Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 077 032
  • 17 337

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Veininkiä ja maagisia koppeja!

Eikös tuo joskus ryöstänyt nollapelinkin Raksilasta? Teknisesti varmaan ihan huipputason veskari jo nyt liigassa, mutta tosiaan vielä toistaiseksi pää ollut ihan täysin paperia. Jos Rynnäksellä olisi parempi pudotuspelihistoria niin Rynnäs-Veininki kuulostaisi hyvältä kaksikolta, mutta koska Rynkkykin on ollut pleijareissa sanalla sanoen paska, niin en liiemmin hypi innosta.
 

Pederheier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä haku kakkoseksi olisi Veini, miten sitten sopimus ulostetaan Jypistä on toinen juttu. Ja mitä tulee tuohon Aaltos huhun alas ampumiseen niin hyvin on yksinkertaista porukka täällä. Tai ei ainakaan olla seurattu kaksikkoa Vallin&Aaltonen millaisia velikultia ovat, varsinkin vanhamestari, ihan tahallaan ottivat tuon tuohon kun tiesivät että täällä tappi tanassa odotellaan ja muka ampuvat huhun alas. Ja täällä hölmöt heti ottaa tosissaan. Kyllä Juhi Kärppiin tulee. Vedonkin voin lyödä, minimi panos 1000€.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei, ei ja ei millekään Vehviläisen Veinille. Heppu on kaukana voittavasta maalivahdista. Jäätynyt tähän mennessä joka kerta, kun vähänkään tiukempi paikka ollut. Kaverin piti olla Jypin ykkösveskari tällä kaudella, mutta putosi lopulta koko jengistä, ja täysin ansaitusti. Mitä helvettiä Kärpät tekee Vehviläisellä?
 
Eikös tuo joskus ryöstänyt nollapelinkin Raksilasta?
No siis melkein ainakin pronssipelissä viime (toissa) kaudella. Sitten tuli suuttunut Ritari ja sanoi "nyt ei saa Veini Vehviläinen mitään kiinni."

Aittokallion päätä ei ole saatu kuntoon, Rynnäksen pudotuspelipäätä ei ole saatu kuntoon, niin mikä kumma saa kenenkään luulemaan, että saataisiin Veinin pää kuntoon? Noh, ans kattoo.

Edit: Toivottavasti on mennyt puurot ja vellit sekaisin, ja oikea tulija onkin Ruusun Make.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Hyvää tässä on se, että haetaan Rynkylle kirittäjäksi nuori, periaatteessa lupaava maalivahdinalku.
Mutta että Veini.. Ei. Samat fiilikset ku Sailion tulon aikaan. Fiilismittarin Silli sai käännettyä punasesta vihreälle. Kattoo miten Veinin käy.
 

Pederheier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mutta toisaalta: Miksei joskus voitais kokeilla saataisko kehitettyä näitä oman koulun mokkeja liigatasolle? Miksi ei annettais Väliharjulle mahdollisuus? Onko ne vaan niin paskoja ettei nähdä mitään saumaa? Omista ei ole noussut vuosiin ketään huipulle.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mutta toisaalta: Miksei joskus voitais kokeilla saataisko kehitettyä näitä oman koulun mokkeja liigatasolle? Miksi ei annettais Väliharjulle mahdollisuus? Onko ne vaan niin paskoja ettei nähdä mitään saumaa? Omista ei ole noussut vuosiin ketään huipulle.
Vuosiin? Kärpissä ei ole noussut koskaan oma veskarikasvatti huipulle. Edes Rinne ei noussut vielä Kärpissä huipulle, vaan lähti jo raakileena p-amerikkaan.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Vehviläinen kelpaa erittäin hyvin. Potentiaalia on ja ikää ei ole paljoakaan. Hilli hoitaa Veinistä laatuveskarin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Vehviläinen pelasi erittäin hyvän kauden JYPissä, sillo kun Tuomas Tarkki oli tandemina. Sitten kun piti ottaa ykkösveskarin rooli niin JYP palkkasi rinnalle nevoförget-osaston Tuokkolan, mikä oli huonoin mahdollinen lähtötilanne Vehviläiselle.

Näkisin että Rynnäs-Vehviläinen on lähempänä tuota Vehviläinen-Tarkki tandemia kuin tämän kauden JYPin maalivahtilottoa.
 
Viimeksi muokattu:

Jaska T

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärppäinen-fanitus tauolla (poliittiset syyt)
Karvinen olisi ihan mielenkiintoinen pelaaja tappelemaan raastinrautaosaston peliajasta.
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Kuka vuotaa sisäpiirin tietoa kesken play-off sarjaa liittyen Vehviläisen kauppaan? Foliohattu jos olisi, niin pistävvä katse kohdistuisi Kalpa-leiriin.

Mitä Veiniin tulee, niin hieman arveluttaa romahtamisalttius tiukoissa paikoissa. Nuorelle miehelle on annettu lukuisia mahdollisuuksia asettua joukkueen tukipilariksi kovimpiin mahdollisiin haasteisiin, sekä maajoukkueessa että seuratasolla.
 
Kuka vuotaa sisäpiirin tietoa kesken play-off sarjaa liittyen Vehviläisen kauppaan? Foliohattu jos olisi, niin pistävvä katse kohdistuisi Kalpa-leiriin.
No siinähän olisikin Kalapalaisilta oikein peliliike sekoittaa Jypin pakkaa kertomalla maalivahdin ensikauden seurasta, joka todennäköisesti ei tule peliäkään pelaamaan koko sarjassa.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aittokallio korvataan siis Aittokalliolla. Toivottavasti edes tämä onnistuisi.
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Riskitekijöistä huolimatta antaisin Veinille reilun mahdollisuuden näyttää osaamisensa.

Verrokkina tulee mieleen muuan Niklas Bäkström, joka nuorena lupaavana maalivahtina kiersi kaikki ikäkauden maajoukkueet. Aikuistumisen kynnyksellä välillä romahteli pahoin ja seilasi Hifk:ssä A-nuorten ja edustuksen väliä. Taisipa käydä mutkan Mestiksessä ja oliko niin että myös Ruotsin puolella. Mies sai Veinin ohella lukemattomia mahdollisuuksia ja näytti jo siltä, ettei Niklaksesta olisi ollut voittavaksi maalivahdiksi. Muistelen kuulleeni, että Niklas olisi vakavissaan harkinnut uransa lopettamista, mutta päätti vielä kerran yrittää kun Kärpät antoi mahdollisuuden. Siinä kaupassa kyllä Kärpät ryösti nuoren kyvyn siipiensä suojaan todella edulliseen hintaan. Kärpissäkin alku näytti ensin heikolta kunnes yhtäkkiä PAM, jokin loksahti Hillin koulussa kohdilleen ja loppu onkin historiaa.

Toki muistettakoon, että Kärppien organisaatio oli siinä vaiheessa ihan eri tilanteessa kotimaisessa kiekkokartassa sekä taloudellisesti että menestyksellisesti. Silloin Jackpot menestyksen edellytyksenä oli löytää oikeat palaset ja ei oikeastaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin high risk high level -tyyppiset ratkaisut.

Tänä päivänä Kärpissä on ihan eri fasiliteetit kasata menestyksekäs joukkue ja korjausliikeisiin on paljonpaljon paremmaåt mahdollisuudet. Nykyään Kärpät pystyisi ostamaan riskipreemioiltaan huomattavasti vakuuttavamman maalivahdin. Tässä suhteen näyttää siltä, että Kärpät on vähän jäänyt jumimaan sinne vuosituhannen alkuun. Onneksi on sentään Hilli. Mut joo, minun puolestani eikuvaan tervetuloa Ouluun Veini.
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Vehviläisen yhteydessä tulee muistaa ja ymmärtää se potentiaali, mikä kaverinsa piilee. Jätkä on nippa-nappa parikymppinen, omaa kaikki huippumaalivahdin fyysiset ominaisuudet, on jo nyt teknisesti korkealla tasolla. Jos on niin, ettei kupoli lopultakaan kestä kovia paikkoja, jää vielä nähtäväksi, mutta minusta silti erittäin hyvä ja sopiva aisapari Rynkylle tähän tilanteeseen. Sopivalla vastuulla ja hyvässä valmennuksessa aineksia nousta Liigan huipulle.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Nykyinen valmennus ei osannut korjata Aittokallion pääkopan ongelmia tällä kaudella. Siksi hieman epäilyttää miten Veiniä osataan käsitellä. Veini kuten AIttokalliokaan ei kantane ykkösvahdin viittaa, mutta hieman kysymysmerkkejä tuo rekry aiheuttaa. Sinänsä tykkään siitä, että otetaan potentiaalinen urallaan eteenpäin menevä kaveri kakkosvahdiksi.
 
Kärppien joukkue jo melkein valmis | Oulun tuoreimmat alueuutiset - Oulu-lehti

En tiedä, oliko tämä jo täällä, mutta tuossa Oululehden tiedot. Heidän mukaansa tulijoita olisi siis Bertnard, Koivisto, Lyytinen, Junnila, Karvinen ja Lasu. Sanallakaan ei mainittu Aaltosesta.

Mielestäni mukavaa vaihtelua, että Kärpät hankkii selviä roolipelaajia joukkueeseensa, eikä neljää kentällistä kakkos-kolmosketjulaisia, kuten Laten viimeisellä.

Loppuun vielä lainaus ylläolevasta linkistä, joka sai hymyn huulille:

Puolustus tulee olemaan Liigan eliittiä, vaikka liigahistorian menestynein puolustaja Ilkka Mikkola lopettaa uransa
 

JPL

Jäsen
@sinnepainsa kanssa samat mietteet. Viime kauden joukkue oli huonoiten roolitettu joukkue sitten Aravirran aikojen. Tietenkin itse sitä kaipaa niitä ykköspalasia ensin, mutta ymmärrettävästi sellaisten julkisuuteen pääseminen on hitaampaa kuin näiden alempien kulmapalasten. Tähän saakka julki tulleet pelaajat on kaikki selkeitä roolipelaajia, joista saadaan ihan hyvää runkoa aikaiseksi. Pelaajia pitää kuitenkin olla se viisi ketjullista ja vain muutama paikka voidaan ajatella täyttyvän omista junnuista. Sieltä ei roolipelaajia tule kovinkaan usein, vaan se rooli pitää pelaajan itselleen kasvattaa Mestiksessä tms.. Normi junnupelaajan tie vie kuitenkin yleensä siten, että edustuksessa käydään ensin paikkomassa loukkaantumisia ja siitä pikkuhiljaa isompaan rooliin. Viime kauden joukkueesta esim. Anttila alkaa olemaan kohta sillä tasolla, että edustuksessa saattaa olla enemmänkin vastuuta tarjolla. Ei varmaan vielä ylempiin kenttiin vakituisesti, mutta varmaan peliaika kasvaa viime kaudesta. Kestilä ilmeisesti valitsee puenemmän seuran ja yrittää sieltä hakea sen paikkansa. Joskus tuokin toimii.

Eli Junnilalle, Karviselle yms. Tervetuloa. Ei maksa miljoonia, mutta taso ja tekeminen on tiedossa.
 

Micol

Jäsen
Martin Erat kuulemma kärppien kiikarissa. Neuvotteluja käydään.
Ohhoh. Nimenä kyllä karmea vonkale, mutta tämän hetken pelillisestä tasosta ei kyllä mitään käryä. Liikkuuko luistin vielä? Käsiä on kyllä. Siitä ei tarvitse jauhaa sen enempää. Vaikea jotenkin uskoa todeksi, että tällainen pelaaja Liigaan eksyisi.

Edit. Olisi ainakin ylivoimalle jäätävän kova ukko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös