Joku nyt kertoo sille selostajalle että se on JoHN McFarland, eikä JoSH. Ei suju kyllä yhtään selostajalta SaiPan pelaajien tunnistaminen.

- Lehtonen Kärpiltä pääsi myös vetämään
- Kuronen teki maalin ja SaiPa johtaa
- Paljon luisteltiin

F#21

Ei tuo Lukon ensimmäinen erä kaunista ollut, mutta HIFK:n virheestä pääsivät tekemään 0-1 maalin sekä Kähkönen pelasi hyvän ensimmäisen erän.

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
IFK-Lukko 0-1 ensimmäisen erän jälkeen. IFK painoi ekan kympin todella kovaa, mutta Lukko kesti ja teki maali käytännössä ensimmäisestä kunnon paikastaan.

Edit. Ei IFK:llakaan kovin montaa huipputonttia ollut, mutta pari kertaa maali oli enemmän kuin lähellä.

Warrington

HIFK
0-1 Lukolle eka erä Nordiksella. Eka kymppi täysin IFK:n, sen jälkeen peli hieman tasoittui, IFK:n kiekollinen peli suli käsiin loppu erästä, ja Lukko toki alkoi pelata keskialueen paremmin.

Mazaa

Karsinnat
Tekipä KooKoo hienon maalin.

Tepi#45

JYP
Hyvin pidetty. KK 2-2 tasoitus. Kivasti erän loppuun. KK on nyt maalivahti maalissa, sekin on kivaa.

Roku

Rauman Lukko
HIFK-Lukko 0-1 ensimmäisen erän jälkeen. Alku oli Lukolta tutun vaikeaa, kun ensimmäiset 10 minuuttia pelattiin koko ajan Lukon päädyssä. Sitten peli yhtäkkiä rupesi hiukan tosoittumaan ja Lukolla oli semmoinen parin minuutin hyvä jakso jonka aikana Super-Sami teki johtomaalin. Eikä se Lukon toinen maalikaan kaukana ollut, kun Matt Generous meinasi hiukan myöhemmin pistää kiekon omaan maaliin. Gene ei muistanut ettei hän ole enää kolmeen vuoteen Lukossa pelannut.

Ei Lukon peli kaunista ole mutta alkukauden aikana se nähtiin että ei se kauneus (?) pisteitä tuokaan.