To 27.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 72 164
  • 669

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Ei voi mielestäni tuomareita tuosta Jasun voittomaalista syyttää. TV-kuvan perusteellakin vaikea sanoa oliko korkea, saatika sitten livenä, kun pitää tehdä päätös alle sekunnissa eikä käytössä ole optimaalista kuvakulmaa eikä hidastuksia ja kelailuja. Lisäksi jonkinlainen paine selässä kun finaalit kyseessä. Tuomaritkin ovat ihmisiä, eivät robotteja.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Kyllähän Tappara mestaruutensa ansaitsi. Onnittelu sinne. Vähän paska maku jäi taas kerran pillipiiparoinneista. Ehkä ne vielä joskus menee paremmin. Nyt meni finaaleissa virheet aikalailla kaikki toisen joukkueen hyväksi. Lisätään nyt se, että luulen, että tappara ois vienyt, vaikka ne ois mennyt oikeinkin.
Niinhän se on kun nimenomaan isot virheet sinne suuntaa, ei Tappara olisi tarvinnut noin paljoa apua sieltä suunnalta jos yhtään.
Tappara olisi varmaan juu vienyt siltikin mutta makua tuo tuomarointi vie silti.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo ihan turhaan tuli tuollainen turhaa parranpärinää aiheuttava tapahtuma tuohon loppuun, kun Tappara olisi kaiken järjen mukaan ollut vahvempi tässä joka tapauksessa. Ja vaikka sitten jälkikäteen todistettaisiin kolmiomittauksella, että Jasun maila oli 2 cm normaalin hartialinjansa alapuolella osuessaan kiekkoon, niin eihän sitä kukaan enää silloin huomioi.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kulttuuria viheltaa tuomareille kauden jo paatyttya.

Ateenakin juhlii, kiitos taas Tappara

Mites tuo kättely tappionkin jälkeen? Kuuluisiko ihmisen käytöstapoihin?

Rautamiestä tässä vain muistelin, Virta hoiti hommansa, tuomarin analysoinnista taisi KalPa kuitata vielä penaltyn.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jumaleissön tuo Kuopijo on vaan niin juntti, ensin Rantakarille vislaus, sitten Tapolalle ja vielä kannun noston jälkeenkin jaksavat...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Juntti Tapparan veskari kiroilee suorassa lähetyksessä, naurettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös