Kaupat, waiverit ja uudet sopimukset 2017–2018

  • 494 253
  • 1 271

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Kausi 2016-17 on tullut päätökseensä, joten avataan uusi ketju uusille kaupoille ja sopimuksille. Luultavasti kumpiakin alkaa tippumaan aika mukavasti tässä lähipäivinä. Kuten myös noita waiveriin laittamisia, kun lähdetään sopimuksia ostamaan ulos.

Winnipeg tänään jo tekikin sopimuksen Marko Danon kanssa. Soppari on yhden vuoden ja 850 000 dollarin arvoinen. Dano on mielenkiintoinen ykköskierroksen varaus, joka saattaa Winnipegistä olla tarjolla vaikka saisivatkin 7 hyökkääjää suojattua.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Yannick Weber vuoden sopimukseen Predsin kanssa. Sopimus 1-vuotinen ja arvoltaan $ 650 tuhatta. Pirun hyvä soppari kolmosparrin / # 7 pakiksi, periaatteessa cappimaailmaan aikalailla täydellinen value contract.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Mikä pettymys! Olin ihan varma, että hulinat pystyssä ja jengi vaihtaa joukkuetta kuin viimeistä päivää. Pari hassua pikkusopimusta, WTF! Tätäkö nyt on odotettu pari viikkoa?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Jonkun Sportsnetin tai TSN:n toimittajan (en muista enää kenen) ennustus oli, että laajennusdraftin yhteydessä tapahtuisi 7–10 pelaajakauppaa.

Vegasin kannalta on parempi vaihtoehto saada vaikka kakkoskiepin varaus, prospekti ja joku aavistuksen vähäpätöisempi pelaaja kuin päästää kaikki parhaat kalat muiden joukkueiden välisissä pelaajakaupoissa muihin joukkueisiin ja tyytyä sitten ilman ylimääräistä vastinetta tarjolla oleviin (mahdollisesti vähäpätöisempiin) pelaajiin, mutta kyllähän se pettymys on, jos kyse on pelkästään Vegasin ja toisen joukkueen välisistä kaupoista. Sen verran paljon tätä oletettua laajennusdraftin hulinaa on tullut viime aikoina odotettua. Mutta seuraillaan tilannetta, onhan tässä vielä mikä tahansa mahdollista. Ja voihan se olla, että toiminta käynnistyy kunnolla vasta päivää tai paria ennen väliaikaisen treidikiellon alkua.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
En tiedä voisko tää radiohiljaisuus johtua siitä että alunperin finaalien game sevenin piti pelata tänään 14.6. ja ehkä kuliseissa oli ennen finaaleja sovittu että näitä treidejä ruvetaan sitten toteuttamaan ja julkaisemaan vasta 15.6.
 
Minä käsitin, että trade freeze jatkuu 22. päivään saakka. Poikkeuksena Vegas, joka voi käydä kauppaa 18. päivästä alkaen.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Trade freeze alkaa launtaina 17.6. klo 15 ET, kun suojattujen pitää toimittaa NHL:lle ja päättyy tuolloin 22.6. kun Vegas julkistaa joukkueen.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Kysymys kuuluukin: MIKSEI MITÄÄN TAPAHDU? Piru kun jänskättää miten seurat alkavat ennalta reagoimaan Vegasin peliliikkeisiin
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Pierre LeBrun twiittaa, että NHL on viestittänyt GM:ille, että Vegasin kanssa tehtyjä diilejä ei saa vuotaa medialle ennen kesäkuun 21. päivää
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Vaikuttaa siltä, että Vegas varaa vuoroilla 20.-70. Muut joukkueet voivat mennä siksi aikaa vaikka kaljalle. Tai sitten Vegas vaihtaa viisi toisen kierroksen vuoroa johonkin pelaajaan. Luulisi nyt, että tulisi edes niitä "Meillä on puolustajia, vaihtaako joku hyökkääjään?" -treidejä.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pierre LeBrun myös twiittaa että sellaiset treidit jossa Vegas ei ole mukana voidaan julkaista normaalisti. Eli arvuuteluksi menee sitten mitä kuliseissa tapahtuu.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Sopiiko tänne?

Girardi ostettu ulos diilistään.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Rangers sai signattua yhden hyökkääjän, joten ei tarvitse laittaa Stepania tarjolle elleivät erityisesti halua. Matt Puempel jatkaa ilmeisesti vuoden sopparilla ja 725 000 dollaria caphit.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Sopiiko tänne?

Girardi ostettu ulos diilistään.

Fiksu muuvi. Ei Girardi sentään ihan MacDonald-tasoa ole ollut, muttei kovin kaukanakaan, ja se on tolla diilillä kestämätöntä. Ongelmallista tästä on tehnyt se, että käsittääkseni AV on peluuttanut G:tä vuosikausia ykkösparissa. Nyt GM vie koutsilta mahdollisuuden tehdä tuota. Samaa toivoisin Hextallin tekevän Phillyssä, ei kuitenkaan buyoutilla, vaan AHL:ään hautaamisella.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Päivän kovin uutinen on tietysti se, että Dan Cleary virallisesti lopettaa pelaajauransa.

Näin mies tokaisi juhliessaan AHL-mestaruutta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Tyler Graovac Capitalsiin ja 5th round pick 2018 Minnesotaan. Siitä sitten yksi vaatimukset täyttävä hyökkääjä draftia varten.

Samassa voisi mainita, että Zac Rinaldo ei tule saamaan jatkoa Bostoniin, joten tuo oli kyllä mahtava hankinta Bostonilta.
 

Knap

Jäsen

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Näköjään tiimit ostavat ulos noita puolustajia, jotka eivät ole luopuneet NMC:stä draftin ajaksi. Toki näissä tapauksissa ratkaisu on ollut helppo, kun joukkueet eivät ole kiinni capissä. Esim Anaheimin osalta tuo olisi ollut huomattavasti vaikeampi ratkaisu, kun caphit olisi pysynyt täytenä capissä vaikka olisivatkin ostaneet Bieksan ulos.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Näköjään tiimit ostavat ulos noita puolustajia, jotka eivät ole luopuneet NMC:stä draftin ajaksi.
Ilmeisesti sitten Vegas pyytää ihan kunnon korvauksen mahdollisesta ylimääräisestä suojauksesta kun seurat sitten mielummin ostaa pelaajan ulos. Noh, se varmaan sitten tarkoittaa että kohta ruvetaan näkemään niitä kauppojakin kun ei tässä enää hirveesti aikaa ole ihmettelyyn.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös