Tokan erän lopussa jo hyvää yritystä. Mutta liian myöhään?

Vittu tää Salminen on yks oikein MIKKIHIIRI. Koko kauden kehonkieli ollut anteeksipyytelevä leidi. Jos ei kiinnosta niin painukoon #ittuun!

Saisko sen Keräsen vaihdettua takaisin Salmiseen päittäin? Keräsessä oli sentään se hyvä puoli, että sen huomasi kentällä. Salminen on ihan näkymätön mies. Tai mies taitaa olla kyllä liikaa sanottu.

Huuhkajat, HJK
Ei nuo ainakaan logolle tuolla pelaa. Olisi pitänyt vain itsekkin jäädä himaan ja katsoa matsi viasatilta.

TommyT

Salmisen paita liukui kerran vaihtoon. Kai siellä joku henkilökin oli sisällä, en tiedä kuka.

Kyllähän Salmista tänäänkin on tarvittu taas ikuistamaan yksi 5-5 maali omaan päähän mikä on puhdasta seurausta mukapuolustamisesta ja vähän sinne päin -asenteesta.

Ei vaan opi että tässä liigassa joka ikinen vaihto minkä päättää selkä pystyssä ja laiskasti puolustaen johtaa suurella todennäköisyydellä kaverin maaliin. Ihan sama onko vastassa SKA vai Lada. Mikä tossa on niin vaikea tajuta. Ja kun päästät minkä tahansa korkealla ammattietiikalla operoivan joukkueen vierasjohtoon areenalla, puolustaa se voittoaan sitkeästi ja korkealla sydämellä, jonka jälkeen Jokereiden oma yrittäminen menee väkinäiseksi mailan puristamiseksi. Ei ole mitään väliä onko joku jengi pleijareissa vai ei, nämä vastustajat pelaa ylpeydellä eikä kukaan ota samanlaisia erivapauksia kuin meidän muutamat koomailijat.

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ketjuja voisi ainakin sekoittaa, ne pelaa joita kiinnostaa.

Gemondo

Joo'o. Salminen voisi kyllä pukea jo siviilit päälle ja katsella kolmannen erän televisiosta. Ja miettiä samalla missä sitä surffailisi ensi kaudella.

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Postilaatikko tasoittaa.

arvee

Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kädetön Huhtala vetää silmät kiinni sinnepäin.

vetti

Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Kato! Taidan jättää loppumatsinkin katsomatta jos tämä sillä on kääntynyt. Seuraan siis matsia täältä...

sorza

Voi vittu Salminen.

Gemondo

Nyt on kyllä Ladan löpö loppumassa, höyryillä mennään. Nyt pitäisi antaa se viimeinen niitti eikä olla tutun vieraskorea.

gcz_

JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Jos Jokerit antaa näin paljon tasoitusta maalipaikkojen hyödyntämisessä, niin hankalahan näitä matseja on voittaa. Ladalla ihan eri meininki, kuten muillakin venäläisjoukkueilla.

sorza

Ei hyvää päivää.

spertti

O´Neill noussut ykkösketjun sentteriksi :) Kaikissa vikan erän aloituksissa ollut O´Neill Reginin sijaan, kun toisessa erässä Regin kävi aina tökkimässä itsensä pois ekassa yrityksessa. Ei sillä, tosi hyvällä pinnalla Brian noita ottaa itselleen.

flintstone

Nelli ottaa aloitukset oikealta, Regin vasemmalta.

Huh, ei maalia.

arvee

Oli maali tai ei, niin kyllä Helenius heiluu aina kuin heinämies. Luottoni ei ole järin suuri ikinä kun mies maalia vahtii.

sorza

3xs3 jatkot edessä. Pitäisi sopia paremmin meille, kun Ladan tankista loppui jo höyryt. Tietenkin, kun tämän sanoin niin Lada jonkun pompun saa maaliin. Rankkareihin luotto on pyöreä nolla vaikka ulkomuistista tällä kaudella rankkareilla on se lisäpiste useammin otettu.

Valle

Helsingin Jokerit. SJK.
Jälleen vähintään piste hukkaan. Kyllä tälläisillä paikoilla ottelut pitäisi vaan ratkaista.