The Day – 7.2.2017

  • 41 068
  • 161

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Nostattaisin kolminkertaisen Eläköön -huudon @HeGe41 :lle kovan työn teki hänkin asian eteen.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti tämä pitkään jatkunut negatiivisuuden myllerrys on toiminut hyvänä markkinointikampanjana ja monet potentiaaliset tukijat ovat nyt innoissaan kukkaronnyörit auki. Hyvän myyntiorganisaation rakentaminen täytyy olla nyt Ilveksessä asia numero Uuno.

@HeGe41 loistavaa duunia! ja kaikki muutkin osalliset!
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos Ripa, kiitos muu ostajaporukka, kiitos Vinnie, ja erityiskiitos @HeGe41 ja muu aktiivisesti toiminut Sharen väki! Nyt on pakko yrittää kaivaa rahaa jostain sen verran, että pystyisi käymään peleissä ja ostamaan ensi kaudeksi kausikortin.
 
Varmaan iso helpotus.

Uudella johdolla on edessään iso duuni uskottavuuden palauttamiseksi, enkä itse usko että paska muuttuu kullaksi yhdessä yössä tai yhdessä ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Myynti kuntoon, joukkue kuntoon ja työtä pitkällä aikajänteellä selkeällä visiolla. Onnea matkaan!
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Olen vilpittömästi iloinen teidän ja seuranne puolesta. Tuolla vaihdoksella Ilves tulee varmasti parantamaan joka osa-alueella.

Kom igen Ilves!
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mahtava juttu tämä Vinnien poistuminen ja uusi omistuspohja. Hienoa Ilves! Ja hienoa Fanit, jotka olitte tässä vetohommissa! Upea homma koko suomalaisen jääkiekon kannalta.
 

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Vinnie näytti lopulta kuinka suuri Ilves hän on. Vinnien perskärpäsethän Ilveksen tähän jamaan ajoivat.
Ihanaa saatana! Suuret kiitokset Share Ilveksen puuha-Peteille. Toivon huomiseksi yleisöryntäystä. On ollut hallissa viime aikoina vähän yksinäinen olo.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt se kai on viimein uskottava! Saman tien tuli ostettua lippu huomiseen peliin. Edellinen paikan päällä nähty matsi oli syyskuussa 2015.

Kiitos @HeGe41 ja muut joilla ei usko tai tahto loppunut kesken!
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Uudella johdolla on edessään iso duuni uskottavuuden palauttamiseksi, enkä itse usko että paska muuttuu kullaksi yhdessä yössä tai yhdessä ylimääräisessä yhtiökokouksessa. Myynti kuntoon, joukkue kuntoon ja työtä pitkällä aikajänteellä selkeällä visiolla. Onnea matkaan!
Toisaalta on tämä omistajan vaihtuminen jo iso askel uskottavuuden suhteen ihan sinällään. Jaksan uskoa, että sponsoreiden suhtautuminen on hiukan erilaista sen mukaan soittaako tj Honkalehto Manngardin Ilveksestä vaiko tj Jalo Raskin, Jalon, Hietasen, Ilves ry:n, jne. Ilveksestä. Lisäksi tuskin kukaan katsoja enää boikotoi ainakaan omistuspohjan vuoksi. Mutta totta kai työtä vaaditaan, se on selvää. Ensi kautta ajatelleen ollaan myös jo myöhässä pelaajamarkkinoilta, mutta jos pelaajabudjettia saataisiin edes hiukan nousemaan, voitaisiin siltikin saada jalkeille ihan kelvollinen rosteri. Valmennushan on jo kunnossa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Onnittelut. Yläpuolellanne on yksi joukkue mistä tulette heittämällä ohi eli pleijaripaikka on todella lähellä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ei saatana! NYt ei löydy sanoja, loppuun asti epäilin ja pakotin itseni epäilemään. Nyt voi nauttia, me tullaan viä!!!

Kiitos @HeGe41 ostan oluet kun törmätään! (tosin pitänee hetki odottaa kun joku muukin tullee tarjoamaan lähiaikoina) Ja koko Sharen poppoolle tietenkin, jotka hommat sai alulle.

Tää on uus alku! Kiitos!
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Onneksi olkoon, Ilves! Mikä sen parempaa kuin aitoja, seurauskovaisia ikoneita johtohommissa. Saisipa sitä vastaavan edustuksen myös omalle seuralleni.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Onnittelut Tampereelle! Hämeenlinnassa on tällä kaudella nähty mikä merkitys on uudistuneella organisaatiolöa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Odotteleminen oli kerrankin kaiken arvoista! Hienoa työtä Sharen porukalta ja osoitus positiivisen rakentamisen ylivoimasta nyrpeän nillittämisen sijaan mihin itse vain kykenen. Kesähallitus oli väleissä Sjöblomin kanssa; nähdäänkö kevään aikana vielä Markon paluu kuvioihin?
 

Fordél

Jäsen
Meni lopulta aikalailla kuin Strömsöössä, kun katsoo kokonaisuutta. Kiitokset kaikille suuren työn tehneille.

Itse en odota enkä edes tarvitse nopeaa nousua. Kaiken tämän sekoilun jälkeen on aikaa ja kärsivällisyyttä odottaa. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan vuosi vuodelta yhä laadukkaampaa organisaatiota. Urheilullinen menestys tulee kun on tullakseen. Voihan se toki olla, että vaikka parin kolmen vuoden päästäkin jo ollaan vaikka välierissä, mutta se on sivuseikka. Tärkeintä on saada yhteisö koko homman taakse ja rakennettua sellainen organisaatio, joka tuottaa vuosi vuoden jälkeen laadukkaat mahdollisuudet taistella menestyksestä.
 

PH7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huomenna halliin, tuntuu kuin olis mestaruus voitettu :)

Kiitos Vinnie. Hegelle ja muulle Sharen porukalle kanssa iso kiitos kun saitte tämän alulle.
 
Erityisen iso kiitos HeGe ja Share Ilves.

Minä olen monta kertaa miettinyt viime kuukausina HeGen viestejä lukiessani, että millä ihmeen lihaksilla herra uhoaa, kun mitään syitä uhoon ei ole ollut näkyvillä. Kertaakaan en muistaakseni asiasta ole tänne kirjoittanut, mutta jos Ilves pelaa seuraavan viiden vuoden sisällä välieriä, lupaan pyytää pahoja ajatuksiani anteeksi.

Tällä hetkellä en vielä näe hirveästi aihetta juhlaan. Edelleenkään Ilves ei ole voittanut pudotuspelisarjaa kuuteentoista vuoteen. Mutta voi jösses sitä hurmosta, jos moinen ihme vielä joskus nähdään. Johan sitä yhtä säälivoittoakin kuusi vuotta sitten juhlittiin Hakametsässä kuin mestaruutta.
 
Viimeksi muokattu:

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Onnea Ilvekselle, uudesta alusta. Toivottavasti tulevaisuus on valoisampi, kuin lähimenneisyys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös