Kenen bandwagonissa kaudella 2016–2017?

  • 56 564
  • 263

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Ehdottomasti Tapparan wagonissa! Niin vähän on tullut Tampereelle menestystä viime vuosina - yhdistettynä Tapolan vauhdikkaaseen hyökkäysvoittoiseen peliin, jossa ei jarrutella eikä pelata pelin tappavaa trappia.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Niin vähän on tullut Tampereelle menestystä viime vuosina
Tuus ny porin miäs kahtelee mun kans meitin palkintokaappia, minkälaisen pystin sieltä tahrot, onhan noita katinkultia ninn pullollaan kaikki lipastot ettei tierä mihin niitä kippais, tarttis tehdä jotai ja laittaa täält varmast sinne hakamettäänki niitä mitaliloita ja kannuloita ku meitin niitä kaik paikat on pullollaa eiä heitin mansesterissa ole ainuttaka renikkaa saati kuppiloa viimevuossaal saanuna, kyl maar käy poikapolo sääliks mite ne on jaksanu kaike se vuossata lämätä, kyl maar meitin savos o kallaveen rannal ihan toisselaista asua ja niitä mestarpottuja kusilaareinaki pittä koko potta tiäksää : D
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Nyt KalPa kaasu pohjaan ja päätyyn asti ku noin pitkälle ootte taistellu! Ois se hianoo!
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
KalPan bandwagonissa ehdottomasti, Tapparan fanien lapsellinen käytös puolivälierissä ainakin ratkaisi että näille mieslapsille ei mitään mestaruuksia suo.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
KalPan wagon kutsuu! Nyt päätyyn asti.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Sekä että.

Olen pienten puolella, eli sympatiseeraan KalPaa: Virran poppoon sensaatiomaisen huikean kauden soisi päättyvän kultamitaleihin ihan jo kauniin tarinan vuoksi.

Toisaalta myös Tappara on mielestäni kaiken menestyksensä ansainnut, eritoten seurajohtonsa ammattitaitoisen, määrätietoisen ja pitkäjänteisen työn sekä valmennuksen taktisen huippuosaamisen ja sitoutumisen vuoksi. Tapparan tuplakaan ei siis harmittaisi, päinvastoin; arvostan suuresti Leinosen johtamaa organisaatiota. Dynastiat eivät synny - ne rakennetaan.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Kalpan wagonissa ollaan, joskin edellisen sarjan venyminen pelottaa. Taitaa Kuopion ylpeys jäädä hyvin levänneen Kahvaran jalkoihin.

Pelko pois...tasan saman verran on molemmilla pudotuspelejä(12) alla, poislukien yhden sarjan matkustamiset.

Edit. Tapparalla tosin melkein yksi matsi enemmän sen yhden Ipapelin venyttyä 108 minuuttiin. ;)
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tapparan puolella ollaan, mutta toisaalta KalPan mestaruus olisi myös piristävää vaihtelua eikä ollenkaan huono vaihtoehto.

Eli tämä finaali on nyt sellainen win-win tilanne, jossa kummankaan voitto ei aiheuta ahdistusta.

Toiveissa pitkä sarja ja paljon maaleja!
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehdottoman tukevasti Kalpan vankkureissa. Olisihan se taas jääkiekkoromantikon unelmatarina, että joukkue, joka lähes jokaisen asiantuntijan puolesta laskettiin kaudenalusarvioissa kokonaan ulos playoff -peleistä, nappaisi mestaruuden ja vieläpä kaatamalla "ylivoimaisen", hallitsevan mestarin finaaleissa!

Niin, ja onhan se hienompaa saada ensi kauden valmentajaksi hallitseva mestarivalmentaja kuin hopeavalkku. Hopeavalmentajasta meillä onkin jo kokemusta eikä niin kovin mairittelevaa sellaista ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös