HIFK:n mediaketju

  • 1 446 365
  • 5 706

Wire

Jäsen
http://www.jatkoaika.com/Uutiset/hifk-väärinkäsitys-nopean-poistumisen-syynä-lauantaina/185825

Kelpaako?

"Liiga on todennut selvityksen seuralta saatuaan, ettei tapauksessa ole aihetta jatkotoimenpiteisiin."

Ylellä on haastateltu Liigan toimaria joka puhuu jotain muuta :D

SM-liiga selvittää HIFK:n toimintaa ulkoilmaottelun jälkeen | Yle Urheilu | yle.fi
- Tätä selvitellään parhaillaan. Tämänhetkinen vaikutelma on, että kyseessä on inhimillinen tiedonkulku- ja ohjeistushäiriö. Kyseessä oli poikkeuksellinen pelipaikka ja poikkeukselliset olosuhteet, jotka vaativat poikkeukselliset ohjeet. Tässä oli tullut ihan inhimillinen katkos siihen, kulkevatko ohjeet kaikille tarvittaville tahoille, Kallioniemi kertoi Yle Urheilulle.
 

Pushead

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ylen juttu oli noin klo 16 ja Iltalehdessä oli 18 pintaan:

Liiga on saanut selvitykset joukkueilta ja todennut, että aihetta jatkotoimenpiteisiin ei ole.

- Ilves-Hockey Oy ja Oy HIFK-Hockey Ab pahoittelevat väärinkäsityksen johdosta mediaväelle aiheutunutta haittaa.

Voihan se olla että vielä joku selvittää jotain, tai sitten ei vaan kommunikaatio toimi Liigallakaan ;)
 

vilho

Jäsen
Kuulostaa aika erikoiselta. Joukkueenjohtajakaan ei ole katsonut puhelimeen eikä lähtenyt selvittämään asiaa, vaan on vain kiltisti odotettu 15 minuuttia ja todettu, että lähetään menee? Tuskin mediaa kiinnostaa tällaisen pelin jälkeen haastatella ketään. Yle Urheilun uutisessa kerrottaan IFK:n huoltohenkilökunnan sanoneen joukkueen menneen jo bussiin. Myös Liigan yhteyspäällikkö on yrittänyt soittaa bussiin, mutta ei vastausta.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kuulostaa paskapuheelta, kieltämättä. Asia ei minua hirveästi kiinnosta, mutta toivottavasti puhuvat totta. Parempi olla vittuuntuneena lapsellinen kuin rauhallisena epärehellinen.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä syy IFK:lla olisi ollut poistua ennenaikaisesti ja keksiä sitten joku selitys jälkikäteen? Kuulostaa nyt enemmänkin siltä että tietyt henkilöt haluavat nähdä asiat kuten toivovat niiden menneen, eivätkä pysty hyväksymään yksinkertaista ja varsin uskottavaa selitystä. Itse en näe mitään tarvetta keksiä vaihtoehtoisia selityksiä IFK:n tiedotteelle. On hyvin ymmärrettävää, että tällaisessa tapahtumassa on tapahtunut pieni kommunikaatiokatkos yhdellä osa-alueella. Olisi kiva kuulla epäilijöiltä jotain järkeviä perusteita siitä, miksi IFK olisi jättänyt media velvoitteet tarkoituksella väliin?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Missä IFK:n pelaajat ja henkilökunta odottivat tuon vartin? Miksi siellä ei ollut ketään järkkäriä ja mediaa? Mitä kaikki muut tekivät sillä aikaa? Pitivätkö jotain bileitä kaukalossa ja olettivat, että IFK odottaa kiltisti että bileet on ohi?

Ei millään pahalla, mutta kyseessä taisi olla runkosarjan markkinoinnillisesti yksi tärkeimpiä post-Jokeri ajan tapahtumia...

Huutonaurua :D Siis sille, että jokerit olisivat koskaan olleet tärkeitä tai että maailma/liiga/Suomi olisi menettänyt yhtään mitään kun narreista tuli pietarilaisten uusrikkaiden kakkosjengi. Post-jokerit, pffft... kaikkea sitä saakin lukea. Talviklassikko kiinnosti ihmisiä, koska IFK on Suomen suurin, tunnetuin ja suosituin urheilubrandi. Talviklassikossakin 80% katsojista oli yhtä punaista merta. Todellisuudessa näitä sini-puna-viher-valko-kelta-vaaleanpunaisia on häviävän vähän, ja niistäkin suuri osa on vain protestikannattajia IFK:ta vastaan, sillä moni heistä on fennomaaneja, pakkoruotsista vaahtoavia, kateellisia ja katkeria landelta muuttaneita urpoja.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Mä oon ainakin selvinny hengissä ilman IFK:n kommentteja pelistä. Tapahtuma oli varmasti hieno ja sitä kannattaa muistella ihan muista syistä kuin tästä jupakasta.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietysti koko episodilta olisi vältytty, kun tämä liigan mediavastaava olisi käynyt Hifk:n juttusilla ja vaikka joukkueenjohtajalle kertonut ottelun aikana missä pressi tilaisuus pidetään. ihan vaan varmuuden vakuudeksi / vuoksi. Mutta näin ei tietystikään voitu toimia vaan kyseinen mediavastaava alkoi vasta ottelun jälkeen ihmettelemään että eivätkö kaikki tedäkään missä pressi tilaisuus pidetään.......
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Tänään on saatu myös vastine, jossa selvisi, että itku-Antti ei ollutkaan itku-Antti, vaan joku unohti kertoa missä pressi pidetään. Mutta väliäkö faktoilla, kunhan vähän saa pahoittaa mieltään ja vähän nimitellä osapuolia. Tämä kaikki kannattaa luonnollisesti myös tehdä ennen faktojen selviämistä, koska niin internetissä kuuluu toimia.

Jep, älytön ininä ja spekulointi jonninjoutavasta hommasta. Vielä kun tietäisi MIKSI IFK olisi noin tehnyt Törmäsen johdolla? Siksi kun menetettiin vuoden tärkeimmässä pelissä extrapiste? VMP. Eteenpäin.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
"Silti ollaan viidensiä" vaihtui viime matsissa muotoon "silti ollaan seitsemänsiä", ja ehkä itsekin jo tajusivat, miten mauton läppä oli alkuaankin. Huomenna, jos ja kun Jukurit vievät 3p mennessään ja JYP voittaa Lukon, menevät kummatkin IFK:n ohi sarjataulukossa.

Tuleeko silloin IFK:n mediatiimiltä joku hassunhauska letkautus, että voi himpskatti ku tämä Mikkelin sarjanousija taas yllätti, mutta "silti ollaan yhdeksänsiä!". Ei naurata, ei.

Vai sanoisivatko suoraan vain, että "silti saadaan palkkaa!", "silti kannatte meille rahojanne!" tai "silti haukumme rahoittajiamme koiriksi!".

Ei mulla mitään henkilökohtaista johtoporrasta vastaan ole. SILTI pidän rakkaan seurani kohtelemista teidän kuvottavan rapukerhon toimesta pelkkänä henkilökohtaisena lypsylehmänä perin inhottavana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
NFL-tähdet torstaina IFK:n matsissa - käy hakemassa nimmarit!

"Torstain kotipelissä on erikoisvieraita, sillä Suomessa vajaan viikon visiitillä oleva 11 amerikkalaisen jalkapallon pelaajan ryhmä on paikalla Nordiksella. American Football Without Barriers -säätiön vuotuinen leiri järjestetään tällä kertaa Suomessa ja torstaina pelaajilla on ohjelmassa tutustuminen IFK:n ottelutapahtumaan.

New England Patriotsin riveissä helmikuun alussa Super Bowlin voittanut Barkevious Mingo pudottaa IFK-SaiPa-ottelun aloituskiekon ja pelaajat ovat IFK:n kannattajien tavattavissa molemmilla erätauoilla hallin A-aulassa.

NFL-tähdet Nordiksella:

Barkevious Mingo, New England Patriots
DeAngelo Williams, Pittsburgh Steelers
Roosevelt Nix, Pittsburgh Steelers
Zach Mettenberger, Pittsburgh Steelers
Alex Mack, Atlanta Falcons
Ben Garland, Atlanta Falcons
Johnson Bademosi, Detroit Lions
Gary Barnidge, Cleveland Browns
Kevin Hogan, Cleveland Browns
Jordan Cameron, Miami Dolphins
Cooper Helfet, Oakland Raiders
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Pieni hajahuomio: mä diggaan tästä nykyisestä pukukoppihaastattelijattaresta joka duunaa nämä matsienjälkeiset haastattelut. Hyvää duunia.

Olen myös diggaillut hänestä kovasti kun olen jokusen kerran ollut Petoklubilla, viimeksi lauantaina. Oli vaikea pitää naamaa peruslukemilla kun katseli hänen haastattelevan Kotkaniemeä ennen matsia.. Tuli heti mieleen se legendaarinen youtube-lehdistötilaisuus Kotkaniemeltä. "Missä v****a täällä on otteluvalvoja!?" Voisin joskus kuvitella miehen meidän koutsina. Hieno hahmo.
 

Päähaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hei, me ollaankin jo voiton päässä välieristä Ilta-Sanomien mukaan. Enne?
 

Liitteet

  • IMG_1181.PNG
    IMG_1181.PNG
    112,7 KB · kertaa luettu: 402
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös