La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

juhis82

Ei hitsi... mä miettisin 4-2 Kanadalle ja 1-6 Suomelle monivedossa mutten sitten viittinyt.. ihan mikä tulos vaan Suomen pelissä muttei 6-1 voittoa Suomelle

Walkin

Jep. Vaikka yksittäisessä ottelussa kaikki on mahdollista, niin todella hankala nähdä että SWE tai FIN tuon jengin voittaa. On tuo niin kova nippu.

Onhan tuo Ruotsin nippu myös todella kova?

Venäjä piti kaksi ekaa erää Kanadaa pilkkanaan. Kolmannessa suli.

Olisi saanut Kanada hävitä, taitanee kolmas tulla putkeen.
Pilkkanaan? Molemmat maalit tulivat virheista, ensimmaisessa Vlasic puki Suomen paidan #6 paalleen ja toisessa av-hyokkaajat kusivat lahtemalla vaihtoon kun RUS lahti hyokkaamaan.

Kanada teravoitti kolmanteen ja nyt myos onnistuivat maalinteossa.

Hauntti

Nimilista on kova, toistaiseksi peli ei kyllä ole vakuuttanut. Tiedä sitten josko ovat vaan pellailleet.

Walkin

On toki, mutta minusta Ruotsin esitykset tähän asti eivät ole läheskään yhtä vakuuttavia mitä Kanadan.

Joo en ole kisoja seurannut juuri ollenkaan, mutta kun Ruotsin nimilistan jossain vaiheessa näin niin pisti vain viestisi silmiin kun niin kova on länsinaapurin joukkue (ainakin paperilla siis) :)

Illan kysymys: häviääkö Ruotsi tahallaan, jotta he voivat välttää Kanadan?

Luuletko saavasi vastausta tältä nimimerkiltä? Luikerrellut sinne kiven alla piiloon sopivaa uutta tilaisuuttaa kyttäämään. Voi se tilaisuus tulla jo illan seuraavassa pelissä.
En toki oleta, menee samaan kastiin näiden VilleLeinojen ja muiden trollien kanssa jotka huutelee kun CANADA tai Venäjä sattuu pärjäämään, mutta tappion koittaessa hävitään kuin tuhka tuuleen.

Knox

Nimilista on kova, ja eihän mikään sitä estä etteikö joukkue voi ruveta pelaamaan uskomattoman hyvin. Mutta arvoin tosiaan vain tähän astisten esitysten mukaan.

Nojoo, mutta Venäjä kuitenkin loi enemmän laadukkaita maalipaikkoja kahdessa ekassa erässä, että siinä mielessä ansaittuja maaleja.

Tähän sama. Tähän toki pitää lisätä, että Kanadalle meinasi pomppia jo kahdessa ekassa erässä samanlaisia paikkoja kuin Mackinnonin ja O'Reillyn maalit olivat. Melkein voi todeta, että oli vain ajan kysymys milloin ne realisoituu maalipaikoiksi ja maaleiksi.
Loppulauseena pitää todeta, että oli kyllä laadukas ja viihdyttävä matsi.

Breathe

Olihan Kanadalla ensimmäisessa kahdessa erässä paikkansa, mutta ei vain uponnut. Venäjä sitten teki omista paikoistansa ne maalit mutta 3.erässä Kanada sai tuon kavennus maalin jälkeen otteen koko peliin ja Venäjä suli täydellisesti.

Montas maalia Juhis tänään tekee? Riittääkö kaks vai laittaako suoraan kolme? Hihi.

Ihan täysin auki on paikka finaaleihin suomella. Tällä hetkellä tuntuu jopa todennäköiseltä. Joko tasainen maalin peli jonka suomi kääntää tai sitte ruotsi vie selvästi.

Barney

Montas maalia Juhis tänään tekee? Riittääkö kaks vai laittaako suoraan kolme?
Vähintään yhden. Jos Suomi voittaa, niin ei tee yhtään, vaan säästää maalit huomiselle.