Mikko Kousa

  • 29 660
  • 53

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Avataan nyt oma ketju Kousallekkin. Yksi suurimmista ehdokkaista vuoden tulokkaaksi. Jo viime kauden playoffeissa mainioita otteita ja nyt noussut rytinällä pelaavaan kokoonpanoon.

Kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä Kousa on ollut joukkueen paras puolustaja. Kun joukkueen peli loksahtelee paikoilleen, niin alkaa Kousan tehotilastossa näkymään pisteitä tasaiseen tahtiin. Muutamia pahoja virheitä Kousalla vielä sattuu omassa päässä, mutta ne voidaan antaa nuorelle puolustajalle vielä anteeksi.

Pienestä koosta huolimatta hakee jatkuvasti kovia niittejä vastustajiin. Vielä ne on mennyt osittain ohi, mutta kyllä joku kohta Kousan perseen alle jysähtää.

Noussee tälläisellä pelitavalla nopeasti lahtelaisten suosikiksi?
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tottahan toki Keke on vuoden tulokas, mutta alkukauden paras pakkimme on mielestäni kuitenkin ollut Joonas Jalvanti.

Kousan peliä on kyllä ilo katsella. Mahtava luistelu yhdistettynä hyvään pelirohkeuteen alkaa varmasti tuottamaan tulostakin kohtapuoliin. Samalla tuo pelirohkeus kyllä saattaa näkyä myös hasardeina omassa päässä kuten nähtiin Blues ottelussa (mm. Blues kolmella nollaa vastaan Kousan ryntäiltyä omalla sinisellä. Hovinen tosin pelasti tuon). Mutta parempi se, että uskalstaa pelata ja ottaa vastuuta, kuin katsella vieressä kusi sukassa mitä muut tekevät.

Ylivoimalla kaipaisin Kekeltäkin, kuten muiltakin pelsupakeilta, aktiivisempaa viivapelaamista ja kiekon toimittamista maalille. Sieltä ne jostain alkaa pomppimaan sisään jossain vaiheessa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tullut Kousasta vuoden tulokasta, mutta laatupuolustaja maajoukkuetta myöten. Tarvittiin pieni kierros Lahden ulkopuolella, jotta tähän on tultu, mutta hyvähän se on ottaa lopulta valmis paketti vastaan. Erittäin toivottu ja kaivattu elementti on nyt täällä - tervetuloa kiekollinen puolustaja!

Kousassa on miinuksensa, jonka takia häntä on kritisoitu pisteistä huolimatta, mutta eiköhän Petu ja Nupe asenteen saa kuntoon.

Pelicans nosti hetkessä osakkeita materiaalinsa puolesta. Nyt on puolustus taas riittävässä kunnossa ihan mitalipeleihin asti.
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Vanha ketju, uudet tuulet ..

Tämä on parasta mitä realistisesti saattoi odottaa ! Saman tason jytky kuin Hodgman muutama viikko sitten.
Kuitenkin, kuten Hodarin kohdallakin on jo todettu, ei yksittäiset hankinnat tule olemaan ratkaisevia menestystä haettaessa.

Se on sittenkin yhtenäinen, taisteleva joukkue. Meillä on nyt valmennus jolla on kykyä hoitaa se ruutu kuntoon.

Joka tapauksessa, tervetuloa takaisin Mikko! Odotukset on kohtuulliset!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuukauden se kesti, mutta valmista tuli.

Sopivampaa palikkaa tuohon aukkoon, joka kokoonpanossa oli, olisi ollut vaikea löytää.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Myös tässä Kousan pestaamisessa Pelicansiin, tulee esiin seuran painottama linjaus pelaajien sitouttamisesta (vaikkakin eräässä valmentajakommentissa puhe sitouttamisesta sai hassuja muotoja: "Ne ei ole sitoutuneita, jos ne ostetaan muualta").
Ei tosiaan haluttu/haettu pelkästään loppukaudeksi kiekollista pakkia, vaan saman tien myös tulevaksi pelikaudeksi. Todellakin Kousan palatessa takaisin, saatiin hyökkäyssiniselle jo pitkään kaivattua osaamista.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Ihailin Kousan peliä noin 8 vuotta sitten. Tervetuloa takaisin. Nyt vaan peukut pystyyn, että asenne on kunnossa. Toivon - ja haluan uskoa- että Kousa ei tullut rahastamaan pitkähköllä sopimuksella. Ja etukäteen jo anteeksi, että kirjoitan tällaista. Eihän mitään epäilyjä saisi esittää. Lähtökohta on se, että hienoa, että Pakki tuli.
 
Viimeksi muokattu:

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
En minä nyt näiltä markkinoilta parempaa olisi osannut löytää.

- oma kasvatti
- tiedetään mitä saadaan, maajoukkuetason pakki
- erittäin kiekollinen, huikea potentiaali
- ei käsittääkseni lasia a la hakulinen

Tervetuloa takaisin Mikko.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Raporttia Kousan debyytistä: Toiko ylivoimalle uusia variaatioita, käyttikö avujaan? Miltä homma muuten näytti?

Avautuihan tuo pistetilastokin.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Tulee olemaan jäätävä vahvistus joukkueelle! Liike ja kädet todella hyvät ja oli jopa yllättävän hyvä, kun ottaa huomioon pienen pelaamattomuuden.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut hyvästä hankinnasta yhden pelin perusteella. Ristiriitainen hahmo, mutta näyttäisi nyt olevan hyvällä huumorilla matkassa. Lahessa voi olla ihan kiva kevät edessä, kunhan saatte miehet pois lasaretista.
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Hyvä sisääntulo pienistä haparoinneista huolimatta. Oli jo pari paikkaaa josta normaalisti viimeistelee.
 

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Raporttia Kousan debyytistä: Toiko ylivoimalle uusia variaatioita, käyttikö avujaan? Miltä homma muuten näytti?

Avautuihan tuo pistetilastokin.

Hyvällä jalalla oli liikkeellä ja muutenkin hyvää peliä molempiin suuntiin. Maali tuli hybridiä hyödyntämällä, kun Kousa heitti kiekon päätyyn ja Poulsen polki perään.
Ylivoimasta ei pysty mitään sanoa, kun oli taas niin luokatonta maalista huolimatta.
Kuten laituri tuolla mainitsikin, Kousa tulee olemaan hyvä vahvistus meille.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Pikku-Keke näytti heti alusta lähtien halunsa joukkueen eteen, aina ison pommin hausta lähtien, varmaan ja yritteliääseen puolustamiseen asti.

Tänään ei tarjonnut yhtään mitään yv:llä tai muutenkaan kiekollisena, mutta se mikä oli merkitsevää oli tuo asenne.. Asenne oli Hyvä ja Kova!

Iso tervetuloa takaisin!
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olipa virkistävää katsella pehmeästi luistelevaa, pää ylhäällä pelaavaa ja laukoa osaavaa puolustajaa Pelicansin nutussa. Tasaviisikoin tuo peliin enemmän kuin Leimu, ylivoimallakin varmasti tekee vielä tulosta.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tänään ei tarjonnut yhtään mitään yv:llä tai muutenkaan kiekollisena, mutta se mikä oli merkitsevää oli tuo asenne.. Asenne oli Hyvä ja Kova!

Sen verran täytyy olla erimieltä, että toihan Keke paljon hyvää kiekolliseenkin peliin. Syötöt napsahtelivat lapoihin tarkasti ja oikealla kovuudella. Nosti jalalla omasta päästä heti, kun sauma avautui ja tuki muutenkin hyökkäyksiä.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Olen sanaton! Tämä Keke ei ainakaan ole se, joka täältä aikanaan lähti. Onneksi ymmärsi lähteä pelastamaan uraansa muualle. Tästä Kekestä meille tulee olemaan vielä paljon iloa!
 

Puupaavola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Kousa on ollut aivan järkyttävän hyvä ja jatkossa on lupa odottaa vielä enemmän. Kieli keskelle suuta ja rannaria maalille :)
 
Osui vasta nyt silmään Kousan peliaika viime matsissa, 31:19. Se on aika kova lukema ja kertoo siitä, miten huutava puute tämän roolin puolustajalle oli. Ei voi muuta, kuin olla äärimmäisen hyvillä mielin tästä hankinnasta.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Odottelin, että Mikosta saataisiin apua kiekolliseen peliin, mutta saatiinkin jumalauta koko Pelicansin pelillinen selkäranka. Kovia suorituksi joka puolella kenttää.

Tilastot: 3. 1+3=4 +6 28:38

On se hurja.
 

LKKK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaikesta huokuu hirveä halu pelata ja näyttää. Loistava laukaus, oikein ajoitetut taklaukset, todella hyvä luistelu, joka korostuu varsinkin kiekon ylöstuonnissa. Tekee vierustovereistaan parempia.

Snadisti vaalean turkooseilla laseilla lähellä liigan parasta pakkia tällä hetkellä. Tai en pysty nimeämään parempaakaan. Heittämällä Top 3:ssa.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Keke on aivan huikeassa tikissä tällä hetkellä. Sen lisäksi että pelaa aivan jäätävän hienosti itse niin antaa jatkuvasti ohjeita muille kentällä ja tavallaan "johtaa" peliä jatkuvasti, syötöt napsuu lapaan hyökkäyksiin lähdöissä ja välillä kuljettaa itse kiekon alueelle, vedot lähtee hyvin ja maalille asti mitä näitä nyt on jne. jne.. Tulee mieleen jenkkifutiksen quarterbackit. Kousasta on meille vielä erittäin paljon iloa!
 

tsei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahtelaiset, LFC
Ollut kyllä ihanaa seurata Keken peliä. Liike on silmiä hivelevää, avaukset napsuu omille ja laukaus on loistava. Kovaa jälkeä tulee tekemään niin kauan kuin mies Lahessa saadaan pidettyä. Nautitaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös