mutta tosiaan tarvittaisiin joku kova laita vielä rosteriin tai jopa kaksi. Kane olisi meikäläisen märkäuni, mutta joku muukin käy kunhan ei kyseessä ole mikään väritön,hajuton ja mauton Liles tyylinen täsmähankinta. Staffordia tuli nähtyä ihan tarpeeksi jo Winnipegissä eikä herätä yhtään innostusta pitkässä juoksussa.
 

Knap

Jäsen
Draft on ohi nyt, ja eipä sieltä suurempia yllätyksiä tapahtunut. Käydääs läpi vähän, ketä saatiin ja mitä heiltä voi olettaa.
1. (18) Urho Vaakanainen
- Itse tuossa jo ehdin haaveilla Liljegrenistä, kun hän pitkään oli vapaana, mutta sitten juuri ennen meidän vuoroamme leafsit nappasivat sen. Urhoa nyt en edes ajatellut, että tuossa vaiheessa varattaisiin, mutta eipä tuo mikään "Sweeney haku" sentään ollut. Urhon valintaan ole erittäin tyytyväinen, siis todella tyytyväinen. Olen seurannut Urhoa jo 2014 asti, kun MM-Kisojen aikana tuli jonkinlainen klippi Urho Vaakanaisesta, siis 15-vuotiaasta kaverista tuli oma klippi TVstä! Silloin ajattelin jotenkin näin "Suomikiekko saa vihdoin sen ykköspuolustajan maajoukkueeseen", nyt tää mun silloin ajattelema ykköspuolustaja valittiin mun lempiseuraan NHLssä. Mulla tuli jonkinlainen side Urhoon, vaikka hänen pelejään en olekkaan erityisen paljoa katsellut. Kyllä tästä pojasta hyvä tulee, eikä tälläistä jätkää nyt ihan huvikseen ole hehkutettu kolmee vuotta. Odotan ihan rehellisesti Urhosta TOP4 puolustajaa NHLään, ja petyn hieman jos hänestä ei sellaista tule, mulla on aika kova luotto tähän jätkään. Joku tuolla eilen huuteli, että Uke haluaisi tulla mahdollisimman nopeasti Pohjois-Amerikkaan, mutta itse toivon, että Uke jäisi vielä ainakin kaudeksi Liigaan, ja vakinuuttaisi siellä ensiksi paikkansa.

2. (53.) Jack Studnicka
- En tiedä miten tähän päädyttiin, ei ole päässyt OHLssä PPG tahtiin, mutta lähelle silti, ja onhan OHL se kaikista kovin noista kolmesta. Kuitenkin, 18+34 64 ottelussa. Pudotuspeleissä taas repäisi huolella ja 11 peliä tuotti 5+10. No, kai tuo ihan ok varaus oli, ja noille sijoille ennustettukin, mutta kun olisin niin halunnut sen Ukko-Pekka Luukkosen, koska tuonne maalivahti pooliin olisi tarvittu jokin lupaava äijä, ja nuo Suomalaiset maalivahdit tuppaa aina kehittymään vähintään kakkosmaalivahdiksi NHL tasolla. Kyllä tuo kuitenkin Kanadan junnumaajoukkueesen on päässyt, eli ehkä Sweeney ei ole ainut joka näkee hänen taitonsa. Jäämme odottelemaan.

4. (111.) Jeremy Swayman

- Tästä! Ehkä mielenkiintoisin varaus tältä kesältä! Kun ei 2. kierrokselta otettu maalivahtia, niin nyt otettiin. Lähetään perusprioriteeteista, eli koosta. Koko on kunnossa 188cm/83kg, nyt kun nämä perus jutut on katsottu, niin siirrytäämpäs tilastoihin. Viime kaudella normi ykkösmaalivahdin tilastot USHLstä, eli 32gp 2.90pmk 91.4%. Mutta kun sitä ennen katsotaan tilastoja, niin näyttää aika mielenkiintoiselta. 2015-2016 jossain NAPHL 18U liigassa 18ott 1.79pmk 94%, aivan loistavat tilastot, toki liigan tasosta en ole varma. Jos mennään vielä kausi taaksepäin niin 26ott 1.27pmk 94.8%. En voi laittaa 4.kierroksen varauksella suuria odotuksia, mutta en ylläty jos tämä äijä pelaa joskus NHLssä.

6. (173.) Cedric Pare
- Kutoskierroksen varaus, eikä kummoisia odotuksia. Hyvä koko 187/86, mutta taas aika vaatimattomat tehot QMJHLssä. 64ott 5+11. Tuo ei ole hyvin, toki voihan Pare olla jokin puolustusvirtuoosikin, mutta sitä en jaksa alkaa selvittämään.

7. (195.) Victor Berglund
- Tässä se on, uusi Lidas. Ruotsalainen, etenkin Ruotsalainen puolustaja, myöhään varattu, stereotypinen Ruotsalainen nimi. En nää estettä hänen NHL uraansa. Okei, sit realiteetteihin. Poika on päässyt AllSveskaniin, tosin ei ole vakiinnuttanut paikkaansa, mutta toivottavasti ensi kaudella tekee sen. Kokoa on riittävästi, mutta ei mikään jättiläinen.

7. (204.) Daniel Bukac
- Tshekki, joka on ilmeisesti vakiokävijä Tshekin juniorimaajoukkueissa. On tehnyt junnuissa ihan ok tehoja, joten siltä saralta pisteiden tekopotentiaalia voisi löytyä. Viime kaudeksi siirtyi WHLään, mutta teki siellä vaatimattomat 2+15 72 ottelussa. Mistäs me tiedetään vaikka Daniel repäisisi ensi kaudella oikein kunnolla, ja tämä varaus näyttäisi silloin stealilta, kuitenkin odotan myöhäisten kierroksien eurooppalaisilta yleensä enemmän kun lammikon toiselta puolelta.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Vaakanaisen ura on tällä hetkellä hyvällä mallilla ja itse olen Knapin tavoin tyytyväinen tähän valintaan, vaikka itsellä kävi ennen varausta mielessä se, että olisi voinut treidata pari pykälää alaspäin ja ottaa jämäpick siitä kaupan päälle, mutta toki olisi voinut tällainen kikkailu käydä omaan nilkkaan, tai sitten kauppakaveria ei vain yrityksistä huolimatta löytynyt.

Vaakanaisella tosiaan seuraava kausi SaiPassa missä on tarjolla isoa roolia tutun valmentajan, Tero Lehterän, alaisuudessa. Ja Espoosta aikoinaan on kehuttu myös Lehterän off ice -valmennusta. Lehterä on valmentanut Vaakanaista siitä lähtien, kun Urho on ollut jotain 13 vuotta. Voiko vakaampaa pelaaja-valmentaja-suhdetta enää olla?

Odotan Vaakanaisen pelaavan nyt läpimurtokautensa ja tekevän nimeä viimeistään alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, missä Suomella on kokonaisuudessaan kasassa kova joukkue, kuten päättyneestä draftista voi nähdä. Pakkien kehittyminen on edelleen mysteeri. Minua ei haittaisi, vaikka Vaakanainen viettäisi vielä kaksi kautta Euroopassa. Mutta pakkien kanssa kaikki on mahdollista, rakettimainen nousu kuin Nutivaaralla tai slow and steady kuten Lidaksella aikoinaan, joka puhkesi kukkaansa vasta kolmenkympin korvilla. Vaakanaisella on ainakin tällä hetkellä todella hyvät eväät uralleen, fyysiset mitat ja ominaisuudet, kuten luistelu, antavat hyvän selkänojan itsensä kehittämiselle. Tämän lisäksi Vaakanainen on osana joukkuetta (SaiPa), joka luottaa häneen sekä tarjoaa paljon pelillistä vastuuta, ja tosiaan tämän lisäksi Lehterän ja Vaakanaisen suhde on vakaa kuin vuori.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Nyt laajennusdraftin jälkeen Bruinsin pakisto on lähellä valmista ja vaikuttaa siinä mielessä hyvältä, että siinä on jatkuvuutta ja hyvä tasapaino niin roolien kuin ikärakenteenkin osalta.

Krug - Carlo
Chara - McAvoy
McQuaid - Miller

O'Gara, Cross, Grzelcyk, Zboril

Mielestäni ihan hyvä balanssi. Leftin pakki voisi olla kiva lisä ja sitä voi rauhassa katsella, jos sellaista löytyisi. Itse laittaisin kaikki resurssit hyökkäyksen kehittämiseen.
Aika huvittavaa muuten, että pari kautta sitten, sen jälkeen kun Hamilton treidattiin, Bruinsin puolustuksen oikeaa puolta pidettiin huumoriosastona. Kevan Miller ja McQuaid olivat parasta silloin, Trotman, Colin Miller täydensivät. Nyt on sitten hyvän tulokaskauden pelannut Carlo ja pudotuspeleissä vakuuttanut McAvoy. Yht'äkkiä oikealle on ylitarjontaa, vaikka VGK vei yhden oikealta pelaavan pakin, ja vasen puoli on se, mitä pitäisi vahvistaa.

Tässä valossa myös Bruinsin suojaukset olivat aika odotetut. C. Miller olisi ehkä toisessa tilanteessa tullut suojatuksi, K. Miller ja McQuaid tarjolle, mutta Bruinsilla on ensi kaudelle tosiaan kaksi junnua oikealle puolelle ja C. Miller ei nyt varsinaisesti ole se takuuvarma 6/7-pakki, joka pystyisi syömään minuutteja, jos jommalla kummalla junnuista on vaikeaa.

Vasemman pakin hankinnasta on ollut huhuja, mutta nyt kun laajennusdrafti on takana, niin vaikea uskoa, että esim. paljon huhuissa olleet Wild-pakit enää mihinkään liikahtavat. EIköhän näillä mennä. Hyökkäyksessä olisi kysyntää yhdelle varmalle kärkiketjun laiturille, mutta toisaalta Backesin ja Beleskeyn jälkeen ei ole oikein varaa enää UFA-markkinoihin. Eli katseet nuoriso-osastoon. Heinen, Cehlarik ja Vatrano ovat NHL-vauhtia jo kokeilleet, viimeisintä voi pitää ihan vakiopelaajana. Björk ehkä sitten prospektiosastosta todennäköisin breikkaaja.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hauska nähdä miten nuorten hyökkääjien näytön paikat jaetaan jos viime kauden pettymykset ei paranna. Itse pidän peukkuja että 2/3 historiallisen ykköskierroksen varauksista (DeBrusk ja Senyshyn) pääsisi hetkeksi mallailemaan Bruins-paitaa päälle jo ensi kaudella.

Todennäköisemmistä pelipaikan lunastajista Heinen oli viime kauden alkuun ylhäällä vaisuhko ja Cehlarik hieman parempi. Eivät vakiinnuttaneet paikkojaan mutta molemmille taisi tulla hyvä kausi alle Providencessa ja tietävät nyt mitä vaaditaan. Forsbacka Karlsson ei säväyttänyt ja tulee vaatimaan lisää kypsyttelyä. Austin Czarnikin ura jatkuu Bostonissa laidassa tai loukkaantuneiden senttereiden tuuraajana sillä uskon että toimisto kasaa taas kokeneen jarruketjun neloseksi. Spoonerin kauppaminen muuttaa asian mutta hiljaista on ollut sillä rintamalla ja yllättäen Spooner näyttäisi jatkavan B'ssä.
Pumppasin Frank "Springfield Rifle" Vatranon renkaita viime kauden aluksi mutta kausi meni ennen alkuaan pilalle harjoituspelin loukkaantumiseen. Tänä syksynä kun pysyy kunnossa niin painaa ensi kaudella yli 20 maalia.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Joe Morrowille (RFA) ei jatkoa Bostonissa.Tässä hyvä ja halpa haku jonkun joukkueen alapariin. Bostonin toimisto ei paljon mahdollisuuksia vuosien varrella antanut joten ehdottoman hyvä että pääsee yrittämään muualla. Toivottavasti jää itään ja pääsee vielä näyttämään näille apinoille pitkää nenää.
 

Dooti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins
Noel Acciari kahden vuoden jatkosopimukseen, caphit 725k. Sopimus yksisuuntainen. Itse tykkään, tuo sitä kuuluisaa fyysistä preesenssiä neloskenttään ja pelaa puhtaasti.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Hayes on laitettu waivereihin ulosostoa varten. Hayes on viimeinen palikka, mitä Bruinsilla on jäljellä Seguin-treidistä. Morrow jäi aiemmin ilman QO:a huolimatta siitä, että oli pudotuspeleissä hyvä.

Kessel-treidistä, jonka peruja siis Seguin oli, on jäjellä vielä Hamiltonista saadut varaukset, elikkä Senyshyn, JFK ja Lauzon.

Melkoista varainhallintaa.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Hayes oli huti, mutta sentään tajusivat tehdä asialle jotain. Onhan tuossa ollut Chiarellillakin näppinsä pelissä, mutta melkoisen surullista luettavaa tosiaan kun katsoo missä asemassa Wheeler, Seguin, Kessel ja Dougie on tällä hetkellä. Toivoa sopii, että edes yksi noista lupauksista nousisi runkopelaajaksi.
 
Maalivahdeille Malcom Subbanille ja Zane McIntyrelle on tehty molemmille 2 vuoden mittaiset 2-suuntaiset sopimukset, joiden arvo on 650k per kausi. Providencen otteita en ole seurannut ollenkaan, jos nyt satunnaista livetuloksien ottelutulosten katsomista ei lasketa niin en osaa kyllä yhtään sanoa näistä sopimuksista mitään. Subban ei ole omasta mielestäni lunastanut odotuksia ja McIntyrellä ne odotukset nyt tuskin kummoiset ovat, joten... Ainakin organisaation maalivahtikuvio on selvä. Nuori tshekkiläinen Daniel Vladar kirittänee ensi kaudella tätä signattua kaksikkoa AHL:än puolella.
 

Mvpr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
McIntyre pelasi hyvän kauden providensessa ja oli kaksikosta vakuuttavampi nhl stunteissa. McIntyre voi olla kakkosveska jo ensi kaudella ja subban saa availla luukkua vladarille ahl:ssä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Twitterissä pyörii juttua, että Bruins tarjoaa 2 mil Spoonerille, mutta hän haluaa 3.85 mil. Saa nähdä tuleeko sopimus ja onko silti kauppatavaraa.
Ryan Spooner and BOS settle at $2.825M
Siihen väliin se meni.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Boston Herald tietää kertoa, että Boston on tarjonnut Pastrnakille 6 x 6 miljoonan sopimusta. Pastrnakin leiri ottaisi mieluummin Draisaitlin tyylisin sopimuksen, joten aika kaukana tuntuvat vielä olevan toisistaan.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
En nyt näe mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia tuossa Pastrnakin sopimuksessa. Seura pitää pelaajasta ja ilmeisesti pelaaja viihtyy kylässä, joten sopimus kyllä syntyy. Voi olla, ettei pitkän sopimuksen osalta löydy yhteisymmärrystä rahamäärästä ja tuloksena on ennen kauden alkua allekirjoitettava siltasopimus.

Pastrnak on kyllä pelaaja, josta sopii maksaa. Tai ainakin kaikki viittaa siihen. Aivan ääretön palo lajia kohtaan ja toisaalta myös erittäin valmennettava joukkuepelaaja. Siis sen lisäksi että lahjakas ja jo pärjäämisensä NHL:ssä osoittanut. Toisaalta ymmärrän sen, että Bruins yrittää pitää kiinni jonkinnäköisestä sisäisestä palkkarakenteesta. Pastrnak tuskin on ensi kaudellakaan parempi tai tärkeämpi pelaaja joukkueelle kuin Bergeron, miksi hänelle pitäisi maksaa enemmän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös