Pittsburgh Penguins 2016–2017

  • 267 180
  • 1 028

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tänään edessä runkosarjan päätösottelu ja luvassa lisää pelaajien lepuutuksia. Sieltä on AHL:stä nimittäin nostettu Derrick Pouliot, Oskar Sundqvist ja Jean-Sebastien Dea ylös tätä ottelua varten. Dealla tiedossa on NHL-debyytti. Eilen farmista nostettu Tristan Jarry saattaa myös debytoida maalinsuulla.

Hieman huvittavaa tuo kun ylhäällä NHL-miehistössä on tällä hetkellä 35 sopimuspelaajaa ja AHL:ssä (/junnuissa) ainoastaan 11. Lähenee varmaan jotain ennätyksiä palkkakattoaikana tuollainen määrä pelaajia samanaikaisesti NHL-miehistössä? Samalla kun Penguinsin toimintaa on seurannut siirtotakarajan jälkeen niin voi todeta että tuo 4 ylöskutsun maksimi on täysin yhdentekevä sääntö. Penguins tehnyt varmaan jo lähemmäs 30 ylösnostoa farmista siirtotakarajan jälkeen, ja tällaiset pelaajien lepuutuksetkin viimeisissä peleissä menevät sitten näistä "emergency" syistä joiden nojalla noita ylimääräisiä kutsuja voi tehdä. Kaipa siellä virallisesti heitetään DTD-status tai "bumps and bruises" syyksi miksi tietyt pelaajat ei sitten näitä pelejä pelanneet ja saivat korvaajat nostettua tilalle. Että tosiaan tuosta säännöstä on jatkossa turha kirjoitella mitään, kyllä sen kanssa tulee hyvin toimeen selvästi.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Puoli joukkuetta mukaan lukien kapteeni lepäsivät päätösottelun. Ei nähty Malkinia vieläkään. Määttä sen sijaan palasi ja Jarry debytoi maalinsuulla ja Dea hyökkäyksessä. Ei tuosta pelistä muuta sanottavaa jälkipolville jäänyt.

Crosbylle uran toinen maalipörssin voitto joten vaikka Art Ross karkasikin McDavidille, sai kapteenikin onneksi palkintokaappiinsa täytettä. Maailman parhaan titteli pysyy vielä Crosbyllä vaikka McDavid on noussut rinnalle. Vaatii kuitenkin vielä hieman enemmän näyttöjä ennen kuin titteli siirtyy Crosbyltä sinne.

---------------

Otteluohjelma playoffien ensimmäiselle kierrokselle:

Wednesday, April 12, 7:30pm: Blue Jackets @ Penguins | USA, SN 360, TVA Sports
Friday, April 14, 7pm: Blue Jackets @ Penguins | NHL Network, Sportsnet, TVA Sports
Sunday, April 16, 6pm: Penguins @ Blue Jackets | CNBC, SN 360, TVA Sports
Tuesday, April 18, 7:30pm: Penguins @ Blue Jackets | CNBC, SN 360, TVA Sports

*Thursday, April 20, TBD: Blue Jackets @ Penguins | TBD
*Sunday, April 23, TBD: Penguins @ Blue Jackets | TBD
*Tuesday, April 25, TBD: Blue Jackets @ Penguins | TBD

Keskiviikkona siten alkaa. Ei muuta kuin sinitakit kumoon.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo, onhan Crosbyn kokonaisvaltainen peli täysin omassa luokassaan vielä verrattuna McDavidiin ja PPG tais olla aika tasoissa? Mutta eiköhän McDavid myös paranna tuota peliään tulevina kausina ja silloin se titteli viimeistään siirtyy. Hienoa, että sieltä joku henkilökohtainen pysti tuli vielä, noita tuskin tulevaisuudessa enää hirveästi tulee kun McDavid alkaa noita kahmimaan, mutta ei sillä väliä jos joukkue voittaa.

Hieno runkosarja takana, mutta loukkaantumiset varjostivat kyllä inhottavasti tätä/kin kautta. Toivottavasti jätkät ovat kumminkin nyt tosipelien alkaessa täydessä kunnossa ja matka kohti tuplaa startataan keskiviikkona. Mikä olisikaan makoisampaa kuin nitistää ensin Tortsin joukkuetta ja sitten suorittaa Capsin haaveiden mureneminen? Ja jos matka katkeaa kesken kaiken niin voimme piiloutua Letangin loukkaantumisen taakse...
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hyvä päätös lepuuttaa Crosbyä kun maalipörssin voitto oli käytännössä jo varmistunut, vaikka sieltä teoriassa olisi joku voinut ohi mennäkin. Harmi, että Malkin ei saanut otteluita alle ennen pudotuspelejä. Muutaman ottelun se voi vaatia ennen kuin alkaa tapahtumaan kaukalossa. Määttä tietysti tervetullut palaaja rosteriin. Hänkin tarvinnee aikansa ennen kuin on parhaalla tasollaan.

Mestaruuden uusimisen haaste on massiivinen, mutta Penguinsilla on aseet selviytyä siitä. Ensimmäinen kanto kaskessa on nihkeä Blue Jackets. Kaikilla osa-alueilla on laatua, pelitapa on kurinalainen. Penguins ei pärjää tässä sarjassa välttämättä leveydellä, mutta supertähtiosastolta pitäisi tulla ratkaiseva ero jos se on tullakseen.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Phil Kessel rikkoi 70 pisteen rajan runkosarjan viimeisessä ottelussa, ja vei Penguinsin syöttöpörssin nimiinsä. Kessel profiloituu vuosi vuodelta enemmän pelintekijälaituriksi, ja hän on siinä aivan perkeleen hyvä. Silti täytyy toivoa että kesselmäiseen tapaan ruuti alkaa kuivua kun tosipelit alkavat, ja myös maalinteko alkaa onnistua paremmin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguins palautti yhtä lukuunottamatta muut viime viikkoiset AHL-nostot takaisin Wilkes-Barreen. Ja sen yhden suhteen tilanne onkin sitten mielenkiintoinen, nimittäin Tristan Jarry jäi edelleen Pittsburghiin. Murray oli Devils-pelissä hieman tuskaisena sen yhden torjunnan jälkeen, ei harjoitellut perjantaina (tosin ei moni muukaan) ja viikonlopun peleissä ei ollut kummassakaan edes penkillä. Että en tiedä pitäisikö tässä huolestua nyt, vai onko tässä jotain muuta syytä kolmen maalivahdin pitämiselle vielä NHL-miehistössä. No keskiviikkona viimeistään nähdään että onko Murray pelikunnossa.

----

Penguinsin sivuilta artikkeli Crosbyn Rocket Richard-voitosta: Crosby Finishes as the NHL's Leading Goal Scorer | NHL.com

----

Phil Kessel rikkoi 70 pisteen rajan runkosarjan viimeisessä ottelussa, ja vei Penguinsin syöttöpörssin nimiinsä.

Crosbyn ja Malkinin aikakaudella kyseessä kolmas kerta kun Penguinsin sisäinen syöttöpörssi mennyt tuon sentterikaksikkomme ulkopuolelle. Aiemmilla kerroilla Kris Letang on kahdesti vienyt syöttötilaston nimiinsä (2010-11 ja 2015-16 kausilla), ja nyt tosiaan Kessel vei sen nimiinsä.

Maalipörssi meni 2012-13 tynkäkaudella Chris Kunitzin nimiin, muutoin joko Crosby ja Malkin on hallinnut sitä tilastoa vuodesta toiseen.

Penguinsin sisäinen pistepörssi tosiaan Crosbylle jälleen, yhdeksännen kerran. Malkin vienyt sen kolmesti.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Murray oli eilen harjoituksissa normaalisti mukana ja on Sullivanin mukaan täydessä kunnossa. Kaikki kunnossa siltä osin siis, ainakin näillä näkymin, ja voi huokaista helpotuksesta.

Malkin oli myös mukana harjoituksissa ja tulee tänään olemaan pelaavassa kokoonpanossa. Kentälliset eilisistä harjoituksista:

Guentzel-Crosby-Sheary
Rust-Malkin-Kessel
Wilson/Archibald-Bonino-Hörnqvist
Kuhnhackl-Cullen-Rowney

Cole-Schultz
Dumoulin-Hainsey
Määttä-Daley

Murray
Fleury

OUT: Letang, Hagelin, Kunitz, Ruhwedel

Archibald ja Wilson tosiaan molemmat vetivät kolmoskentässä, mutta Wilson siinä oletettavasti pelaa ja Archie on ylimääräisenä hyökkääjänä. Streit, Gaunce, Sestito ja Jarry muut ylimääräiset ylhäällä olevat pelaajat.

Ruhwedelilla ylävartalovamma ja on DTD-statuksella.

Hagelin mahdollisesti ensi viikolla pelikunnossa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei varmaan oikea ketju tälle asialle, mutta havaitsin ettei kukaan ole avannut ketjua ottelusarjalle Penguins - Blue Jackets. Columbuksella on melko vähän faneja täällä joten kaikki varmaan odottavat jonkun Pens fanin sellaisen avaavan.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tässä kun on päässyt todistamaan suhteellisen läheltä nuorten herrojen esiinmarssia ála Sheary, Murray, Rust ja Guentzel niin kutkuttaa ajatus kun takataskussa vielä muhii Sprong joka onnistuessaan voi olla jopa kaikista kovin kaveri. Ei ole montaa vuotta kun puhuttiin miten huono Penguinsin prospect pool on, mutta silti sieltä tulee jatkuvasti näitä löytöjä. Ilman näitä onnistumisia Penguins ei olisi tuore mestari eikä tänäkään vuonna taistelisi siitä pytystä.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tässä kun on päässyt todistamaan suhteellisen läheltä nuorten herrojen esiinmarssia ála Sheary, Murray, Rust ja Guentzel niin kutkuttaa ajatus kun takataskussa vielä muhii Sprong joka onnistuessaan voi olla jopa kaikista kovin kaveri. Ei ole montaa vuotta kun puhuttiin miten huono Penguinsin prospect pool on, mutta silti sieltä tulee jatkuvasti näitä löytöjä. Ilman näitä onnistumisia Penguins ei olisi tuore mestari eikä tänäkään vuonna taistelisi siitä pytystä.

Samaa mieltä, vesi kielellä odotan miten se Sprong onnistuu Sullivanin systeemissä, josta päästääkin asiaan johon halusin tarttua.
Vahvasti epäilen, että jokainen näistä pienistä pikakiitureista (Sprongia lukuunottamatta) olisi täysin tusinakamaa, ellei meille olisi saapunut viime kaudella messias nimeltä Mike Sullivan penkin taakse. Aivan varmasti auttoi kun tunsi entuudestaan näitä AHL-vahvistuksia, mutta tapa jolla tämän joukkuuen kuului pelata oli selviö kokoajan vaikka muutamat ekat pelit tulikin tukkaan Sullivanin alaisuudessa. Se miten kyseinen koutsi saa ulosmitattua tuon rosterin potentiaalia on aivan järkyttävää.
Ja se henkin kantti ja kasvu jonka joukkue on kokenut, on myös tarttunut faneihin. Kuten @Walkin tuolla toisessa ketjussa sanoi, vaikka oltiin 1-3 sillassa ekan erän jälkeen niin en usko kovinkaan monen palstaveljen ottaneen siitä kauheeta stressiä.

Ei riitä sanat enää tuohon Sid & the kids kentällisen touhuun. Taitaa kolmikon pituuskeskiarvo jäädä alle 180cm ja silti kulmissa väännetään ja voitetaan järjettömän paljon kiekkoja, hats off!
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuo Malkin on vaan aikamoinen veijari. Mies pelasi eittämättä hyvin Columbus-sarjan, mutta se ei näyttänyt siltä Malkinin jumalmoodin dominoinnilta johon kukaan muu ei kykene. Silti tuloksena 11 pistettä viiteen peliin, iham hyhä. Kaikki tämä "kaikessa hiljaisuudessa" kun suurin huomio keskittyi sarjassa ailahtelevaan maalivahtipeliin ja Guentzelin huippuvireeseen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Guentzelin huippuvireeseen.

Guentzelista puheenollen.... Aiemmin tällä kaudella NHL-debyytissään toisti Mario Lemieuxin suorituksen (ensimmäisen NHL-ottelun ensimmäisessä vaihdossa ensimmäisellä laukauksella maali), ja nyt playoffeissa sitten toisti Maurice Richardin suorituksen (ensimmäinen pelaaja sitten Rocketin joka neljässä ensimmäisessä playoff-ottelussaan teki viisi maalia). Kenen legendan saavutuksen Guentzel seuraavaksi toisintaa?
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Mikä on Murrayn tilanne? Pelaako enää tänä keväänä? Kaveri on kyllä todella loukkaantumisherkkä.

Millä perusteella toteat Murrayn olevan "todella loukkaantumisherkkä"?

Vuosi sitten oli poissa aivotärähdyksen takia ja viime syksynä murtuneen sormen takia. Tuollaisia loukkaantumisa nyt en ainakaan itse lukisi vielä loukkaantumisherkkyydeksi. Nyt sitten poissa alavartalovamman takia, joka näytti jonkinlaiselta nivusvammalta. Jos tuosta ei kunnolla toivu ja alkaa olla toistuvaa, niin silloin voi mielestäni puhua loukkantumisherkästä pelaajasta, mutta aikamoinen ylilyönti on mielestäni tällä hetkellä ja näin varhaisessa vaiheessa NHL-uraa häntä sellaiseksi sanoa.

Tuohon kysysmykseesi tuskin tietää vastausta Sullivan tai itse Murraykaan, joten vain aika näyttää.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Millä perusteella toteat Murrayn olevan "todella loukkaantumisherkkä"?

Vuosi sitten oli poissa aivotärähdyksen takia ja viime syksynä murtuneen sormen takia. Tuollaisia loukkaantumisa nyt en ainakaan itse lukisi vielä loukkaantumisherkkyydeksi. Nyt sitten poissa alavartalovamman takia, joka näytti jonkinlaiselta nivusvammalta. Jos tuosta ei kunnolla toivu ja alkaa olla toistuvaa, niin silloin voi mielestäni puhua loukkantumisherkästä pelaajasta, mutta aikamoinen ylilyönti on mielestäni tällä hetkellä ja näin varhaisessa vaiheessa NHL-uraa häntä sellaiseksi sanoa.

Tuohon kysysmykseesi tuskin tietää vastausta Sullivan tai itse Murraykaan, joten vain aika näyttää.

Kai tuossa loukkaantumisherkkyydessä voi olla perääkin kun nuo nivuset tuppaavat olemaan nykyvahdeilla aika kovilla. Esimerkiksi Price on käsittääkseni ollut saman vihoittelevan nivusen vuoksi jo muutamaan otteeseen sivussa. Ei nyt suoranaisesti liity Pensiin, mutta jännä nähdä yleistyykö tulevaisuudessa tasaisemmin peliaikaa saavat maalivahtikaksikot, mikäli fyysinen rasitus alkaa käydä itse kullekin maalivahdille liian kovaksi pelata sellaista 65+ peliä kaudessa.
 

olza13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Kai tuossa loukkaantumisherkkyydessä voi olla perääkin kun nuo nivuset tuppaavat olemaan nykyvahdeilla aika kovilla. Esimerkiksi Price on käsittääkseni ollut saman vihoittelevan nivusen vuoksi jo muutamaan otteeseen sivussa. Ei nyt suoranaisesti liity Pensiin, mutta jännä nähdä yleistyykö tulevaisuudessa tasaisemmin peliaikaa saavat maalivahtikaksikot, mikäli fyysinen rasitus alkaa käydä itse kullekin maalivahdille liian kovaksi pelata sellaista 65+ peliä kaudessa.

Dallas on maalivahtien peluutuksessa edelläkävijä, kuormaa tasataan maalivahtien kesken usein jopa otteluiden sisällä. Pahoittelut off topicista, väistämättä vaan tuli Dallasin tandemi mieleen.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun Penguins ansaitusti hieman lepäilee odotellessaan seuraavaa vastustaan, laitetaan jälleen hieman väliaikatietoja Charlottetown Islandersin ja Daniel Sprongin keväästä: Islanders sweeppasi kaksi ensimmäisten kierrosten vastustajaansa, ja koki vasta eilen playoffien ensimmäisen tappionsa Blainville-Boisbriand Armadaa vastaan, ja sarja on nyt tasan 1 - 1.
Sprong on jatkanut samaa vauhtia kuin runkosarjassa, kun kymmeneen otteluun on syntynyt tehot 9+10, ja pistekeskiarvo on tällä hetkellä täsmälleen sama 1.90 kuin runkosarjassa.
 
Viimeksi muokattu:

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kuten Tortorellakin sanoi, niin olihan tuo ensimmäisen kierroksen sarja paljon tasaisempi kuin lopputulos 4-1 antaa ymmärtää. Sen puolesta saa kyllä olla todella tyytyväinen näihin ylimääräisiin lepopäiviin.

Ihailtavaa leveyttä löytyy taas joukkueen hyökkäyksestä, kun viidessä ottelussa yhdeksän hyökkääjää pääsi maalin makuun ja puolustajat mukaan lukien ainoastaan Rowneyllä näyttää pistesarake nollaa. Puolustuskin näyttää oikein hyvältä ja uskomattoman tasapainoiselta. Hatusta voisi heittää, että pudotuspelien ottelusarjassa noin tasaiset peliajat puolustajakuusikolla on todella harvinainen tilasto. Eniten ja vähiten pelanneella puolustajalla peliajassa erotusta siis ainoastaan 1 minuutti ja 32 sekuntia. Kuka olisi myöskään uskonut, että Määttä pystyy pitkän loukkaantumisensa jälkeen pääsemään näin hyvin mukaan pudotuspelien tempoon.

Toivottavasti ensi yönä ei vielä ratkea toisen kierroksen vastus, vaan saataisiin jännittää aina seiskapeliin asti tuota Leafs - Caps -sarjaa. Itselleni ei ole väliä, että kumpi sieltä Penguinsin vastukseksi tulee. Joka tapauksessa toisellakin kierroksella nähdään aivan varmasti vauhdikasta kiekkoa. Toisaalta olisi hieno yllätys, jos Leafs onnistuisi Capitalsin pudottamaan, mutta toisaalta taas olisi hienoa nähdä uusinta viime vuoden toisesta kierroksesta Capitalsia vastaan.
 

GHowe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olisi kyllä hienoa jos Leafs veisi Capitalsin game 7:ssa ja Capsit jäisivät taas nuolemaan näppejään, kun sen verran nimekäs nippu Capseilla tänäkin vuonna.
Toisaalta olisi kiva nähdä Pens - Caps, mutta uskon, että Capsit sen tänä vuonna vie/veisi kun on kalavelkoja makseltavana. Tosin arvoinhan myös Columbuksen vievän Penssin.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Olisi kyllä hienoa jos Leafs veisi Capitalsin game 7:ssa ja Capsit jäisivät taas nuolemaan näppejään, kun sen verran nimekäs nippu Capseilla tänäkin vuonna.
Toisaalta olisi kiva nähdä Pens - Caps, mutta uskon, että Capsit sen tänä vuonna vie/veisi kun on kalavelkoja makseltavana. Tosin arvoinhan myös Columbuksen vievän Penssin.

Vitun hieno homma että löytyy uskoa kertomallasi tavalla omiin! Ei vaan oikein ymmärrä mikä logiikka tuossa on että kannattaa joukkuetta X mutta sen pelatessa ratkaisupelejä uskoo vastustajan vievän voiton? Vai onko selitys jotain pessimisti ei pety -osastoa? No kukin tyylillään mutta ihan oikeasti alkaa vituttamaan lueskella tuollaista negatiivista purkausta kun kuitenkin Pens-kannattajia ollaan ihan oikeasti. Itsekin suunnilleen vuodesta 1990. Alkaa vaan kuulostamaan joltain glory hunterin löpinältä tämmöiset me hävitään tää jo ennen kuin on sarja edes alkanut eli oletko sinä kannattaja vai gh viime keväältä? Kyllä juttu on niin että omiin pitää uskoa jos on fani ja uskoa on meistä aika monella ollut silloinkin kun ei menty vuosiin edes poffeihin perkele! Silloin saa kritisoida ja dissata omaa jengiä kun se alisuorittaa ja pelaa paskasti mutta nyt ollaan hei haloo hallitsevia mestareita joilla on hyvä runkosarja alla, loistava leveä materiaali, tekemisessä oikea meininki jne niin joku Columbus on sitten kevään lumien kanssa kilpaa tavaksensa sulaneen Capsin kanssa varmoja voittajia jo etukäteen Penssejä vastaan. Kannattaa ehkä sitten kannattaa heitä joihin oikeasti uskoo. Ei mulla tästä sen enempää, sanonpa vaan että ihan hienoa aikaa eletään. Supertähtiosasto on vastannut komeasti huutoon, Malkinin 11 pojoa viiteen peliin melkoinen veto jossa ei nähty vielä edes parasta Genoa. Kessel on taas viime kevään moodissa, Crosby löi niitin CBJ-sarjassa, Guentzel on häikäissyt, puolustus näytti tasaisuutensa ja toimivuutensa ilman Letangia ja Fleurykin on hoitanut ihan riittävästi tonttinsa suurimman osan ajasta. Eli tästä on taas luvassa hieno pitkä kevät, ei mitään syytä epäillä iskukykyä oli seuraavana vastassa sitten Capsit tai Toronto. Ihan sama sekin on että onko Capseilla viime keväältä kalavelkoja vai ei. Se oli häviävänä osapuolena silloin ja ttämän näen pelkästään etuna Pensseille kun on henkinen yliote heistä jo saatu vaikka nämä ovatkin taas eri pelit tänä keväänä. LGP!
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Annetaahan nyt jokaisen kuitenkin kertoa mielipiteensä, oli sitten tausta pensseilifanina mikä tahansa. Mielipiteistä ja henk kohtaisista analyyseistä,, toiveista tässä loppujenlopuksi on kysymys ja mitä keskusteltavaa täällä olisi, jos 300 fania kaikki kävisi puhumassa samasta tuubasta. Moni mielipide kirjoitetaan täällä myös hetken fiiliksen mukaan; milloin on armoton vitutus päällä ja toisinaan taas ei. Joillekin toimii yltiöpositiivinen hehkutus, joillekin varovaisempi ja harkitsevampi tapa. Oli se tapa mikä tahansa, niin olen 100 varma, että jokainen silti toivoo, että pens kävelee päätyyn asti. Eli ei aleta ampumaan kenenkään mielipiteitä alas kuin savikiekkoja.
Jälleen vain yksi mielipide =)
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Jaaha, se on taas vuosittaisen sydänkohtauksen paikka, kun vastaan luistelee vanha kiistakumppani Caps. Kroonisen astmaatikon ja elämäntapa-polvi/hyppytaklaajan naamoja katsellaan vähintäänkin ensi viikon loppupuolelle saakka, ja ainoa toive oikeastaan on, että Fleury jatkaa hyviä otteitaan. Kentällä homma kyllä hoituu. Torstaina mennään.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Kyllä tässä kieltämättä vähän huolissaan on. Penguinsilta puuttuu ykkösveskari, ykköspakki ja nopein laituri. Fleury on huono vieraissa, ja Caps ei varmasti anna siimaa jos oman maalin edustaa ei saada siivottua paremmin kuin mitä Jackets-sarjassa nähtiin.

Capitalsillakin toki on kysymysmerkkinsä. Pakisto ei ymmärtääkseni ole suorittanut odotetulla tasolla. Toronto pisti Capsin yllättävän ahtaalle ja paineet menestyä ovat valtavat.

Viime keväänä allekirjoittaneella oli ajoittain suuria vaikeuksia nauttia pleijarikiekosta, kun pumppu oli tässä sarjassa kertakaikkiaan aivan äärirajoilla. Noh, kaiken mennessä nappiin on Caps kaadettavissa ja vastahan sitä pyttyä nosteltiin.

LGP!
 

GHowe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vitun hieno homma että löytyy uskoa kertomallasi tavalla omiin! Ei vaan oikein ymmärrä mikä logiikka tuossa on että kannattaa joukkuetta X mutta sen pelatessa ratkaisupelejä uskoo vastustajan vievän voiton? Vai onko selitys jotain pessimisti ei pety -osastoa? No kukin tyylillään mutta ihan oikeasti alkaa vituttamaan lueskella tuollaista negatiivista purkausta kun kuitenkin Pens-kannattajia ollaan ihan oikeasti. Itsekin suunnilleen vuodesta 1990. Alkaa vaan kuulostamaan joltain glory hunterin löpinältä tämmöiset me hävitään tää jo ennen kuin on sarja edes alkanut eli oletko sinä kannattaja vai gh viime keväältä? Kyllä juttu on niin että omiin pitää uskoa jos on fani ja uskoa on meistä aika monella ollut silloinkin kun ei menty vuosiin edes poffeihin perkele! Silloin saa kritisoida ja dissata omaa jengiä kun se alisuorittaa ja pelaa paskasti mutta nyt ollaan hei haloo hallitsevia mestareita joilla on hyvä runkosarja alla, loistava leveä materiaali, tekemisessä oikea meininki jne niin joku Columbus on sitten kevään lumien kanssa kilpaa tavaksensa sulaneen Capsin kanssa varmoja voittajia jo etukäteen Penssejä vastaan. Kannattaa ehkä sitten kannattaa heitä joihin oikeasti uskoo. Ei mulla tästä sen enempää, sanonpa vaan että ihan hienoa aikaa eletään. Supertähtiosasto on vastannut komeasti huutoon, Malkinin 11 pojoa viiteen peliin melkoinen veto jossa ei nähty vielä edes parasta Genoa. Kessel on taas viime kevään moodissa, Crosby löi niitin CBJ-sarjassa, Guentzel on häikäissyt, puolustus näytti tasaisuutensa ja toimivuutensa ilman Letangia ja Fleurykin on hoitanut ihan riittävästi tonttinsa suurimman osan ajasta. Eli tästä on taas luvassa hieno pitkä kevät, ei mitään syytä epäillä iskukykyä oli seuraavana vastassa sitten Capsit tai Toronto. Ihan sama sekin on että onko Capseilla viime keväältä kalavelkoja vai ei. Se oli häviävänä osapuolena silloin ja ttämän näen pelkästään etuna Pensseille kun on henkinen yliote heistä jo saatu vaikka nämä ovatkin taas eri pelit tänä keväänä. LGP!

Joo ehkä hieman negatiiviseen sävyyn kirjoitin tuon, mutta ei tarkoituksena ollut sanoa etteikö Penguinsilla olisi mahdollisuuksia Capsia vastaan, mutta OLETTAISIN, että nälkä on kovempi kuin koskaan aikasemmin ja Fleuryn otteet huolestuttavat sen verran ja lisäksi sivussa on myös muita tärkeitä palasia.
Tiukka sarja kuitenkin odotettavissa joka tapauksessa niin kuin viime keväänä.
Penguins kannattaja olen ollut siitä asti kun jääkiekkoa on tullut seurattua, tosin ei sekään pitkä aika ole, mutta jonkin verran pitempään kuitenkin kuin viime keväästä.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vitun hieno homma että löytyy uskoa kertomallasi tavalla omiin! Ei vaan oikein ymmärrä mikä logiikka tuossa on että kannattaa joukkuetta X mutta sen pelatessa ratkaisupelejä uskoo vastustajan vievän voiton? Vai onko selitys jotain pessimisti ei pety -osastoa?

Se on realismia.

Itsekin Caps-Leafs sarjassa tottakai kannustin ja toivoin Leafsia jatkoon, mutta samaan aikaan tiesin, että on huomattavasti todennäköisempää, että Trotzit suojatit siitä eteenpäin menevät. Helvatin hienoa, että noinkin tiukalle Leafs onnistui Capsin pistämään. Samalla se toki harmittaa, kun Penguins saa nyt väsyneemmän joukkueen vastaansa... ;)

Mitenkäs tuo Pensin vemppaosasto? Letangin kausi on paketissa, mutta entäs muu sakki, ovatko pikkuhiljaa paranemassa tähän sarjaan?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös