Playoffs 2017 puolivälierät: Tappara – Ilves

  • 157 747
  • 1 070

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ilveksen lennon suhteen on todellakin hyvä muistaa, että esimerkiksi runkosarjan lopun kuudesta peräkkäisestä voitosta viisi napsahti säälien ulkopuolelle jääneitä joukkueita vastaan. Paine pisteiden haalimiseen oli silti tietenkin kova.

Ässiä vastaan pakka oli hetkittäin sekaisin jopa murskalukemiin päättyneessä kotiottelussa. Näkökulmasta riippuen kumman tahansa jatkoonmenoa olisi voinut pitää "oikeudenmukaisena". Mulle riittää oikeutukseksi se, että kolmesta ottelusta yksi päättyi Ilveksen suurinumeroiseen voittoon ja kahdessa muussa puolestaan vääntö oli äärettömän tasaista (eli varsinaiset ratkaisumaalit melkoista arpapeliä).

Toivon, että Tapparaa vastaan Ilves onnistuisi pitämään sarjan jännittävänä ja viihdyttävänä. Ilveksellä on monta nuorta pelaajaa, jotka ovat onnistuneet nostamaan tasoaan ja toivottavasti pystyvät yhä edelleen venymään. D'Amigolta - oli vaivoja tai ei - sen sijaan sopii odottaa enemmän. Ei sen takia että oli kultakypärä tai että Ruudun selostaja sanoi niin, vaan siksi koska jokainen näkee ettei jenkki ollut esimerkiksi lauantaina pelissä sisällä.

Luotan myös paikallistaistelujen arvaamattomaan magiaan, mitä osa kirjoittajista on täällä väheksynyt.
Tappara voitti valtaosan kautta ainoastaan itsensä alapuolella olevia joukkueita. Tapparan tasoa ei siis ole vielä tällä kaudella kunnolla mitattu ehkä kertaakaan.
Tilastot ja laskutavat ovat mielenkiintoisia, jos niitä aletaan kääntelemään haluttuihin suuntiin.
Ilves pelasi loppukaudesta lähes poikkeuksetta vastustajia vastaan, joilla oli panosta otteluissaan.

Mitaleista..
Tappara 16-12-11
Ilves 16-9-12
 
Viimeksi muokattu:

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kaikki ketjut ovat saaneet Kiveltä tasaisesti peliaikaa ja tämähän itse totesi juuri kuluneella viikolla, ettei ole koskaan peluuttanut neljää kenttää näin tasaisesti. Osasyynä tähän on tietysti ollut sillä, että Ilveksen nelonen on ollut hyvässä vireessä - oikeastaan Ilveksen vahvin kolmikko ainakin Ässät-sarjassa.

Kolmosketju Suomi-Vuoti-Liuksiala ei ole ollut parhaimmillaan laitaväännöissä ja omassa päässä, mutta ei ole kirkossa kuulutettua, etteikö Kivi muokkaisi kokoonpanoja vastustajan mukaan. Voi hyvinkin olla, että esim. Sointu palaa pelikuntoon päästyään sentteriksi ja materiaalia levitetään entisestään, kun Meskanenkin on osoittanut toipuneensa keuhkokuumeesta.
Tätähän minä hiukan yritin hakea, mutta junassa puhelimella ei viitsinyt liian pitkää novellia lähteä kirjoittamaan. Tapparaa vastaan lähteminen ketjukoostumuksella, jossa yhden ketjun vääntövoima laidoilla ja omassa päässä on kysymysmerkki, olisi hiukan uhkapelimäinen veto Kiveltä. Kiven tasainen neljän ketjun peluutus tuskin voi jatkua, jos yhden ketjun vääntö ei riitä. Tapparalla on kuitenkin noista taitavammista kavereista moni myös järjettömän vääntövoimaisia. Esimerkiksi Nurmi ja Savinainen kiittävät, jos pääsevät hiukan vääntämään heikompia kavereita vastaan. Varsin kivastihan Ilves herroille sopi runkosarjassa vastustajana muutenkin (Nurmi 4+5, Savinainen 7+2 kauden paikallisissa)... Samalla kuitenkin herää kysymys, paljonko Ilveksellä on varaa levittää kärkiosaamista? Kyse ei kuitenkaan ole erityisen leveästä miehistöstä, joten liika taidon jakaminen ympäri kokoonpanoa voi syödä iskukykyä vain entisestään. Mielenkiintoista nähdä, millaisen kanin Kivi taikoo hatustaan.

Yhden kysymysmerkin voisi toki tuonne aiempaan listaan lisätä. Miten Ilves hoitaa Lajusen? Erityisesti maalin edessä. Lajunen lienee Liigan paras maskimies, tai ainakin yksi parhaista. Vääntöäkin riittää ihan kivasti irtokiekkojen kaivamiseen. Viivassa Tapparalla on kivasti tulivoimaa esimerkiksi Rantakarin ja Kemiläisen muodossa, joten Ilves ei oikein voi antaa Lajusen rauhassa laittaa toimistoaan pystyyn siihen Lehtosen nenän eteen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yhden kysymysmerkin voisi toki tuonne aiempaan listaan lisätä. Miten Ilves hoitaa Lajusen? Erityisesti maalin edessä. Lajunen lienee Liigan paras maskimies, tai ainakin yksi parhaista. Vääntöäkin riittää ihan kivasti irtokiekkojen kaivamiseen. Viivassa Tapparalla on kivasti tulivoimaa esimerkiksi Rantakarin ja Kemiläisen muodossa, joten Ilves ei oikein voi antaa Lajusen rauhassa laittaa toimistoaan pystyyn siihen Lehtosen nenän eteen.

Ainakin tähän asti maskimiehet on onnistuttu pitämään kurissa, eikä kukaan ole mitään toimistojaan perustanut. Alivoimapeli on toiminut hyvin ja maalin edustalta ei räkämaaleja ole kauheasti isketty. Ongelmat ovat olleet enemmänkin ylivoimahyökkäyksissä kokematonta pakistoa vastaan ja ihan puhtaat henkilökohtaiset virheet.
 

Kukko

Jäsen
Ja tuolla logiikalla Ipalla on 17, kun KOOVEE:n mestaruus lasketaan mukaan. Ilves ja KOOVEE:han yhdistyivät 80-luvulla.

Turhaa tuoda tänne näitä mutu väittämiä. Mikäli Ilvekselle kuuluu oikeutetusti mielestäsi 17 mestaruutta, niin vie asian eteenpäin ja todista se. Ilveksellä on mahdollisuus tällä kaudella ottaa takaisin paikkansa valtakunnan kaikkien aikojen ykkösjoukkueena. Siihen asti se on kaikkien aikojen #2
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Turhaa tuoda tänne näitä mutu väittämiä. Mikäli Ilvekselle kuuluu oikeutetusti mielestäsi 17 mestaruutta, niin vie asian eteenpäin ja todista se. Ilveksellä on mahdollisuus tällä kaudella ottaa takaisin paikkansa valtakunnan kaikkien aikojen ykkösjoukkueena. Siihen asti se on kaikkien aikojen #2
Kyllä kyllä..Tapparalla on Ilvestä enemmän hopeamitaleita ja sen turvin on mitalitaulukon ykkönen. On ollut sitä jo kohta vuoden.
Eikä Ilves hetkessä Tapparaa ohita, menihän Tapparallakin sentään yli 60 vuotta ohittaa Ilves. Tai siis Tapparahan on perustettu 1955, ne ensimmäiset mestaruudet tuli teille jo sitä ennen..noo, ei muuta asiaa...
 
Viimeksi muokattu:
Onneksi tämä alkaa jo kohta. Itse otteluissa ajattelin keskittyä seuraaviin asioihin. Ketjun perusteella aika moni muu toimii samoin.

- kumman kuuluttaja on ärsyttävämpi?
- kummalla on paremmannäköiset cheerleaderit?
- kumman kannattajia hallissa on lukumääräisesti enemmän?
- kumman kannattajia hallin lähistöllä on lukumääräisesti enemmän?
- kumman kannattajat näyttävät junttimaisemmilta?
- montako mestaruusviiriä löytyy, miltä vuosilta ne ovat ja kuinka ne on ripustettu?
- kumman maskotti on hölmömpi?
- kummalle huudetaan enemmän?
- kummalle huudetaan kovempaa?
- kumpaa kannustetaan paremmilla lauluilla?
- kuinka rullap pyärii?
- kumman kannattajat vaikuttavat ylimielisemmilta?
- kummalla on enemmän jäädytettyjä pelinumeroita?
- mistä kannattajat ovat peliin tulleet?
- kumman tarroja löytyy parkkipaikalta olevista autoista enemmän?
- kumman tarroja löytyy parkkipaikalla olevista premium-autoista enemmän?
- kumman fanikaupasta ostetaan enemmän tavaraa?
- kumman kannattajilla on isommat pippelit (älkää ihmetelkö siinä pisuaarilla)?
- kumman peleissä soi paremman musiikit?
- kiinnostaako Peksiä?

Tulos katsotaan sitten kotona teksti teeveen sivulta 221.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Katseeni alkavat olla jo tulevassa sarjassa, mutta vielä kehottaisin @Kukko :a katsomaan isompaa kuvaa tuossa jalustalle nostossaan. En itsekkän tiedä vastausta tällä erää kuka on Suomen menestynein jääkiekkoseura, mutta luonnollisesti tällaisen tittelin määrittelyyn pitää ottaa mukaan kaikki viralliset jääkiekko-sarjat missä Suomen Mestaruuksia jaetaan. Hetki sitten Oulun Kärpät vei naisten Suomen Mestaruuden mutta nähtävästi se ei sitten aiheuta kaikissa kiekkokannattajissa arvoistansa kunnioitusta? Kohta joku seura nappaa D-junioreiden Suomen Mestaruuden, mutta kenties juniorityö ei olekkaan meriitti mikä kuuluisi "Suomen menestynein jääkiekkoseura"-titteliin?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
TBK:n puheenjohtaja totesi muuten viime keväänä Tapparan mestaruuden jälkeen, että TBK:lla on kolme SM-kultaa jääkiekossa ja Tapparalla nyt 13 kultaa. Lisäksi Tapparasta historiikkeja kirjoittanut Matti Wacklin oli myös sitä mieltä, että TBK:n ja Tapparan mestaruuksia ei pidä laskea yhteen.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ainakin tähän asti maskimiehet on onnistuttu pitämään kurissa, eikä kukaan ole mitään toimistojaan perustanut. Alivoimapeli on toiminut hyvin ja maalin edustalta ei räkämaaleja ole kauheasti isketty.
Vaikeusaste vaan nousee taas pykälän tai pari, koska: 1) Nyt on kevät, joten eiköhän tuolla mennä täysin "antaa poikien pelata" -linjalla sekä 2) Lajunen jakelee poikkareita vastustajan maalin edessä (ja hiukan muuallakin kaukalossa) likimain KukkosLassemaisella teholla.

Erikoistilanteistakin saataneen mielenkiintoa aikaan, jos Ilveksen AV on oikeasti jonkin sortin vahvuus tai vähintääkin hyvin toiminut. Tapparan AV on keväällä joissakin peleissä jo näyttänyt jopa jossain määrin järkevältä, joten voihan tuo tänäkin vuonna tiivistyä toimivaksi näin kevään pelien kunniaksi. Koko kauden otannalla toki Tapparan av-peli on ollut täysfarssi, mutta en ainakaan vielä osaa tuosta huolissani olla. Tapparan ylivoimapeli puolestaan... Ei kai tuosta enää tarvitse mitään sanoa? Jäähyilyyn sortumalla Ilves kaivaa omaa hautaansa, oli se Ilveksen av kuinka hyvä tahansa.
Ongelmat ovat olleet enemmänkin ylivoimahyökkäyksissä kokematonta pakistoa vastaan ja ihan puhtaat henkilökohtaiset virheet.
Ainiin. Ilveksen pakisto. Siellähän on Aallon Teemukin. Mitäköhän herralta on lupa tänä keväänä odottaa?
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Historiassa paikalliskamppailuissa ja niiden jälkipyykkejä pestäessä on varmasti vuosien varrella läikkynyt. Osaisiko joku vanha kettu tai miksei nuorikin nostaa esille jotain herkullisia konflikteja ja kohokohtia menneisyydestä?
Konflikteista ensimmäisenä tuli mieleen Raipen sekoaminen joulukuulta 2007. Lienee edelleen runkosarjan yhden ottelun (jaettu?) jäähyennätys (playoffeissa joku muistaakseni saanut enemmän).

TBK:n puheenjohtaja totesi muuten viime keväänä Tapparan mestaruuden jälkeen, että TBK:lla on kolme SM-kultaa jääkiekossa ja Tapparalla nyt 13 kultaa. Lisäksi Tapparasta historiikkeja kirjoittanut Matti Wacklin oli myös sitä mieltä, että TBK:n ja Tapparan mestaruuksia ei pidä laskea yhteen.
Ovatko TBK:n puheenjohtaja ja Matti Wacklin ne kaksi suurinta auktoriteettia tässä asiassa, vai poimitko juuri nuo kaksi herraa jostain muusta syystä?
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
TBK:n puheenjohtaja totesi muuten viime keväänä Tapparan mestaruuden jälkeen, että TBK:lla on kolme SM-kultaa jääkiekossa ja Tapparalla nyt 13 kultaa. Lisäksi Tapparasta historiikkeja kirjoittanut Matti Wacklin oli myös sitä mieltä, että TBK:n ja Tapparan mestaruuksia ei pidä laskea yhteen.

Ilvesläisten jumala Aarne Honkavaara laski TBK:n ja Tapparan mestaruudet yhteen. /THREAD
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ovatko TBK:n puheenjohtaja ja Matti Wacklin ne kaksi suurinta auktoriteettia tässä asiassa, vai poimitko juuri nuo kaksi herraa jostain muusta syystä?
En tiedä ovatko, minun puolestani Tapparan ja TBK:n mestaruudet voidaan laskea myös yhteen, onhan kyseessä vähän sama juttu kuin se että Anaheim Ducks on sama seura kuin Mighty Ducks of Anaheim.

Ilvesläisten jumala Aarne Honkavaara laski TBK:n ja Tapparan mestaruudet yhteen. /THREAD
Samansuuntainen vastaus tähän lainaukseen kuin aiempaan kysymykseen.

Toki ymmärrän myös sen leirin mielipiteen joka niitä ei laske yhteen, mutta samapa tuo kai.
 
Ketju ei ole ollut pystyssä edes vuorokautta, mutta viestejä on silti enemmän kuin missään muussa puolivälieriä käsittelevässä ketjussa.

Ja nyt tässä ketjussa on enemmän viestejä kuin kolmea muuta puolivälieräsarjaa käsittelevissä ketjuissa yhteensä. On se melkoista. Ja mikä olisikaan tämän ketjun viestimäärä, jos vastakkain olisi kaksi suht' tasavahvaa joukkuetta kuten esim. sarjassa KalPa-Pelicans.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Tappara on Suomen miesten pääsarjatason jääkiekkoilun mitalitaulukon ykkönen, se nousi ohi Ilveksen viimekeväänä useamman hopeamitalinsa turvin.
Meniköhän se nyt oikein...

En ole kovinkaan huolissani Ilveksen jäähyilystä, joukkue on viimepeleissä ollut erittäin kurinalainen. Ässiä vastaan tuli kolmessa pelissä 8 kahden minuutin jäähyä yhteensä.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
TBK:n puheenjohtaja totesi muuten viime keväänä Tapparan mestaruuden jälkeen, että TBK:lla on kolme SM-kultaa jääkiekossa ja Tapparalla nyt 13 kultaa. Lisäksi Tapparasta historiikkeja kirjoittanut Matti Wacklin oli myös sitä mieltä, että TBK:n ja Tapparan mestaruuksia ei pidä laskea yhteen.

Emoseura TBK ja Tappara on vuosikymmenten saatossa ajautuneet aika lailla erilleen toisistaan käsittääkseni. Mutta silloin vuonna 1955 tilanne oli eri ja Tappara nähtiin yhteisesti TBK: n jääkiekkojaoston työn jatkajana, jolloin mestaruudet siirtyy.

TBK:n puheenjohtajan kommentti olisi siis merkityksellisempi, jos tuota mieltä olisi oltu vuonna 1955.

NHL:ssä taitaa olla ainakin Toronto Maple Leafs, jonka Stanley Cup voittojen listassa on muulla nimellä voitettuja mestaruuksia (en nyt muista sitä nimeä).
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
NHL:ssä taitaa olla ainakin Toronto Maple Leafs, jonka Stanley Cup voittojen listassa on muulla nimellä voitettuja mestaruuksia (en nyt muista sitä nimeä).
1918 Toronto Arenas ja 1922 Toronto St. Patricks. Sen jälkeen 11 mestaruutta Maple Leafs -nimellä, nekin samoilta ajoilta kun Ilves oli vielä relevantti ja pärjäsi. Hymiö.
 

Kukko

Jäsen
Katseeni alkavat olla jo tulevassa sarjassa, mutta vielä kehottaisin @Kukko :a katsomaan isompaa kuvaa tuossa jalustalle nostossaan. En itsekkän tiedä vastausta tällä erää kuka on Suomen menestynein jääkiekkoseura, mutta luonnollisesti tällaisen tittelin määrittelyyn pitää ottaa mukaan kaikki viralliset jääkiekko-sarjat missä Suomen Mestaruuksia jaetaan. Hetki sitten Oulun Kärpät vei naisten Suomen Mestaruuden mutta nähtävästi se ei sitten aiheuta kaikissa kiekkokannattajissa arvoistansa kunnioitusta? Kohta joku seura nappaa D-junioreiden Suomen Mestaruuden, mutta kenties juniorityö ei olekkaan meriitti mikä kuuluisi "Suomen menestynein jääkiekkoseura"-titteliin?

Kyllä olet oikeassa, puolukkapelit ja kaupunginosa sarjat erikseen
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
On tässä herkulliset asetelmat. Ilveksen saumat seitinohuet, mutta millaisia selityksiä saammekaan kuulla, jos henki voittaa materian? Ja 59+1 Haamis-Haapala ei nousekaan sankariksi?

Harmi kun on matkaa, ei pääse tamperelaisten selvittelyjä paikan päälle todistamaan. Rymistelkää ny vähä!
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Tuossa kun lukaisin Iltasanomien jutun Detroitin ja Coloradon joukkueiden 90-luvun valtavista joukkotappeluista ja pitkään jatkuneesta vihanpidosta, niin tuli tämä edessä oleva kiistatta herkullinen Tampereen paikallistaisto mieleen. Näin ulkopuolisena seuranneena joukkueiden, eikä niiden fanienkaan välillä tunnu olevan mitään merkittävää vihanpitoa ja nokittelukin on aika vähäistä.

Historiassa paikalliskamppailuissa ja niiden jälkipyykkejä pestäessä on varmasti vuosien varrella läikkynyt. Osaisiko joku vanha kettu tai miksei nuorikin nostaa esille jotain herkullisia konflikteja ja kohokohtia menneisyydestä? Mitkä on ollut ne kovimmat taisteluparit kentällä? Kuka on vihannut ja ketä, sekä ketä on laukonut paskimmat jutut medialle? Kuka on vihollisleirin vihatuin jatkoaikahahmo?

Vai ollaanko me suomalaiset vaan niin hemmetin tylsiä, että edes samassa kaupungissa asustelevat joukkueet eivät ole saaneet vuosikymmenten aikana mitään mainittavaa härdelliä aikaiseksi?

Historiasta seurojen välillä olisi mielenkiintoista lukea...
No jos vähän muistelisin joitakin mieleenpainuneita pelaajia vastustajan riveissä:

-Mika Arvaja Yksi saakelin mätäpaise, aina, siis aina jotain rottailua mielessä

-Hannu "vanhahampaatonhalonhakkaaja" Henriksson, lempinimensä mukainen pässi. Oman maalinsa edessä puutavaraa hyvinkin epämielyttäviin paikkoihin.

-Vesa Toskala, ärsyttävän hyvä molari joka ei säästellyt huitoa mailalla tai pattarilla iskeä kun paikkaa tarjoutui.

-Mika Nieminen. taitava vääntäjä joka pääsi mun ihon alle vuoden -90 playoffeissa kun poikkaria paukutti vihellysten jälkeen.
Samoissa karkeloissa(jonka Tappara hävisi) Siltanen veti törkeästi jotain Tapparan pelaaja poikkarilla naamaan oikein huolella...oikein silloiseen NHL-tyyliin.

-Matti Kaipainen myös erittäin ärsyttävä pikkurottailija.

-Vesa Viitakoski, pelasi Tapparassa kovat tehot kolmella kaudella. Lähti rapakon taakse ja ei sitten prkl tullut takasin meille vaan toiselle puolelle hallia. Silloin tosin Tappara oli skeidassa kunnossa ja Ipalla tais olla enemmän menestyksen mahdollisuuksia isomman rahapussin lisäksi?
Joka tapauksessa ei tosiaan inhokkipelaaja vaan teki hienon uran naapurissa, sellaista. Mukava heppu muuten.

-Masi Marjamäki oli inhokki kun naapurissa pelasi, nahisteli vanhaan tyyliin mutta Ipan jälkeen ei pahaa sanaa tästä pelimiehestä joka onneksi kuntoutui todella pahasta vammasta.

-Antti Tyrväinen, voi helvettiläinen mikä tauno. Ennen juuri sitä peliä oli huhua että Tapparaa ajellaan sitten säännöistä piittaamatta. Kosto.

Siinä jotain irtonaista äkkiseltään kun kysyttiin.

edit Tyrväinen
.
 
Viimeksi muokattu:

Kukko

Jäsen
Nyt kun on alkulämmitelty 11-sivua, niin eikö jo kohta pitäisi siirtyä itse "pihviin"? Eli kahvakortti pöytään. kumpi kahvaa enemmän Ilves vai Tappara? Miten tilastot tältä kaudelta, kummalla enemmän kahva jäähyjä? Kymmenen vuotta sitten Ilves mielipiteen mukaan kahvauksen mallioppilas oli Teemu Aalto. Onko tilanne muuttunut paidanvärin vaihdolla? Vai kahvaako Aalto myös Ilves paidassa? Miten Tappara suorittaa "salakahvauksen"? Ja onko tässä salajuoni? Vai kahvaako Tappara vain niin taitavasti, jotta sitä eivät kaikki edes huomaa (vähiten tuomarit)? Mikäli Ilves ei voi voittaa ilman Tapparan alisuoritusta, niin voiko Tappara voittaa ilman oletettua kahvausta? Alkais jo.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Nyt kun on alkulämmitelty 11-sivua, niin eikö jo kohta pitäisi siirtyä itse "pihviin"? Eli kahvakortti pöytään. kumpi kahvaa enemmän Ilves vai Tappara? Miten tilastot tältä kaudelta, kummalla enemmän kahva jäähyjä? Kymmenen vuotta sitten Ilves mielipiteen mukaan kahvauksen mallioppilas oli Teemu Aalto. Onko tilanne muuttunut paidanvärin vaihdolla? Vai kahvaako Aalto myös Ilves paidassa? Miten Tappara suorittaa "salakahvauksen"? Ja onko tässä salajuoni? Vai kahvaako Tappara vain niin taitavasti, jotta sitä eivät kaikki edes huomaa (vähiten tuomarit)? Alkais jo.
Minusta Tappara pelaa erittäin puhdasta jääkiekkoa, enkä ole Ilveksen kohdallakaan mihinkään kahvaamiseen törmännyt. Hassua että sinulla on tuollainen mielipide asiasta..
Toivon tietenkin, että tuomarit antaa pelata kovaa, mutta kaikenlainen huiskiminen ja huitominen karsitaan pois. Käytetään sitä mailaa ainoastaan pelaamiseen. Ja eniten toivon sitä, ettei lähelle maaleja menneitä laukauksia tuomita maaleiksi ainakaan ilman asian tarkastamista. Ei puolin eikä toisin.
 

Kukko

Jäsen
Kysyit, että kumpi kahvaa enemmän, minusta ei kumpikaan kahvaa.

Ok, ei minunkaan mielestä. No odotellaan eriäviä mielipiteitä. Toivottavasti tästä ei tule tylsä sarja. Voi olla että "kahvausriiteistä" on päästy yli, ja enemmän sarjanaikana aiheuttaa keskustelua tulevat "haamumaalit"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös