II-divisioonan lohko 1 kaudella 2016–2017 (etelä)

  • 46 241
  • 103
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Niin vain Kerava ja Hyvinkää kairasivat tiensä jatkoon. Maalivahtipeli oli Miehillä mallillaan, Niko Tammi 55 torjuntaa...

Välierät siis Haukat - Miehet ja Grani - HKH
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
No ei menny ihan kohilleen oma veikkaukseni. Tai no, miten sen nyt ottaa, KJT sai maalivahtipelinsä kondikseen ja kävi ryöstöretkellä. Mutta HKH ei vienyt omaansa jatkoajalla, vaan ajassa 58:56 niittasi loppulukemat 2-3. No, close enough! Ja ainakin ennusteeni Viikingit-HKH pelin metelistä piti paikkansa, vaika sen suhteen kyseessä ei ollut ihan pelkkä ennuste vaan enempi lupaus. ;)
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Toinen puolivälieräreissu on siis voitokkasti takana ja huh huh, olihan taistelu. Kunnon playoff-kiekkoa! Tästä on hyvä jatkaa välieriin.

Seuran järjestämällä bussikuljetukella (iso kiitos muuten siitä, jos en ole jo muistanut kiittää) matkaan lähti vajaa parikymmentäpäinen äänekäs kaukopartio ja perillä hallilla taisi olla omin kyydein tullut toinen mokoma hyvinkääläisiä ja ennen ottelua olikin varmaa ainakin se, että hallissa tulee olemaan meteliä luultavimmin vähintään saman verran kuin sitä rakennettaessa on ollut.

Ottelun avauserässä näkyi matsin tärkeys, pelattiin tarkasti ja varottiin virheitä. HKH vei erää, mutta vaarallisin maalipaikka tuli kuitenkin kotijoukkueelle. Erästä ei kuitenkaan jäänyt tilastokirjoihin muuta kuin maalivahtien torjunnat, Kiviselle 9 ja Viikinkien Karvoselle 11.

Toisessa erässä alkoi jo tulla tilastomerkintöjäkin. Viikingit kestivät ootelun ensimmäisen rangaistuksensa takaiskuitta, mutta vain 3 sekuntia jäähyn päättymisestä iskee maestro Tetri taululle 0-1 vierasjohdon! Erän loppupuolella HKH:n puolustukselle kävi harmillinen kommunikaatiokatkos ja Viikingit nappasivat kiekon klupin maalin takana, sieltä kiekko vain maalille ja niinhän se poppi kuin flipperissä maaliin. Harmittava takaisku, mutta kuten sanonta kuuluu, toimita kiekko maalille ja hyviä asioita voi tapahtua. Toisessa erässä torjunnat Kivinen 13, Karvonen 7.

Kolmannessa erässä tuomarit alkoivatkin sitten viheltelemään jäähyjä. Kun kahteen ensimmäiseen erään mahtui yksi kakkonen kummallekkin, niin kolmannessa jäähyjen aiheita tuomariston mielestä oli jo reilummin. Erän puolessa välissä iskee kotijoukkue tasavajaalla ja siirtyy 2-1 johtoon. Ilo on Viikinkipekillä kuitenkin lyhytaikainen, kun jo alle minuutin kuluttua Jesse Pehu tasoittaa ylivoimalla. Tasoitus ei kuitenkaan lamannuta kotijoukkuetta, joka saa melkoista myllytystä aikaiseksi HKH:n kenttäpäätyyn. Mutta HKH ja ennen kaikkea Julius Kivinen kestää ja ajassa 58:56 Tatu Lankinen pamauttaa kiekon verkon perille, taululle lukemat 2-3 ja Viikingit reilun minuutin päähän kesälomasta. Viikingeille kaikki kunnia, he saivat peliinsä vielä yhden lisäpykälän viimeiselle minuutille, mutta kun samalla HKH taisteli jokaisesta kiekosta ja klupifanit väänsivät äänenvoimakkuuden yhteentoista, oli lopputuloksena 2-3 vierasvoitto ja välieräpaikka! Torjunnat kolmannessa erässä Kivinen 18 ja Karvonen 8, ja koko ottelussa 40-26.

Taistelu on tauonnut, mutta sota jatkuu lauantaina Kauniaisissa. Tuoreessa muistissa on runkosarjan päätöspelin rumat 10-4 loppunumerot, nyt olis makea paikka kuitata tuo vierasvoitolla ja katkaista sarja sitten suoraan kahdessa pelissä kotona sunnuntaina!
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, TPS, RoKi
Viikkareiden ja H.K.H:n välinen kolmas koitos ratkesi samalla tavalla kuin toinenkin, eli minuutti ja pari sekuntia ennen loppua tulleella maalilla, jatkoajan jo häämöttäessä edessä. Hyvinkääläisten eka maali oli kyllä todella onnenkantamoinen, Tetrin sohaistessa kiekon sinisen tuntumasta maalille, jonka edessä se osui kotijoukkueen puolustajan takamukseen, siitä veskarin patjoihin, ja liukui lopulta puikoista sisään. Toki samaa luokkaa oli Viikinkien eka maali, jossa kulmasta heitetty kiekko lirui maaliin molarin syndien kautta. Toisessa vieraiden maalissa kiekko otti tällä kertaa kimmokkeen Viikkaripakin olkapäästä ja kimposi sisään. Vuosaarelaisten toisessa maalissa tultiin laidalta puoliksi läpi ja tarkalla laukauksella kainalosta sisään.

Ottelu oli kaksi erää tasaista ja tarkkaa vääntöä, mutta kolmannessa erässä, ja tarkemmin sen puolessa välissä, H.K.H kyllä hyytyi aivan täysin Viikinkien liikkeen ja paineen alla. Vika kymppi oli aivan yhtä päätyä, ja vieraat eivät muuta tehneet, kuin roiskineet "kukkupalloja" omalta alueelta pois keskialueelle sekä pitkiä kiekkoja. Kumilaatta kävi muutamaan otteeseen tolpassa ja pari kertaa pakki ehti pelastamaan varmalta näyttäneen maalin maaliviivalta. Kun ei pompi, niin ei pompi. Varmasti jokaisen hallissa olleen ajatuksissa oli, että kotijoukkue naulaa johto-osuman hetkellä millä hyvänsä, mutta kuinkas kävikään. Kovan karvauksen ja väännön päätteeksi puolittaiselta vahingolta näyttänyt heppoinen hyökkäyspään jäähy ja siirretyn rangaistuksen myötä vieraat pääsi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Viikkarien kenttäpäätyyn. Hyökkäys olisi pitänyt saada katki viimeistään keskialueella, mutta näin ei käynyt, vaan H.K.H:n pelaaja(/pelaajat) päästettiin etenemään ja laukomaan ringeten tuntumasta maskin takaa alapeltiin ja homma oli sitä myöten paketissa.

Olisi ollut kyllä kiinnostava nähdä 3 vs 3 -jatkoaika ja lähinnä se, miten vieraat olisi pärjänneet jalalla, kun askissa olisi ollut tilaa yllinkyllin ja Viikingit näytti luistelevan täysin heidän ylitseen jo varsinaisen peliajan vikalla kympillä. Noh tätä ei nähty tällä kertaa ja maalithan ne ratkaisee. Kiitokset H.K.H:lle todella tasaisesta ja jännittävästi ottelusarjasta, ja onnea jatkoon!
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Vika kymppi oli kyllä ihan Viikinkien vietävissä, en tiiä mikä jätkillä meni sen tasotusosuman jälkeen. Ei toi meitin pelaajaporukka nyt kuitenkaan ihan sieltä huonoimmasta päästä ole luistelussa. Olis luullu että tasotusmaali olis tuonu lisää virtaa, mutta vissiinkin Viikinkiporukka sai sillä päästettyä irti sisäisen perkeleensä. Joka tapauksessa sarja oli tiukka ja olis voinu kääntyä miten päin vaan eikä olis ollu oikeusmurha. Eli kunnon kovaa playoffs-kiekkoa!

Mutta anyway, eteenpäin. Psykologinen sodankäynti huomista välierää GrIFK - H.K.H. varten on näemmä jo alkanut. ;) Ottelutapahtumansa kuvauksessa kotijoukkue toteaa seuraavaa:
Tervetuloa seuraamaan Oravien isännöimää välieräparin ensimmäistä osaottelua Oravaluolassa. Peli on parasta paikanpäällä ja sen takia huhut kertoo, että hyvinkäältä on matkaamassa useampi bussillinen jyväjemmareita paikalle. Tule näyttäytymään hallilla, jos haluat tietää mistä koko etelä puhuu.

Kyllä huhut useasta bussilastillisesta on hieman liioiteltua, yksikin bussillinen riittänee tuplaamaan normaalin katsojamäärän hallissa. ;) Ja kun lisäksi laskee kaikkin ne omilla traktoreillaan ja tähän aikaan vuodesta käyttämättöminä seisovilla leikkuupuimureillaan "isolle kirkolle" saapuvat "maalaisserkut", voitaneen puhua jo yleisömerestä. Ja mikäs se on tulla katsomaan kun klupin jätkät jemmaavat mustaa kumijyvää oravien rysään!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Kauniaisten jäähalli on yhtä helppo ns. haltuunottaa kuin Vuosaari tai Järvenpää... Kauniaisissa kotiyleisö istuu hiirenhiljaa kuin kirkossa ja jos sattuvat pelin voittamaan, niin siellä on semmoinen nolo veijari joka alkaa sitten hoonolla soomella kuittailemaan ja elvistelemään vierasjoukkueen kannattajille. Koittakaa kestää, jos sattuu tulemaan tappio.. ;-)

Järvenpäässä tänään Miehet lähtevät selkeinä altavastaajina illan matsiin... Tämä seikka yhdistettynä Haukkojen kahden viikon pelitaukoon suo Miehille sen pienen pienen yllätysmahdollisuuden.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Juu, eiköhän me jyväjemmarit kestetä pientä naljailua noilta ison kirkon pojilta! :D Siis JOS sattuu tappio tulemaan. ;)

Epäilen, että Järvenpäässä on tunnelma kohdillaan molemmin puolin kaukalon laitoja, varmaan molemmille joukkueille ja kannattajille ihan odotetuin ja halutuin pudotuspelivastus. Meet koetamme omalta osaltamme hieman nostattaa tunnelmaa oravanpesässä, sen mitä ny tällaset ujot ja hiljaaset maalaisserkut ny kehtaa siellä etelässä! :D
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Kauniaisten jäähalli on yhtä helppo ns. haltuunottaa kuin Vuosaari tai Järvenpää... Kauniaisissa kotiyleisö istuu hiirenhiljaa kuin kirkossa ja jos sattuvat pelin voittamaan, niin siellä on semmoinen nolo veijari joka alkaa sitten hoonolla soomella kuittailemaan ja elvistelemään vierasjoukkueen kannattajille. Koittakaa kestää, jos sattuu tulemaan tappio.. ;-)

Järvenpäässä tänään Miehet lähtevät selkeinä altavastaajina illan matsiin... Tämä seikka yhdistettynä Haukkojen kahden viikon pelitaukoon suo Miehille sen pienen pienen yllätysmahdollisuuden.
Hyvin olivat ainakin Haukat käyttäneet tauon, keravalaisilla ei ollut tänään mitään jakoa vaikka ekassa erässä vielä tuurilla pääsivät tasoihin. Omassa päässä Haukkojen keskittyminen oli välillä taas vähän hukassa, mutta hyökkäyspäässä oli sitten sen verran lentokeli että loppunumerot mairittelevat Miehiä.
Hyvä tunnelma, ainakaan punaviivan kohdalla istuneena ei voi sanoa että vieraat olisivat katsomoakaan ottaneet haltuun. Kyllä sen jotenkin kuuli että Miesten kannustusryhmä oli paikalla, mutta aika hiljaiseksi jäi tällä kertaa - en tiedä oliko sitten vajaamiehitys katsomossa vai omien heikko esitys vai jotain ihan muuta. Propsit kuitenkin paikalle saapumisesta ja hyvästä yrityksestä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
loppunumerot mairittelevat Miehiä.
Älä viitti, iso mies, numerot oli just paikallaan, paitsi se 6-3 olisi ollut enemmän kohdillaan, mutta kun Miehet halusivat vielä lopussa harjoitella 6-5 vastaan pelaamista, niin sai Haukat ylimääräisen tyhjiin... vai luulitko että oikeasti vielä yrittivät voittaa? Ei ne Haukat nyt NIIN suvereeneja olleet... Jos sun sanat pitäis paikkansa niin olis peli pitänyt päättyä 9-1 tjtn.. Mutta eipä päättynyt. 7-3 ja ihan kuin viime keväällä, eka matsi hävittiin... ja ihan ansaitusti, sen verran huonosti Miehet hoiti jälleen kerran viisikko puolustamisen.

Ihme ettei Miehet yrittäneet iskeä tuohon Heleniuksen jatkuvan paineistuksen pelitapaan. Nopeat pystysyötöt ohi kärkikarvaajien, niin Haukka puolustus olisi kusessa. Mutta ei taida Miesten taidot riittää sitten kai...?
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Noniin, Kauniaisissa (tai Suomen Vatikaanissa, kuten joukkue itsessään kotipaikkaansa kuvasi FB:ssä) on ensimmäinen taistelu tauonnut, ja niin vain kävi, että vierailevat jyväjemmarit karkasivat vääryydellä anastamansa kotietu mukanaan kotiluolaansa! Ottelun loppulukemat kirjattiin 2-3 Matias Väänäsen lirutettua... korjaan tykitettyä voittomaalin reilut neljä minuuttia ennen loppuvihellystä. Ottelun todellisina sankareina pidän kuitenkin urheaa tuomarikaksikkoa, joka selkeästä näkövammastaan huolimatta uskalsi luistella keskellä jääkiekko-ottelua luottaen vain muiden pelaajien kykyyn olla törmäämättä heihin. Sen verran huvittavaa/järkyttävää/luokatonta oli kaksikon visertely. Sambakarnevaaleillakin puhallellaan pilliin paremmin jääkiekkoerotuomarin hommiin soveltuvasti kuin mitä kyseinen seeprapeippokaksikko tänään esitti.

Eikä paljon paremmin kuvassa ollut ottelua youtubessa striimannut oravaselostaja. Tämän paksujen värilasien kautta ottelua katsoneen kiekkogurun mielestä kiekottomaan Tetriin kohdistunut kyynärpäätakalaus on selkeä jalkapallopelaajatasoinen filmaus. Ei ihme, että ko. kommentaattorisankari ei kehtaa hengentuotostaan pitää katsottavissa paria tuntia pidempään, sillä ottelu ei ainakaan tällä hetkellä ole enää katsottavissa.

Anywy, jyväjemmarit veivät ekan erän, huomenna jatketaan siitä mihin eilen jäätiin.

PS. Kenenkäs granipelaajan työsuhdekulkuneuvo oli se oravalogolla varustettu traktori siinä jäähallin kupeessa? Meitlä kun ei sitten kuitenkaan tullut kukaan maatalouskulkuneuvolla paikalle.
 
Viimeksi muokattu:

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Älä viitti, iso mies, numerot oli just paikallaan, paitsi se 6-3 olisi ollut enemmän kohdillaan, mutta kun Miehet halusivat vielä lopussa harjoitella 6-5 vastaan pelaamista, niin sai Haukat ylimääräisen tyhjiin... vai luulitko että oikeasti vielä yrittivät voittaa? Ei ne Haukat nyt NIIN suvereeneja olleet... Jos sun sanat pitäis paikkansa niin olis peli pitänyt päättyä 9-1 tjtn.. Mutta eipä päättynyt. 7-3 ja ihan kuin viime keväällä, eka matsi hävittiin... ja ihan ansaitusti, sen verran huonosti Miehet hoiti jälleen kerran viisikko puolustamisen.

Ihme ettei Miehet yrittäneet iskeä tuohon Heleniuksen jatkuvan paineistuksen pelitapaan. Nopeat pystysyötöt ohi kärkikarvaajien, niin Haukka puolustus olisi kusessa. Mutta ei taida Miesten taidot riittää sitten kai...?
Älä tosiaan viitti, iso tai pieni mies tai mikä ikinä oletkin. Haukat tuhlasi niin paljon avopaikkoja, että numerot olisivat hyvin voineet olla paljonkin rumemmat. Ja ennenkuin alat pillittää tuostakin, niin kyllä keravalaisillakin oli paikkoja tehdä enemmän maaleja, mutta ei siinä määrin kuin Haukoilla. Jokin 9-3 olisi ehkä ollut suunnilleen maalipaikkoja vastaava tulos, jos ei lähdetä vähentämään Miehiltä mitään pois. Ihan sama silti mitkä ne loppunumerot ovat, paikkansa pitää pystyä käyttämään, ja lopulta ei tästäkään merkitse mikään muu kuin se kumpi otti voiton. Enkä usko että me koskaan tulemme olemaan näistä peleistä samaa mieltä, joten "let's agree to disagree".

Noista pystysyötöistä sen verran, että kyllähän niitä minun nähdäkseni yritettiin. Ei niistä kuitenkaan ole kovin paljon iloa, jos niitä ei saada omille pelaajille, ja silloinkin kun saatiin niin Haukkojen puolustus teki työnsä ihan ilman kuseen joutumista. Pari kertaa Miehet sai noilla jotain aikaiseksi, kuten se ensimmäisen erän yv-maali, mutta ei kai kukaan oikeasti kuvittele etteikö Haukat olisi tiedostanut pelitapansa mahdollisia riskejä?

Jotain sellaista tuossa Miesten pelaamisessa kuitenkin on, että aina hiipii itselläni pieni pelko puseroon kun nuo pääsevät hyökkäyspäähän. Tuossa joukkueessa on mielestäni paljon käyttämätöntä potentiaalia, jota ei vaan jostain syystä millään saada ihan siirtymään kentälle asti. Siitä näkyy välähdyksiä, mutta liian harvoin. Tai näin siis ainakin sen perusteella, mitä olen Haukkoja vastaan pelatuissa otteluissa nähnyt.

Olin muuten aivan varma, että Haukoilta olisi "ottelun nälkäisimmäksi pelaajaksi" valittu huikean ottelun pelannut Jaska Vilen, mutta eipä tuo Alakotilan valintakaan nyt suuri vääryys ollut. Alakotila on edelleenkin hidas, mutta tänään näytti että pelisilmää riittää. Jaska taas oli unohtanut kokonaan sen hänelle nykyään niin normaalin jokaisesta epäonnistumisesta vittuuntumisen, ja antoi kyllä tänään kaikkensa joukkueen eteen.
 
Viimeksi muokattu:

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Ei ollut jäänyt toisessa välieräottelussa mitään seliteltävää tai jälkipolville kerrottavaa, taululla lukemat 2-9 kertovat aika selkeää kieltä siitä kumpi joukkue oli paikalla ja kumpi ei. Tuomarityöskentely oli jälleen kerran kyllä jotain aivan omaa tasoaan, harmillisesti se taso oli vain melkoisesti vaaditun alapuolelta, mutta se ei siltikään ollut mihin ottelu ratkesi. HKH ei ollut missään vaiheesssa valmis peliin, eikä kyennyt niillä muutamilla hetkillä kun olisi ollut mahdollista kääntää ottelun kurssi otteitaan parantaa. Ainoa positiivinen mitä tuosta voin sanoa on se, että 2-3 tappiolla on aivan sama vaikutus kuin 2-9, voitot sarjassa on 1-1 ja tiistaina tulostaulu lähtee tilanteesta 0-0.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Ei ollut Miehistä tällä kaudella vastusta Haukoille, joten ansaitusti ja korkojen kera tällä kertaa Haukat finaaleihin Hyvinkäätä tai Grania vastaan. Onnittelut Pohjois-Keravan kirkonkylään ;-)
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Ei ollut Miehistä tällä kaudella vastusta Haukoille, joten ansaitusti ja korkojen kera tällä kertaa Haukat finaaleihin Hyvinkäätä tai Grania vastaan. Onnittelut Pohjois-Keravan kirkonkylään ;-)
Kiitokset hyvistä peleistä Keravalle, ja erityisesti hyvästä tunnelman luonnista Keski-Uudenmaan pääkaupungin kirkkoon.

P.S. Pohjois-Kerava on vähän hölmö heitto, kun Jäke ja Kerava eivät ole edes naapurikuntia...
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Ennemmin sanoisin, ettei nuo numerot kertoneet täyttää totuutta pelistä, mutta grani käytti tilanteensa hyväksi ja HKH ei. Kylmä tosiasia kuitenkin on, että parempi joukkue voitti. Siitä ei kannata kenenkään vastaan väittää. Täällä Hyvinkäällä kausi on nyt sitten ohi, harmittavan aikaisin, mutta tätä on pleijarikiekko.

Sanon vielä yhden asian:

HOO!

KOO!

HOO!

Oliko muuta? ;)

PS: Ens kaudeksi saatan opetella rummuttamaan, nyt meni vähä enempi fiiliksellä! ;)
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Melkonen yleisömäärä muuten tuolla kolmannessa finaalissa, näyttää 940 katsojaa! Ei paha rautaliigan matsiks. Tais Haukat ratkasta pelin kakkoserässä, 2-2:sta 5-2:een ja ilmeisesti parilla granipelaajalla palo käämit:
39:04 20 min GrIFK 16 KASPI Michael PELIRANGAISTUS - Mailan tai muun esineen heitto
39:04 10 min Haukat 77 ROIHU Henry KÄYTÖSRANGAISTUS - Epäurheilijamainen käytös
39:04 5 min GrIFK 12 PALOTIE Mikko Huitominen
39:04 20 min GrIFK 12 PALOTIE Mikko PELIRANGAISTUS - Huitominen
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Jepa, näyttää Haukat vievän matsin kun tilanne jo 7-2... tuosta ei edes Haukat sula enää ;-)

Eli karsinnat tulossa Suomi-sarjaan joissa toivoisin KJT edarin tipahtavan. Haukoilla käy sentään yleisöä ja toiminta on muutenkin ammatillisempaa ja yleisöystävällistä.

Niin ja BTW. Varmasta tietolähteestä kuultuna KJT Edarin koutsilla on aikamoiset palkkarästit saatavana... on tuo Tuusulan touhu aikamoista pelleilyä...
 

The Rock

Jäsen
Isot onnittelut Haukat ja @Mikke73 II-divisioonan Etelä-lohkon mestaruudesta! Täysin oikea joukkue vei tänä keväänä pytyn ja puheet järvenpääläisjoukkueen ainaisesta sulamisesta tosipaikassa voidaan potkaista vaikkapa Keravan Kierrätyspuiston tiluksille.

Nyt kun vielä hoidatte itsenne Suomi-sarjan karsinnoista ylemmälle sarjaportaalle, niin ensi kaudella päästään taas vääntämään peistä sekä kaukalossa että täällä Jatkoajan keskustelupalstalla.
 

The Rock

Jäsen
Tais Haukat ratkasta pelin kakkoserässä, 2-2:sta 5-2:een ja ilmeisesti parilla granipelaajalla palo käämit:

GrIFK:n facebook-sivuilla on ratkaisupelistä liikkuvaa kuvamateriaalia erittäin.

Katselin tuon 2. erän lopun tapahtumat läpi ja niin ilmeisesti siellä Palotie oli ensiksi vetänyt jonkun haukkapelaajan pelin ulkopuolella kylmäksi, jonka jälkeen Haukat teki 5-2-maalin. Pelin ollessa jo maalin syntymisen myötä poikki, kävi Palotie vielä uudelleen jäässä maanneen järvenpääläisen päälle, saaden siitä sitten 5+20min rangaistuksen.

Tuota Kaspin pelirangaistusta taas ei videolla näy, mutta kait sieltä on sitten vaihtoaitiosta lentänyt mehupullo härdellin tiimellyksessä jäälle tjsp.

Pelihän oli tuon Palotien pimahduksen jälkeen taputeltu ja päätöserä sen seuraksena sitten pelkkää Haukkojen naatiskelua tulevasta mestaruudesta.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
GrIFK:n facebook-sivuilla on ratkaisupelistä liikkuvaa kuvamateriaalia erittäin.

Katselin tuon 2. erän lopun tapahtumat läpi ja niin ilmeisesti siellä Palotie oli ensiksi vetänyt jonkun haukkapelaajan pelin ulkopuolella kylmäksi, jonka jälkeen Haukat teki 5-2-maalin. Pelin ollessa jo maalin syntymisen myötä poikki, kävi Palotie vielä uudelleen jäässä maanneen järvenpääläisen päälle, saaden siitä sitten 5+20min rangaistuksen.

Tuota Kaspin pelirangaistusta taas ei videolla näy, mutta kait sieltä on sitten vaihtoaitiosta lentänyt mehupullo härdellin tiimellyksessä jäälle tjsp.

Pelihän oli tuon Palotien pimahduksen jälkeen taputeltu ja päätöserä sen seuraksena sitten pelkkää Haukkojen naatiskelua tulevasta mestaruudesta.
Kun tuo kaltoin kohdeltu haukkapelaaja oli Henry Roihu, niin varmasti oli Roihullakin osuutensa asiaan - tulihan siitä käytöskymppi hänellekin.

Kaspin rangaistus tuli siitä että hän kävi heittämässä Roihun hanskat ja kypärän jonnekin oman vaihtoaitionsa seuduille.

EDIT: Katsoin videolta vielä tuon erän lopun, ja taisi olla pelkkä kypärä jonka Kaspi heitti, mutta kuitenkin.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Onnittelut Haukoille mestaruudesta! Ansaittu voitto, runkosarjan tehokkain hyökkäys ja tiukin puolustus, eikä joukkue hyytynyt pudotuspeleissäkään. Ja nyt ilmeisesti odottavat Suomi-sarjan karsinnat, täytynee niitäkin seurailla täältä naapurista. ;)
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Kun tuo kaltoin kohdeltu haukkapelaaja oli Henry Roihu, niin varmasti oli Roihullakin osuutensa asiaan - tulihan siitä käytöskymppi hänellekin.

Tuo Roihu on just sellainen pelimies jota jokainen joukkue kaipaa, vastustajat vihaa ja omat kannattajat rakastaa satasella... jos tiedätte mitä tarkoitan ;-)

Haukoille reilut onnittelut vielä lohkovoitosta ja onnea karsintoihin, toivon tosiaan että tuo Tuusulan HMV edari putoaa. TuusKin toivottaisin takaisin ilolla takasin kakkoseen mikäli eräs SuperEGO tajuaisi milloin on aika pistää hanskat naulaan... ainakin palstaveli J.Hotti tietää ketä tarkoitan. Joidenkin toiminta vaan vahingoittaa enemmän lajia kuin vie sitä eteenpäin.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Pikku kuriositeetti tosta yleisömäärästä: Suomi-sarjan toinen välierä Ketterä - FPS, 841 katsojaa.

Ja jos kattoo runkosarjan yleisökeskiarvoja, Haukkojen 235 rautaliigassa olis ollut keskikastia Suomi-sarjassa. Ja luulen, että Haukkojen Suomi-sarjan pelejä lähtis kattomaan enemmän väkeä, jos siis vaan sinne itsensä pelaavat. Eli niiltä osin pitäis olla kaikki kohdillaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Rautaliigan viimeistä finaalia oli katsomassa yli 900 henkeä, mikä on upea lukema. Mikäli Haukat klaaraavat itsensä Suomi-sarjaan ja saavat kasaan kohtuullisesti menestyvän nipun, niin veikkaisin että kyllä tuo yleisökeskiarvo nousisi Haukoilla lähemmäs 300 henkeä. Kyllä Järvenpäässä ( ja Keravallakin) löytyy Suomi-sarja kiekolle katsojia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös