La 15.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 27 265
  • 382

HokiHero

Jäsen
Rakkaan vihamiehen Jypin kaato välierissä seiskapelissä, ai että! Ehdottomasti hienoimpia juttuja lätkän osalta mitä on koskaan tullut koettua.

Huikeeta!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
KIITOS KALPA!

Jos joku olisi sanonut minulle ennen kauden alkua, että KalPa pelaa finaaleissa, olisin tuominnut sanojan hulluksi.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Munaton JYP hieno Kalpa. Onnea vain Kuopioon!
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hahahahaahaahhaha kampitus tapahtuu keskiympyrässä ja tuomiona maali. Vrt Nättisen tilanne HPK-sarjassa. Hienosti nää vetää.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Onnittelut Kalpa. Kiitos JYP.

Hieno seitsemän pelin sarja, joka tarjosi paljon hienoa jääkiekkoilua meille kesälomalaisille.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jännästi ovat JYP ja Tappara välttäneet toisensa playoffeissa viime vuosina, vaikka 4/5 edelliskausista molemmat ovat edenneet aina välieriin asti.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
KYLLÄ! Ei olisi kauden alussa uskonut.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Kuopiossa osa yleisöstä sen kun pönöttää! :D

No eihän sitä savon ukko nyt heti yhden voiton jälkeen ala riehaantumaan. Ja jos finaalissa tulee turpiin, niin sama ukko tuumaa jotta parempi olis kun ei olis pelattunna laenkaan. Ja siästyypähän sitten se torikin kaikemmualiman riehakoennilta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Väisty MM11. Paras lätkätunne on TÄSSÄ!!!!!!
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onnea, Kalpa! Ihanaa, että etsitte Jypinkylän finaalipaikan. Nyt kun vielä estätte Mouhijärven mestaruuden, niin kova, kova temppu!
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnittelut KalPalle. Erilaista ja upeata jääkiekkoa on KalPa pelannut koko kauden. Asiantuntijat voivat yhä ihmetellä keitä nämä Mutaset ja Myttyset ovat. Kauden alkuun joukkue tuomittiin sijoille "ynnä muut". Asiaa ei pitänyt olla edes säälipudotuspeleihin. Kunniamaininta myös miehekkäästä kaukalosta, jossa luistalu ja urheilullisuus pääsevät esille.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onnea KalPalle finaalipaikaista! Kyllä tässä toivoo, että loppuun asti menee KalPa, sen verta iloista jääkiekkoa joukkue pelaa. Vauhtia löytyy, taitoa löytyy ja myös fyysisyyttä. Jatkakaa samaan malliin, ei Tapparan kilpikonna teitä pysäytä!

Huikea sarja, kaksi erinomaista joukkuetta. Tästä on vaikea laittaa paremmaksi. Keskustelukin pysyi suht asiallisena, verrattuna toisen välieräsarjan provoiluun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös