Vedonlyöntivihjeet

  • 3 065 740
  • 15 007

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Euroviisujen live-vetoja, 1. semifinaali

Australia finaaliin - EI 3.00 B365
Belgia finaaliin - EI 3.50 B365


Näitä oli hehkutettukin etukäteen jonkin verran. Mielestäni olivat heikkoja kumpikin. Erityisesti Belgia, jonka esiintyjä näytti todella olevan jossain uskomattoman isolla epämukavuusalueella.

Albania finaaliin - Kyllä 8.00 B365


Ihan omaa mutua nämä toki.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Tänään 21:30 Limoges - Lyon

Bet365 topilla voi koittaa Lyon 2.45

Joukkueiden ero sarjataulukossa on vain 1 voitto mutta materiaalin puolesta ero on kyllä isompi ja Lyon on pahasti alisuorittanut. Kyllä tälle silti melkein 45% kehtaa lupailla.
Limoges sai 30 vaparia, Lyon 12. Silti helppo 11p voitto ja Lyon johti ottelua jotain 35min.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Euroviisujen suhteen pitäisi tuntea äänestysmenettely. Mitä ilmeisimmin kiertoteitä äänestää oman maan suosikkia on runsaasti ja siirtolaisten määrä muissa maissa vaikuttaa. Tästä syystä esim. Turkki ei voi pudota finaalista, koska miljoonat Euroopassa asuvat turkkilaiset äänestävät Turkkia täysin kipaleesta riippumatta.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Australia finaaliin - EI 3.00 B365
Belgia finaaliin - EI 3.50 B365

Näitä oli hehkutettukin etukäteen jonkin verran. Mielestäni olivat heikkoja kumpikin. Erityisesti Belgia, jonka esiintyjä näytti todella olevan jossain uskomattoman isolla epämukavuusalueella.

Albania finaaliin - Kyllä 8.00 B365


Ihan omaa mutua nämä toki.
Makuasioitahan nämä ovat, mikä tekee oikeastaan koko vedonlyöntikeskustelun turhaksi.

Itse olen sitä mieltä, että sekä Australia että Belgia ovat pomminvarmoja finalisteja, vaikka kummankin live oli vaisuhko. Belgialta tätä osasi odottaa, mutta mielestäni esiintyjä käänsi jopa tuon epävarmuuden edukseen.

Albanian esityksessä oli selvästi jotain häikkää korvakuulokkeen kanssa, mikä mielestäni vaikutti esiintyjän suoritukseen. Vaikea sanoa miten tolle käy.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Jeh, oikeassa olit.
Eipä tässä varmaksi voi sanoa mitään, kuten noista omista pre-show tipseistänikin voi päätellä...

Oma rivi: SWE, AUS, BEL, FIN, AZE, POR, GRE, POL, ICE ja CYP.
Lainaus umk/euroviisu -ketjusta. Suht ok lottorivi (8/10) tuli sentään haettua live-esitysten perusteella. Ja Suomen laittaisin edelleen jatkoon kymmenen kertaa kymmenestä...
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Slovakia-Saksa 1 (3,95 Unibet) näyttää aika kovalle ylikertoimelle vaikka kotijoukkueella ongelmia onkin ollut ja kisaisäntä pelaa hurmioituneen yleisön edessä. Noin suureksi suosikiksi en saa Saksaa itse, mitä muut ovat mieltä?

Esim. Veikkauksella 3,30.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Kyllä Veikkauksen topilla kehtaa koittaa Chicago Fire - Seattle Sounders OVER 2,5 1.83
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
JOENSUUN KATAJA 1.85 Veikkaus

Nopeat ehtii, Vilppaan paras pelaaja Staten pois
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Back to the pesäpallo. Kelit on ainakin kohdallaan tähän hienoon ulkolajiin.

Palataan viime kauteen. Muistaakseni Kempele ei voittanut yhtään vierasottelua lukemin 0-1 tai 0-2. Jokainen kotijoukkue sai siis Kempeleen vieraspelistä aina vähintään yhden pisteen.

Asian tarkistettuani tilastot näyttivät tältä.

Vierasottelut Kempele:
2-0-12, tarkemmin 0-2-0-3-9, juoksusuhde 77-168

Pelit joista tuli pisteitä:
Alajärvi-Kempele 2-1s
Kankaapää-Kempele 1-2k
Raahe-Kempele 1-2s
Oulu-Kempele 2-1k
Joensuu-Kempele 2-1s

Kempele on hieman vahvistunut tälle kaudelle, tosin Imatra on vahvistunut vielä enemmän edelliseen kauteen peilaten. Kempele on keskimäärin hieman parempi joukkue, mutta kotietu on valtava! Kempeleeltä on todella pitkä matka Imatralle ja Imatran uudella stadionilla on taatusti porukkaa paikalla. Jopa pilkkihaalareissa. Imatran sääennuste (lumikuuroja, valoisaa, +2 c) saattaa jopa keskeyttää ottelun, jos rajat peittyvät lumisateesta.

Imatran lyöjäjokeri Lauri Rönkkö näytti olevan Espanjan lämmöissä jo kovassa vireessä ja toisaalta Kempeleen Ossi Meriläinen on ollut useamman kauden ajan alkukauden kylmissä otteluissa todella kohmeessa. Tänään todella kylmä ilma pitää juoksumäärät keskimääräistä alempana ja tämä lisää jaksotasapelin, sekä samalla 1-0 lopputuloksen todennäköisyyttä. Mielestäni myös Imatran kärki Kaartokallio, Lattu ja Matikka on jonkin verran edellä Kempeleen kärkeä Lassila, Määttä ja Savikoski.

Rohkeimmat voivat pelata Imatran suoraa voittoa (37%) johon Veikkaus tarjoaa markkinatopin 3.10. Myös Imatran ML 1.95 on rajatapaus.

*** Imatra 3.10
* Imatra ML 1.95
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Ykkössemin vihjeistä ei herunut ääniä edes niiltä kuuluisilta naapurimailta, mutta haetaan himoittua 12 pistettä uusilla koetuksilla (kaikki kohteet/kertoimet Unibetilta):

PANKKI (90%): Bulgaria - VOITTAA semifinaalin (1.62) - Nojoo. Kerroin ei häikäise, mutta mielestäni tässä on ylivoimainen voittajaehdokas semifinaaliin. Kunnollisia rakkausballadeja ei kisassa tänä vuonna ole ja biisin lyriikoissa on sopivaa teemaa ihan koko paskan voittoon asti. Senpä vuoksi esim. Bulgarian TOP3-sijoitus finaalissa (2.60) on todella pelattava, sillä Portugalin ja Italian takana on viimeistään Ruotsin (ansaitun) laskusuhdanteen alettua todella hiljaista voittajasuosikin osalta. Bulgaria ei toisaalta ole mikään perinteinen viisujen ääniharava, vaan oikeastaan ihan päinvastoin, mutta kyllähän Suomikin viisut on kerran voittanut. Live-esitys on toki jälleen oma juttunsa, mutta käsittääkseni harjoitusten perusteella arviot ovat vain parantuneet koko ajan. Nuori nätti poika laulamassa rakkaudesta, kyllähän te nämä tiedätte.

IDEA (50%): Alankomaat - EI pääse finaaliin (6.00) - Tämä kerroin kyllä yllätti ja säväytti. Alankomaiden tyttötrio on mielestäni kaukana finaalipaikasta. Ihan omiin hatariin muistikuviini vedoten sanoisin, ettei tällaisilla pönöttävillä naisryhmillä ole yleensä viisuissa juhlittu. Biisi on lisäksi kä-sit-tä-mät-tö-män tylsä tappavan kliseisine voimaantumissanoineen, niin ei edes Euroviisujen tyypisessä latteuspotpurissa voida tätä päästä jatkoon.

Kokeilun arvoisia hakuja ovat myös Itävalta - EI pääse finaaliin (2.00) sekä Kroatia - PÄÄSEE finaaliin (2.00). Ihan vaan siltä varalta, että järkevät pelikohteet pääsevät loppumaan.

edit: Heikkoa taas kerran, mutta minkäs teet. Kuvaavasti huudetiin vieläpä viimeisenä nämä Hollanti ja Itävalta, vaikkei mitään järjestystä semeissä vielä tietenkään paljasteta. Kroatia sentään pienoisena yllättäjänä jatkoon. Hollannin suosiota en vaan pysty käsittämään. Vastenmielisen teennäinen paketti kaikkinensa.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Njaa en nyt tiädä taas mutta otin pienellä Inter - VPS OVER 2,25 1.98 ja Veikkaukselta molemmat tekevät maalin 1.95
Overit laskusuunnassa jolloin BTS:nkin pitäisi olla parempi. Joltain paskabookeilta saa vielä 2 ja Veijolta edelleen 1.95
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Veikon topilla taas kokeiluun.

Kanada - Ranska, Molemmat joukkueet tekevät maalin

EI 3,95
 
Viimeksi muokattu:

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Bulgaria - VOITTAA semifinaalin (1.62)
Alankomaat
- EI pääse finaaliin (6.00)
Itävalta
- EI pääse finaaliin (2.00)
Semifinaaliin puoli tuntia ja kertoimet elää voimaakkaasti. Bulgarian semivoiton kerroin laskenut jo 1.45, mikä on jo valueltaan kehno, mutta kertoo asetelmien muovautumisesta selvästi. Alankomaiden putoamiselle taasen kerroin pompannut jo 7.50, joka alkaa jo lähennellä rienausta. Ehkä tuossa paketissa on jotain taustatekijöitä, mistä minä en ole tietoinen. Itävallan putoamiselle myös tullut lisää kerrointa, tällä hetkellä 2.90. Kroatian tilanne ennallaan.

edit: Veikalla Hollannin karsiutuminen 8.60. Ei voi käsittää.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
13.5 22.00 New York Liberty - San Antonio Stars +9 1.85

No niin se ois melkeinpä vedonlyönnin parasta aikaa kun WNBA alkaa. Tämän pehmeämpää markkinaa ei voi oikein olettaa vuonna 2017 olevan. Mun papereissa heti avausotteluun löytyy aikamoinen helmi.

NY ei ole paljoa viime vuodesta vaihtunut. Nyt kuitenkin useampi pelaaja on vetänyt pitkän kauden Euroopassa. Ennakon mukaan osa on palannut Amerikkaan vasta edellispäivänä ja joukkue on ilmeisesti vetänyt yhdessä KOLMET harjoitukset, jonka kyllä luulisi näkyvän pelissä pahasti negatiivisena.

SA:n nuoressa joukkueessa onkin paljon muutoksia. Ensinnäkin viime vuonna ykkösenä varatun takamiehen kaveriksi joukkue varasi jälleen ensimmäisenä takamiehen, jonka pitäisi hehkutusten mukaan olla aika nopeasti kova tälläkin tasolla. Voisi olla ainakin kova keihäänheittäjä jos koris ei lopulta sujukaan: I'd be ok if we took Kelsey Plum in the first round - GIF on Imgur

Lisäksi joukkue varasi viidentenä isomman pelaajan jonka tasosta mulla ja tuskin monella muullakaan vedonlyöjällä on edes mitään arvausta. Voi olla hyväkin tai sitten ei.

Mutta sitten joukkue hankki myös Phoenixin kakkossentterin, joka pelasi vähän mutta kovilla tilastoilla. Voi olla todella hyvä kun pääsee isompaan rooliin. Lisäksi hankkivat brasilialaisen veteraanisentterin joka on myös hyvä vahvistus.

Valmentajakin vaihtui ja ilmoitti peluuttavansa tyylillä "uptempo with defense first" mitä se sitten ikinä meinaakaan. Sentterihankintojen kanssa 151 linjalla tässä on kyllä vaffa underin tuoksu mutta analyysiriski on aika maksimaalinen niin en ota sitä.

No kuitenkin siis mun mielestä tässä San Antonio ei voi paljon viime vuotista paremmalla rosterilla olla mitenkään tällainen altavastaaja. WNBA-markkina on kuitenkin ainakin alkukaudesta kuin naisen mielialoja yrittäisi ennustaa että en ylläty lainkaan vaikka saisi vielä parempaakin tasoitusta.

Vieraiden voitosta saa jotain +4 ja sekin on kirkkaasti pelikelpoinen.


E: kahdesta muusta pelistä on vielä analyysit kesken mutta toiseen näyttäisi jo yhdellä kokoonpanotiedolla löytyvän hyvä veto
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Unibetin topilla voi livestä puoliajalla pienellä koittaa RoPS - Lahti OVER 2,25 1.93
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
@Saul Goodman Aika nopeasti tuli nuo San Antonion kertoimet alas.
Juu nyt on tullut vähän vastapeliäkin ja samalla limitit moninkertaistuivat. +8 1.84 tasolta ottaisin vielä pienesti jos ei aiempiin ehtinyt.

Siellä on taas epätoivoinen porukkaharava tehtynä, 4,60€ hintaa
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Laitetaas muutama perstuntumalta fiilistelty haku tämän illan Euroviisujen ekasta semifinaalista. Mitään analyysia näiden takana ei ole, joten mahdolliset panostukset harkiten.

Kaikki kohteet ja kertoimet Unibetilta:

PANKKI (100%): Portugali - EI voita semifinaalia 1.55 - Portugalin hehkutusta en ymmärrä. Biisi on toki virkistävän erilainen ja Portugalin surkean viisuhistorian positiivisin yritys vuosiin, mutta eihän tämä herranjestas semifinaaliansa voita.

Milloin tää ratkee? :D kauhee jännitys et paljonko siel pelitilil on rahaa!
 

Yö-Orava

Jäsen
NY Giants+5.5 1.91, amerikkalaista jalkapalloa Pinnyltä kiinni. Olen mahdollisesti liiankin pro-Giants, mutta kyllä tässä ilmaa on ja raporttien mukaan Vegasin kiskoilla on aikaisimmat avaukset jo jollekin muullekin maistunut, hieman korkeammat sellaiset, tosin. Viime kauden otteluissa tuli G-Menin moneylinet kotiin kumpainenkin, ensin vastaavassa kaudenavauksessa 50/50 closing linellä ja myöhemmin Dallasin unelmakauden myötä kotidogina lähemmäs kolmen kertoimella. Pelaamani divisioonavoitto jäi haaveeksi mutta ans kattoo josko revanssia ottaisi tällä kaudella siitä, about samaa saanee nyttenkin.

Hyvä matchuppi pitäisi olla yhä*. Avausviikon su-ma prime time kyseessä ja syyskuulle vasta toki menee tämä peli siis.

*Dallasin vihreä takakenttä joka on yleisesti ottaen ollut yksi vaikeimmista pelipaikoista tulokkaille ja olematon heittoryntäys vs Giantsin hyökkäyksen möröt, Giantsilla erinomainen run stop ja puolustus kokonaisuutena, kysymysmerkit lähinnä O-linjassa
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
13.5 22.00 New York Liberty - San Antonio Stars +9 1.85
Jaahas, eilen probableksi ilmoitettu takamies onkin nyt sitten yllättäen pois ja linja on +11,5. No San Antoniollahan on nämä kaksi ykkösvarausta takakentälle ja muutenkin selvästi vahvistunut rosteri + NY harjoittelu-/rasitustilanne joten en ole kauhean huolissani edes +9 vedosta. Saatte sitten naureskella kun SA häviää 30 pinnaa.

Kyllä Veikkauksen topilla kehtaa koittaa Chicago Fire - Seattle Sounders OVER 2,5 1.83
Tämä nyt Pinnaclella 1.70 ja Veikkaus on tiputtanut samaan joten ollaan siellä ~0% tietämillä
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jaahas, eilen probableksi ilmoitettu takamies onkin nyt sitten yllättäen pois ja linja on +11,5. No San Antoniollahan on nämä kaksi ykkösvarausta takakentälle ja muutenkin selvästi vahvistunut rosteri + NY harjoittelu-/rasitustilanne joten en ole kauhean huolissani edes +9 vedosta. Saatte sitten naureskella kun SA häviää 30 pinnaa.
Jaaha. Nyt on sitten myös molemmat ykkösvaraukset pois takakentältä jalkavaivojen kanssa. Hieno alku taas näille vedoille. Älkää vaan enää ottako.

En nyt taas hetkeen muista milloin olisi joukkueen kolme todennäköisen avausviisikon pelaajaa tippunut pois heti kärkeen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös