RIP-ketju

  • 2 869 036
  • 11 592

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Nyt oli kyllä todellinen yllätysuutinen.. Onneksi tuli mies joskus keikalla nähtyä jäähallissa. Liian aikaisin poistui.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Huh, nyt tuli aivan puskista. Kovalla kädellä niitetään nyt. Se on laitettava Badmotorfinger soimaan.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Nyt tulee puskista näitä viihdemaailman nimiä, koko ajan vain nuorempina ja nuorempina.... ihan kuin entisaikaan.
Soundgarden oli mulle se ykkönen grunge-skenestä ysärillä ja Cornell iso rokkikukko.
Kevyet mullat ja nyt musaa lujalle, tää oli vitun kova aikanaan
Soundgarden - Jesus Christ Pose (Remastered Audio) - YouTube

_
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Rockin on sanottu tekevän kuolemaa jo pitkään. Tätä ei ole tarkoitettu, mutta kovin paljon on kovia tekijöitä lähtenyt reiluun vuoteen Lemmyn perässä...

Chris Cornell. Huikea ääni, huikeita juttuja varsinkin Soundgardenin kanssa. Niillekin nuoremmille, jotka ovat enemmän "valtavirtamusiikkia" kuunnelleet, lienee tuttu herra vähintään tästä: Chris Cornell - You know my name. Ehkä se kovin noista Bond-biiseistä.

RIP Chris Cornell, jos/kun uutinen nyt paikkansa pitää. Liian nuorena lähti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt lähti kärkipään äijä. Nuorena vielä, mun ikätoveri. Kaksi kertaa näin livenä, yksi kovimmista laulajista ikinä. Missään.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mediamass on käsittääkseni trolli- ja fakenews-sivusto. Eli Cornell on todellakin menehtynyt.
Juuri näin. Sama sivusto uutisoi esim. Trumpin kuolleen.

Lepää rauhassa Chris Cornell
 

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Ikävä yllätys ja melkoinen poislähtö Cornellin osalta.

Cornellilla oli mielenkiintoinen ja harmittavan selvästi kesken jäänyt ura laulajana. Ääniala tai sellainen tietynlainen mukautuminen oli hienoa riippumatta siitä, että oliko grungesta vaiko sitten hieman kireän ja ähisevän oloisesta Bondin tunnuksesta laulamisesta kyse.

Lepää rauhassa.
 

Yltävastaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit kotimaan sarjoissa, saksalaiset joukkueet
Ensimmäinen RIP-ketjun tapaus, joka todella säväytti ja yllätti, sillä tuli Audioslavea ja hieman myös Soundgardenia nuorempana kuunneltua. Rauhaisat levot.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Hieno laulaja lähti aivan liian aikaisin. Surullinen uutinen tämä on.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kevyet levot. Cornellilla olisi ollut vielä paljon annettavaa rock-skenelle tuolla äänellä. Soundgarden oli oman aikansa ja kenttänsä ykkös-soittokuntia eikä vähiten Cornellin takia. Monelle tämä mies edusti sitä väsynyttä bond-tunnaria, mutta tämä mies oli paljon muut eri bändeineen ja sooloineen. Nyt lähti karismaa, raspia ja rock-uskottavuutta hurja määrä hiippakunnan vaihdon yhteydessä.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En löydä sanoja. En edes usko lukemaani. Tämä on aivan kauheaa.

Siinä missä Staleyn ja Weilandin kuolema ei tullut varsinaisesti yllätyksenä, niin tämä tuli. Käsittääkseni Cornell ei pahemmin touhunnut huimausaineidenkaan kanssa.

Jotenkin elättelen vielä toivoa, että tämä uutinen olisi ankka. Tämä on niin uskomatonta.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä ole ikinä aikaisemmin rokkarin poismeno tuntunut näin kamalalta. Kiitos Musiikista, Chris.
 
Harvoin koen tarvetta tähän ketjuun kirjoittaa, mutta nyt osui.

Chris Cornell. Nyt lähti hieno mies aivan liian nuorena. Minulle rock-skenen yksi suurista. Taivaalliseen rock-bändiin kyllä kova kiinnitys.
 

Jeffrey

Jäsen
Audioslave on itselle ehkä edelleen lähimpänä sitä omaa unelmamusiikkia. Bändille tarjottiin sitä viitaa pelastaa koko rockscene, ja olla soihdunkantajana nyt melko pimeällä 2000-luvulla. Valitettavasti niin hyvä kuin tuo kokoonpano olikin, ei sillä ihan kuitenkaan lähtenyt homma etenemään. Ehkä se riffi- tai komppikitaristi siihen Morellon rinnalle olisi lopulta räjäyttänyt yhtyeen siihen stadionluokkaan.

Lopulta ne sisäiset ristiriidat ilmeisesti Morellon ja Cornellin välillä repi yhtyeen rikki. Toisaalla huhuillaan, että Cornell olisi alkanut vaatia liian suurta osuutta tuloista itselleen, toisaalla sitten Morellon anarkiafantasioinneista ja taistelusta musiikkinsa kaupallistamista vastaan.

Mene ja tiedä mikä siellä lopulta homman laukaisi. Selvää on kuitenkin se, että heillä kaikilla olisi ollut paljon enemmän annettavaa maailmalle. Niin paljon kuin Cornellia arvostankin, on jo Audioslaven hajottua hiertänyt se asia, että tässä nyt hukataan aivan poikkeuksellinen rock talentti.

Juuri viime viikonloppuna kavereiden kanssa harmiteltiin kuinka heiltä jäi homma kesken. Valitettavasti tällaisenakin aikana omana päällimmäisenä tuntona on syvä harmitus siitä, kuinka tämänkaltainen potentiaalinen superkokoonpano ajettiin alas mahdollisesti varsin heppoisin perustein. Sen jälkeen koko rock musiikin genre on ollut melko synkässä syöksykierteessä kohti mahdollisesti jopa ikuista kadotusta.

Lepäile Crisu rauhassa. Toivottavasti saisit ylhäältäkäsin ohjattua rockin purheisiin uutta tuulta.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siis käsitinkö nyt oikein, että Cornellin kuolemalla oli pelleilty vasta pari päivää sitten:

Chris Cornell dead 2017: Soundgarden frontman killed by internet death hoax

Ajankohta oli vähän liiankin osuva. Voi olla vain sattumaa, mutta kiinnostaisi tietää, oliko joillain jotain tietoa Cornellin voinnista. Käsitin että oli hyvässä kunnossa, mutta eipä olisi ensimmäinen kerta, jos yllättävän kuoleman taustalta paljastuvat kemikaalit.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Siis käsitinkö nyt oikein, että Cornellin kuolemalla oli pelleilty vasta pari päivää sitten:

Chris Cornell dead 2017: Soundgarden frontman killed by internet death hoax
Jos jostain löytyisi aiemmin kuin tänään päivätty "uutinen" tuosta hoaxista, niin ihmettelisin. Mediamass läpsii vaikeita aiheita (mielestäni varsin mauttomasti) feikaten tietoisesti myös menneen suuntaan. Eli todennäköisesti tässä on tilanne se, että Mediamass on tekaissut pari päivää vanhan death hoax -uutisen sen jälkeen kun se on saanut tänään tiedon Cornellin kuolemasta. Voin olla toki väärässäkin mutten oikein jaksa uskoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös