La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Knap

Jäsen
Kerropas nyt millä perusteella on kyseessä hyvä laukaus?
Koska huonolla laukausella ei hirveästi maaleja tehdä, ja Puljujärvi on niitä ihan kohtalaisesti tehnyt. Muistuu viime kaudeltakin sellainen maali mieleen, kun Bakersfield oli ylivoimalla, ja Puljujärvi pääsi tykittämään suoraan syötöstä uskomattoman tykin.
Jos Jessellä olisi huono laukaus, niin se olisi varmaan otettu huomioon draftiennusteissa sekä scoutti raporteissa, mitä julkisuudessa oli. Enkä muista koskaan lukeneeni, mitään uutista jossa Puljujärven laukausta oltaisiin kehnoksi sanottu. Tuskin oltaisiin varattu neljäntenä, jos se laukaus olisi käyttö kelvoton.
 

Iso-Olli

Jäsen
Ruotsin johtoa enemmän vituttaa tämä saatananmoinen kitinä täällä.
Hyvä Suomi! Ihan parasta peliänne pelaatte siellä. Huomenna mitalit kaulaan ja kotiin. Tori on jo varattu pronssijuhliin.
 

arvee

Jäsen
Palola olisi tuolla puolestani saanut olla esiintymässä. Ei olisi varmaankaan ollut huonompi kuin
 

Squit

Jäsen
Kaikki täytyy mennä nappiin, että Suomi saisi Ruotsin tasoeron kiinni, mutta nämä aivan idioottimainen jäähyt ei siihen kuulu. Jäähytasapaino aivan toisin päin niin voisi olla saumoja, mutta ei. Sekin kun kääntää ruotsin puolelle niin tulos taattu. Alivoimakin aivan liian passiivista ruotsin taidolle.
 
Jees, kaveri pisti meidat sitten junan alle kakkoseras. Huolestuttavinta on se, etta hyokkayspeli on niin riippuvainen viivelahdoista ja kun siihen ei rauhassa paasta (kun vastustaja ei saatana usko etta meidan pitais saada rauhas hyokata omasta paasta asti vaan paineistaa ylhaalta) niin meidan hyokkayspeli tukahtuu kokonaan. Kun sita ei ole ilmeisesti muuten treenattu. Ei saa antaa pystyyn. Ei saa hyokata alivoimaisena.

Meidan peliin voisi jotenkin ujuttaa yhden sellaisen ihan pienen lisaperiaatteen sen kiekkokontrollin (eli "mita enenmman kiekko on meilla, sita vahemman kaverilla on saumoja tehda maali") lisaksi, eli se vois olla se etta pelataan mahdollisimman vahan meidan siniviivan alla periaatteella "mita vahemman kiekko on meidan siniviivan alueella, sita vahemman saumoja kaverilla on mahdollisuus tehda maali". Nythan se tuntuu menevan toisin pain eli, "mennaan ekaks omiin pain ja lahdetaan sitten vasta kaverin maalia kohti".
 

Breathe

Jäsen
Ymmärtäkää nyt, että tälläisessä turnausmuotoisessa pelaamisessa yksittäinen peli on täysin auki. Sveitsi voitti Kanadan, Kanada voitti Suomen, Suomi voitti Sveitsin jne.
Kanada pelasikin 100 lasissa ensimmäisen erän jälkeen.
 
Suomen nykymiehistön ja Ruotsin vastaavan yksilötaidon erot ovat niin suuret, että mikään pelisuunnitelma ei sitä riitä ylittämään. Peli olisi tasaisempi, jos edes puolet nyt kieltäytyneistä olisivat sanoneet kyllä.
 

Knap

Jäsen
Tuomareille pyyntö: Tasoittakaa ne jäähyt kolmannessa erässä kiitos, jäi nimittäin teiltä viheltämättä ensimmäisessä erässä ihan tarpeeksi, ja heti kun Suomi rikkoo niin johan on pilli herkässä, ja sen jälkeen alkaakin pilli napsaa suuta kohti useammin.
 

Seesam

Jäsen
Eipä ole Suomella nokan koputtamista. Noilla jätkillä Suomi kykenee voittamaan tuon tason Ruotsin 1/10 matsista. Nyt ei näyttäisi olevan 1/10 matsi menossa, joten tukkaan tulee kuten odottaa saattoi.
 

arvee

Jäsen
Suomi johti joskus 5-1 ja hävisi . Eli 1-3 tilannehan on vielä toivoa täynnä.
Ai niin. Ruotsi.
 
Filppula on ikävä kyllä ollut turnauksen suurin pettymys. Jatkuvasti kiekon menetyksiä, turhia jäähyjä, huonoja ratkaisuja kiekon kanssa, aloitushäviöitä.
Myös Puljun kisat ovat olleet kasa sitä itseään, ei noin pehmeä (en puhu nyt käsistä) kaveri luo uraa pohjois-amerikassa.
Aivan samaa mieltä Filppulasta. Urheilulehdet tilastot vaan aina näyttävät että on suoritusvarmin pelaaja, mutta se ei riitä ykkösenterille. Siinä roolissa pitää saada luotuakin jotain eikä pelata safetyä. Hyökkäyspään jäähyjä myös aika monta.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös