Positiivisuusketju

  • 2 761 787
  • 11 100

haukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Euroopan no 1: Jokerit
Jännä ettei jengi osaa enää asiallisesti keskustella, vaan aina menee nimittelyksi.
.......

Mutta älkää ihmiset syytelkö toisianne, silloin haukutte väärää puuta. Ette te ole toistenne viihteestä ja viihtymisestä vastuussa. Tuollaisen toisten päälle räkimisen lopputulemana on yleensä järkevän keskustelun katoaminen, ihmisten tarpeeton ja perusteeton leimaaminen ja pahimpana, massiivinen Jortikka siihen omaan otsaluuhun.
Perusteellisen hyvä huomio vieraspöydästä. Tosin pahoin pelkään, että tämän palstan pahin loukkaantuja ja besserwisser vähät välittää häneen kohdistuvista huomioista, sehän on nähty.
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Ei paljoa menneet lämmitä, jos nykyinen meininki on tuota.

Itseäni tai saavutuksiani tässä mihinkään tikunnokkaan yhtään sen enempää nostamatta (siitä syystä että tässä käsitellään vähän helvetisti isompaa aihetta kuin jokin yksittäinen fani) totean vain, että olen sekä ylpeä historiastani sekä äärimmäisen ylpeä siitä että rohkeasti sekä ennen kaikkea avoimesti sivistysvaltiossa sananvapauteni voimalla tuon esiin jokaisen epäkohdan jota Jokereissa on tapahtunut ja joita mahdollisesti vielä tulee tapahtumaan. Olen näin toiminut siitä pisteestä alkaen kun ymmärsin isossa kuvassa sen tosiasian miten Jokereita raiskataan venäläisten toimesta, tulen näin toiminaan nyt ja tulevaisuudessa ja käytän siihen niitä vähäisiä aseita joita minulla on käytössä (JA, henk.koht someni, kontaktini yms), sillä kyseessä on niinkin yksinkertainainen asian kuin minun omissa silmissäni koettu Jokerit-nimisen jääkiekkoseuran etu. Jokerien etu ei ole hyssytellä ja painaa villaisella sitä miten seuraa tuhotaan raiskaamalla sitä perseeseen. Jos näiden epäkohtien esiinnostamisen hintana on oman maineeni menetys jonkun toisen kannattajan mielessä niin olkoot. Varsin pieni hinta siitä että tuon toisen kannattajan mieli tai minun maineeni menetys hänen päänsä sisällä, sillä nuo eivät ole minulle mitään verrattuna Jokereihin ja Jokerien etuun. Ei mitään. Kyllä, olen niin vittumainen tästä aiheesta. Usko pois.

Joku toivoi että pysyn poissa Jokerien ääreltä kun Jokerit jonain päivänä palaa kotimaisiin sarjoihin. En todellakaan pysy, silloin leikki alkaa alusta, halusit sitä tai et, sillä kukaan ei tule minulle sanelemaan miten minä joukkuettani kannatan.

Joku toivoi että lopettaisin kirjoitukseni tällä palstalla. En todellakaan lopeta, linja on ja pysyy niin kauan kuin tarve vaatii. Tämä on sivistysvaltiosta, vapaaehtoistyöllä pyörivä keskustelupalsta eikä mikään Venäjä. Niin kauan kuin JA:n moderaattorit antavat kirjoittaa niin täältä pesee. Sitä paitsi kertaakaan en ole mennyt yhdenkään kirjoittajan kanssa henkilökohtaisuuksiin eikä epäkohtien nostaminen pintaan ole syy evätä kirjoitusoikeuksia. Ignore-lista on keksitty jos totuuden esiinnostaminen ottaa noin koville.

Joku toivoi että olisi jo aika antaa anteeksi niitä tapahtumia joita venakot ovat tehneet. Ei todellakaan ole, ei milloinkaan. Anna kerran anteeksi venäläiset fanituotteet ja seuraavaksi kuulet jonkun toisen joukkueen maalilaulun oman joukkueesi kotihallissa. Anna se anteeksi ja seuraavaksi huomaat miten joukkueesi logo muutettiin silmää iskevästä narrista [keksi itse jotain hassua]. Anna se anteeksi ja huomaat miten joukkueesi siirrettiin Helsingistä Ural-järven rannalle johonkin venäläiseen teollisuuskapunkiin.

Itä-helsingin työväenkulttuurista noussut jääkiekkoseura Helsingin Jokerit ei kuulu venäläisvetoiseen KHL-sarjaan eikä venäläiseen omistukseen jossa omistajat tekevät rumia temppuja. Tämän enempää en nyt kerkeä avaamaan tai perustelemaan, mutta näin sen näen ja uskon että meitä on enemmän kuin viisi henkilöä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Joku toivoi että pysyn poissa Jokerien ääreltä kun Jokerit jonain päivänä palaa kotimaisiin sarjoihin. En todellakaan pysy, silloin leikki alkaa alusta, halusit sitä tai et, sillä kukaan ei tule minulle sanelemaan miten minä joukkuettani kannatan.

Joku toivoi että lopettaisin kirjoitukseni tällä palstalla. En todellakaan lopeta, linja on ja pysyy niin kauan kuin tarve vaatii. Tämä on sivistysvaltiosta, vapaaehtoistyöllä pyörivä keskustelupalsta eikä mikään Venäjä. Niin kauan kuin JA:n moderaattorit antavat kirjoittaa niin täältä pesee. Sitä paitsi kertaakaan en ole mennyt yhdenkään kirjoittajan kanssa henkilökohtaisuuksiin eikä epäkohtien nostaminen pintaan ole syy evätä kirjoitusoikeuksia. Ignore-lista on keksitty jos totuuden esiinnostaminen ottaa noin koville..

Osa lähinnä uusista kannattajista on umpisokeita yksittäisen länsiseuran osallistumisen mukanaan tuomille KHL-ongelmille. Osa kannattaa pääosin KHL:ää, koska Venäjä. Ja osa ei halua minkäänlaisen aallon särkevän samean ja tyynenä makaavan lampensa pintaa. Valtaosa kannattajista ei kuulu noihin ryhmiin ja valtaosa kannattajista on huolissaan Jokerien tulevaisuudesta. Hjallista ei KHL kiinnosta pätkän vertaa sarjana. Ainoastaan se, että saa taottua lisää rahaa itselleen venäläisten maksaessa viulut.

Venäläisiä taas Jokerit ei seurana voisi vähempää kiinnostaa, mutta ehkä sieltä joku arvotaan kustannuksia maksamaan tällä kertaa. Seura on puoliksi venäläisten ja halli kokonaan, joten venäläiset voivat täysin säädellä Jokerien rahavirtoja mm. hallivuokran kautta. Kun tähän vielä ynnää Jokerien junioritoiminnan vakaan, mutta hitaan alamäen KHL-aikana, aika vähissä on faktat sen osalta, että KHL on Jokerien kannalta onnistunut siirto. Faktojen tunnistaminen ja tunnustaminen vie jokaiselta aikansa ja osa ei tunnusta tai tunnista niitä koskaan.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Perusteellisen hyvä huomio vieraspöydästä. Tosin pahoin pelkään, että tämän palstan pahin loukkaantuja ja besserwisser vähät välittää häneen kohdistuvista huomioista, sehän on nähty.

Joo, heti kun kommentoin, että mielestäni Jokereiden KHL-visiitti on oikein hyvä homma (ja kerroin miksi mielestäni näin), niin eiköhän sieltä tullut lapsellista vastinetta ja nyt näyttää sama hemmo istuvan boksissa :D
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ihmisiä tulee ja ihmisiä menee, mutta Jokerit on ja pysyy.
Tässä se ero ehkä onkin. Toiset kokee KHL-jokereiden edelleen olevan se sama Jokerit, toiset taas ei.

MItä tulee tuohon Villen dissaamisen ihmettelyyni, oli pointtini se, että turha tehdä vertailua jonkun muutaman kauden Jokereissa pelaavan pelaajan ja monivuotisen fanin välillä. Toinen on ollut luomassa -ilmaiseksi- kannattajakulttuuria, tunnelmaa halliin ja näkyvyttä Jokereille ja siinä samalla luonut hieman myös perinteitä seuralle. Siksi vertailu näiden kahden asian välillä on jokseenkin epäolennaista. Jos keppihevoseksi haluaa valjastaa tuon "maine on katoavaista" - teeman niin kohtalaisen helppoa nähdä todellisen motiivin taakse. Se motiivi tuolle panettelulle taitaa kuitenkin löytyä mielipide-eroista. Vaikka tälläkin palstalla eräs muutamaan otteeseen käytöksensä takia bannille siirretty kirjoittaja onkin toivonut sananvapauden rajoittamista, saa Suomessa edelleen ilmaista mielipiteensä varsin vapaasti ja hyvä niin. Vaikka pieni pala Venäjää onkin rantautunut Suomeen KHL:n myötä ei sieltä tarvitse ja etenkään kannata apinoida sieltä tuttuja normeja. Aika usein -ja koskee myös itseäni- unohtuu se, että asioiden tässä tulisi riidellä, ei henkilöiden.

Itselleni positiivinen asia on se, että jokainen päivä on lähempänä KHL:n loppua.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
sen tosiasian miten Jokereita raiskataan venäläisten toimesta,
seuraa tuhotaan raiskaamalla sitä perseeseen.
jos totuuden esiinnostaminen ottaa noin koville.
Tarkoitatko nyt tällä raiskaamisella ykskantaan sitä Rotan tuulettelua aitiosta ja niitä fanituotteiden myyntiä, pukukoppien maalaamista ja sitä yhden kerran soitettua vieraiden maalilaulua? Väheksymättä niitä tippaakaan, pidän tuota yllämainittua terminologista valintaa hieman overstatementina.
Onko "totuus" nyt mielestäsi sinun totuutesi vaiko jokin kollektiivisesti koettu totuus? Mitä siis tässä tapauksessa pidät "totuutena"?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jos itse miettisin IFK:ta tuossa tilanteessa niin näkisin varmaankin plussat ja miinukset näin:

+ Show pelin ympärillä hieno
+ Pelin ja pelaajien yleinen taso huomattavasti Liigaa parempi
+ Tuomaritoiminta (tai oikeastaan se linja millaista peliä halutaan)

Showsta paha sanoa mitään. Jakamani lippujen saajat ovat suhtautuneet siihen kaksijakoisesti: osa tykkää, osa ei lainkaan, vaan pitää viime vuoden kokonaisuutta parempana.

KHL:n yleinen pelitaso on Liigaa parempi, mutta jos asiaa katsotaan Jokerien vinkkelistä, tämän kauden Jokerit putoaisi esitetyllä pelillä Tapparalle paras seitsemästä sarjassa. Puutteita on valmennuksessa ja pelin organisoinnissa, joukkueen kasaamisessa ja rosterissa niin paljon. Yhtenä esimerkkinä KHL:n heikoin alivoima antaa paras seitsemästä sarjassa liian ison tasoituksen.

Tuomaritoiminta on Liigaa parempi KHL:n yleisin linjan osalta ns. kahvauksissa (ja vastaavissa), mutta huonompi mm. nysväysten suhteen, joista tulee jatkuvasti kakkosia Liigaan helpommin. Suurin ero on kuitenkin siinä, että tuomarit suosivat todennäköisesti ylhäältä saamansa käskyn mukaan tiettyjä joukkueita. Jokerit on valittanut tästä aiempina kausina, eikä lista ole tälläkään kaudella puhdas. Ainakin Barys Astana ottelu vähän aikaa sitten kelpaa esimerkiksi.

Jokerien kannalta ongelma on siinä, että omistajat eivät eri syistä ole mahdollistaneet kilpailukykyistä rosteria. Verot huomioiden joukkueen nettopelaajabudjetti on alle viisi (5) miljoonaa euroa. Se on samaa luokkaa, kuin isojen seurojen yksi (1) pelaaja saa käteensä kauden aikana kaikki bonukset huomioiden.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
@-Ville- kyllähän tässä itse kukin toivoo, että venäläisistä omistajista päästään eroon ja saadaan kestävä ja järkevä omistaja/rahoittaja-seura -suhde. Sen pitäisi olla selviö, helvetti... (Mutta ei valitettavasti aina ole)

Sen verran on sentään otettu opiksi, ettei rotta-asioissa ole kustu yhtä pahasti niskaan, kuin aikaisemmilla kausilla. Romania ei ole taidettu juuri edes mainita Jokerit-kontekstissa, mikä on hyvä.

Jos omistajapohja vaihtuu, niin käydään yhdessä maalaamassa vieraskoppi+käytävä uudestaan?
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Ihanan positiivista on se, että Max Voima huilailee viikon. Ei tarvitse lukea lampaista, omilla aivoillaan ajattelevista faneista, muovisesta fanittamisesta tai muustakaan kaikki tautologian tunnusmerkistön omaavasta scheissesta tällä viikolla riviäkään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Showsta paha sanoa mitään. Jakamani lippujen saajat ovat suhtautuneet siihen kaksijakoisesti: osa tykkää, osa ei lainkaan, vaan pitää viime vuoden kokonaisuutta parempana.

Joo myönnän heti alkuun, että en ole käynyt katsomassa kuin yhden SKA:ta vastaan pelatun pelin ja siinä show varmastikin oli parasta mitä KHL tarjoaa, mutta olihan se todella upea.

KHL:n yleinen pelitaso on Liigaa parempi, mutta jos asiaa katsotaan Jokerien vinkkelistä, tämän kauden Jokerit putoaisi esitetyllä pelillä Tapparalle paras seitsemästä sarjassa. Puutteita on valmennuksessa ja pelin organisoinnissa, joukkueen kasaamisessa ja rosterissa niin paljon. Yhtenä esimerkkinä KHL:n heikoin alivoima antaa paras seitsemästä sarjassa liian ison tasoituksen.

Jos Tappara ja Jokerit lyötäisiin nyt yhteen paras seitsemästä sarjaan kiinni niin joo ehkä Tappara siitä jatkoon painelisi, mutta jos Jokerit olisivat tuolla porukalla startanneet Liiga-kauden niin näkisin Jokerit melko suurena suosikkina Tapparaa vastaan, varsinkin jos tämä sarja olisi vielä KHL ja sen tuomarilinja.

Tuomaritoiminta on Liigaa parempi KHL:n yleisin linjan osalta ns. kahvauksissa (ja vastaavissa), mutta huonompi mm. nysväysten suhteen, joista tulee jatkuvasti kakkosia Liigaan helpommin.

Tuo pisti kyllä silloin silmään, että joka pienestä kahinasta laitettiin ukkoa heti boksiin, mutta muuten tuomaritoiminta mitä silloin paikanpäällä näin oli hyvää.

Suurin ero on kuitenkin siinä, että tuomarit suosivat todennäköisesti ylhäältä saamansa käskyn mukaan tiettyjä joukkueita. Jokerit on valittanut tästä aiempina kausina, eikä lista ole tälläkään kaudella puhdas. Ainakin Barys Astana ottelu vähän aikaa sitten kelpaa esimerkiksi.

En epäile hetkeäkään etteikö asia näin olisi.

Jokerien kannalta ongelma on siinä, että omistajat eivät eri syistä ole mahdollistaneet kilpailukykyistä rosteria. Verot huomioiden joukkueen nettopelaajabudjetti on alle viisi (5) miljoonaa euroa. Se on samaa luokkaa, kuin isojen seurojen yksi (1) pelaaja saa käteensä kauden aikana kaikki bonukset huomioiden.

Tämähän se KHL:n varmasti suurin miinus on, tuon tuomareiden puolueellisuuden lisäksi. Onko Jokereilla oikeasti mitään saumoja voittaa KHL? Ja ylipäätänsä annetaanko minkään ei-venäläisen seuran sitä voittaa? Olen epäileväinen molempien suhteen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Cobol ja @Walkin, nyt uskallan olla todellakin eri mieltä. Siis paras seitsemästä Jokerit - Tappara niin ei olisi Tapparalla mitään mahdollisuuksia. Yksittäisen pelin voisi Tappara voittaa mutta että huh huh neljä ;-) Tää oli kyllä illan aivopieru.

Siis vaikka on vaikea jakso menossa niin onhan tuo KHL joukkueiden rutiini aivan eri sfääreissä kuin Liigassa. Tapparassa ehkä pari KHL statuksen pelaajaa (Savimainen ainakin, ei tule muita mieleen). Tappara pelaa illasta toiseen heikompia joukkueita vastaan ja Jokerit saa kohdata isoja ja vahvoja venäläisjoukkueita eli se peruspelaaminen KHL:ssä aivan eri luokkaa. Siis aivan eri luokkaa.

Tänään se Tapparan pieni tsäänssi olisi ollut mutta jos voittaja olisi saanut Amandalta suihinoton ja pari kylmää kaljaa (motivaatio) niin voittajasta ei pienintäkään epäselvyyttä.
 
Viimeksi muokattu:

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Tämähän se KHL:n varmasti suurin miinus on, tuon tuomareiden puolueellisuuden lisäksi. Onko Jokereilla oikeasti mitään saumoja voittaa KHL? Ja ylipäätänsä annetaanko minkään ei-venäläisen seuran sitä voittaa? Olen epäileväinen molempien suhteen.

Ikävä kyllä en usko, että olisi mitään saumoja. Kyllä viimeistään finaaleissa peli hoidettaisiin tavalla tai toisella venäläisille.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Jokerit pelasi eilen hyvän pelin ja paljon paremmin kuin Jugraa vastaan. Itseasiassa kun kauden koko kuvaa katsoo, niin Jokerit pelasi eilen myös yllättävän ehjän pelin. Mielenkiinnolla odotan keskiviikkoista Barys peliä ja sitä, oliko eilinen vain kauneusvirhe vai onko jotain piilossa olevaa löytymässä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit pelasi eilen hyvän pelin ja paljon paremmin kuin Jugraa vastaan. Itseasiassa kun kauden koko kuvaa katsoo, niin Jokerit pelasi eilen myös yllättävän ehjän pelin. Mielenkiinnolla odotan keskiviikkoista Barys peliä ja sitä, oliko eilinen vain kauneusvirhe vai onko jotain piilossa olevaa löytymässä.
Runkosarjan loppu häämöttää ja joukkueen pelin pitäisi on ns valmista. No ei ole valmista ja tuo parempi ilme tulee, kun on selkä seinää vasten ja veitsi kurkulla. Ja siitä huolimatta tulee lapsuksia, jotka maksaa voiton. Ja Zapo imuroi 2 ekaa, vika oli tyhjiin...

Mikä osa valmennuksesta on onnistunut?
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Jokerit pelasi eilen hyvän pelin ja paljon paremmin kuin Jugraa vastaan. Itseasiassa kun kauden koko kuvaa katsoo, niin Jokerit pelasi eilen myös yllättävän ehjän pelin. Mielenkiinnolla odotan keskiviikkoista Barys peliä ja sitä, oliko eilinen vain kauneusvirhe vai onko jotain piilossa olevaa löytymässä.
Eihän siitä puuttunut kuin maalinteko. Minskin maalithan tuli Genowayn avustuksella; ensin träpissä ollessa rikkoi kiekotonta vastustajaa ja sitten siniviivalla menetti kiekon vastustajalle. Peli oli hyvää ja kyllä pelaajat yrittää. Taidossa hävitään muille seuroille. Vastustaja heiluttaa verkkoa paikoista, mistä Jokerit laukoo ohi tai veskaria päin.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Eihän siitä puuttunut kuin maalinteko. Minskin maalithan tuli Genowayn avustuksella; ensin träpissä ollessa rikkoi kiekotonta vastustajaa ja sitten siniviivalla menetti kiekon vastustajalle. Peli oli hyvää ja kyllä pelaajat yrittää. Taidossa hävitään muille seuroille. Vastustaja heiluttaa verkkoa paikoista, mistä Jokerit laukoo ohi tai veskaria päin.
Minsk oli vain joka osa-alueella Jokereita edellä. Ja nyt puhutaan keskikastin jengistä. Tämän kauden Jokerit on pelillisesti samalla tasolla Jugrien, Amureiden yms. hassuttelujoukkueiden kanssa, se on kylmä fakta.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Runkosarjan loppu häämöttää ja joukkueen pelin pitäisi on ns valmista. No ei ole valmista ja tuo parempi ilme tulee, kun on selkä seinää vasten ja veitsi kurkulla. Ja siitä huolimatta tulee lapsuksia, jotka maksaa voiton. Ja Zapo imuroi 2 ekaa, vika oli tyhjiin...

Mikä osa valmennuksesta on onnistunut?

Nyt en ihan ymmärtänyt kommentiasi ja oletan sen olevan suunnattu minulle, kun minua lainasit. Missä kohtaa väitin pelin olevan valmista tai valmennuksen onnistuneen? Sanoin pelin olleen parempaa kuin Jugraa vastaan ja esityksen olleen yllättävän ehjän, kun sitä peilataan kauden otteisiin/peleihin. En myöskään ymmärrä miksi jokaisen pelin jälkeen pitäisi uudelleen ja uudelleen käydä haukkumassa valmennus ja tietyt pelaajat. Eiköhän tässä vaiheessa kautta ole jo selvää ketkä ovat onnistuneet ja ketkä eivät, tarviiko sitä joka käänteessä toistaa. Eilen Jokerit pelasi ihan hyvän pelin, piste.
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Minsk oli vain joka osa-alueella Jokereita edellä. Ja nyt puhutaan keskikastin jengistä. Tämän kauden Jokerit on pelillisesti samalla tasolla Jugrien, Amureiden yms. hassuttelujoukkueiden kanssa, se on kylmä fakta.
Tulos ohjaa monesti näkemystä aika paljon. Jokereilla oli paikkoja voittaa peli, mutta sisään ei mennyt. Sitten Minskille lahjoitettiin maali yvllä ja Genowayn turhan jäähyn takia. Minsk ei ollut parempi joka osa-alueella, vaan alivoimapelissä ja maalivahtipelissä. 5v5 oli 0-0.

Jokerit kuuluu KHLssä Minskin kanssa sinne keskikastiin, ei häntäpäähän. Yhtä väärin olisi väittää Jokerien olevan pelillisesti SKAn tasoa, kun heidät on pari kertaa voittanut.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt en ihan ymmärtänyt kommentiasi ja oletan sen olevan suunnattu minulle, kun minua lainasit.
Vain esittämääsi ajatusta eli hyvää peliä vastaan. Virhearvio.
Eilen Jokerit pelasi ihan hyvän pelin, piste.
Alkukaudesta esitys olisi käynyt hyvästä pelistä ilmeen vuoksi. Nyt ei voi enää mennä moisen taakse piiloon, vaan tulos ratkaisee. Aikainen kesäloma kolkuttelee.

Palstatotuus on ollut, että joulun jälkeen vasta rupee näkymään Jalosen jälki. On myös näkynyt ennätyksellisenä tappioputkena.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
vaan tulos ratkaisee

Joskus tulee voitto huonollakin pelillä ja joskus taas tappio hyvälläkin pelillä. Tulos ei aina kerro koko totuutta. Jos tulos kertoisi koko totuuden, niin kausihan olisi mennyt hyvin tai vähintäänkin kohtuullisesti, sillä pääsy KHL:ssä poffeihin on kuitenkin aina Jokereiden resurseilla vähintään kohtalainen suoritus. Lienemme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että kausi ei todellakaan ole ollut kelvollista suorittamista, vaikka tulos toista kertookin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulos ei aina kerro koko totuutta.
Kun mennään runkkarin loppusuoraa ja alle 10 peliä jäljellä, niin lopputulos määrittää hyvin paljon. Silloin jää pois tuo 'hyvä peli mutta tappio' -vaihtoehto. Jos PO piakka olisi varma, niin sitten tuokin olisi mukana, mutta nyt ei ole. Ensin katsotaan tulosta.

Lienemme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että kausi ei todellakaan ole ollut kelvollista suorittamista, vaikka tulos toista kertookin.
Mä taidan iästäni huolimatta olla liikaa fanipoika. Ekasta puolikkaasta samaa mieltä, kausi ei ole ollut kelvollinen. Mut tuo toinen puolikas aiheuttaa erimielisyyttä: Tulos ei ole hyvä. Kärkijengit ollaan saatu pissaan järjestään (pl se leningradin rökäletappio), mutta kontattu heittopusseja vastaan. Epäkelpo suorittaminen on tuonut epäkelvon tuloksen.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Mielenkiinnolla odotan keskiviikkoista Barys peliä ja sitä, oliko eilinen vain kauneusvirhe vai onko jotain piilossa olevaa löytymässä.

No niin, nyt on Barys peli pelattu ja hyvinhän se meni. Ja onhan sieltä se kadoksissa ollut pelihuumori taas löytynyt. Herranjumala mitä sieltä tulee.......sieltä tulee playoff juna.......tuuuttuuuuuuutuuuuuut! all the board, Jokerit hyppää kyytiin. Jihaa.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Positiivista on jotenkin tämä Keräs-gate. Minä olen aina sympannut Ilvestä ja Keräselle toivon kaikkea hyvää.

Liiga, sen johtoporras osoittaa nilkkimäisyytensä, katkeruutensa vuosi vuoden jälkeen. Jokerit on persona, paremminkin team non grata.
"Älkäätten ikinä olko missään tekemisissä Jokerien tai siinä saatanallisessa joukkueessa pelanneiden kanssa"
Näin Liiga-Mafian Il Capo di tutti Capi on ilmeisesti antanut jengilleen käskyksi.

Naurettavaa. Ja sama italiaksi, olisiko insensato sinnepäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös