Otteluseuranta 1.–2.4.2017

  • 5 452
  • 87

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Boudreau lähetti viestiä omilleen? Voi olla, että olen puusilmä, mutta ihan kuin viimeisen puolitoista minuuttia kentällä ei Wildilta ollut ketään muita kuin Haula, White ja Stewart.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kai sitä voisi pari erää katsoa Patea ja Joppea. Peli ei niinkään kiinnosta, mutta olisi tuossa pussillinen englannin lakritsia ja jääkaapissa bulkkikaljaa, vai mitä tuo A.Le Coq on asiantuntiapiireissä.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Pate saanut tänään paljon enemmän kiekkoa omista lähdettäessä kuin aikaisemmissa peleissä. Yleensä kiekko on laitettu pakin toimesta sentterin tai toisen laiturin lapaan, mutta tänään Pate tuonut jo muutaman kerran kiekon omista ylös.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Ottawa johtaa 2-1 ja Jetsien peli on aika kauheaa. Sceifelen ketju ainoa joka saa mitään aikaan. Toisaalla Matthews tasoittanut ylivoimalla Detroitia vastaan. Calder alkaa olla selviö.
 

Johnnie

Jäsen
Laineella alkaa selvästi jo jyskyttämään takaraivossa tuo kuiva kausi. Näytti jo Perreaultin 3-2 maalissa, että vähän vaisusti meni juhlimaan, kun ei ihan saanut omaa lapaansa väliin. 4-2 maalin jälkeen puolestaan Ehlersiltä tuli aika selkeät pahoittelut, kun ei hoksannut että vieressä vapaana ollut kaveri olikin Laine.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös