Edmonton Oilers (2.) – San Jose Sharks (3.), Pacific 1. kierros

  • 13 532
  • 45

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Edmonton Oilers on palannut pudotuspeleihin! Viimeisin pudotuspeliesiintyminen on niinkin kaukaa kuin 2006, jolloin Oilers kävi häviämässä Hurricanesille finaaleissa lukemin 4-3. Samoissa pudotuspeleissä Sharks ja Oilers olivat vastakkain, ja Oilers oli hieman yllättäen parempi otteluvoitoin 4-2. Ainoastaan San Josen Patrick Marleau ja Joe Thornton olivat pelaamassa kyseisiä otteluita. San Josella tilanne on sama, eli viimeisin pudotuspeliesiintyminen on päättynyt finaalitappioon. Tämä tosin tapahtui viime vuonna, eikä 10 vuotta sitten.


Otteluohjelma Suomen aikaan

13.04.2017 klo 05:00 SJ - EDM
15.04.2017 klo 05:30 SJ - EDM
17.04.2017 klo 05:00 EDM - SJ
19.04.2017 klo 05:00 EDM - SJ

21.04.2017 SJ - EDM (tarvittaessa)
23.04.2017 EDM - SJ (tarvittaessa)
25.04.2017 SJ - EDM (tarvittaessa)

Runkosarjan ottelut

23.12.2016 EDM - SJ 2-3 OT
10.01.2017 SJ - EDM 4-1
26.01.2017 EDM - SJ 4-1
30.03.2017 SJ - EDM 2-3
06.04.2017 EDM - SJ 4-2

Oilers

1. Connor McDavid, 30+70=100
2. Leon Draisaitl, 29+48=77
3. Jordan Eberle, 20+31=51
4. Milan Lucic, 23+27=50
5. Ryan Nugent-Hopkins, 18+25=43

Cam Talbot, 73 ott, 2,39 GAA, 91,9%

Sharks
1. Brent Burns, 29+47=76
2. Joe Pavelski, 29+36=68
3. Logan Couture, 25+27=52
4. Joe Thornton, 7+43=50
5. Patrick Marleau, 27+19=46

Martin Jones, 65 ott, 2,40 GAA, 91,2%

San Josella oli heikko loppukausi. Varmalta näyttänyt divisioona-voitto lipui viime hetkillä käsistä, kun kuuden ottelun tappioputken aikana Anaheim ja Edmonton voittivat pelejä. Brent Burns pelasi unelmakauden Sharksin takalinjoilla voittaen puolustajien ja Sharksin pistepörssin. Marc-Edouard Vlasic sekä Justin Braun eivät pelanneet pakkiparina niin hyvää kautta kuin odottaa sopii. Paul Martin, David Schlemko sekä Brenden Dillon täydentävät Sharksin hyvää ja parhaimmillaan erittäin ehjää kuusikkoa. Sharksin slumpin aikana myös Martin Jonesin taso heikkeni hieman. Muutoin Jones on pelannut ihan ok kauden. Sharks-lasien takaa katseltuna Jonesin pitäisi voittaa Talbot viime vuoden playoff-kokemuksen ansiosta. Logan Couture ja Joe Thornton olivat poissa viimeisistä otteluista loukkaantumisen takia, mutta heidän pitäisi olla avauspelissä mukana. Sharksin erikoistilannepelaaminen on ollut luvalla sanoen luokatonta tällä kaudella. Ylivoimalla Sharks oli runkosarjassa heikoin joukkue pudotuspelijoukkueista prosentilla 16,7%. Oilersin vastaava lukema oli 22,9% ja sillä irtosi koko NHL:n viides sija. Alivoimalla joukkueet olivat lähes yhtä huonoja, sillä kummallakin alivoimaprosentti on 80,7%. Sharksin tulee parantaa erikoistilannepelaamista tai muuten kyyti voi olla kylmää.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Katselin tuossa Edmontonin nimilistaa läpi ja eihän noista tunnista kuin yhden pelaajan: Cam Talbotin, männävuosien autosuunnittelijan.

Sinänsä harmi, että Raffi Torres ei enää pelaa, olisi voinut nyt maksaa potut pottuina siitä kaikilla tuoreessa muistissa olevasta edellisestä pudotuspelisarjasta. Se ei olisi edes ollut mitään kusipäisyyttä tai halveksittavaa toimintaa vaan maailmankaikkeuden punttien tasoitus.

McLellanhan ei ikinä päässyt Sharksin kanssa ekalta kierrokselta eteenpäin mikäli palstan asiantuntijoita ja lällättelijöitä on uskominen joten tuskin pääsee taaskaan Oilersin kanssa. Sharks antaa Edmontonille ekan pelin ettei junnuille tule itku, sen jälkeen viedään neljä putkeen.
 

Aapee79

Jäsen
Eikös kuitenkin @Zoidberg aloiteta matsit ihan Edmontonissa? En oikein käsitä, miksi pitää ilmoittaa amerikkalaisittain otteluohjelmaa, kun kuitenkin ollaan ihan suomalaisella keskustelupalstalla.

Asiaan. SJ loppukausi oli sen verta kehno ja Öljy pelasi lopun vahvasti, niin aika vaikea on - ihan ilman värilasejakin - nähdä matkan päätyvän vielä 1.kierrokselle. Loppuun nyt ei pysty mitenkään menemään, koska vielä puuttuu joukkueesta pari tärkeää palasta. Ehkä sitten sitten ensi kaudella. Tämä kevät otetaan nyt talteen hyvänä opetuksena.

4-2 EDM jatkoon.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Jotain parikymmentä ennakkoa/mielipidettä selasin nopean googletuksen avulla ja näistä neljä-viisi oli Sharksin voiton puolella. Aikas yllättävä(?) jakauma. Moni tai kaikki nosti pöydälle McDavidin ratkaisevana palikkana. Ehkä nyt washingtonpost jne. ei ole kauhean hyvin perillä tästä otteluparista, mutta suosikkina Oilers tähän sarjaan kuitenkin lähtee.

Sharkseista Cootch on aikas varmasti pelissä mukana. Thornton oli aamujäillä mukana, mutta saapas nähdä.

Maalivahtitaistelu tässä kyllä herkullinen, samana kesänä siirtyneet nuoret miehet.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tervetuloa, Öljy, playoffeihin. Homma ei ole muuttunut juuri kymmenessä vuodessa, yhä pitää osata pelata koko peli.

Sharks otti mukavan henkisen yliotteen tulemalla 2-0 tappioasemasta 2-2 tasatilanteeseen, ja ratkaisemalla jatkoajalla voiton. Oilers painoi ensimmäisen erän päälle kuin Brasilia futiskotikisoissaan Saksaa vastaan ja hurmos sai aikaan kaksi häkkiä, ja kolmaskin taisi olla lähellä. Toisesta erästä lähtien Sharks otti sitten tilanteen haltuun ja myllytti yhteensä yli 40 laukausta kohti Talbotia. Lisäksi tolpat kilahtelivat kolmesti, joten matsi olisi voinut hyvin ratketa jo varsinaisella peliajalla.

Matsi kyllä osoitti, että kotiyleisön tuoma kannustus ja hurmio voi johtaa vaikka mihin. Sharks näytti ensimmäisessä erässä pelaavan jotain joulukuun illan peliä ja hetken kyllä epäilin itsekin, että näinköhän tuo hurmos säilyy. Sinänsä luottoa kuitenkin löytyi, koska sen tässä on vuosien aikana oppinut, että jokainen erä voi olla aivan erilainen.

Ysiseiska oli pari kertaa normaalisti karussa, mutta ei onneksi saanut kiekkoa reppuun. Väkevä esitys kuitenkin, ja pääsihän mies (poika?) tehoille. Hauska kun jollain katkolla näytettiin Oilers-legendojen tehoja ensimmäisistä playoff-peleistään ja McDavid oli samalla listalla - legenda jo toisella kaudellaan. Supertähti pääsi myös painimaan Pavelskin kanssa, jolle yritettiin sovittaa päällystakin viittaa. Pavs saikin supertähden pari kertaa keskittymään muuhun kuin peliin.

Partajeesuksella oli pari paikkaa joista olisin kyllä odottanut häkkiä. Hauskan näköinen tilanne kun oli nokittain Talbotin kanssa. Lisäksi kerran syötti selvästä vetopaikasta, ja henk.koht. olen sitä mieltä, että mitä useammin superparta vetää niin sitä enemmän Sharks tekee häkkejä. Tavoitteeksi 10 vetoa/ohjurikiekkoa per peli, vähintään.

Meni vähän ohi, mutta oliko Lucic oma itsensä ja keihästi/kepitti Meieriä(?) ensimmäisessä erässä? Toki saattoi olla vain pieni kopautus herkkään kohtaan mutta kun tämä herra on kyseessä niin pitää aina epäillä pahinta, varsinkin kun en jaksa asiaa tarkistaa. Heikko ratkaisu joka tapauksessa kiukkupussilta kun pelaavat hyvässä hurmoksessa kahden maalin etumatkan turvin.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Täytyy sanoa, että oli erittäin viihdyttävä peli. Jos muut pelit ovat samanlaisia, niin tämä sarja voidaan omasta puolesta nostaa kevään parhaimmaksi ensimmäisen kierroksen sarjaksi.

Sharksille henkisesti hyvä suoritus. Näytettiin, että voidaan nousta tukalastakin tilanteesta. Hertl oli hyvä. Koko kauden olen saattanut haukkua Donskoita vähän liikaakin, mutta tänään oli häneltäkin hyvä peli.

Connor McDavid on ihan helvetin nopea luistelija.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Toivottavasti jäähyjä ei nähdä jatkossa tässä sarjassa yhtä paljon. Mieluummin sitä katsoisi 5vs5-peliä. Ainakin Sharksin pitäisi saada Thornton kokoonpanoon jo ihan sen vuoksi, että ylivoima kaipaa häntä. Toki Sharksin viimeiset ylivoimat näyttivät jo paremmilta, kun pääsivät treenaan sitä rutkasti ihan pelissä.

Edmonton varmaan itkee jäähysuhteesta, eikä olisi ihme, jos dumarit kaivaisivat Game 2:ssa heti alkuun muutaman yv:en Öljylle. Melkein kannataisi myös katsoa peiliin, koska ainakin ensimmäisen erän hyökkäyspään jäähyt ja kolmannen Lucicin jäähy olivat täysin idioottimaisia.

Pelin voi tiivistää niin, että Öljyn ensimmäisen erän hurmos ei kantanut voittoon asti. Toisesta erästä alkaen Sharks vei peliä. McDavid oli vähemmän yllättäen kentän paras pelaaja. Itselle tuli mieleen lähinnä Pavel Bure kauden 1993-94 pudotuspeleissä. Viimeksi silloin pudotuspeleissä olen nähnyt pelaajan, joka saadessaan kiekon täyteen vauhtiin luo heti maalipaikan. Täytyy kuitenkin muistaa, että Sharks sai myös aikaan useamman pidemmän pyörityksen Öljyn päädyssä McDavidin ketjun ollessa jäällä. Eli ei se pelkkää yhden suunnan liikennettä ollut. Maalilla Talbot oli parempi kuin Jones, mutta se ei riittänyt.

Katsotaan, onko sarjan kuva jatkossakin McDavidin ykkönen vs. San Josen leveys.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Oli kyllä Hertl peto niinkuin viime vuonna. Se niitti Luciciin omalla-alueella tavallaan käänsi fyysisyydenkin Sharkseille. 2.erästä lähtien myös Timo oli monsteri ja ajoi kaiken tielle tulevan. Varsinkin Nursella ja Lucicilla teki tiukkaa, kun sveitsiläinen tuli kohti. Huipennuksena tosiaan Milanin tsekkaus munille ja jäähyboxiin tolleen 3.erässä. Ei-niin-fiksua.

Eipä myös paljoa auta McDavidia, että oikeastaan hänen molempien laitureiden keskittyminen oli helppo pilata. Molempien suut vaan kävi melkein koko ajan pelin ulkopuolella.

Lisähavaintona Caggiula ja maila. Mies sai 2.erän lopussa jäähyn. Jäähyboxista pukukoppiin, josta kentälle pyöriin ja takaisin jäähyboxiin. Sitten peliin sisään ja läpiajoon rikkinäisellä mailalla. Siis voiko olla, ettei kaveri taivuttanut mailaansa missään tossa välissä, ja näin olisi huomannut mailan olevan rikki? Jos näin, niin kalliiksi tuli.

Talbot oli ärsyttävän hyvä. Ja vaikka 1-0 osuma kimposi blokkaavasta pakista maalia kohti, niin silti jäi maku, että helposti meni Jonesille.

2.yv oli Sharkseilla mukavan suora. Vielä kun ykkönen saisi homman rullaamaan. Lopussa näytti jo lupaavalta.

Saas nähdä millai menee seuraava peli. Onko Sharks heti alusta lähtien kimpussa vai pelaako Oilers hyvin enemmän kuin 20min.

Vielä loppuun, niin olihan toi nyt huikeaa, kun porukka veti Kanadan maammelaulua.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Peliä en nähnyt, mutta kyllähän oikeaan osoitteeseen voitto meni. Sen verran dominoivampi osapuoli Sharks oli kaksi erää. Tietysti pientä epäonnea oli Oilersilla mukana (Caggiulan läpiajo ja katkennut maila). Mutta turha näitä on enää jossitella. Sarja jatkuu tänään, Oilerskin on nyt jännityksensä karistanut.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Se on sarja tasan. Tässä näkee hyvin, mikä vaikutus Joe Thorntonilla on Sharksin peliin. Thornton täysikuntoisena pelaamassa Game 2:ssa ja sarja olisi nyt 2-0, koska ylivoima olisi todennäköisesti saanut sen kaivatun maalin ja Edmonton ei olisi saanut kahta av-maalia. Ihan säälittävän huonoa ylivoimaa kyllä ja mahdollisuuksia annettiin vaikka kuinka. Pelitopikissa mainitsinkin, että tässä kyllä kivasti vipuvartta Jumbolle sopparineuvotteluihin. Pavelskilla ja Couturella heikot pelit. Alkaa epäilyttämään että Pavelskikin jollain tapaa klesana kun missasi runkosarjan viimeisen pelin vaikka iron man-streak oli runsaat nelisensataa peliä. HHB-ketju oli ok, mutta ei ekan pelin tasolla. Tierneyn kenttä ei tainnut saada yhtäkään pyöritystä hyökkäyspäässä ja Marleaun kenttä oli myös heikko. Donskoi on suuri syyllinen tähän sillä pelasi erittäin heikon pelin. Hyökkäykseen nousuissa Donskoi pitää kiekkoa aivan liikaa ja se onnistutaan riistämään häneltä, kun pitäisi tehdä nopea peliä edistävä syöttö ja kulmaväännöissä otettaan turpaan. Samoin kokoajan hyökkäyspäässä tuntuu ettei Donskoi pääse tekemään mitään hyödyllistä. Burns oli myös pettymys. Ei tuntunut menevän tänään Burnsilla erityisen hyvin, mutta seuraavassa kotipelissä asia tulee muutumaan.

Oilersilta loukkaantui pelin lopulla Klefbom ja saa nähdä pystyykö pelaamaan seuraavassa pelissä. Iso menetys olisi jos joutuu jättämään sarjan kesken. Kassian oli hyvä tosin pari erittäin kyseenalaista taklausta ja Talbotille nollapeli. McDavid oli hyvin kurissa kunnes pääsi alivoimalla iskemään maalin. RNH pelasin hyvin omiin.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Game 2 päättyi juuri. Edmonton tuli siihen samalla energialla kuin ensimmäiseenkin: se oli nopeampi, fyysisempi ja nälkäisempi joukkue. Taklaukset ensimmäisessä erässä kotijoukkueelle 22-4! Hieman tosin epäilen, että tilastomiehellä oli Oilersin fanipaita päällä.

Oli siellä kieltämättä isojakon taklauksia. Erityisesti Kassianilla oli piristeet kohdillaan, ja hän haki (lue: metsästi) isoa niittiä koko 60 minuuttia. Sekä Dillon että Couture joutuivat herran kolaamiksi. Molemmat omasta mielestäni ryntäyksiä, mutta eivät Sharksin pelaajat niitä jääneet protestoimaan.

Öljy sortui tässäkin pelissä tyhmiin jäähyihin. Jos San Josen yv olisi edes kelvollisella tasolla saati viime vuoden pudotuspelien tasolla, Sharks olisi voittanut pelin pelkän yv:n turvin. Tällä hetkellä San Josen ylivoima on vain täysin luokatonta. Mitä enemmän San Jose pelaa yv:tä, sitä enemmän neutraali katsoja kärsii, koska jatkuvaa kiekon purkua Sharks-päätyyn ei viitsisi katsella. Kuvaavaa on, että peli lopulta kuitenkin ratkaistiin San Josen yv:n aikana Oilersin tehden pelin ainoat kaksi maalia alivoimalla.

Kokonaisuutena täysin ylivoimainen esitys Oilersilta, eivätkä näennäisesti tasaiset loppunumerot kerro pelistä totuutta. Sharksilta melkoinen ohipeli. Sopii kuitenkin muistaa, että Kaliforniaan lähdetään 1-1 tilanteessa, eli kokonaisuutena Sharks taatusti on tyytyväinen.

Ottelun ykköstähti luonnollisesti Kassian: maali ja kyllähän kahden ison taklaulsen jälkeen näki, että Sharks-pelaajat eivät enää kiekkoa hautoneet, kun oranssi #44 oli jäällä. Jos Öjy pelaa vähänkään pidemmän kevään, Kassian tulee jossain vaiheessa ajamaan niitin sellaisen niitin, joka johtaa pelikieltoon. Toivottavasti ei kuitenkaan kohteen pidempään loukkaantumiseen.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Öljy sortui tässäkin pelissä tyhmiin jäähyihin. Jos San Josen yv olisi edes kelvollisella tasolla saati viime vuoden pudotuspelien tasolla, Sharks olisi voittanut pelin pelkän yv:n turvin. Tällä hetkellä San Josen ylivoima on vain täysin luokatonta. Mitä enemmän San Jose pelaa yv:tä, sitä enemmän neutraali katsoja kärsii, koska jatkuvaa kiekon purkua Sharks-päätyyn ei viitsisi katsella. Kuvaavaa on, että peli lopulta kuitenkin ratkaistiin San Josen yv:n aikana Oilersin tehden pelin ainoat kaksi maalia alivoimalla.
Juurikin näin. Ja jos Sharksin ylivoiman katsominen oli kärsimistä neutraalista näkökulmasta, niin voit kuvitella, mitä se on Sharks-fanin näkökulmasta. Kuten sanoin edellisessä postissani, tuo ylivoima riutuu kun siellä ei ole Thorntonia ja hänen ollessa terveenä, olisi tuo peli voitettukin hyvin todennäköisesti. Mutta kun Joe ei ole pelikunnossa niin ei voi mitään ja muiden olisi täytynyt olla parempia ja tehdä se maali. Pitää vain toivoa Jumbon palaavan sitten seuraavaan peliin.

Ottelun ykköstähti luonnollisesti Kassian: maali ja kyllähän kahden ison taklaulsen jälkeen näki, että Sharks-pelaajat eivät enää kiekkoa hautoneet, kun oranssi #44 oli jäällä. Jos Öjy pelaa vähänkään pidemmän kevään, Kassian tulee jossain vaiheessa ajamaan niitin sellaisen niitin, joka johtaa pelikieltoon. Toivottavasti ei kuitenkaan kohteen pidempään loukkaantumiseen.

Ne Kassianin taklaukset olivat hyvin kyseenalaisia ja jos Edmonton ei muutenkin olisi jäähyillyt jo niin paljon niin varmaan olisi saattanut noistakin jäähyjä tulla. Mutta Kassian kyllä pelasi erinomaisesti tuon pelin, tosin olen samaa mieltä että varmasti ennenpitkää tulee läikkymään yli, mutta toivottavasti Sharks pudottaa Edmontonin, että niin ei ehdi käydä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Olihan se hieno voitto. Toivottavasti Klefbom selviää tällistään mahdollisimman vähällä, arvokas palanen Oilersin pakistossa. Oilersin hermokontrollissa on kyllä edelleen rutkasti parantamisen varaa. Esim. Maroonilta täysin typerä ja turha suoritus lähteä vetelemään poikittaista, kun kiekko oli jo Jonesin hallussa. Ei näitä enää jatkossa. Kuusi jäähyä on aivan liikaa yhteen peliin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Olihan Kassianin peli. Kovia pommeja, maali alivoimalla ja suu kävi. Pääsi näköjään Jonesin ihon alle kun tämä imaisi McDavidin vedon toisessa maalissa. Fyysisesti Oilers vienyt sarjaa ihan 100-0 ja helpolla ei särjet tule tästä jatkoon menemään, jos ollenkaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Oilers jyräsi Sharksin yli, miten ihmeessä Sharks oli noin huono ja hengetön? Kassianilta todella vahva peli, ei epäselvyyttä ottelun ykköstähdestä. Talbot maalinsuulla pääsi todella helpolla. McDavid sai avattua maalihanat playoffeissa, hienoa. Hieman meni kyllä heppoisesti tuo Jonesille. Jäähyjä Oilers ottaa kyllä ihan liikaa ja tuskin on San Josessa varaa tuommoiseen sillä eiköhän Sharks paranna kotonaan huomattavasti.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Oli kyllä surkuhupaisat ylivoimat, Oilers voitti jopa SOG, kun alivoimalla. Ja ne kaksi maalia siihen kanssa tottakai. Olisivat nyt voineet edes olla päästämättä AV-maaleja, niin ehkä jatkoajalla olisi jollain tuuripompulla voinut ryöstää voiton.

Thornton on siinä hyvä, että ylivoimalla hautoessaan imee kärkiblokkaajaan itseään kohti. Eipä juuri nyt Burns saa vetojansa sisään. Ja se melkein ainoa ase ollut tänä kautena ylivoimalla.

1-1 kuitenkin ihan mukava lähtökohta kohti kotipelejä. Nyt vielä ilmassa leijuu tekeekö Thornton paluu ja onko Klefbomilla edessä saikkua. Ominpäin käveli pukukoppiin, mutta ontuen.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Oilers vei kolmannen pelin 1-0 ja siirtyi sarjassa johtoon. Zack Kassian teki pelin ainoan maalin. Torjuntatilaston valossa tasainen peli, jossa kummallakin oli paikkansa. Jumbo teki paluun, mutta edelleen oli melko ponnetonta peliä Sharksilta. Oilers otti pelissä vain yhden jäähyn ja muutenkin joukkue oli kurinalaisempi kuin kahdessa aiemmassa matsissa.

Oilersin maaleista neljä on mennyt Jonesin längistä, joten kyllä siellä on tarkkaan scoutattu kaverin heikkoudet.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Pari peliä mennyt kevyesti ohi pääsiäisen hulinoiden takia, mutta olen sentään jälkilähetyksinä vähän vilkuillut. Sen verran tuo puutteellisilla tiedoilla esille, että Oilers ei ole kovin hyvä, mutta Sharks taas vielä paskempi. Ihan turha sinänsä ottaa Oilersista vielä kolme taisteluvoittoa, sillä lauluun lähdetään joka tapauksessa. Kyllä molempien jengien tulee nostaa tasoaan selvästi, mikäli mielii toista kierrosta pidemmälle näissä playoffeissa.

Ensi yönä toki Sharks voiton ottaa, mutta vieraissakin pitäisi pystyä nostamaan tasoa. En nyt sen kummemmin analysoi pelejä, mitä pitäisi tehdä tai kuka pitäisi ottaa kokoonpanoon, joten asiasisällöltäänhän tämä viesti lähentelee nollaa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Teksti-tv analyysin perusteella oli tiukka matsi kunnes Sharks teki voittomaalin.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saiko joku tulosvedon oikein? ;=D

En nähnyt peliä, mutta hämmästelin että Sharks joka varmasti näistä kahdesta iäkkäämpi, raskaampi joukkue ja palautuminen hitaampaa innostui painamaan taululle hurjat 7-0 lukemat. Yhtä monta voittoahan siitä saa voittaako 1-0 vai 100-0.

Ellei tässä sitten yritetty ottaa henkisesti niskalenkki. Itse en usko tähän teoriaan... kyllähän Edmonton tietää että tämäkin on aivan 50:50 sarja ja yksi ohipeli voi paras seitsemässä sarjassa tulla jos on tullakseen.

En siis nähnyt peliä, kunhan fiilistelen vaan...
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Oilersin kasetti sekos kyllä aivan täysin, joten eiköhän tuo henkinen yliote siirtynyt täysin Sharksille. Nyt tarvitaan jotenkin ihmeellisesti samanlainen herätys kun syksyisen Buffalo pelin jälkeen, tai kausi päättyy kahden matsin päästä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Oilersin aamujää-episodi muuten kohtuullisen huvittava ja lapsellinen. Periaatteessa ymmärrän, että pudotuspeleissä on kaikki keinot käytössä, mutta jos kotietua pitää hakea kiusaamalla ja ottelutapahtuman ulkopuolisia kirjoittamattomia sääntöjä rikkomalla, niin kertoo kyllä osansa organisaatiosta.

Ja kyllä, Sharks oli ottelussa selvästi huonompi joukkue, eikä ansainnut voittoaan, tapahtui ottelupäivän aamuna mitä hyvänsä.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Onneksi kaksi seuraavaa peliä pelataan Edmontonissa. Tuskin tällaista perseilyä siellä nähdään.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Onneksi kaksi seuraavaa peliä pelataan Edmontonissa. Tuskin tällaista perseilyä siellä nähdään.
Tai no jos vaan seuraava pelattaisiin Edmontonissa. Kuten sanottu, niin vaikea tuosta on enää huonommaksi laittaa. Toki katsotaan nyt kun valmentajalla on pakka sekaisin, että millaiset paniikkiratkaisut tulevat kokoonpanoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös