Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 1 268 364
  • 6 069

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Fiddler goes from hero to zero after knee-on-knee hit on Parayko - YouTube

Elinikäinen pelikielto perkele. Bambi selvisi tilanteesta. Jos tuossa olisi ollut kuka muu vain niin loppukausi paketissa.


Poimitaan verran vielä aiheesta, että Parayko viime vuonna koki ihmeparannuksen tässä tilanteessa ja tuli takaisin jäälle 5min jälkeen. Kunnon kumijalat nuorella pelurilla.

Colton Parayko Injury vs Islanders - YouTube
Eipä Fiddlerin ura muutenkaan varmaan kauaa jatkuisi. Törkeä taklaus kyllä, vaikka näissä polvitaklauksissa tuppaa olemaan myös huonoa tuuria viime hetken väistöjen kanssa.

Asiasta kahvinkeittimeen, mistä aineesta Paraykon polvet on tehty?
 

Jevgeni

Jäsen
Osu kyllä niin suoraan kuppiin kuin olla ja voi. Ihme on, että pahemmalta loukkaantumiselta vältyttiin. Saiko Fiddler jälkeenpäin tuosta mitään extraa?
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, NHL. Hyvät pelit.
Huonoa tuuria ja itsensä reaktiomaista suojelua, vai poikkari vastustajan parasta pelaajaa päähän? Tuomitkaa itse. Linkki youtubeen.

Niskanen tossed after Crosby takes cross check to face - YouTube

Bias, mutta; ei varsinaisesti lyö poikkarilla, vaan enemmänkin ottaa vastaan poikkarilla. Norminopeudella borderline korkea maila, slo-mo tietty näyttää aavistuksen pahemmalta. Ovechkinin huitominen 0,5 sekuntia aiemmin oli mielestäni isompi rike.

Lisäksi huomiona; kumpi näyttää ilkeämmältä, päähän osunut isku vai Crosbyn vasemman jalan taittuminen tilanteen aikana? "Sivusiteet nips naps" -kamaa.
 

la vida loca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Minustakin näyttää siltä, että Niskanen ottaa puolihuolimattomasti Crosbyn vastaan ja katse on selvästi muualla ja lopputulos on kaikkea muuta kuin tarkoitettu. Tosi ikävä lopputulos, nyt kävi Crosbyllä vaan huono tuuri.
 

Schadowan

Jäsen
Aika sama oliko tahallinen vai ei, se on Sidille concussion #4 vai #5 ja homma alkaa olemaan taputeltu hänen osaltaan. Ilmeisesti vietiin sairaalaan heti kättelyssä,joka ei lupaile hyvää.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Ikävä tilanne. Hankala olla oikein mieltä suuntaan tai toiseen. Paljon huonoa tuuria tilanteessa. Niskanen ei mitään tappolyöntiö tuossa tee, vaan nostaa kädet tuohon eteen. Tuo Niskasen käsien liike lähti jo ihan hetken ennen kuin Sid oli liukumassa polvillaan kohti. Paljonko tuo jalan tarraaminen kiinni vaikutti siihen ettei Crosby pystynyt pitämään tasapainoaan.

Huonosti tuossa olisi taitanut käydä joka tapauksessa. Crosby olisi liukunut tuo polvi linkussa suoraan Niskasen alle ja jalka olisi saattanut taittua vielä paljon pahemmin. Crosbyn päävammat tuntien se olisi ehkä ollut parempi vaihtoehto.

Hyviä vaihtoehtoja tuossa ei ollut Crosbyn kannalta. Paljon huonoa tuuria mukana.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Niskanen ojentaa kätensä ja mailansa eteenpäin vaistomaisesti kun huomaa että on törmäämässä vastustajaan. Crosbylla kävi huonoa tuuria kun sattui olemaan jo polvillaan tilanteessa. Ei missään nimessä tahallinen vahingoittaminen mutta ehdottomasti jäähyn arvoinen.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Todella huonoa tuuria ja ikävää, jos kävi pahemmin. Toivottavasti selviää kaukaloon vielä, mahdollisimman pian ja täydessä kondiksessa.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kyllähän tuon tilanteen suurin sikailija on Ovechkin, joka jälleen kerran huitoo mailallaan melko huolettomasti. Ei tainnut olla ihan ensimmäinen kerta? Ovechkinin viikateiskun (tai oikeastaan kahden iskun) seurauksena Crosby ajautuu Niskasen syliin, joka näyttäisi vaan vaistomaisesti nostavan kädet eteensä, eikä tahallisesti yritä tappaa Crosbyä.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huonoa tuuria ja itsensä reaktiomaista suojelua, vai poikkari vastustajan parasta pelaajaa päähän? Tuomitkaa itse. Linkki youtubeen.

Niskanen tossed after Crosby takes cross check to face - YouTube

Kyllä tuota hidastusta hinkatessa huomasin, että olisi voinut jättää Niskanen mailansa nostamatta. Toki tilanne tulee nopeasti, ja oman maalin edessä poikkaria huidotaan oletuksena, mutta pelaaja on silti vastuussa mailastaan ja nyt osui kupoliin. Tuskin tarkoituksellista Niskaselta päähän kiskasta, mutta tarkoituksella antoi kuitenkin poikkaria. Rottailua tai ei, niin ehkä tässä nyt karma makselee crosbylle säkkienhivelystä. Jos karmaan joku uskoo.
Sääli homma, toivottavasti crosby tästä toipuu vielä, eikä ura päättyisi näin ainakaan. Noh, sitten kun lääkärinlausunnot vuotaa, niin ollaan homman vakavuuden suhteen viisampia
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan liian sinisilmäistä porukkaa täällä. Jos on paikka satuttaa vastustajan tähtipelaajia "vahingossa" NHL:ssä, niin kyllähän sitä ikävän usein harrastetaan (sama juttu viime vuonna McDavidin kanssa). Tuossakin Niskanen kyllä ehtii ymmärtämään, että Crosby on kaatumassa ennen käsiensä nostoa ja että voi sopivasti osua kaatuessaan. Ei ollut hakemalla haettu, mutta kaukana vahingosta tai sattumasta, että kyseessä oli juuri Crosby.
 

BigHitFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Leijonat
Huonoa tuuria, ei Niskanen kyllä tahallaan tuota tehnyt. Toivottavasti Crosby on mahdollisimman pian kunnossa.

Onks tää nyt se kuuluisa "karma" ku iski Sidille?
 

ipaz

Jäsen
Kyllä minäkin laitan tuon Niskasen "itsesuojelureagoinnin" piikkiin. Tietää kyllä Crosbyn liikelinjan, mutta kun kääntyy takaisin katse peliin päin, niin Sid onkin jo menettänyt tasapainonsa ja tulossa samoilla raiteilla. Kuka tahansa reagoi tuollaiseen omalla tavallaan. Joku toinen ehkä olisi yrittänyt hypätä itse alta pois, moni muu taasen nostaa kädet eteen suojaksi - joka on varsin luonnollinen reaktio. En usko että tahallaan poikkaria päähän tarjosi, mutta joo, pelaaja on vastuussa mailastaan. Ei jatkokäsittelyä, tuo 5min + ottelurangaistus riittää.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Onhan tuo niin normaali pelitilanne kuin voi olla ja ei Niskasella ole tuossa ole mitään aikaa reagoida ainakaan tietoisesti kun tuo koko tilanne on ohi alle sekunnissa. Sikäli kyllä samaa mieltä vieläkin, että pelaaja on vastuussa mailastaan ja seurauksista. Toivottavasti Crosby olisi jo seuraavassa pelissä takaisin.

E: Tuosta esim. näkee tilanteen täydessä nopeudessa, voi mennä vaikka reaktiotestiin kokeilemaan ehtiikö tuossa ajassa edes nappia painamaan kun tilanne on jo ohi. Aivan absurdia mielestäni väittää, että Niskanen haki tuota tai tarkoitus olisi ollut loukata.

MATT NISKANEN CROSS-CHECK CROSBY IN THE HEAD - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Enemmän tuo Crosbyn tilanne oli Sidin kaatumisesta johtunut törmäys kuin tahallinen poikkari naamaan.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Enemmän tuo Crosbyn tilanne oli Sidin kaatumisesta johtunut törmäys kuin tahallinen poikkari naamaan.

Taisi kaatua siihen Ovechkinin huitaisuun, ironia toki tässäkin kohdillaan kun näitä sattuu jokaisessa pelissä ja turha noista huitomisista valittaaa vai miten se meni.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ai kanadalaismedia on pelikiellon kannalla. Yllättävää :)

Tuomio meni ihan oikein. Selkeä vahinko mutta osuma päähän ja loukkaantuminen = 5 min. Ei rottaketjun kamaa millään tapaa.

Pahalta näyttää mutta toivotaan että Crosby selviää säikähdyksellä ja on kaukalossa jo seuraavassa pelissä.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Tässä Buttonin näkemys, ei toimi ilman vpn:nää. Hänen mukaansa Niskasen pitäisi saada pelikieltoa, koska vahinko tai ei, pelaajan tulee olla vastuussa mailastaan ja tällä kertaa tulos oli poikittainen päähän.
Jos tuosta tilanteesta pelikieltoa tulee, niin se tulee vain siitä syystä, että loukkaantunut kaveri on Crosby. Onneksi siellä ei ihan Buttonin kaltaiset hupiukot taida olla näitä tuomioita ratkaisemassa, vaikka välillä toki päinvastaiselta tuntuukin.


Toivotaan, ettei Crosbyllä ole mitään vakavempaa, vaan pääsee heti seuraavaan peliin mukaan, niin ei tarvitsisi mistään naurettavista pelikielloista edes keskustella.
 

Chami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Penguins
Ihan hyvä että ei tullut kirjoiteltua aamulla tänne mielipiteitään kun peliä katsoi, siinä armottomassa vitutuksessa oli valmis heivaamaan Niskasen ulos loppu pleijareista. Ei tuo mielestäni vaadi yhtään ottelua pelikieltoa, jos siitä nyt yksi peli annettaisiin en kokisi että se vääryys olisi mutta siitä ylöspäin menevät ovat jo liikaa. Tilanne nyt sattuu tapahtumaan helvetin nopeaa ja siinä on myös mukana huonoa tuuria. Oon myös katsonut tuota tilannetta videolta hidastukselta ja pysäytelly kuvaa ja mietin vain miksi Niskasen piti poikittainen antaa, koska Niskanen kyllä kerkeää nähdä että Crosby ei nyt tule parhaimmasta asennosta. Luonnollinenhan reaktio on kyllä ojentaa kädet eteen mutta miksi laittaa maila poikittain? Videota katsoessa tuli tunne että Niskanen oli päättänyt jo ennen Crosbyn horjahdusta antaa sen pienen poikittaisen alaselkään niinkuin kuuluukin kun vastustajan hyökkääjä on oman maalivahdin alueella noin röyhkeästi. Nyt vaan sattui käymään huonommin ja Crosby valahti tilanteessa tosi alas ja maila osuu suoraan Crosbya päähän. Nojoo en tiedä olisiko tilanne näin mennyt, tämä on vain oma mielipide mutta siihen en usko että Niskasen tavoite olisi ollut päähän osua ja siksi tuo tilanne ei tähän ketjuun kuulu.

Loppupeleissä itselleni on ihan sama tuleeko pelikieltoa ja oliko tilanne tahallinen vai ei. Eniten nyt pelottaa Crosbyn kohtalo, että pääseekö vielä pelille tämän kevään puolella, koska faktahan on se että kyllähän Capitals - Penguins sarja käy huomattavasti tylsemmäksi ilman häntä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös