• 46 674
  • 503

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Idioottiimaisten jäähyjen jälkeen Paalanen käy survomassa kiekon maaliin jka SaPKo 1-0 johtoon

Eesau_65

TuTo
Kyllä näyttää edelleen että EU pirteämpi. Mutta nyt taas TUTO ylivoimalla, kun Santala saa jäähyn.

sorza

SaPKo pelasi huonoimman erän miesmuistiin, mutta johtaa 2-1. Elolta ja Tanukselta idioottimaiset jäähyt joista Elon olisi voinut laittaa pihalle.

sorza

Lohiparvi on vienyt peliä, mutta SaPKo iskee paikoista maalit. Forsström siirtää SaPKon 3-1 johtoon.

edit. 12 sekuntia ja SaPKo 4-1 johtoon.
edit 2. Tanus koppiin...

Eesau_65

TuTo
Alle 2 minsaa ja loppu TUTO alivoimalla. Taisi mennä siihen tämä peli. Jaa EU sai myös jäähyn. Aikalisä ja MV pois?

sorza

SaPKo voittaa 4-1 ja eka kiinnitys mehupurkkiin.

Tuusa

Jukurit
Juhana Aho pelasi SaPKolle mahdollisuuden voittoon. Kenttäpelaajat kiitti, ja käytti tilaisuuden. Yksinkertaista.

sorza

Salo survoo SaPKon 0-1 johtoon maalinedestä.

SaPKo0-2 johtoon juuri, kun YV päättyi ja vajaa minuutti Hämäläinen laittaa taululle 0-3

Keltainen

Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jos savolaiset saadaan kuriin, niin itäisestä Lappeenrannasta löytyy Hakalin kaupunginosa, jonka kujien kasvatti ei pysähdy kuin atomipommilla!

sorza

Tanus ja SaPKo johtaa 0-4. Ottelu jatkaa samaa kaavaa kuin ensimmäinen osaottelu. KiVa on kiekolla ja YVn ansiosta vie peliä, mutta SaPKo käy tekemässä maalit.

sorza

Hämäläinen iskee illan toisen ja SaPKolla on lohenperkuutalkoot. Samalla kuviolla kuin Lahtela iski "YV-maalinsa" eli b-pisteiden välissä on helvetisti tilaa.

kumikiekko

HOKKI
Melko kevyillä perusteilla tuomarit laittoivat lohipaidan pihalle pelistä. Juuri kun Vantaa pääsi vähän peliin mukaan.

Mazaa

Karsinnat
Näinkö ihan omiani vai eikö Vantaan pelaaja lyönyt kiekotonta miestä mailalla suoraan silmien korkeudelle naamaan? Tuosta lentää aina pihalle, jos tuomarit ovat ajan tasalla.