Playoffs 2017 välierät: SaPKo – Espoo United

  • 31 431
  • 181

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä ketju puuttui. Tänne keskustelua sarjan ajankohtaiaista asioista. Kuka puolustaa parhaiten, kuka tuomari tekee tällä kertaa virheen tai kenen bussi on parhain varusteltu?
 

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Aloitetaan vääntäminen vaikkapa oikeasta kirjoitusasusta. Eli ei Sapko vaan SaPKo. Tuon otsikon voisi siis korjata. Bussitaistosta ei ilmeisesti tule kovin kuumaa, mitä olen huhuja kuullut EU:n ylivertaisesta linjurista.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Toivottavasti saadaan finaaliin vastakkain Kiekko-Vantaa vs. EU, olisi mukava nähdä paikallisfinaali mestiksessä. Hyvä nähdä että bussipohdiskeluistani kehkeytyi koko mestiskansalle puheenaihetta. Veikkaan että ottelusarja etenee game seveniin asti, josta Espoo kairaa itsensä finaaliin. Savonlinnalaisilla lienee iskun paikka kotonaan, mikäli Espoon bussin poreammeeseen tai hieroviin penkkeihin tulee vikaa.
 
Ja Vantaanvandaali voi olla huoleti, kyllä EU ja Kiekko-Vantaa vielä kohtaavat tällä kaudella.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Itselläni jäi Hermes sarjasta hyvät fiilikset. Uskon myös SaPKo sarjan olevan tiukka ja tasainen. Hermes pelasi omien muistikuvien mukaan Espoota vastaan myös runkosarjassa paremmin kuin Sapko tai TUTO ainakin Espoossa pelatuissa peleissä. Eli jännää tulee.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Oliko jopa niin että joukkueet eivät ole Summasen aikana vielä kohdanneetkaan?
Jotenkin SaPKoa (tulikohan oikein kirjoitetuksi) vastaan on luottavaisempi olotila lähteä sarjaa seuraamaan kuin Hermestä.
 

Turisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Naisten lentopallomaajoukkue
Eroa edelliseen EUn sarjaan on ainakin se, ettei maalipaikkoja voi antaa edes puolia tuosta mitä Hermes sai. SaPKon viimeistely on muutaman pykälän parempaa, Tirronen ja pakisto joutuu todella koville tässä sarjassa.
EU pelasi Hermes sarjan samalla pakki-kuusikolla. Hyvin jaksoivat. Niinkuin T1971 totesi, vastaan tulee pykälän parempi hyökkäys. Jos pakit uuvahtaa, niin sitten vaan Hopposta ja Ylä-Monosta laatikkoon. Moberg ja Sillanpää taitaa olla telakalla loppukauden. Ja onhan reservissä vielä Kettukangas.
Veikkaan tiukkaa sarjaa - ekasta pelistä ISO RYÖSTÖ Espooseen ja kaikki on possible.
Saa nähdä heittävätkö Vikstenin luukulle johonkin peliin ja Tirroselle pikku huilia.
Hyökkäys on aika tasapainoinen ja jokainen kenttä voi tehdä maaleja.

SaPKolla todella vahva runkosarja ja rutinoituja pelimiehiä jokaisella osa-alueella.
Koutsit vastakkain Räsänen VS. Hirvonen (Summanen taustalla).

Game seven ois kyllä kiva :)
 
Ensimmäinen peli on EU:n iskunpaikka, SaPKo on ollut pelaamatta jo yli viikon ja EU:lla on pelituntuma kohdallaan. Mitä pitemmälle sarja menee tulee esiin se, että SaPKo on saanut levätä ja EU:lla on ollut kovia pelejä kuluttamassa energioita. Ja jos Räsäsen kaveri ei näyttänyt tutulta, niin silloin ei ollut kyseessä kakkosvalkku Jarmo Myllys.
Edit. Jos EU joutuu turvautumaan puolustuksessa Kettukankaaseen, niin se on lopun alkua.
 
Viimeksi muokattu:

Vanhaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viimevuotinen/syksyinen Kettukangas ja nykyinen Kettukangas ovat aika lailla eritasoisia pelaajia.

Minä kaipaan Kaionmaata takaisin. Keskushyökkääjistä on melkoinen jos ei sentään pula niin jonkunlainen tarve.
 
Luulisi olevan ihan tasokas sarja tässä, kun vastakkain on kaksi pelaavaa ja vauhdikasta jengiä. Harmi sinänsä että Raimon kasetti meni ja petti näin aikaisin, meni se jännitysmomentti reisille kuin teinipojan lastit. No täytynee silti käväistä Espoossa yksi peli kattoo, sikäli kun aikatauluun sopii.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Nyt kummastuttaa.. Ticketmasterista ei Espoo-Unitedin kotipelejä enää ollenkaan?
Katoin viimeks lauantaina ja silloin vielä näkyi. Osaako kukaan Espoolainen sanoo mistä johtuu? Ei kai liput lopuunmyytyjä sentään ole ku eikös Metron kapasiteetti oo yli 6000? :D
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Nyt kummastuttaa.. Ticketmasterista ei Espoo-Unitedin kotipelejä enää ollenkaan?
Katoin viimeks lauantaina ja silloin vielä näkyi. Osaako kukaan Espoolainen sanoo mistä johtuu? Ei kai liput lopuunmyytyjä sentään ole ku eikös Metron kapasiteetti oo yli 6000? :D

Tää johtuu varmaan siitä että EU on siirretty liigaan kabinettipäätöksellä näin kesken pudotuspelien ja korvaa jo IFK:n puolivälierissä. :)

Kieltämättä outoa, voiskohan noissa pelipäivissä /ajoissa olla jotain epäselvää? Loppuunmyytyjähän ne ei ole eikä ne häviäsi näkyvistä vaikka olisivatkin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Jaahas, tuli oltua viikonloppu röpöttelemässä niin ei tullut edes tähän ottelupariin mitenkään reagoitua sen varmistuessa.
Luotan SaPKo kapteeni Forsströmin alkukauden sanoihin, että ei siellä Espoossa niin kova jengi ole kuin uskotellaan.

On kuitenkin totta, että ovathan pelanneet hemmetin hyvin koko kevät puolen sarjasta, ainakin tuloksellisesti.
Muutaman Hermes- pelin katsoin mutta ei se minusta mitään erityisen laadukasta pelaamista ollut. Joskaan, ei riitä SaPKollekaan KeuPa-sarjan tasoinen peli tämän sarjan voittamiseen. Etenkin maalintekotehokkuus ja ylivoimapeli on saatava puolivälieristä paremmaksi.

Oli kovat suunnitelmat käydä Espoossa katselemassa pelejä, mutta eipä tullut huomattua, että kalenterissa on muutakin ja taitaa jäädä Espoossa sittenkin käymättä. Ellei sitten peli 4, joka olisi mahdollinen.

Meinaako Espoosata käydä kukaan tutustumassa Talvisalon tuhatvuotiseen areenaan?
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Meinaako Espoosata käydä kukaan tutustumassa Talvisalon tuhatvuotiseen areenaan?

Haha jos Espoosta lähtee bussi Savonlinnaan niin itse voisin hypätä vaikka Bussin kyytiin SaPKo fanina hämmentämään Espoolaisia :D tosiaan kun Vantaalla itse asun niin näihin SaPKon kotipeleihin en oikein pääse, varsinkin kun muutamat seuraavat viikonloput ovat jo täynnä kalenterissa. Pääsiisen aikaan seuraavan kerran menen savoon, joten sillon jos vielä pelataan niin pääsen myös Talvisaloon!

Kunhan nyt tulis myyntiin ne liput perjantain ja ens maanantain peliin nii sais varattua edes ne. Savonlinnasta tulossa siis fanibussi perjantaina mikäli lähtijöitä on tarpeeks.. Voi olla aika vaikeaa saada lähtijöitä kasaan, koska perjantai päivä ja lähtö jäähallilta klo 12.. sinäänsä tää on aika perseestä, kun ei arkipäivän vuoksi saada SaPKolle tukea vieraspeleissä. Mutta toki työssäkäyvien osalta ymmärrettävää. Nyt vois tosin savonlinnalaiset työnantajat vähän höllätä ja päästää työntekijät puolipäivä vapaalle. Tuskin vaikuttaa työpaikan tuottavuuteen, kun ei kuitenkaan minkään UPM:n vaneritehtaan kaikki aamuvuoron työntekijät matkalle lähtisi :D
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kyllähän tämä tulee olemaan hankala sarja EU:lle. SaPKo on koko kauden ollut sarjan paras joukkue siinä missä EU on ollut kevään toiseksi paras joukkue. Veikkaan, että sarja tulee olemaan tasainen, mutta SaPKo vie voiton rutiininsa turvin. Toivottavasti EU saa sairastuvalta vähän apuja. Etenkin pakisto on nyt aika kapea.
 

Vanhaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Meinaako Espoosata käydä kukaan tutustumassa Talvisalon tuhatvuotiseen areenaan?
Ensi lauantaiksi yritetään saada fanimatka aikaiseksi.
Onko se areena ollut tosiaan jo tuhat vuotta pystyssä. Aika modernin näköinen aikalaisekseen. Minkälaista mättöä se grilli siinä nykyisin tarjoaa?
 

Vivekaa

Jäsen
Oma arvio ottelusarjasta: SaPKo - EU 4-1..!

Veikkaus..!!! Ei "aliarvioimista"..Vain "puhdas arviointi" ennen sarjan alkua!

Uskon SaPKo:n hoitavan yhtä "helposti", kuin KeuPa:nkin. Pelit tulevat olemaan tasaisia, vähämaalisia, mutta vahvempi kääntää ne voitoiksi! Sarja menee 4-0 tai EU saa korkeintaan sen yhden voiton kotiottelustaan, kuten veikkasin KeuPa:n kohdallakin. Heidän hyvänä vierasjoukkueena tosin ottavan korkeintaan sen yhden kiinnityksen täältä.

Runkosarjassa SaPKo hävisi kertaalleen Espoossa Tirrosen nollapeliin (2-0) ja heikkoon viimeistelyyn. Muuten ottelut olivat selkeästi SaPKo:n. EU on parantanut otteitaan keskinäisten otteluiden jälkeen huimasti. Itseluottamus on myös heillä huipussaan hyvin sujuneen loppukauden vuoksi. EU:lla ns. "vain voitettavaa", sillä runkosarjan voittaja on ennakkosuosikki aina!

EU:n joukkue on hyvin rakennettu, nuoruutta, kokemusta, luisteluvoimainen ja paransi loppukautta kohti paljon. Nyt tulee "seinä vastaan" ja pronssiottelu on espoolaisille ihan kelpo lopetus ensimmäiselle Mestiskaudelleen.

EU on tasainen joukkue. Viimeisessä Hermes-ottelussa maalinteossa onnistui jokainen ketju kertaalleen ja 13. hyökkääjäksi merkattu pelaaja rangaistuslaukauksesta! Kertoo tasaisuudesta! SaPKo on nyt vain hiukan parempi lähes kaikilla osa-alueilla, kärkiketjusta nelosketjuun ja puolustukseen. Molemmat joukkueet pystyvät ratkaisuihin jokaisen kentällisen voimin.

Maalivahtipeli on molemmilla luotettavaa. SaPKo:lla kakkosmaalivahti ehkä hiukan varmempi, kun Viksten EU:lla! Viksten on pelannut aika vähän ja oli pääasiassa kauden Ilveksen A-Nuorissakin kakkosveskarin roolissa. Yrjölä on onnistunut pelaamissaan otteluissa ihan hyvin. Tirrosta ja Ahoa en osaa verrata. Hyviä maalivahteja!

YV rupeaa taas toimimaan ja sen myötä EU:n vaikeudet vain kasvaa. KeuPa-sarjasta hyvää oli, että sarja katkesi puhtaasti hiukan huonommalla ylivoimapelaamisellakin. Yv sekoittui paljolti kokoonpanomuutosten myötä. Kun Monto, Tanus, Pulli olivat pois, niin molemmat yv:t joutuivat uuteen koostumukseen. Nyt on saatu paikkailla rivejä jo reilun viikon, harjoitellakin on kerennyt hyvin ja esimerkiksi hioa ylivoimakoostumuksia! Tässä mahdollisesti Lämsän tullessa kokoonpanoon right:n pelaajana Pullin paikalle.. (yv:hen), tms! Eiköhän tämäkin osa-alue ole kuitenkin saatu kuntoon.

Tirroseen EU:n peli nojaa ja huippupelillä hän kykenee kääntämään otteluita. Puolustus viisikkona on ollut koko kauden SaPKo:lla erittäin laadukasta ja siihen on hyvä turvata. Täällä, Talvisalossa/Mediatiliareenalla SaPKo:a on vaikea voittaa! Hermekseen verrattuna SaPKo:a vastaan on paljon vaikeampi päästä maalipaikoille. Nyt maalintekopaikat EU:lla vähenevät selkeästi, kun SaPKo pelaa tiiviimpää viisikko-/puolustuspeliä.

EU:n luisteluvoima takaa viihdyttäviä otteluita. Kaksi nuorta joukkuetta vastakkain ja pelit ovat varmasti vauhdikkaita, sekä yleisöystävällisiä. Pelin taso nousee KeuPa-sarjasta ja muuttuu muutenkin erityyliseksi. EU ei lähde sumputtamaan maalinedustaa ja yrittää iskeä varmasti jokaisesta paikasta vastahyökkäykseen, mitä vain tarjoutuu. Nopeita, liukkaita hyökkääjiä, mutta myös EU:n puolustus on aika hyökkäysvoittoinen ja siihen SaPKo tulee iskemään. Sarjan kaksi luisteluvoimaisinta joukkuetta vastakkain ja taitavia pelaajia löytyy molemmista joukkueista useampiakin!

Tirronen on yksi sarjan parhaita maalivahteja ja hänen avustuksellaan, huippupelillä tuon yhden voiton EU voi sarjasta ottaa. Kärkiketjujen osalta SaPKo on vahvempi, kuten materiaalin leveydeltäkin. Ensimmäisen ottelun alku voi olla vaikea. EU:lla tauko ei kestänyt niin kauan, mutta sitten "vapaapäivistä" on tästä eteenpäin vain etua.

Tanus löytää maalijyvän ja Hämäläisen huippuvireen jatkuessa ratkaisuvoimaa löytyy kaikista ketjuista. Monton loukkaannuttua Lämsän toivoisi palaavan kokoonpanoon. Vahvistaa sentteriosastoa..!

Keskiviikkona yleisöennätys uusiksi ja 1500 rikki. Lauantaina voitaisiin jo hätyytellä 2000:tta katsojaa..! Tavoitetta meillekin..:)

Tsemppiä Espooseen ja tulkaahan isolla joukolla jo keskiviikon peliin..!

Aikamoista värilaseilua, ei sillä, että SaPKo on ollut hyvä mutta sitä on myöskin ollut EU. En usko, että sarja tulee katkeamaan puhtaasti 4-0 tai 4-1 vaan sarjasta tulee tiukka ja tasainen. =) 4-3 jommallekummalle. Jätän kuitenkin Espoolle yllätyskortin, sillä ovat pelanneet erittäin hyvin vieraissa ;) Ja Espoossa on totuttu pelamaan parhaat pelinsä selkä seinää -vastaan. :) Keskiviikkona on tulossa joitain oma matkustajia mutta lauantaina sitten isommin. Tervetuloa vaan Espooseenkin, toivottavasti on kiihkeä ja tasainen sarja =P
 
Näkökulma unohti mainita Pässi -pubin. Sieltä voi varata pöydän neljälle hintaan n.70€. Sisältää liput otteluun ja pöydästä pystyy peliä seuraamaan. Eväs on siellä pubin puolella enemmän liemipohjaista.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Toivottavasti EU saa sairastuvalta vähän apuja. Etenkin pakisto on nyt aika kapea.
Mitäpä apua EU voisi tähän sairastuvalta saada? Kuusi parasta pakkia on kai pelikunnossa, ellei Tikkiselle jotain käynyt viime pelissä. Kettukangas on pyörinyt ylimääräisenä ja siihen sitten Hopponen, joka on ollut aina hyvä pelaamissaan peleissä. Jos vaikka Moberg ei ole pelikunnossa, niin siinä ei tosiaan paljoa hävitä.
Kaijomaata sieltä sairastuvalta kaivataan ottamaan niitä aloituksia kotiin.
Mielenkiintoista on nähdä kummalla joukkueella tulee olemaan kiekollinen hallinta. En oikein kovasti syty sille, jos United pyrkii pelaamaan kiekkoa päätyyn lyömällä.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Mitäpä apua EU voisi tähän sairastuvalta saada? Kuusi parasta pakkia on kai pelikunnossa, ellei Tikkiselle jotain käynyt viime pelissä. Kettukangas on pyörinyt ylimääräisenä ja siihen sitten Hopponen, joka on ollut aina hyvä pelaamissaan peleissä. Jos vaikka Moberg ei ole pelikunnossa, niin siinä ei tosiaan paljoa hävitä.
Lähinnä tuota Mobergia kaipasin. Sarja alkaa tosiaan kolmella ottelulla neljään päivään, jolloin pakisto on kyllä kovilla. Muistetaan vielä, että sinä aikana matkustetaan kaksi kertaa vieraisiin.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jaahas, tuli oltua viikonloppu röpöttelemässä niin ei tullut edes tähän ottelupariin mitenkään reagoitua sen varmistuessa.
Luotan SaPKo kapteeni Forsströmin alkukauden sanoihin, että ei siellä Espoossa niin kova jengi ole kuin uskotellaan.

On kuitenkin totta, että ovathan pelanneet hemmetin hyvin koko kevät puolen sarjasta, ainakin tuloksellisesti.
Muutaman Hermes- pelin katsoin mutta ei se minusta mitään erityisen laadukasta pelaamista ollut. Joskaan, ei riitä SaPKollekaan KeuPa-sarjan tasoinen peli tämän sarjan voittamiseen. Etenkin maalintekotehokkuus ja ylivoimapeli on saatava puolivälieristä paremmaksi.

Oli kovat suunnitelmat käydä Espoossa katselemassa pelejä, mutta eipä tullut huomattua, että kalenterissa on muutakin ja taitaa jäädä Espoossa sittenkin käymättä. Ellei sitten peli 4, joka olisi mahdollinen.

Meinaako Espoosata käydä kukaan tutustumassa Talvisalon tuhatvuotiseen areenaan?

Suunittelen tässä road trippiä itseasiassa kavereide kanssa Savonlinnaan. Onko siellä minkälainen ajokeli? Vaihdoin juuri kesärenkaat autoon ja puntaroin tässä, että kehtaako noilla lähteä sinne ajelemaan vai onko tiet vielä jäässä siellä?
 
Viimeksi muokattu:

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Suunittelen tässä road trippiä itseasiassa kavereide kanssa Savonlinnaan. Onko siellä minkälainen ajokeli? Vaihdoin juuri kesärenkaat autoon ja puntaroin tässä, että kehtaako noilla lähteä sinne ajelemaan vai onko tiet vielä jäässä siellä?

Minä en ole ajellut Savonlinnassa kun launtaina mittariautolla suuntaan ja toiseen ja olin sellaisessa hutikassa, että ei aavistustakaan mikä keli oli.
Ajelen tässä vähän toisella kylällä ja en missään tapauksessa vielä lähtisi kesänakeilla tielle. Tänään ajoin moottorikelkalla niin harvoin on kesäkumit ennen kelkkailun lopettamista tarpeen.
Varmaan pääväylät on sulat, samoin kaupunki, mutta jos illalla heilahtaa 5 raatia pakkasta niin livakkaa on.

Mutta kannattaahan se lähteä käymään, matkailu avartaa aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös