La 1.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 52 025
  • 689

Ralph

Jäsen
Larmi tietää, ettei Yonkman saa nousemaan ja helppo koppi makuultaan.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilveksen ja Tapparan välinen ottelu muistuttaa viime kevään Kärpät-Tappara-välieräsarjan seitsemättä ottelua.

Totta, ja itse sarjassa näen myös jotain samaa kuin 2011 kevään HIFK-Jokerit sarjassa, ennakkosuosikin peli yskii sarjan alussa, jne. tulee kuoleman porteilta game seiskaan ja ottaa lopulta voiton, jos Tappara menee tästä jatkoon niin voi myös olla että tämä oli niiden pahin este ja jatkossa niitä ei pysäytä enää mikään. Pelottava vastus IFK:lle joka tapauksessa. No ei passaa mennä asioiden edelle, yks maali ja tämäkin on ihan eri peli.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Onko Jypillä muuten vielä se Safri samba duo:n coverbändi -kannattajaryhmä? Jos niin, niin pelkstään sen takia voisi Jyp pudota.

Muistan joskus, kun Ässät pelasi playoffeja Jyp vastustajanaan. Porissa oli joku kyborgi hakkamassa rumpua koko 60min ilman mitään taukoja. Iso respect kyllä, että jaksoi hakata sillä tahdilla mutta oli kyllä todella raskasta kuunnella ensimmäisen kympin jälkeen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Koivula ja Nurmi huitovat kilpaa pomppukiekkoa. Koivulan yhden käden kurotuksen jälkeen mailan varsi osuu naamaan. Vahinkotilanne, mutta jäähyn paikkka.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Lehtivuorelta palaa käämi, kelpaa!!
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Lehtivuori ottaa vielä 10 min kun taitaa mennä tunteisiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös