Pe 13.1.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 57 100
  • 776

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Finleytä pelotti. Huomasi kyllä.. paskahousu
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä toi Haataja oikein touhuaa?

Kiekko ollut Tuohimaalla jo vaikka kuinka kauan ja äijä menee sinne sohimaan. No, siihen meni KooKoon mahdollisuus tehdä voittomaali varsinaisella, tuomarit olivat hyvin hereillä.
 

444

Jäsen
Jääkiekko voi olla hieman hämmentävä peli aluksi, kun ensimmäistä kertaa sitä yrittää seurata. Tsemppiä sinne, ajan kanssa opit kyllä seuraamaan.
Ja tällaiset viestit ovat vain seurausta siitä, että et osaa vastata hyvin yksinkertaiseen kysymykseen. Mutta tsempit otan toki vastaan, kiitos.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Finley kestää tappelussa about yhtä kauan kuin minä panemassa.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Osuiko Yogin eka lyönti? Samalla Jerry vie JYPin 4-3 johtoon!
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hauska nähdä, miten muiden seurojen kannattajat ilmestyvät kaikki haukkumaan Finleyn ja Yonkmanin matsin jälkeen sekä Finleytä, IFK:ta seurana, Tom Nybondasta että Antti Törmästä.

4-3 JYP. Perse.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
No aika pliisuksi toi jäi, olisivat antaneet linjurit edes vähän aikaa poikien pyörittää.
No ei kai kuulu tapaan että maassa makavaa hakataan pataan? Yonkman sai kai yhden iskun ja sit alko Finley tarjoamaan konttausasentoa. Ei siis iskusta johtuen luitenkaan.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
En ole Finleyn edesottamuksia seurannut, mutta onko varsinaisesti edes mikää tappelija? Ei toi nyt ainakaan siltä näyttäny. Käsittääkseni enemmänkin kovaotteinen stay at home pakki?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös