Ti 29.11.2016 TPS - Ässät

  • 5 126
  • 42

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#82 Erik Thorell - #22 Jerry Ahtola - #12 Dave Spina
#67 Jasper Lindsten - #10 Eric Perrin - #71 Tomi Kallio
#84 Ilkka Pikkarainen - #44 Elias Karvonen - #41 Oskari Siiki
#48 Julius Vähätalo - #29 Jonne Virtanen - #65 Topi Taavitsainen
#43 Otto Nieminen

# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
#46 Miro Keskitalo - #49 Ilkka Heikkinen
#20 Jani Forsström - #55 Harri Tikkanen

#30 Aleksandar Georgiev
(#34 Oskari Setänen)

Loukkaantuneet: #17 Tadas Kumeliauskas (28.11.2016 - loppukausi), #37 Patrik Virta (17.11.2016 - kolme viikkoa), #45 Teemu Lämsä (17.11.2016 - kuukausi)
Rotaatio: #25 Teemu Väyrynen, #40 Martin Berger
Lainat: #26 Markus Kojo (SaPKo - joulutauko), #53 Tarmo Reunanen (TuTo - kausi 2016-17), #77 Timi Lahtinen (TuTo - toistaiseksi)

Lauantaisen kärkikamppailun jäljiltä Palloseuran kokoonpanossa on tapahtunut lähinnä vain kosmeettisia muutoksia. Elias Karvonen palaa jälleen sentteröimään kolmosketjua sekä Julius Vähätalo ottaa paikkansa nelosketjun vasemmasta laidasta. Otto Nieminen tipahtaa 13. hyökkääjäksi ja Martin Berger kokonaan seiskapakin tontilta poppareille. Lauantaina pelannut Teemu Väyrynen on myös rotaatiossa.

Maalilla aloittaa Aleksandar Georgiev.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voittoja tai tappiota en osaa ennustaa, mutta tasapelit osuu satavarmana.

Lapulle X ja Lindsten heittää tänään pussin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Paha on paikka, Tepsi on ollut hyvässä lyönnissä vaikka viimeisen viiden pelin aikana voitot ja tappiot ovat ilmeisesti aika hyvin vuorotelleetkin. Sarjataulukossa ei kuitenkaan vahingossa päästä noihin asemiin, missä TPS on. Turkuhalli ei myöskään ole Ässille maailman helpoin vierasareena, vaikka viime aikoina vieraspelit ovatkin alkaneet sujua ihan hyvin..

Ässiä piinaava kauhun tasapaino loukkaantumisten suhteen (yksi tulee, toinen menee) ei ota laantuakseen. Nyt juuri riviin palannut Makkonen loukkaantui taas, ilmeisesti ihan tänään aamujäillä, näin ymmärsin. Ei ole siis helpot lähtökohdat todellakaan.. kaikki pisteet mitä mukaan vain pystyttäisiin kaapimaan olisivat kyllä hyvä suoritus

Vielä kokoonpano, joka on siis ilmeisesti vasta aamujäiden jälkeen tällaiseksi muovattu. Ahonen on sentään palannut jo ainakin luukkuvahdiksi

11 Korhonen, Ville#7 Kärki, Jarno#59 Saha, Mikael
#77 Peltola, Niko#16 Seppälä, Jere

#50 Suoranta, Simon#22 Kuparinen, Matti#20 Ojamäki, Niko
#58 Marttinen, Jyri#8 Viljanen, Valtteri

#48 Nuto, Kasperi#44 Kerälä, Antti#3 Bertrand, Charles
#9 Mäkelä, Aleksi#36 Tommila, Juho

#97 Juhola, Jouka#24 Ruotsalainen, Arttu#10 Varttinen, Matias
#25 Walli, Juuso (7. p)

#1 Bernard, Andreas (#31 Ahonen, Ari)
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässillä nelosessa ainakin Virtaselle sopivan kokosia ukkoja, Varttinen ja Ruotsalainen. No antohan Varttinen Porissakin Finleylle ihan kivan töötin.

Makkonen Ässiltä uusiksi taas sivussa, johan ehti pari kolme peliä pelatakkin edellisen jäljiltä.

Poissa myös Paakkolanvaara, Kiilholma ja Jaatinen.

Ei kait tässä nyt kauhiasti voi odotella pisteiden perään, jospa sen tasurin varsinaisella sais, ihan vaan siksi kun viimeksi ei käynyt munkki.
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Materiaaliero huomioiden kaikki muu kuin TPS:n suora voitto on kovan luokan alisuorittamista kotijoukkueelta. Leuka rinnassa kohti Turkkuu...
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ässät tänään:

#11 Korhonen, Ville - #7 Kärki, Jarno - #59 Saha, Mikael
#77 Peltola, Niko - #16 Seppälä, Jere

#50 Suoranta, Simon - #22 Kuparinen, Matti - #20 Ojamäki, Niko
#58 Marttinen, Jyri - #8 Viljanen, Valtteri

#48 Nuto, Kasperi -#44 Kerälä, Antti - #3 Bertrand, Charles
#9 Mäkelä, Aleksi - #36 Tommila, Juho

#97 Juhola, Jouka - #24 Ruotsalainen, Arttu - #10 Varttinen, Matias
#25 Walli, Juuso (7. p)

#1 Bernard, Andreas (#31 Ahonen, Ari)

Eli poissa ovat Makkonen, Kiilholma, Paakkolanvaara ja Jaatinen. Kyllähän kovavireinen TPS olisi jo muutenkin ennakkosuosikki, niin kun sentteriosasto on noin paskana, niin ei paljon odotuksia ole. Toisaalta Turusta on paljon hyviä muistoja ja tuliaisia viime vuosilta. Tepsin ykkönen ja kakkonen pelottavat näin etukäteen ja Pikkarainenkin on yleensä Ässiä vastaan onnistunut. Andyn pelattava tänään kauden paras peli, pakeilta tarvitaan myös perseilyvapaa ilta ja hyökkäys onnistuu harvoissa paikoissaan, niin sitten ehkä.

Edit: Hidas....
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Talonmies on taas tänään seurannan alla. On kyllä aika veijari ja pystyy ajamaan sinne Ässämaalin eteen tänäänkin Marttisen harmiksi.

Itse pelistä kaikki pisteet ovat plussaa ja jos saataisiin edes yksi ylivoimamaali niin se olisi iso edistysaskel. Ässien yyvee on selvästi liigan huonointa ja vieraissa jopa aivan katastrofaalista. Ei voi kuin parantaa...
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Aina huono juttu kun lähtee liian luottavaisena ottelua kohti, toivottavasti joukkue ei niin tee. Lauantaisen Tappara-ottelun jälkeen olo on kyllä varsin rauhallinen, Tepsi pelasi todella loistavaa kiekkoa ja Tappara voitti samasta syystä kuin miksi keikkuu sarjan kärjessä, se on Liigan paras. Samalla tavalla kun jatketaan niin kaikki muut joukkueet Liigasta kaatuvat (paitsi Pelicans, joka on jostain syystä käsittämätön peikko Tepsille).

3-1, Tepsiltä maalintekijöinä Thorell, Kallio ja Lindsten. Ässät tekee sen yhden YV-maalin.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
3-1, Tepsiltä maalintekijöinä Thorell, Kallio ja Lindsten. Ässät tekee sen yhden YV-maalin.

Et ole tainnut nähdä Ässien yv:tä...

Noh, Poriin matkaa toivottavasti 3p, mutta yv:llä tuskin onnistumisia on luvassa.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tää peli tuntuu jotenkin liian selvältä. Toivottavasti TPS lähtee kuitenkin nöyrästi pelaamaan eikä aukaise yhtäkään nappia siitä takista. Ylivoimaan toivoisin parannusta jälleen. Se ei vaan tällä tasolla toimi, että pelaajat seisovat paikallaan ja Heikkinen-Kallio-akseli syöttelevät keskenään ja vetävät viivan tuntumusta ennalta arvattavissa olevia vetoja.

Loppuun kuitenkin tulosveikkaus mallia 4,5 - 0,1. Jokainen maali on eri pelaajan lavasta.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
3-1, Tepsiltä maalintekijöinä Thorell, Kallio ja Lindsten. Ässät tekee sen yhden YV-maalin.
Maalintekijöistä vain yksi oikein ja Ässien maali tuli AV:lla perseilyn jälkeen. Muuten Tepsi hoiti kyllä aika rutiininomaisesti pelin. Tästä on hyvä lähteä haastavalle vieraskiertueelle Savoon.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tuli käytyä pitkästä aikaa hallilla.
Ihan hyvä ottelu omasta näkökulmasta, ei niinkään Ässien näkökulmasta. Tepsi oli koko ajan aina kolmannen erän puoliväliin asti se joka istui kuskinpaikalla. Välillä peli pyöri jotain minuutin luokkaa vain Ässien maalilla, eikä Ässät saanut mitään aikaan muutenkaan. Tuomarityöskentely oli poikkeuksellisen paskaa. Yleensä tulee virheitä, mutta ei näin helvetin montaa;
-Joku veti Spinan poikittaisella selästä jäähän - ei jäähyä
-Kuparinen veti Spinaa turpaan suoraan aloituksen jälkeen, josta Spina putosi jäähän - ei jäähyä
-Maali hylättiin, koska Ässien maalivahtia estettiin. Maalivahti oli alueensa reunalla eikä yksikään pelaaja koskenut molkeen. Kallio oli alueen ulkopuolella, eikä estänyt kyllä ketään. Kaiken huipuksi tuomari oli sivussa, eikä nähnyt koko tilannetta mutta vihelsi kyllä heti. Mokoma paska, 100% selvä maali.

Ässiltä noussut oikein ketään esiin. Miten tuo Bertrand on taantunut noin huonoksi? Kaveria edes huomaa enää. Kärki oli suht hyvällä peli-ilmeellä liikkeellä. Mäkelä pakistossa pisti silmään; ei saanut helppoa syöttöä oikein millään noin 2m päähän. Sekoili muutenkin.
Marttinen vs. Pikkarainen välillä oli lämpöä, mutta ei tullut tappelua. Koko ajan huutelua ja paidassa roikkumista. Yhdessä kohtaa Pikkarainen heitti jo Marttisen mailan 10m päähän, mutta ei lähdetty tappelemaan..

Ässät vetää aina kivasti yleisöä ja tunnelmakin on ihan kiva. Näitä on mukava käydä katsomassa, kun nykyään Ässät jopa voitetaan kotona..
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
-Joku veti Spinan poikittaisella selästä jäähän - ei jäähyä
-Kuparinen veti Spinaa turpaan suoraan aloituksen jälkeen, josta Spina putosi jäähän - ei jäähyä

Spina oli jäässä milloin mistäkin syystä noin kymmenen kertaa eilen, ainakin kolmesta taisi tulla jäähy. Oletko oikeasti tosissasi että tuosta pitäisi palkita vielä reilusti enemmän? Pystyssähän tuo ei edes yritä pysyä jos joku vastustaja on iholla. Joko hänellä on hiton huono tasapaino tai sitten kalastelee jäähyjä.
Eilinen oli tilanteisiin nähden vähintään riittävästi kotiinpäin vihelletty matsi.

Tepsin peli toimii kyllä niin mahtavasti tällä hetkellä, että vaikuttaa Selinin jatkon kannalta vähintään kummalliselta? Toki tämä kausi voi olla pelaajiston ikärakenteen puolesta "se kausi", eli loppuun asti täysillä ja sen jälkeen uutta projektia uudella koutsilla. Vaihtuva valmennus halunnee kuitenkin näyttää, kaikille.

Ässien materiaalin kapeus hyökkäyksessä näkyy ikävästi tällä hetkellä, pelkästään ykkössentterin puuttuminen näkyy jo miltei kaikessa. Hyökkäyssuuntaan ollaan kyllä todella ponnettomia tällä hetkellä ja vielä kun omiin pyörii eilisen kaltaisia onnenkantamoisia on soppa valmis. Kiva olisi nähdä se avausmaali välillä lahjana toiseenkin suuntaan. Bernard ei paljoa joutunut torjumaan vaikka kotijoukkue veikin peliä pitkään, mutta aina sinne jokunen maali lasketaan ja oman hyökkäyspelin ollessa nollatasoa ei voitoista pelata. Luistelu ja taistelu on elinehto tällä porukalla, se vaan pitää kaivaa esiin illasta toiseen.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... Tuomarityöskentely oli poikkeuksellisen paskaa. Yleensä tulee virheitä, mutta ei näin helvetin montaa;
-Joku veti Spinan poikittaisella selästä jäähän - ei jäähyä
-Kuparinen veti Spinaa turpaan suoraan aloituksen jälkeen, josta Spina putosi jäähän - ei jäähyä
-Maali hylättiin, koska Ässien maalivahtia estettiin. Maalivahti oli alueensa reunalla eikä yksikään pelaaja koskenut molkeen. Kallio oli alueen ulkopuolella, eikä estänyt kyllä ketään. Kaiken huipuksi tuomari oli sivussa, eikä nähnyt koko tilannetta mutta vihelsi kyllä heti. Mokoma paska, 100% selvä maali...

Spina kärsii jatkuvasta hyppimisestää, tämän päivän Jokiharju. Eilen vihellykset menivät mielestäni oikein.

Maalin hylkäys oli oikein. TPS:n pelaajan jalka oli Bernardin polvisuojien joukossa vähän ennen maalin syntyä. Tuomari näki tämän, koska tämä tapahtui hänen puolellaan.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Eipä taas jäänyt jälkipolville kerrottavaa. TPS oli liian hyvä eilen. Spinan jäähyjen perään nyt on aivan turha huudella. Mies kaatuu 10 kertaa pelissä, josta filmaa sen 8 kertaa. Tuomari joutuu aina arpomaan että olikohan nyt oikea rike, vai kuoliko se raukka kentälle taas.

Ässät sai vasta ihan lopussa jotain yritystä aikaiseksi, mutta luultavasti johtui siitä että TPS-miehistö oli jo ottelun voittanut ja löysäili lopun pois. Ei mielestäni kuitenkaan Kärppä/JYP pelin tyyppistä fiaskoa tullut, sillä noissa kahdessa pelissä hävittiin omaan huonouteen. Nyt hävittiin koska TPS oli hyvä.

Ei muuta kuin etiäppäi..
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Spina oli jäässä milloin mistäkin syystä noin kymmenen kertaa eilen, ainakin kolmesta taisi tulla jäähy. Oletko oikeasti tosissasi että tuosta pitäisi palkita vielä reilusti enemmän? Pystyssähän tuo ei edes yritä pysyä jos joku vastustaja on iholla. Joko hänellä on hiton huono tasapaino tai sitten kalastelee jäähyjä.
Eilinen oli tilanteisiin nähden vähintään riittävästi kotiinpäin vihelletty matsi.

Olen tietenkin. Ihan vesiselviä tapauksia. Harvemmin voi vetää toista turpaan ilman jäähyä, mutta tuomari ei vissiin sitä nähnyt. Se poikittainen oli aivan selvä.
Kyllähän Spina jäähyjä kalastaakin, mutta sehän ei mua haittaa jos selvät kerta vihelletään.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Spina kärsii jatkuvasta hyppimisestää, tämän päivän Jokiharju. Eilen vihellykset menivät mielestäni oikein.

Maalin hylkäys oli oikein. TPS:n pelaajan jalka oli Bernardin polvisuojien joukossa vähän ennen maalin syntyä. Tuomari näki tämän, koska tämä tapahtui hänen puolellaan.

Missä on se zoomaus jossa tuo näkyy? Ei näkynyt ainakaan screeniltä mitään sellaista. Lähempänä olijat voi tietenkin osata kertoa paremmin, olin itse vastakkaisessa suunnassa niin en nähnyt millin tarkasti. Mutta ei siltä näyttänyt.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Olen tietenkin. Ihan vesiselviä tapauksia. Harvemmin voi vetää toista turpaan ilman jäähyä, mutta tuomari ei vissiin sitä nähnyt. Se poikittainen oli aivan selvä.
Kyllähän Spina jäähyjä kalastaakin, mutta sehän ei mua haittaa jos selvät kerta vihelletään.

Eli filmaus on ihan ok? ..ei hyvää päivää. Luulen että jopa tuomareilta löytyy toisinaan sen verran munaa että joku "turpaan vetäminen" menee ihan sattumalta ohi näiden lajia halventavien kaatuilijoiden kohdalla. En olisi uskonut että löytyy joku vankkumaton filmaamisen kannattaja, kunhan se vaan tapahtuu omassa joukkueessa.

Edit: Toivot tietysti myös "selvistä" filmauksista jäähyjä Spinalle, koska olet selvästi oikeudenmukaisuuden kannalla?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Missä on se zoomaus jossa tuo näkyy? Ei näkynyt ainakaan screeniltä mitään sellaista. Lähempänä olijat voi tietenkin osata kertoa paremmin, olin itse vastakkaisessa suunnassa niin en nähnyt millin tarkasti. Mutta ei siltä näyttänyt.

Kun katsot maalin Ruutu palvelusta, seuraa maalin edessä seisseen TPS pelaaja liikettä. Hän pyörähtää kiekon suuntaan, jolloin huomaat että hänen oikea jalka oli maalivahdin alueella häiriten Bernardin liikkumista.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Eli filmaus on ihan ok? ..ei hyvää päivää. Luulen että jopa tuomareilta löytyy toisinaan sen verran munaa että joku "turpaan vetäminen" menee ihan sattumalta ohi näiden lajia halventavien kaatuilijoiden kohdalla. En olisi uskonut että löytyy joku vankkumaton filmaamisen kannattaja, kunhan se vaan tapahtuu omassa joukkueessa.

Edit: Toivot tietysti myös "selvistä" filmauksista jäähyjä Spinalle, koska olet selvästi oikeudenmukaisuuden kannalla?

Eiköhän Spinan kaatuilut tuomareiden keskuudessa tiedetä jo aika hyvin. Viime kaudella Mestiksessä tuomarit ainakin ottivat Lindstenin korostukset huomioon.

Eilenkin taisi yhdessä kohtaa ottaa kaverin mailan kainaloon ja kaatui, vaikka olisi ehtinyt kiekkoon ilman kyseistä temppua.

Edit. Ja itsestäni Spinan jäähyjen korostaminen on naurettavaa, vaikka muuten kaverin peliä onkin kiva seurata.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun katsot maalin Ruutu palvelusta, seuraa maalin edessä seisseen TPS pelaaja liikettä...

Vaikka itsekin peliä katsellessa huusin vittusaatanaa ja kirosin tuomarin luokattomasta vihellyksestä, niin kyllähän se näin rauhoittuneena ja jälkikäteen arvioituna ihan oikein taisi mennä. Noh, onneksi ei ollut mikään pelin ratkaiseva veto tuo "maalin" hylkääminen.

Spinasta sen verran, että en minäkään varsinaisesti ylpeä hänestä näinä iltoina ole, kun kiukuttelu ja kuolevat joutsenet tuodaan pöytään. Jollain tasolla kaverin on pakko tiedostaa, että nuo pellehypyt kääntyvät (elleivät ole jo kääntyneet) häntä vastaan. Vaan niinä iltoina kun Spina on pelipäällä, suorastaan rakastan tämän jätkän peliä. Vähän suoraviivaisempaa se toki saisi olla, mutta kun pelihuumori on kohdillaan tekee hän kaukalossa käytännössä mitä haluaa. Kaksijakoiset fiilikset hänestä kyllä, kun toisaalta on timantinkova pelimies sille päälle sattuessaan, mutta nuo kohtalaisen säännölliset tsekkihypyt kyllä laskevat Spinaa kohtaan tuntemaani arvostusta.

Niin tai näin, kolme pistettä lisää Tepsille ja vielä näin mustavalkoisten lasien läpi arvioituna kohtalaisen helposti. Ei TPS viimeistelyssään mitenkään äärimmäisen tehokas ollut, eikä peli muutenkaan mielestäni erityisen hyvää ollut. Kuitenkin esitys riitti täysiin sarjapisteisiin, joten ei tässä kovin pettynytkään voi olla.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Vaikka itsekin peliä katsellessa huusin vittusaatanaa ja kirosin tuomarin luokattomasta vihellyksestä, niin kyllähän se näin rauhoittuneena ja jälkikäteen arvioituna ihan oikein taisi mennä. Noh, onneksi ei ollut mikään pelin ratkaiseva veto tuo "maalin" hylkääminen.

Spinasta sen verran, että en minäkään varsinaisesti ylpeä hänestä näinä iltoina ole, kun kiukuttelu ja kuolevat joutsenet tuodaan pöytään. Jollain tasolla kaverin on pakko tiedostaa, että nuo pellehypyt kääntyvät (elleivät ole jo kääntyneet) häntä vastaan. Vaan niinä iltoina kun Spina on pelipäällä, suorastaan rakastan tämän jätkän peliä. Vähän suoraviivaisempaa se toki saisi olla, mutta kun pelihuumori on kohdillaan tekee hän kaukalossa käytännössä mitä haluaa. Kaksijakoiset fiilikset hänestä kyllä, kun toisaalta on timantinkova pelimies sille päälle sattuessaan, mutta nuo kohtalaisen säännölliset tsekkihypyt kyllä laskevat Spinaa kohtaan tuntemaani arvostusta.

Niin tai näin, kolme pistettä lisää Tepsille ja vielä näin mustavalkoisten lasien läpi arvioituna kohtalaisen helposti. Ei TPS viimeistelyssään mitenkään äärimmäisen tehokas ollut, eikä peli muutenkaan mielestäni erityisen hyvää ollut. Kuitenkin esitys riitti täysiin sarjapisteisiin, joten ei tässä kovin pettynytkään voi olla.

TPS oli juuri niin hyvä kuin voittava joukkue voi olla. Tekemisestä näkyi onnistumisten tuoma itseluottamus, kiekko ja miehet liikkuivat. Ässät puolusti hyvin maalintekoaluetta, mutta TPS teki tarvittavat maalit. Jossiteltavaa jäi tuurin osalta, jos TPS:n ensimmäinen maali olisi jäänyt tolppaan ja Suoranta olisi osunut kiekkoon toisen erän lopulla...

Tami ei hyväksynyt maalin hylkäystä, kyseessä oli hänen facepäivityksen mukaan SKANDAALI. Oli ollut yhteydessä Rönniin asian tiimoilta...
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Spina kyllä ajoittain sukeltaa, mutta en kyllä ole nähnyt Liigassa yhtään pelaajaa jota yhtä suruttomasti hakataan ja koukitaan kentällä, joten en toisaalta yhtään ihmettele jos Spina haluaa korostaa noita kaatamisiaan.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Spina kyllä ajoittain sukeltaa, mutta en kyllä ole nähnyt Liigassa yhtään pelaajaa jota yhtä suruttomasti hakataan ja koukitaan kentällä, joten en toisaalta yhtään ihmettele jos Spina haluaa korostaa noita kaatamisiaan.

Tai häntä saa koukkia kovempaa, koska tuomarit luulevat hänen useimmiten hyppivän? Kumpi on syy, kumpi seuraus, siinäpä kysymys.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös