Vitutusketju

  • 10 507 515
  • 56 109

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vituttaa käynnissä oleva parvekeremontti, joka alkoi samana päivänä kuin lomani. Kämpilläni on 7-15 sellainen arviolta 100db (valehtelematta siis) meteli, lattia tärisee, lautaset helisevät pöydällä. Oleminen ja minkään tekeminen omassa asunnossa on mahdotonta.

Ei kai siinä mitään, ilmeisesti ne parvekkeet on korjattava. Mutta miksi vitussa se työaika on tuollainen? Näiden pallinaamojen työpaikka on asuintalossa, jossa varmaan on kesällä muitakin lomaihmisiä (vuorotyöläisiä lienee mahdotonta miellyttää). Eikö klo 9-17 esimerkiksi olisi aivan yhtä tehokas ratkaisu ja antaisi ihmisille mahdollisuuden nukkua vähän pidempään ja lähteä jonnekin nauttimaan kesäisestä -2 asteen lämpötilasta edes hiukan myöhemmin.

Mikään asumiseen liittyvä asia ei ole koskaan vituttanut niin paljon kuin tämä. Lomani on käytännöllisesti katsoen pilalla.

Suomessa rakennusalalla on työt alkanu seiskalta jostain mooseksen ajoista alkaen ja niillä varmaan mennään yli viidennen maailmansodan.

Saa sieltä kämpiltä varmaan lähteä jonnekin tai nuku pelttoorit korvilla, ei tää maailma yhden lomalaisen ympärillä pyöri.

Nih.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Toi on kyllä käsittämätöntä, että rakennusalakin elää edelleen täysin lypsytalouden aikataulujen mukaan. Muutaman raksalla työskentelvän tunnen ja kyllähän ne viikolla herää jo 5 aamulla. Sitten joku vielä jaksaa ihmetellä, jos ihmisiä remontit vituttaa. Tämä asia ei tietenkään koska tietyömaita. Siitä voit 50 kertaa ajaa täysin satunnaiseen aikaan päivästä ohi ja ehkä kerrran näät siellä jonkun puuhastelemassa jotain.

Itaeäni nyt vituttaa flunssa. Viikon vaivannut enemmän ja vähemmän. Nyt enemmän. Tässä sitä raapii persettä, vaikka olisi oikeaakin tekemistä. Huomenna on kuitenkin jo pakko saada itsensä paikkailtua kuntoon.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
On muuten hc-remppa tuollainen parvekkeiden irrotus, tänään tippuivat maljakotkin pöydältä. Eli sama vituttaa edelleen. Yhdyn @Styge n mielipiteeseen siitä, että ei noille asuntoremonttien työaikojen inhimillistämisille mitään oikeaa syytä ole. "Näin on aina tehty" on lähinnä argumentaatiovirhe.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hitto kun lähimpään kauppaan on varmaan 600 metriä. Hemmetin ankeeta kun ei jonkun suklaapatukan takia jaksais lähteä. Tai en mä mitään suklaapatukoita syö, mutta koko aamun oon himoinnut paria krapulakaljaa ja repullista ei vielä jaksais ostaa kun tietää miten siinä käy. Alkuviikosta pitäis olla hetki skarppina.

Joo pitää vissiin muutenkin opetella että käy vaan kerran päivässä kaupassa.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Taas vaihteeksi vituttaa ihan kunnolla. Nyt on parin päivän aikana tullut pari sellaista puun takaa tullutta iskua, joita pitää huomenna selvitellä, vaikkei kiinnostaisi edes vähää alusta. Ensin perjantaina mua odotti kotona 700€:n lasku rakennusluvasta johonkin random-kuntaan, jossa en ole ikinä käynytkään. Tuli kuitenkin mun nimellä ja osoitteella... Sitten tänään kun olin lähdössä kauppaan autolla, niin hoksasin, että viikonlopun aikana on kilvet lähteneet kävelemään.

Huomenna pitää sitten soitella sinne perähikiälle, että miksi mulle sieltä laskuja lähetellään ja hakea uudet rekkarit autoon.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
S-Pankki palveluineen, hienoa että tuollaisen(kin) kanssa on tietyllä tapaa naimisissa.

Kotiin pätkähti eilen postissa kirje kuinka on lainan maksut rästissä ja näistä peritään sitä sun tätä, rangaistukset tulee olemaan kauhiat. Tuollaisesta tulee erittäin mukava fiilis, kun ekana miettii että on unohtanut siirtää edellisenä tilipäivänä lainatilille rahat ja nyt ne on jo ikäänkuin huomaamatta syöty.

Noh, nettipankkiin varovasti tarkistamaan tilanne ja siellä odottaa myös jo liki viikko sitten ISOILLA KIRJAIMILLA lähetetty viesti siitä, kuinka maksu on epäonnistunut, KATE PUUTTUU. Katselen saldoa ja tapahtumia, nopeasti löytyy todisteet siitä kuinka maksut on maksettu sentilleen eräpäivänä, lainan tiedoissa maksamattomat rästit on tasan 0,00€. Suuri helpotus, mutta samalla vitutus nostaa päätään. Kirjoitan heille viestin takaisin ja kysyn mihin maksamani rahat sitten ovat menneet ja ilmaisen samalla tyytymättömyyteni palvelua kohtaan. Tähänkään viestiin tuskin koskaan edes vastataan, mutta kiva olisi tietää miksi heillä on käytössä erilaisia tekstari-, paperikirje yms. huomautuksia mutta silti hommat ei vaan skulaa. Mukava tosiaan olla omistajajäsen siellä sun täällä, OP-Pohjolan kanssa toki kaikki on aina toiminut ihan hyvin. Tämä S-pankin puoli sitten onkin jokseenkin ylimielisen oloista kaikkine palveluineen.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Voi ison kissan vittu. Miksi, siis aikuisten oikeasti (tuo sanontakin vituttaa) mun tarvitsee tehdä ulkoistamista, jossa jo tiedän jo käytännössä ekassa palaverissa että tämähän menee ihan vituilleen ja olisi jatkossakin parempi että teette sen ihan itse? Säästäisitte mm omani (ja pari muuta) palkkion, mutta hommahan toimii jo nyt teillä loistavasti. Jatkossa saatte valitsemasi palvelun valuutta/tunti halvemmalla. Joo, mutta ongelmanratkaisuun kuluu paljon enemmän aikaa kuin edelliseen jakolaskuun ja sitten kuitenkin täällä korjataan virheet. Ja se olemassa oleva palvelu olisi siinä ihan samassa talossa, eikä jossain vitun Intiassa. Vitun idiootit.

Joo, haen uutta duunia.
 
Viimeksi muokattu:

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Posti.

Ostin tarjouksesta emännälle Samsung J5 2016 puhelimen ja teetin sellaiset erikoiskuoretkin oikein. Kiikutin Postiin, että lähettää hänelle sen Italiaan. Kaveri oli tiskillä ja tiesi mitä lähetän jne. Totta kai maksoi ihan vitun paljon, kun suomen postista on kyse. Lähetysseurannasta sitten katselin, että on jo lähtenyt ulkomaille ja ajattelin, että kohta saa emäntä yllärini, ehkä jopa tämän viikon puolella. Kuitenkin tänään sitten katselin, että paketti alkoi tulemaan takaisin päin! Mitä vittua! Sitten aloin selvittämään. Ilmeisesti uusissa säädöksissä puhelimen akku ei saa olla erillisenä. Eli jos lykkään sen akun sinne sisään, niin sitten se käy! Postiin kaverille ilmoitin, ei tiennyt mitään tästä. Puhelin asiakaspalvelun kanssa ja he kehuivat, että nämä pitää tietää ja että joudun maksamaan tämän lystin. Eli kuluttajan täytyy tietää paremmin kuin postin työntekijät, mikä on sinällään kiva! Eli se tulee takasin, revin paketin auki ja pistän akun takaisin ja joudun pulittamaan uusiksi summan, jonka maksoin että se menisi ulkomaille, vaikkei se sinne edes kerennyt menemään! On tämä saatana, tekisi mieli olla maksamatta, mutta en tie voiko noin iso instanssia vastaan edes taistella. Tässä juuri puhelimia olen tilannut ja kaikki tullut perille, myös yksi missä akku oli irrallaan. Eli sen takia ei ihan heti tullut mieleen, kun niitä on tullut kuitenkin. Juuri tänään tuli kaverille paketti hollannista, jossa puhelin ja akku erillään. Eli tää on taas joku erikoispykälä joka sääntö suomessa otetaan 110% tosissaan ja muualla ollaan tyyliin meh.

Suomen Posti: maailman kallein, hitain ja paskin 24/7. Oon tilannut tavaraa Kazakstanista ja sielläkin hommat toimivat paremmin.

Edit: Postin leimassa ja akku säännösten dokumenteissa on molemmissa Postin vanhat palvelunumerot. Ei kai sitä nyt noin pieni kioski tuollaisia viitti dokumentteihin ja leimoihin heti vaihtaa. Voi vittu vapautuis se vitun kilpailu nyt, ei tälläistä paskaa jaksa.

Edit 2: Asiakaspalvelijakin ihan helvetin nuiva. Kehu vain että se pitää tietää ja kerroin että postin tiskilläkään tiennyt niin kehui että "voi voi, kuriiripalvelut kulkee myös". Ei saatana mitä touhua. Tätä se on kun on lepponen ja varma työ, kun ei tartte perkele edes kilpailla.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
On kyllä paska instanssi.

Täysin samoin kävi, kun lähetettiin joku vuosi sitten vanha Lumia joululahjaksi emännän siskonpojalle Ranskaan. Siinä oli kyllä akku paikallaan ja jotain ne lässytti jostain litium-akusta tms. Haistatin paskat ja sanoin vieväni sitten itse, saatana. Eli kannattaa nyt vielä varmistaa, että syy palautumiseen oli oikeasti tuollainen akun erillisyys eikä mikään muu. Ettei tuu ruumiita.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa kun kämpässä on kuuma kuin pätsissä. Ulkona joku 15 astetta ja sisällä 25. Ikkunat saa olla jatkuvasti auki jotta ilma kiertää, silti kädet hikoilee niin ettei älypuhelimen käytöstä tule mitään. Paljonhan maksais halvimmat tuulettimet..
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
On kyllä paska instanssi.

Täysin samoin kävi, kun lähetettiin joku vuosi sitten vanha Lumia joululahjaksi emännän siskonpojalle Ranskaan. Siinä oli kyllä akku paikallaan ja jotain ne lässytti jostain litium-akusta tms. Haistatin paskat ja sanoin vieväni sitten itse, saatana. Eli kannattaa nyt vielä varmistaa, että syy palautumiseen oli oikeasti tuollainen akun erillisyys eikä mikään muu. Ettei tuu ruumiita.

Pitkään tappelin ihan periaatteen vuoksi. Sitten reklamaatiopuolella oli oikea asiakaspalvelija ja kehui että saa lähettää samaan rahaan takaisin ja että heittää akun puhelimen sisään. Samoin ohje pdf:saa kerrottiin sama, eli akku puhelimen sisässä on ok. Ulkomailta tulee itselleni ja kavereille puhelimia ja aina tullut perille jouhevasti. Luultavasti taas yksi yhteinen sääntö jota vain Suomi noudattaa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Luin Martti Ahtisaaren syntymäpäivälahjasta kertoneen uutisen kommentteja. Joo, iltapäivälehtien kommentteja ei koskaan pitäisi lukea, mutta voihan viivotin silti. On Suomessa kyllä synkeän tyhmää sakkia.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Vituttaa kun kämpässä on kuuma kuin pätsissä. Ulkona joku 15 astetta ja sisällä 25. Ikkunat saa olla jatkuvasti auki jotta ilma kiertää, silti kädet hikoilee niin ettei älypuhelimen käytöstä tule mitään. Paljonhan maksais halvimmat tuulettimet..

Kyllähän joitakin tuulettimia saa jo parilla kympillä. Itse kyllä tykkään, että himassa on lämmin, joku 23-25 on mukava, niin voi käytännössä munasillaan pyöriä aina. Mikäs sen parempaa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän joitakin tuulettimia saa jo parilla kympillä. Itse kyllä tykkään, että himassa on lämmin, joku 23-25 on mukava, niin voi käytännössä munasillaan pyöriä aina. Mikäs sen parempaa.

Joo ei taida paljoa maksaa halvimmat, ja ykskin sais jo makkaria vähän viileämmäks. Mää en ite oo koskaan tykänny lämmöstä, pilvinen 20c on mulle unelma sää, taidan kuulua vähemmistöön tässä. Eniten ärsyttää helteellä ne illat ku pitäs saada unta palloon ja menee sängyssä hiessä pyörimiseks. Ite muutenkin hikoilen helposti, vaikken oo ees läski. No lämpimät säät maksaa sitten ulkona ollessa ittensä takas, onhan tuolla ulkona mukavampi olla ku on lämmintä. Helteet on Suomessa ns. yliarvostettuja kun säät on pääosan vuodesta aika nihkeitä. Tuskin ne jossain Bahamalla jaksaa päivästä toiseen hehkuttaa helteitä :D
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Luin Martti Ahtisaaren syntymäpäivälahjasta kertoneen uutisen kommentteja. Joo, iltapäivälehtien kommentteja ei koskaan pitäisi lukea, mutta voihan viivotin silti. On Suomessa kyllä synkeän tyhmää sakkia.
Itsehän otan tuon huumorin kannalta, siellä katkeroitunut elämämkoluosasto (ja luonnollisesti näitä lietsovat trollit) valittavat miten miljonäärille kerätään rahaa eikä varmaan edes veroja makseta. Kyllä on taas ELIITTI KUSSU KANSAA SILMÄÄN!!11!!!1
 
Miksi vihreiden puoluekokous on just Tampereella? Kaikenmaailman naulanaamaa ja happopäätä pilvin pimein. Lisäksi V. Niinistö ja Emma Kari tuli samassa junassa hammerin kanssa. Menivät vissiin Scandikkiin panemaan.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Miksi vihreiden puoluekokous on just Tampereella? Kaikenmaailman naulanaamaa ja happopäätä pilvin pimein. Lisäksi V. Niinistö ja Emma Kari tuli samassa junassa hammerin kanssa. Menivät vissiin Scandikkiin panemaan.

Pysyyköhän puheenjohtajan nuija perheessä vai jääkö Emmalle käteen pelkkä Villen lihanuija?
 
Pysyyköhän puheenjohtajan nuija perheessä vai jääkö Emmalle käteen pelkkä Villen lihanuija?
Jos en olis tienny hörhöjen kokouksesta, olisin kysyny kauhukaksikolta että tulitteko vapauttamaan vangittuja bakteereja TAYS:in labrasta. Ilmeisesti piiperöt ei vielä tiedä että Mansessa vasta rakennetaan spåraa.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsehän otan tuon huumorin kannalta, siellä katkeroitunut elämämkoluosasto (ja luonnollisesti näitä lietsovat trollit) valittavat miten miljonäärille kerätään rahaa eikä varmaan edes veroja makseta. Kyllä on taas ELIITTI KUSSU KANSAA SILMÄÄN!!11!!!1
Mutta pitää muistaa että niiden kommenttien lukijat ovat aina tyhmempi kuin niiden kirjoittajat. Jokuhan saattaa olla just trolli tai mikä tahansa mielisairas, mutta että joku vielä lukee niitä ilman palkkaa. Joo pari kolme uutista ehkä menee ennen kuin hoksaa. Mitenkä muuten ihmiset edes hoksaa niitä kun se uutinen loppuu ja sulkee välilehden.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Mutta pitää muistaa että niiden kommenttien lukijat ovat aina tyhmempi kuin niiden kirjoittajat.

Samaa mieltä. En noita oikeastaan koskaan lue, mutta tuon uutisen nähtyäni, niin oli vain pakko tarkastaa olisivatko kommentit esim.

Mullekin voisi kerätä... Ai niin mutta mullahan ei ole ennestään rahaa niin eihän sitä köyhälle...

Miksi kansa lahjoittaa hänelle joka juuri sanoi, että kansanäänestykset on kiellettävä lailla. Kuvastaa jotain ylemmyydentunnetta kansaan nähden...

Huh huijaa. Kyllä kansan käsi olikin karttuisa. Raha tulee rahan luokse. Olisiko ollut mahdollista kerätä tällaisen summan myös joillekin tosi tarpeessa oleville köyhille suomalaisille? Ihan surku tuli.

Onnex olkoo herra presidentti mutta toi summa ei Merkkaa sulle Paljo toivottavasti lahjotat köyhille jotka sitä oikeasti tarvitsee

tätä linjaa. Oletin, että tuskin sentään, mutta aina sitä yllättyy.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Meni sitten polvi aikalailla nätisti paskaksi. Tai vielä en ihan tarkkaan tiedä, pelasin futista ja hyppäsin ilmaan, alas tullessa taittui ikäänkuin sivuttaisliikkeessä alas ja polvi vääntyi sivulle. Sen jälkeen yritin seisoa sillä, ei onnistunut ollenkaan vaan petti alta pois. Lääkärissä käynti ei vielä tässä vaiheessa tuottanut sen isompaa selvyyttä asiaan, röntgenistä ei löytynyt ainakaan mitään luuvammoja tai muuta mutta jotkut siteet sieltä on paskana koska sillä ei voi varata käytännössä ollenkaan.

Saa nähdä mitä tästä tulee ja miten tämän kanssa nyt mennään eteenpäin, huomenna selvinnee lisää kun menen ihan työterveyslääkärin luokse.
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Saa nähdä mitä tästä tulee ja miten tämän kanssa nyt mennään eteenpäin, huomenna selvinnee lisää kun menen ihan työterveyslääkärin luokse.

Suosittelisin ortopediä moisen vaivan kanssa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Suosittelisin ortopediä moisen vaivan kanssa.
Jep, todennäköisesti siihen päädytäänkin sitten. Jos vaan saisi jotenkin tuettua tuota polvea siten että sillä pystyisi edes rauhallisesti jotenkin kävelemään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Työterveyslääkänin luona käyty, sieltä tuli lähete magneettikuvauksiin joka on luultavasti ensi viikon aikana. Sieltä sitten myös suoraan ortopedin luokse näillä näkymin, katsotaan mitä käy. Lääkäri kyllä heitti tuollaisen pika-analyysin "sieltä on luultavasti kaikki paskana", mutta ensi viikolla varmistuu. Nyt hommasin tuollaisen polvituen jonka kanssa pystyy seisomaan ihan normaalisti, kävely onnistuu keppien avulla siten että molempia jalkoja voi käyttää kunhan vaan kepit on matkassa niin voi tarvittaessa varata niiden kanssa.

Pikkuhiljaa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös