Ari Santaselle kenkää!

  • 96 151
  • 548

Milloin kenkää?

  • Nyt

    Ääniä: 61 43,3%
  • Jouluna

    Ääniä: 14 9,9%
  • Keväällä

    Ääniä: 4 2,8%
  • Antaa jatkaa

    Ääniä: 62 44,0%

  • Äänestäjiä
    141

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Noh, jos nyt oletetaan, että Sannilla mennään nämä reilut pari kuukautta vielä, eli kauden loppuun, niin mikähän on SaiPan reagointikyky- ja halu tehdä pelaajahankintoja siirtorajan kynnyksellä? Jos (ja kun) kausi on menossa komeasti perseelleen niin peliesitysten kuin taloudenkin osalta, niin kannattaako sitten uusiin pelimanneihin käyttää hilloja? Säästyisi rahaa, mutta samalla pedattaisiin tulevaan kauteen kyllä aika huonot lähtökohdat yleisen kiinnostuksen ja mainosmyynnin saralla. Eli jollain tavalla etelä-karjalaiselle kiekkoyhteisölle pitäisi osoittaa, että vaikka kausi meni vihkoon, niin edelleen ollaan tosissaan. Vaatisiko tämä sitten valmentajan vaihtoa ja jos kyllä, niin ei pienestä sisäänajojaksosta jo tällä kaudella ole varmastikaan haittaa. On tää jännää!
 
Viimeksi muokattu:

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Noh, jos nyt oletetaan, että Sannilla mennään nämä reilut pari kuukautta vielä, eli kauden loppuun, niin mikähän on SaiPan reagointikyky- ja halu tehdä pelaajahankintoja siirtorajan kynnyksellä?

Mun mielipide on täysin se, että riittävä rosteri on jo kasassa. En siis lähtisi hankkimaan ketään tähteä Santasen sammutettavaksi enää tällä kaudella jos ei kerran Santasta ja apupoikiaan potkita ulos.

Tää on vaan mun näkemys asiaan, että turha laittaa enempää rahaa uusiin.

Santanen ei tuota joukkuetta tuolta nosta.

Jos päättävät hankkia on niiden oltava loppukausi ja optio seuraavasta tyylisiä.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Uusi vuosi ja uusi valmennus olisi paikallaan. En vaan jaksa uskoa et tulee tapahtumaan ainakaan ennen kauden loppua. Turha tuohon on enään uusia pelaajia hommata, jos valmennus saa jatkaa.
 

HUMPPAJUGEND

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uus-Lavolan Peli-Pojat
Ajattelin antaa Santaselle ryhmineen aikaa näyttää kykynsä, ja äänestinkin ylläolevassa äänestyksessä taannoin potkuja joulun aikoihin oletuksella, etteivät peliesitykset silloisesta tilanteesta kehity. Tuo ehto on nyt osoittautunut todeksi.

Kunhan raketit on saatu ammuttua naapurin Audin kylkeen, tahtoisin nähdä kravattiosaston tavalla tai toisella tiedottavan linjauksistaan valmennusta ja loppukautta koskien, oli ydinviesti sitten ryhdikäs näillä mennään tai näin ei voi jatkua. Pääasia olisi, että reagoidaan tilanteeseen jotenkin ja perustellaan tehty päätös. En tahtonut tuomita Santasta suoralta kädeltä toivottomaksi tapaukseksi, mutta tämä nykymeno ei kerta kaikkiaan riitä. Ei minulle eikä monelle muullekaan. Uskoisin, että vielä on jotakin tehtävissä myös loppukautta ajatellen.

Perinteiset potkut ovat kallis ratkaisu, tehtiin ne sitten nyt tai kauden päätteeksi. Se ei myöskään ratkaise valmentajamarkkinoiden kuivuuteen liittyvää ongelmaa. Viime vuosina Tirkkonen-Santanen toimi hyvin, kun kumpikin sai olla itselleen sopivassa roolissa. Nyt meillä on pari pykälää heikompi päävalmentaja sekä roimasti heikommat apuvalmentajat. Kaikkia on järjetöntä kenkiä kerralla, sillä lupaavia valmentajaprospekteja organisaatio ei ymmärtääkseni varsinaisesti pursua. Sopimusten irtisanominen on siis valmentajien työehdoilla seuralle kallista, mutta joitakin ratkaisuja voidaan tehdä nähdäkseni kustannustehokkaamminkin. Jotta oppi- eli sopimusten purkurahoja ei tarvitsisi maksaa ihan määrättömästi, ajattelin tällaisia ratkaisuja tälle ja seuraavalle kaudelle:

2016-17:

Ari Santanen jatkaa sopimusteknisesti päävalmentajana, mutta käytännössä palaa apuvalmentajan tehtäviin.
Jouko Viljakainen ja Tuomo Ropo palautetaan A-juniorien valmennukseen, Ropo jatkakoon ainakin loppukauden päävalmentajana.
Janne Valtonen jatkaa Liiga-joukkueen maalivahtivalmentajana.
Janne Mälkiä nostetaan A-junioreista mukaan Liiga-valmennukseen pitkällä, loogisen mittaisella sopimuksella.
Tero Lehterä hankitaan 1+2-vuotisella sopimuksella valmentajaksi organisaatioon (käytännössä päävalmentajan töihin) ja nousee syksystä 2017 alkaen viralliseksi päävalmentajaksi, mikäli otteet antavat option lunastamiseen aihetta.

2017-18:

SaiPa vuokraa Ari Santasen valmentajasopimuksen KiVaan.
Kiekko-Vantaa tekee Simo Mälkiän kanssa tähänastista palkkausta noudattelevan yhden vuoden jatkosopimuksen, jonka SaiPa lunastaa vaihdossa Santasesta. Sopimuksia ei tarvitse irtisanoa, mutta kaikkien neljän sopijapuolen (SaiPa, KiVa, Santanen, Mälkiä) täytyy luonnollisesti hyväksyä vaihtokauppa. Lisäksi voidaan esimerkiksi sopia järjestelystä, jossa SaiPa maksaa KiValle kaudesta Santasen ja Mälkiän palkkojen erotuksen, jottei KiVan talous kaadu. SaiPa siis periaatteessa maksaa edelleen Santasen palkan ja KiVa Mälkiän palkan.
Simo Mälkiä toimii SaiPassa siis apuvalmentajana.
Tero Lehterän option lunastamisesta päätetään. Jatkaessaan Lehterä toimii SaiPan päävalmentajana.
Mikäli Lehterän optiota ei käytetä, hankitaan Ari-Pekka Selin kahden vuoden sopimuksella päävalmentajaksi.
Janne Mälkiä ja Janne Valtonen jatkavat tehtävissään Liiga-valmennuksessa.
Jouko Viljakaiselle ja Tuomo Rovolle katsotaan sopivat tehtävät organisaatiosta, sillä kaksikko on edelleen sopimuksen alla. Mikäli rahaa on kiinni niin paljon, ettei irtisanominen ole järkevää, voivat herrat jatkaa A-junioreiden valmennuksessa.

Lisäkuluja nykymenoon verraten tulisi seuraavasti:

Tero Lehterän loppukauden palkka
Janne Mälkiän mahdollinen, todennäköisesti maltillisen kokoinen Liiga-bonus
Santasen ja S. Mälkiän liksojen erotus kaudesta 2017-18
Santasen ja Lehterän/Selinin liksojen erotus kaudesta 2017-18 (olettaen, että Lehterä (tai Selin) pyytää ensi kaudesta enemmän kuin Santaselle olisi maksettu)

Tarkkoja summia tietämättä väitän, että tämä tulee halvemmaksi kuin palkan maksaminen samanaikaisesti kahdelle valmennusryhmälle. Lehterä tuskin mottipäisiä summia puolikkaasta kaudesta pyytää, ja varmasti valmentaja valmentaa mieluummin kuin turisee mukavia Rantasen ja Nyholmin kanssa. Muiden summien en usko yhteensäkään olevan kovin paljon yli sadan tuhannen euron. Se on melko edullinen investointi ajatellen saavutettavia etuja.

Kuten kaikki tietävät, Lehterä on potentiaalinen kasvo ja nyt vapaana olevista kenties kovin nimi. Simo Mälkiä on kehittynyt Vantaalla ja Janne Mälkiä maajoukkuetoiminnassa. Santaselle mahdollisuuden antaminen oli kaunis ajatus ja looginen jatkumo vuosien apuvalmentajuuden jälkeen, mutta tosiasioiden tunnustamisen aika on nyt käsillä. Tuoreilla opeilla operoiva valmennus tekisi SaiPasta taas potentiaalisen tähtitehtaan, johon olisi imua muuallakin kuin johtoportaan lausunnoissa.

Eihän tämä ainoa ratkaisu tilanteeseen ole, mutta pohtimisen arvoinen ainakin. Kun UK Areenan kakkoskerroksessa vielä tunnetusti luetaan palstaa, alkavat palaset jo loksahdella kohdalleen.
 

UniqueSputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen kyllä itsekin täysin sillä kannalla, että Tero Lehterä olisi SaiPalle jo lähitulevaisuutta ajatellen erinomainen valinta, eikä Santasta ole syytä roikottaa seurassan etenkään päävalmentajan paikalla.

Lehterä muistuttaisi osittain HPK:n Antti Pennasen päävalmentajan valintaa, vaikka hänen meriitittinsä ovat tietysti lähtökohtaisesti Pennasta pienemmät. Nuori, intohimoinen, valmis uusiin ratkaisu- ja toimintamalleihin - juuri sitä, mitä SaiPa tarvitsee Tirkkosen aikakauden jälkeen. Ja se tarve korostuu entisestään, mitä pidemmälle Santasen kanssa mennään.

Lisäys: Tuomo Ropolle näen selkeää käyttöä vielä tulevaisuudessa. Ropo voitaisiin valjastaa videovalmentamisen ohella syväanalysointiin siinä, miten joukkueen pelaamista voisi parantaa yksityiskohtaisesti ajateltuna. Annettaisiin kaikki työkalut sen toteuttamiseen, aina edistyneistä (huom. tällä hetkellä saatavilla olevista tilastoista huomattavasti edistyneemmistä) tilastoista lähtien.
 
Viimeksi muokattu:

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En ymmärrä tätä Lehterän perään kuolaamista. Se että puhuu semi-järkeviä tv-kommentaattorina ei tarkoita, että saisi valmentajana tuloksia. Näyttöjä ei ole. Simo Mälkiä olisi varmempi arpa.
 

Bacon

Jäsen
Joo en kanssa. Meille tuli Santasen lisäksi pari märkäkorvavalmentajaa suoraan a-junioreista niin millä tavalla Lehterä muuttaa asiaa.
 

ahal

Jäsen
Toveri HJ:n esityksessä on aika monta muuttujaa, joiden sovittaminen yhteen ei ole ihan helppoa, ehkä periaatteessa mahdollista. Selvää kuitenkin on, että nykytilanteen purkaminen mieluummin kunniallisella perääntymisellä olisi tarpeen. Tyly ilmoitus tehtävästä vapautuksesta kera kiitoksin mutta ilman vetistelyjä on kenties mutkattomin ja paljon käytetty menetelmä, ainakin Suomessa. Yleensä se on myös kallein tapa aukaista solmuja. En osaa sanoa, mikä olisi paras tapa toimia.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ajattelin antaa Santaselle ryhmineen aikaa näyttää kykynsä, ja äänestinkin ylläolevassa äänestyksessä taannoin potkuja joulun aikoihin oletuksella, etteivät peliesitykset silloisesta tilanteesta kehity. Tuo ehto on nyt osoittautunut todeksi.

Kunhan raketit on saatu ammuttua naapurin Audin kylkeen, tahtoisin nähdä kravattiosaston tavalla tai toisella tiedottavan linjauksistaan valmennusta ja loppukautta koskien, oli ydinviesti sitten ryhdikäs näillä mennään tai näin ei voi jatkua. Pääasia olisi, että reagoidaan tilanteeseen jotenkin ja perustellaan tehty päätös. En tahtonut tuomita Santasta suoralta kädeltä toivottomaksi tapaukseksi, mutta tämä nykymeno ei kerta kaikkiaan riitä. Ei minulle eikä monelle muullekaan. Uskoisin, että vielä on jotakin tehtävissä myös loppukautta ajatellen.

Perinteiset potkut ovat kallis ratkaisu, tehtiin ne sitten nyt tai kauden päätteeksi. Se ei myöskään ratkaise valmentajamarkkinoiden kuivuuteen liittyvää ongelmaa. Viime vuosina Tirkkonen-Santanen toimi hyvin, kun kumpikin sai olla itselleen sopivassa roolissa. Nyt meillä on pari pykälää heikompi päävalmentaja sekä roimasti heikommat apuvalmentajat. Kaikkia on järjetöntä kenkiä kerralla, sillä lupaavia valmentajaprospekteja organisaatio ei ymmärtääkseni varsinaisesti pursua. Sopimusten irtisanominen on siis valmentajien työehdoilla seuralle kallista, mutta joitakin ratkaisuja voidaan tehdä nähdäkseni kustannustehokkaamminkin. Jotta oppi- eli sopimusten purkurahoja ei tarvitsisi maksaa ihan määrättömästi, ajattelin tällaisia ratkaisuja tälle ja seuraavalle kaudelle:

2016-17:

Ari Santanen jatkaa sopimusteknisesti päävalmentajana, mutta käytännössä palaa apuvalmentajan tehtäviin.
Jouko Viljakainen ja Tuomo Ropo palautetaan A-juniorien valmennukseen, Ropo jatkakoon ainakin loppukauden päävalmentajana.
Janne Valtonen jatkaa Liiga-joukkueen maalivahtivalmentajana.
Janne Mälkiä nostetaan A-junioreista mukaan Liiga-valmennukseen pitkällä, loogisen mittaisella sopimuksella.
Tero Lehterä hankitaan 1+2-vuotisella sopimuksella valmentajaksi organisaatioon (käytännössä päävalmentajan töihin) ja nousee syksystä 2017 alkaen viralliseksi päävalmentajaksi, mikäli otteet antavat option lunastamiseen aihetta.

2017-18:

SaiPa vuokraa Ari Santasen valmentajasopimuksen KiVaan.
Kiekko-Vantaa tekee Simo Mälkiän kanssa tähänastista palkkausta noudattelevan yhden vuoden jatkosopimuksen, jonka SaiPa lunastaa vaihdossa Santasesta. Sopimuksia ei tarvitse irtisanoa, mutta kaikkien neljän sopijapuolen (SaiPa, KiVa, Santanen, Mälkiä) täytyy luonnollisesti hyväksyä vaihtokauppa. Lisäksi voidaan esimerkiksi sopia järjestelystä, jossa SaiPa maksaa KiValle kaudesta Santasen ja Mälkiän palkkojen erotuksen, jottei KiVan talous kaadu. SaiPa siis periaatteessa maksaa edelleen Santasen palkan ja KiVa Mälkiän palkan.
Simo Mälkiä toimii SaiPassa siis apuvalmentajana.
Tero Lehterän option lunastamisesta päätetään. Jatkaessaan Lehterä toimii SaiPan päävalmentajana.
Mikäli Lehterän optiota ei käytetä, hankitaan Ari-Pekka Selin kahden vuoden sopimuksella päävalmentajaksi.
Janne Mälkiä ja Janne Valtonen jatkavat tehtävissään Liiga-valmennuksessa.
Jouko Viljakaiselle ja Tuomo Rovolle katsotaan sopivat tehtävät organisaatiosta, sillä kaksikko on edelleen sopimuksen alla. Mikäli rahaa on kiinni niin paljon, ettei irtisanominen ole järkevää, voivat herrat jatkaa A-junioreiden valmennuksessa.

Lisäkuluja nykymenoon verraten tulisi seuraavasti:

Tero Lehterän loppukauden palkka
Janne Mälkiän mahdollinen, todennäköisesti maltillisen kokoinen Liiga-bonus
Santasen ja S. Mälkiän liksojen erotus kaudesta 2017-18
Santasen ja Lehterän/Selinin liksojen erotus kaudesta 2017-18 (olettaen, että Lehterä (tai Selin) pyytää ensi kaudesta enemmän kuin Santaselle olisi maksettu)

Tarkkoja summia tietämättä väitän, että tämä tulee halvemmaksi kuin palkan maksaminen samanaikaisesti kahdelle valmennusryhmälle. Lehterä tuskin mottipäisiä summia puolikkaasta kaudesta pyytää, ja varmasti valmentaja valmentaa mieluummin kuin turisee mukavia Rantasen ja Nyholmin kanssa. Muiden summien en usko yhteensäkään olevan kovin paljon yli sadan tuhannen euron. Se on melko edullinen investointi ajatellen saavutettavia etuja.

Kuten kaikki tietävät, Lehterä on potentiaalinen kasvo ja nyt vapaana olevista kenties kovin nimi. Simo Mälkiä on kehittynyt Vantaalla ja Janne Mälkiä maajoukkuetoiminnassa. Santaselle mahdollisuuden antaminen oli kaunis ajatus ja looginen jatkumo vuosien apuvalmentajuuden jälkeen, mutta tosiasioiden tunnustamisen aika on nyt käsillä. Tuoreilla opeilla operoiva valmennus tekisi SaiPasta taas potentiaalisen tähtitehtaan, johon olisi imua muuallakin kuin johtoportaan lausunnoissa.

Eihän tämä ainoa ratkaisu tilanteeseen ole, mutta pohtimisen arvoinen ainakin. Kun UK Areenan kakkoskerroksessa vielä tunnetusti luetaan palstaa, alkavat palaset jo loksahdella kohdalleen.
Tykkään HUMPPAJUGENDIN tavasta ajatella. Kaveri ajattelee isosti. Toivon, että myös SaiPan hallitus ajattelee jatkossa isosti!
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Täältä takavasemmalta huutelen sen verran että Lehterä vaikuttaa hyvin pelaajakeskeiseltä ihmiseltä/valmentajalta (ja onkin sitä) joka olisi mielestäni parasta lääkettä juuri SaiPan kriisiin. Vaikka perusvalmennustyö olisi hanskassa mutta kemiat ei pelaajiston ja valmennuksen välillä kohtaa, niin homma ei vaan toimi. Esimerkkinä heitän pikkujellonat ja Rautakorven+Uraman.

En kuolaa Lehterän perään vaan pidän häntä erittäin lupaavana tulevaisuuden valmentajana jonka toiminnan keskiössä on "henkinen" valmennus tietenkään pelistrategiaa unohtamatta. Veikkaan että Lehterän tulevissa jengeissä vallitsee positiivinen fiilis ja itseluottamus on kunnossa.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo en kanssa. Meille tuli Santasen lisäksi pari märkäkorvavalmentajaa suoraan a-junioreista niin millä tavalla Lehterä muuttaa asiaa.
Lehterää käsittääkseni valmisteltiin määrätietoisesti Bluesin päävalmentajaksi ennen konkurssia. Ja toisena merkittävänä asiana nostaisin pelaajauran tietyn voittamisen kulttuurin, mitä SaiPan nykyvalmennuksesta ei löydy. En vertaisi SaiPan märkäkorviin, näkisin Lehterän pelaajauralta eri tason ammattilaisena ja sitä samaa kunnianhimoa uskon löytyvän myös valmennusuralta. Mikään varma valinta ei tietysti olisi Lehteräkään, mutta eipä tähän hätään varsinkaan SaiPan rahoilla taitaisi sellaista edes olla. Mutta ainahan voidaan olla tekemättä mitään ja nauttia nykymenosta täysin siemauksin...
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lehterää käsittääkseni valmisteltiin määrätietoisesti Bluesin päävalmentajaksi ennen konkurssia. Ja toisena merkittävänä asiana nostaisin pelaajauran tietyn voittamisen kulttuurin, mitä SaiPan nykyvalmennuksesta ei löydy. En vertaisi SaiPan märkäkorviin, näkisin Lehterän pelaajauralta eri tason ammattilaisena ja sitä samaa kunnianhimoa uskon löytyvän myös valmennusuralta. Mikään varma valinta ei tietysti olisi Lehteräkään, mutta eipä tähän hätään varsinkaan SaiPan rahoilla taitaisi sellaista edes olla. Mutta ainahan voidaan olla tekemättä mitään ja nauttia nykymenosta täysin siemauksin...
Lehterä tai Santanen. Nämähän ne 2 vaihtoehtoa tietysti ovat. MOT.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Lehterää käsittääkseni valmisteltiin määrätietoisesti Bluesin päävalmentajaksi ennen konkurssia. Ja toisena merkittävänä asiana nostaisin pelaajauran tietyn voittamisen kulttuurin, mitä SaiPan nykyvalmennuksesta ei löydy. En vertaisi SaiPan märkäkorviin, näkisin Lehterän pelaajauralta eri tason ammattilaisena ja sitä samaa kunnianhimoa uskon löytyvän myös valmennusuralta. Mikään varma valinta ei tietysti olisi Lehteräkään, mutta eipä tähän hätään varsinkaan SaiPan rahoilla taitaisi sellaista edes olla. Mutta ainahan voidaan olla tekemättä mitään ja nauttia nykymenosta täysin siemauksin...
Lehterällä on myös Bluessin A:sta kaksi mitalia, toinen kultainen. Toki 2 vuotta on vähän, mutta erittäin määrätietoinen valmentaja on kyseessä ja suunta on selvästi ylöspäin. Loppukauden diili ja mahdollisuudet jatkoon, ei olisi huono idea, jos siis Lehterä suostuisi. Ei se Lehterä ole ainoa mahdollisuus, on toki muitakin, aika vähän on vaan nimiä täällä näkynyt. Lehterä vain on yksi ehdokkaista, jolle on vähän laajemminkin povattu aika kovaa tulevaisuutta. Liian aikaista, ehkä, mutta toisaalta Santaselle pitää silti maksaa palkkaa seuraavakin kausi, se paljonko sitä menee sinä aikana, kiitos kadonneiden katsojien, on todennäköisesti melkoisesti suurempi, kuin edes koittaa jotain.

Joku voisi kertoa SaiPan koutsien saavutukset, siinä taitaa pari A:nkin mitalia olla melkosen kuranttia kamaa, kun vertailee. Toki ei saisi suoraan vertailla, mutta ei se Blues mikään rahajengi ole koskaan ollut, siellä on vaan organisaatio ollut junnupuolella vähän toisissa käsissä. SaiPallakin on vihdoin sitä valoa tunnelin päässä, kun sieltä on muutama varsin pätevältä vaikuttava kaveri nousussa, mutta se ei ole tän ketjun kamaa.
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jari Sarasvuo ja remontti-Reiska vois olla kova yhdistelmä myös
 

Bacon

Jäsen
Palauta suuren yleisön luottamus takaisin Lehterällä. Ehkä sillä on pari mitalia, mutta tänne viimeksi vaaditaan tilalle uutta märkäkorvaa.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jari Sarasvuo ja remontti-Reiska vois olla kova yhdistelmä myös
Remontti-Reiskaa en allekirjoita, vaikka Kalle Maalahden näköinen äijä onkin. Jari Sarasvuo voisi olla pätevä henkinen valmentaja joukkueelle. Pari päivää viikossa mentaalista valmennusta. Vaimonsa kautta ymmärtää myös huippu-urheilijan sielunelämää :-)
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Palauta suuren yleisön luottamus takaisin Lehterällä. Ehkä sillä on pari mitalia, mutta tänne viimeksi vaaditaan tilalle uutta märkäkorvaa.
Ei Lehterä sovi sikälikään, että SaiPan valmentajan pitää perinteisesti olla entinen SaiPan pelaaja, mieluiten kapteeni tai sitten SaPKon päävalmentaja. Sen etemmäs ei katsella, tietty sisäsiittoisuus täytyy säilyttää organisaatiossa. Kyllä meidän hyvin menestyneiden A-junnujen valmentajista leivotaan liigaan valmentajia, oman organisaation sisältä se paras osaaminen löytyy...jne.

Jos nyt kuitenkin päädytään siihen, että tää kapteeni/junnukoutsit tie sakkasi tällä kertaa, niin vaihtoehdoksi jää siis Räsäsen Pasi SaPKosta.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Sieltähän se itseasiassa tuiikin pienellä puristamisella: Mälkiän "veljekset" eli Janne ja Simo puikkoihin, ei tuosta nykymenosta voi paljoa enää pudottaa tasoa, joten riskitön veto.

Olettaa sopii että molemmille janareille ko, kuvio kävisi. Pääsisi kokeilemaan hommia valtakunnallisella tasolla paineettomassa ympäristössä. Kevään koittaessa voisi tunnustella puolin ja toisin onko yhteisiä intressiä olemassa ja mikä on miesten markkinahinta.

Tero Lehterään verrattuna olisi saipalainen veto. Mitään länsirannikon kavereita ei kannata tänne raukoille rajoille ajattaa, ei ne pärjää täällä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tero Lehterään verrattuna olisi saipalainen veto. Mitään länsirannikon kavereita ei kannata tänne raukoille rajoille ajattaa, ei ne pärjää täällä.
Ootko sä kattonut niitä Lehterän silmäpusseja? Niillä on niin jäätävä katu-uskottavuus, että ne menisi täällä aivan loistavasti. Vielä kun haettaisiin tuolta rajan toiselta puolelta joku kuuma fitnesmisu kainaloon, joka olisi 24/7 paakkelit naamassa, niin kukaan edes tajuaisi että se on jostain lännestä tullut. Siinä olisi ainakin camp meno kohdallaan.
 

ahal

Jäsen
Selin-Pikkarainen-kaksikko lie vielä vapaalla, joten nyt siihen rakoon uusi yritys Lappeessa? Nykykolmikolla kuuhun ei mennä, tuskin edes pleijareihin, joten hallituksessa herätys. Ilman satsauksia ensi kaudesta tulee tätäkin surkeampi, ja sitten ollaankin jo mestiksen keskikastia.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viime vuonna Tirkkosen SaiPa ei voittanut Sporttia kertaakaan? Santasen SaiPa on tällä kaudella voittanut Sportin kolmesti. Keräten Kotkapaidoilta 7 sarjapistettä.

Eteenpäin on siis menty.;D
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ottaisin koska tahansa Tomekin loppukaudeksi Sannin tilalle jos saisi kenkää Sportista (tuskin saa mutta ainakin kannattajat toivovat). Tulisi ainakin vähän tunnetta penkin taakse eikä vaan tyhjyyteen tuijottavaa kädet munissa seisoskelevaa muumiota.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ottaisin koska tahansa Tomekin loppukaudeksi Sannin tilalle jos saisi kenkää Sportista (tuskin saa mutta ainakin kannattajat toivovat). Tulisi ainakin vähän tunnetta penkin taakse eikä vaan tyhjyyteen tuijottavaa kädet munissa seisoskelevaa muumiota.

Ottakaa Mattila. Sekin osasi katsella tyhjyyteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös