• 56 014
  • 83

oiler99

Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jos Löfmanin tulo Raaheen vahvistuu niin tavoitteleeko teräskaupungin seura jopa sarjanousua vai mikä sielä on meno talouden ymv juttujen osalta? Puitteethan Raahessa olisi kunnossa hallin osalta pelata vaikka mestiksessä, mutta onpa niitä hyviä halleja lähikunnissakin nykysellään useampi.

Seuran tavoitteena on nousta takaisin Suomi-sarjaan kahden vuoden sisällä. Näin muistan lehdestä joskus lukeneeni. Eli kyllä siellä ollaan valmiita ottamaan Suomi-sarjapaikka vastaan, jos vaan asiat niin suotuisasti etenevät. Sitä ennen pitää tietysti mennä pudotuspeleissä tappiin saakka.

Feel

alasarjojen pienet seurat
Kemijärveläisillä oli kohtuu onnistunut kolmen pelin viikonloppu..

6.1 KeKi- TIHC 9-5
7.1 KeKi - RoKi Rebels 5-3
8.1 KeKi - Et-Po 9-2

oiler99

Raahe-Kiekko - YJK 5-1

Maalinteko oli tänään päivän avainsana. Raahe-Kiekko teki paikoistaan maalit, YJK ei. Vierailla oli toisessa erässä oma etsikkoaikansa, mutta yhtä maalia enempää eivät saaneet tehtyä. Erän lopussa Teemu Vääräkoski viimeisteli ratkaisumaalin hienolla rystynostolla. Lopullisesti YJK:n peli kaatui oman alueen kiekonmenetykseen, josta Joni Suominen tykitti 4-1-osuman. Pelissä oli mukavasti tunnetta, kuten paikallisottelussa pitääkin. Vauhdikas ja tasainen vääntö selvistä lukemista huolimatta.

Raahe-Kiekko oli saanut Matti Kivisillan takaisin kokoonpanoonsa ja tämä viimeisteli 1-0-maalin hienolla rannelaukauksella.

Länsirajan kiekkotiimit
Melko tasainen kausi on tähän mennessä kyllä ollut. Joukkueet ovat jakautuneet selkeästi kolmeen kastiin.
Kekillä ollut todella vahva vuoden aloitus, tappio Lämäreille tuntuu hieman työtapaturmalta, vaikka toisaalta Lämärit on tunnetusti paljon kovempi kotonaan.

Otteluohjelma on sanalla sanottuna erittäin mielenkiintoinen. Välillä pelataan kolme peliä viikonloppuna ja sitten seuraavaksi saattaa olla pari viikkoa taukoa.
Uskoisin että joukkueilla olisi halua pelata tasaisesti läpi talven?

hermano

Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Aika olemattomasti on ehtinyt kakkosdivaria seuraamaan. Mutta kutkuttava on tilanne jossa pedataan Laserin ja Raahen keväistä välienselvittelyä.

Mielenkiintoisia nimiä ovat Laserin kaksi tuoreinta vahvistusta, joukkueessa mestistäkin aikanaan pelanneet Riku Toivo ja Janne Niva. Mitään haisua ei ole Laser Ht:n rahkeista nousta kallista suomisarjaa pelaamaan. Pelaajia kyllä pitäisi riittää kahteenkin suomisarjajengiin Oulussa.

oiler99

Ja juuri tänään Raahe-Kiekko kävi Oulunsalossa hakemassa revanssin Laserista lukemin 5-2. Kaksi erää mentiin tasalukemissa. Kolmannessa erässä Jesse Häkkinen ja Atte Junnila veivät Raahe-Kiekon kahden maalin johtoon. Pasi Karjalainen sinetöi 5-2-loppuluvut tyhjiin.

oiler99

Eikös Löfmanin pelioikeudet ole Pakalla vai mistä lähteestä Oileri kiskoo näitä juttuja?

Se oli sellainen perättömäksi osoittautunut huhu.

oiler99

Kiekko-Haukat - Raahe-Kiekko 3-12

Raahe-Kiekko haki murskavoiton Oulaisista. Kotijoukkue meni avauserässä 2-0-johtoon iskemällä kaksi maalia minuutin sisällä. Raahe-Kiekko tuli kuitenkin nopeasti rinnalle ja meni lopulta menojaan. Ratsumiesten paidassa nähtiin pitkästä aikaa seuraikoni Markku Tiikkaja, joka saalisti yhden syöttöpisteen. Bogdan Dergachev teki ottelussa hattutempun.

oiler99

Raahe-Kiekko - TIHC 5-1

Tasainen peli selvistä lukemista huolimatta. Raahe-Kiekko oli terävämpi sota-alueella kummassakin päässä. TIHC ei Raahe-Kiekon maalin edessä yhtä maalia lukuunottamatta juuri päässyt juhlimaan. Tulikuuma Haimakainen hoiti loput.

oiler99

EtPo - Raahe-Kiekko 1-4

Ensimmäisen erän laukaukset EtPo vei 15-2, joten ilmeisesti Raahe-Kiekko ei ihan täysin hereillä ollut. Toisessa erässä Raki tasoitti ja kolmas erä meni vieraille 3-0. Juha Lehtomäki ratkaisi voiton ylivoimalla ja Joni Suominen sinetöi loppulukemat tyhjiin.

Feel

Kuusamon Pallo-Karhut jatkaa ensi kaudella jossain muussa kuin kakkosdivarissa.

Lainaus Koillissanomista:
"Se on varmaa, että kakkosdivarissa ei ensi kaudella jatketa. Meiltä lähtee viisi nuorta inttiin ja osa vanhemmista pelaajista on lopettamassa. Tarkoituksena on nyt päästä rakentamaan puhtaalta pöydältä uutta nousua uudella sukupolvella uuteen halliin"

oiler99

Aika odotettu ratkaisu, on tuo PaKan rimpuilu kyllä ollutkin aika säälittävän näköistä. Onhan sinne hankittu Mestis-tason vahvistuksia, mutta mitä järkeä siinäkin touhussa on kun kaverit käyvät pelaamassa korkeintaan yhden pelin kuukaudessa. Viime otteluissa jopa Kiekko-Haukoilta on tullut pesäpallolukemin turpaan.

Ilmeisesti myös Lämäreillä on käynnissä jonkinnäköinen nuorennusleikkaus. Lämärit panosti tähän kauteen parilla kovalla vahvistuksella S-Kiekosta, mutta kumpikaan ei sitten Kemissä peliäkään pelannut.

oiler99

Raahe-Kiekko - RoKi Rebels 8-1

Avauserä mentiin tasaisissa merkeissä, tosin on sanottava ettei kotijoukkue ollut ihan omalla tasollaan. Toisessa erässä Raahe-Kiekon kova liike ja pelinopeus oli Rebelsille liikaa ja isännät mättivät viisi kiekkoa vieraiden maaliin. Kolmas erä oli puhtaasti pelailua ottelun jo ratkettua.

Rebels ei ollut huono joukkue, mielestäni pelasivat hyvän ottelun. Vastus vain oli tällä kertaa liian kova. Raahe-Kiekko ja Laser ratkaisevat jäljelläolevissa peleissään runkosarjan voiton. Raahe-Kiekko kohtaa vielä YJK:n kotona ja Lämärit vieraissa. Laser puolestaan pelaa Roki Rebelsiä, PaKaa ja Kekiä vastaan. YJK voi vielä nousta kisaamaan lohkon kakkospaikasta, mutta se vaatii vierasvoittoa Raahe-Kiekosta. Ja samalla Laserin olisi hävittävä kaikki loput pelinsä.

oiler99

Raahe-Kiekko vahvisti puolustustaan hankkimalla Alex Vanhalan Jyväskylän D-Kiekosta. Vanhala on tällä kaudella pelannut 21 peliä Suomi-sarjassa tehden kahdeksan pistettä. Vanhala pelasi kaudella 2014-15 Diskoksen paidassa 15 kakkosdivaripeliä tehden niissä 11 pinnaa.

oiler99

Raahe-Kiekko - YJK 1-3

YJK määräsi pelin tahdin kaksi erää, kun Raahe-Kiekkoa ei oikein näyttänyt kiinnostavan. Sen verran aneemista oli kotijoukkueen peli tänään. Kolmanteen erään isännät tulivat eri asenteella, mutta kiekko ei mennyt hyvistäkään paikoista sisään. Lopussa YJK iski voittomaalin tyhjiin.

Laserkin näyttää olevan tiukoilla PaKan kanssa. 5-4-johto kolme minuuttia ennen loppua. Saadaan vielä erinomainen jännitysnäytelmä Raahe-Kiekon ja Laserin kesken.

oiler99

Laser hävisi Kemijärvellä voittolaukauskisan jälkeen, joten Raahe-Kiekolle riittää kaksi pistettä Lämärit-ottelusta lohkovoiton varmistamiseen. Kaksi pudotuspeliparia on jo selvillä eli YJK kohtaa KeKin ja EtPo TIHC:n.

oiler99

Lämärit - Raahe-Kiekko 2-12

Raahe-Kiekko ei jättänyt viimeisessä alkulohkon pelissään mitään sattuman varaan, vaan käveli tylysti Lämäreiden yli. Ottelu ratkesi viimeistään toisessa erässä, jonka vieraat veivät nimiinsä 4-0. Kolmannessa erässä Lauri Laakko tykitti neljä osumaa kemiläisten häkkiin. Raahe-Kiekko vei murskavoiton myötä lohkon nimiinsä kahden pisteen erolla ennen Laseria. Pudotuspeliparit ovat seuraavat:

Raahe-kiekko - Lämärit
Suoraan 2-0. Raahe selvä ennakkosuosikki, vaikka runkosarjassa hävisikin yhden pelin Kemiläisille.

Laser-Rebels
2-0 Laserille, kokeneet miehet pyörittelee nuoret pojat.

Yjk-Keki
2-1, tiukkoja vääntöjä runkosarjassa, mutta materiaali on parempi Ylivieskalaisilla

Tihc-Etpo
Voi mennä kumminvain, mutta tässä tulee ratkaisemaan kotietu joka on elintärkeä Torniolle 2-1

oiler99

Laitetaanpa omakin veikkaus.

Avausottelu riippuu aika paljon siitä. onko Raahe-Kiekko saanut nollattua edellisen murskavoiton. Jos Raahe pelaa tasollaan, sarja menee poikki kahdessa ottelussa. Lämäreiden kolmikko Ekorre-Salmela-Juopperi on kuitenkin vaarallinen jos sille annetaan tilaa. Uskon kuitenkin Raahe-Kiekon hoitavan sarjan suoraan kahdessa pelissä.

Laser murskasi Rebelsin joukkueiden viimeisessä runkosarjakohtaamisessa. Oululaiset jatkavat siitä, mihin siinä ottelussa jäivät. Laser jatkoon kahdessa pelissä.

YJK - KeKi

Vanha kettu Sami Markkanen on äitynyt oivaan vireeseen kevään kynnyksellä. Jääkarhuijen maalivahti Mika Kokko on niinikään pelannut hienoa kevättä. Inkeröinen, Wedman ja kumppanit ovat silti paha vastus kenelle tahansa tässä sarjassa. 2-1 YJK:lle.

TIHC - Etpo

Tasainen sarja luvassa tässäkin. Kolmeen otteluun uskon tämän sarjan venyvän ja TIHC hoitaa itsensä lopulta jatkoon.

oiler99

Raahe-Kiekko - Lämärit 6-3

Alku oli kyllä ihan karmea. Kuudessa minuutissa 0-2 tauluun, kun kotijoukkueen asenne oli ties missä. Lämärit kyllä sitten ampui itseään nilkkaan, kun joukkue otti kaksi turhaa jäähyä joista Raahe-Kiekko rankaisi armotta. Teemu Vääräkoski vei isännät johtoon alivoimalla, eikä Raahe-Kiekko sitten enää johtoasemastaan luopunut. Atte Junnila sinetöi 6-3-lukemat tyhjiin.

oiler99

Lämärit - Raahe-Kiekko 4-5

Tiukoille meni, mutta Raahe-Kiekko selvitti lopulta tiensä jatkoon suoraan kahdessa ottelussa. Lämärit tuli toisen erän lopussa mukaan peliin ja piinasi Raahe-Kiekkoa ihan loppuun saakka. Tasoitus jäi kuitenkin kotijoukkueelta tekemättä, kun Juha Salmu hölmöili itsensä jäähylle 30 sekuntia ennen loppua.