Playoffs 2017 välierät: TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa

  • 28 732
  • 154

Kumpi joukkue pääsee finaaleihin?

  • TUTO Hockey

    Ääniä: 20 60,6%
  • Kiekko-Vantaa

    Ääniä: 13 39,4%

  • Äänestäjiä
    33

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Joo tuo on totta. Maali tuli vihellyksen jälkeen ja sitä ei voinut hyväksyä. Vihellys vaan omi erittäin huono. Varmastikin hukkasi kiekon, mutta ei siinä ollu mitään mikä olisi edes viitannur sen oleva Kaarlehdolla hallussa.
Siinä mielessä hyvä tuomio mutta aika iso virhe kun siinä vietiin selvä maali.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Taisi olla hyvin vaikea peli eilen TuTolle. Edellisessä ottelussa kaikki näytti vielä varsin hyvältä, mutta hyvän pelin jälkeen usein tulee se vaikeampi peli. Lähes 100 minuuttia eilenkin tarvittiin voittajan löytämiseen ja TuTo ei vain saanut tarpeeksi hyvin hyödynnettyä maalipaikkojaan. Yksi maali 100 minuuttiiin harvemmin riittää voittoon asti, vaikka veskarit olivatkin taas erinomaisia. Paikkoja oli tarpeeksi ja monella eri pelaajalla, mutta niistä ei vain saatu pistettyä lättyä pussiin.

Sarjassa oli monta käännekohtaa, mutta oikeastaan yksi iso ratkaisu oli TuTon huono startti. Vantaa pääsi 0-3 johtoon, kun TuTo mm. hävisi kahdesti kotonaaan. 0-3 tappiotilanteesta on erittäin vaikeaa nousta ja se koitui osaltaan TuTon kohtaloksi. Jatkoajat eivät myöskään olleet TuTon heiniä. Maratonpelien kirvelevät tappiot, jos olisi saatu käännettyä, olisi jatkoon menijä ollut toinen joukkue. Taisteluilmettä TuTolla kuitenkin riitti ja sarjasta tehtiin vielä tiukka, kun noustiin voiton päähän seiskapelistä. Pettymys on kuitenkin varmasti kova ja lupa oli odottaa parempaa runkosarjan kakkoselta. Tämän verran kuitenkin ansaittiin ja Vantaa saa jatkaa elämänsä kevättä. Vantaan voitto tarkoittaa myös sitä, että Mestis saa uuden Mestarin varmuudella.

Vantaan tilanteesta voi löytää myös yhden mielenkiintoisen lisäseikan. EU:lle on jo joissain arvioissa pedattu lähes varmaa Liiganousua ja suurin perustelu tähän on lienee ollut se, että pääkaupunkiseutu tarvitsee kaksi joukkuetta sarjaan. Jos Vantaa yltää loppuun asti, niin voisi olettaa, että heiltäkin löytyy sanottavansa tähän soppaan. Jalkaa voisi ainakin yrittää tunkea kabinettipelien väliin.

Edit: Vantaa on saanut hopeaa jo kerran aiemmin Mestiksessä kaudella 2002-2003. SaPKolle mitali on ensimmäinen Mestis aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Itse en eilen pääsyt seuraamaan peliä joten olen vain fanseatin lähetystä seurannut pienen puhelimen ruudulta! Oli taas vauhtia ja tunnetta kuten pitääkin, pientä painia ja lämmittelyä puolin ja toisin kuten näissä peleissä pitääkin! Mutta ne tuomarit olivat jälleen kerran jäljessä kaikesta mitä kentällä tapahtui. Milloin saataisiin kunnon ammattilaisia viheltämään mestikseen? Pelaajat eivät edes aina uskalla pelata kun linja ei ole selkeä ja se vie nopeasti pelin tunteen pois! Kiitos TuTolle viihdyttävästä sarjasta!
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Kiitokset myös K-Vantaalle. Toivottavasti voitatte SapKon. Ps. Nyt alkaa pikku hiljaa vitutus helpottaa ja onneksi ensi viikolla alkaa Interin futiskausi.

Täällä vitutus kyllä on vielä voimissaan. Ehkä pronssipelin jälkeen helpottaa, ja Interin futiskausi tosiaankin alkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös