Rottailut ja muut häröilyt NHL:ssä

  • 1 280 214
  • 6 093

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Toivottavasti joku ajaa ton rotan pystyyn tällä kaudella on niin vitun vastenmielinen tapaus kuin olla ja voi.
 

444

Jäsen
Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin kurinpitoa tämä ei tule kiinnostamaan tippaakaan. Toisaalta miksi pitäisikää: eihän hän kuolemanvaarallisesti tehostanut temppua vetämällä kädellä yläkropasta taaksepäin. Tuollain vain ohimennen potkaisi pahaa aavistamattoman vastustajan jalat alta. Mitä vaarallista siinä muka voisi olla? Ihan toinen juttu jos olisi vähän hipaissut olkapäästä, hengenlähtö olisi ollut lähellä.
Vaihtoehtoisesti saa 14 dollarin sakot ja vähän sormella heristelyä päälle. Soo soo poika.
 

_Samppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
Tuo nyt ei itseasiassa ole minusta edes mikään kovin ruma. Sen sijaan ihmettelen et kun näitä vastaavia videoita katsoo, niin sama oksettava paskaläjä on toisena osapuolena jokaisessa. Mites se menee, ensimmäinen on vahinko, toinen sattumaa, kolmas...neljäs...viides.. Tää kaveri on yks niistä harvoista kenen kohdalla todella toivon että jollain napsahtaa piuha poikki, tai vaikka useampi.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Tuo nyt ei itseasiassa ole minusta edes mikään kovin ruma.

Kuten tuolla itse totesin ylempänä, ei kovin ruma siihen Kronwalliin kohdistuneeseen kampitukseen verrattuna, täysin tahallinen silti. Hyvin kyllä sai tuomareille ilmeisesti myytyä vahinkona, taitohan se on sekin. Voisi Brad silti hiljalleen oppia. Toki kyykkäilyt ovat poistuneet repertuaarista, ehkä tämän kauden jälkeen poistuvat sitten nämä. Se on sitten toinen juttu mitä mies keksii tilalle.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tosiaan näyttää siltä, että Marchand selviää tästäkin jollakin logiikalla ilman pelikieltoa. Ei toki yhtä törkeä kuin edellinen, mutta olisi nyt säästellyt vaikka pari peliä välissä. DoPSin toiminta tällä kaudella on ollut todella surkeaa, tulee mieleen vanha Bloge Salmingin ja Down Goes Brownin hassuttelu Colin Campbelista kurinpitojohtajana aikanaan. NHL Discipline Explained - YouTube
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Sehän tässä eniten vituttaa, että tyyppi jatkaa näitä temppujaan vuodesta toiseen mutta kun on tähtipelaaja niin liiga ei heristä kuin sormeaan. Torresien ym. kohdalla sitten uskalletaan antaa kunnon pelikieltoja kun ei viesti mene perille.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Aika hyvä pelaaja on Marchand siihen nähden ettei näe ympärilleen. Tämä "En nähnyt/huomannut" -selitys on perinteinen Bruins-pelaajien tapa päästä pälkähästä. Samaan käytti Chara kun yritti katkaista Paciorettyn pään. Ei kuulemma tiennyt pleksin olevan siinä missä oli. Varmaan näissä selityksissä auttaa, että Quintal on entinen Bruinsin ykköskierroksen varaus.

Uskomatonta touhua taas NHL-toimiston puolelta! Voisi Marchand kokeilla ihan piruuttaan, että pääseekö vielä kolmannenkin lähiaikoina samasta tempusta kerran kuin koira veräjästä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Aika vähän olen itse seurannut Marchandin edesottamuksia, mutta alla linkattu koostevideo kertoi ainakin jotain pelaajatyypistä.

Brad Marchand: "The Leg Sweeper" (HD) - YouTube
Siis hyi saakei miten oksettava rotta. En ole nuita kaikki nähnytkään ennen. Ihan menee jo melkein Jarkko Ruudusta. Sillä erotuksella, että Ruutu yleensä puolusti sitten itseään kuin mies(joskin ei aina). Todella todella rumia temppuja. Mikä nuissa monissa tilanteissa vielä pistää silmään. Niin nuo kyykkäykset + jalkapyyhkäisyt aiheuttavat vastustajille aika isolla prosentilla loukkaantumisia. Ainakin ukot jää jäälle makaamaan. Eikä ihmekkään. Kyykkäämisessä voit tulla niskat edellä alas tj ja jalkapyyhkäisyssä kopsahtaa pää kovalla voimalla jäähän. Myöskin nivuset ovat varmasti kovilla jos vastavoimaan tuo jalkapyyhkäisy/eteenlaittaminen osuu. Joku saisi tuohon kolviin(nenään jota löytyy) antaa ihan isolla kädellä iskua. Olisi täysin oikein.
Joo. On myöskin omasta mielestä hyvä pelaaja, mutta nuo temput eivät vain kiekkoon yksinkertaisesti kuulu.

Saisi ottaa oppia Crosbystä. Joka on mielestäni ainakin osittain kasvanut Crybabyn asemastaan pois ja on nykyään trueleader.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Aika hyvä pelaaja on Marchand siihen nähden ettei näe ympärilleen.
Noin muuten asiaan kantaa ottamatta on todettava, ettei peliäly suinkaan ole Marchandin vahvuuksia, vaan kyllä hän aika putkikatseinen pelaaja on. Fyysisesti äärimmäisen lahjakas ja hyvät lajitaidot.
 

ijuka

Jäsen
Oli kyllä härskiyden huippu tuo seivästys joka meinasi maksaa silmän.

Jo alle 25 peliä olisi vitsi tuosta. Saisi mennä loppukaudeksi miettimään tekosiaan.

Paras vitsi ettei edes ajeta ulos tuollaisesta vaan lopputuloksena 2min 4v4 ja 2min ylivoimaa. Joku voisi tuomareillekin viskata kiikarit. Kaverin käsi vielä nousi heti muttei tainnut katsoa mitä oikeasti teki.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Nyquist sanoi haastattelussa tuon olleen vahinko... Melkein uskon joka sanan.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lassilan viikate Grattonin naamaan oli sentään osin perusteltavissa vahingoksi, eli itse teko tahallinen mutta maila nousi tarkoitettua ylemmäs.

Tässä näytti siltä, että Nyquist haki nimenomaan osumaa naamaan, reilu temppu ja vitutti että pääsi paria kakkostaan lukuunottamatta kuin koira veräjästä.

Kyllä tuosta huilata pitää useampi peli.
 

BonBon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, MG#64, Juhis#50, Donskoi#72, Pulju#98
Aivan järkyttävä seivästys Nyqvistiltä. Hidastusten mukaan kaikkea muuta kuin vahinko. Kuten edelläkin on todettu, tuossa olisi voinut käydä todella pahasti.

Tästä pitäisi tulla vähintään 20 ottelua pentalttia ja palkat pois siltä ajalta.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
@boston63 Voit olla loistava kiekkoilija, ja älykääpiö. Niin hyvin kun on pisteitä tehnyt, niin sietäisi saada pitkän tauon kaukalosta. Ei voi käsittää järjenjuoksuaan, sitä ei liiemmälti taida olla...
 

Larsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokerit
Liigan linjan mukaisesti pitäisi tulla 10.000 dollarin sakot eikä muuta. Täysin tarkoituksellinen sattuttamisyritys jonka Nyquist selitti vahingoksi. Ei syntynyt edes kunnon vammaa. Mitä tuosta turhaan rankomaan sitten? Tosin Nyquist ei ole supertähti niin voi laittaa 20 peliä huoletta.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liigan linjan mukaisesti pitäisi tulla 10.000 dollarin sakot eikä muuta. Täysin tarkoituksellinen sattuttamisyritys jonka Nyquist selitti vahingoksi. Ei syntynyt edes kunnon vammaa. Mitä tuosta turhaan rankomaan sitten? Tosin Nyquist ei ole supertähti niin voi laittaa 20 peliä huoletta.
Nyquist ei ole muistanut sanoa, ettei nähnyt Spurgeonia. Sillä selityksellä selviäisi sakoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös