Millä kotimaisella jääkiekkoseuralla on ääliöimmät fanit?

  • 20 252
  • 68

Millä kotimaisella jääkiekkoseuralla on ääliöimmät fanit?

  • HIFK

    Ääniä: 48 10,3%
  • HPK

    Ääniä: 6 1,3%
  • Ilves

    Ääniä: 18 3,9%
  • Jokerit

    Ääniä: 56 12,0%
  • Jukurit

    Ääniä: 9 1,9%
  • JYP

    Ääniä: 5 1,1%
  • KalPa

    Ääniä: 3 0,6%
  • KooKoo

    Ääniä: 5 1,1%
  • Kärpät

    Ääniä: 25 5,4%
  • Lukko

    Ääniä: 11 2,4%
  • Pelicans

    Ääniä: 54 11,6%
  • SaiPa

    Ääniä: 3 0,6%
  • Sport

    Ääniä: 77 16,6%
  • Tappara

    Ääniä: 45 9,7%
  • TPS

    Ääniä: 11 2,4%
  • Ässät

    Ääniä: 37 8,0%
  • Muu joukkue, kerro ketjussa mikä

    Ääniä: 3 0,6%
  • Ei mikään, kaikki kannattajat ovat yhtä ääliömäisiä

    Ääniä: 26 5,6%
  • Ei mikään, minkään seuran kannattajat eivät ole ääliömäisiä

    Ääniä: 23 4,9%

  • Äänestäjiä
    465
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Verkkomedian puolella julkaistiin sunnuntaina 27.11.2016 kolumni, jossa käsiteltiin Vaasan Sportin joidenkin kannattajien aiheuttamia järjestyshäiriöitä. Kolumnin kirjoittanut Sami Halonen otsikoi kirjoituksensa tunteita herättävän suorasukaisella tavalla. Kolumni on nähtävissä kokonaisuudessaan oheisen linkin takaa:

Kommentti: Vaasalaisilla Liigan ääliöimmät fanit - LIIGA - 27.11.2016 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Kyseinen kolumni oli huomiota herättävä, vaikkakaan ei ehkä rakentavin mahdollinen tapa saada aikaan keskustelua aiheen ympäriltä. Se ei silti tarkoita sitä, etteikö asiasta olisi sopivaa keskustella. Onko kannattajien "ääliömäisyys" Suomessa ylipäätään edes ongelma, siitäkin voi olla montaa mieltä. On myös hyvä huomioida, että vaikka vanhan sanonnan mukaan joukossa tyhmyys tiivistyy, niin minkään seuran kannattajia ei voi niputtaa yhteen homogeeniseen karsinaan käytöstapojen tai muidenkaan seikkojen perusteella. Valitettavasti pienikin hulinaporukka pystyy saamaan mielikuvatasolla aikaan paljon negatiivista seuralle, sen kannattajille, ja pahimmillaan koko lajille. Ei ole myöskään aivan tuntematon ilmiö, että muutamat häiriöherkät tapaukset vetävät puoleensa muutakin samantapaiseen toimintaan altista väkeä, joille urheilu ja sen seuraaminen eivät välttämättä edusta tärkeintä osaa toiminnasta.

Oma tuntumani aiheeseen on kuitenkin se, että suomalaisissa jäähalleissa on noin yleisesti ottaen rauhallinen ja sopuisa tunnelma. Vakava häiriköinti ja varsinkin katsomoväkivalta ovat suuressa kuvassa aika harvinaista touhua. Monenlaista huonoa käytöstä sen sijaan esiintyy, alkaen "asiaankuuluvasta" huutelusta ja päätyen aina sen tasoiseen toimintaan, josta kiinni jääminen merkitsee vähintään hallista poistamisen uhkaa asianosaiselle. Kolumnissa mainitut puukkojen esittelemiset ja muut jo selkeästi viranomaiskynnyksen ylittävät tapaukset ovat oma lukunsa, mutta onneksi jäähalleissa ei tarvitse tällaista juuri kohdata. Luonnollisesti ei pitäisi voida kohdata lainkaan.

Vaasalaiset tuskin nielevät purematta Halosen väittämää. Vaan mitä mieltä kanssapalstalaiset ovat? Järjestän asiasta siis äänestyksen. Millä kotimaisella jääkiekkoseuralla on sinun mielestäsi "ääliöimmät fanit"? On myös toivottavaa, että perustelisit valintaasi omin sanoin tässä ketjussa. Näin ymmärrämme paremmin, mitä tuo "ääliömäisyys" pitää sisällään.

Olen listannut äänestykseen kaikki tämän hetken liigaseurat, ja lisäksi Jokerit KHL:n puolelta Suomessa kotipelinsä pelaavana joukkueena. Jos näistä joukkuista ei löydy sopivaa, niin vaihtoehto "muu joukkue" on olemassa. Lisäksi on mahdollista valita "ei mikään, kaikki ovat yhtä ääliömäisiä" tai "ei mikään, minkään seuran kannattajat eivät ole ääliömäisiä".
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koska Jokerit oli äänestyksessä mukana, oli ääni pakko antaa niille. Siellä kun oli tätä sämpylänjakajaosastoa enemmänkin, ei Sportin muutama puukkourpo vielä pääse samoille ääliö-leveleille. En tiedä onko ne enää KHL:ssä uskaltaneet samaa jatkaa, vai liekö ovat tulleet järkiinsä ihan iän mukanaan tuoman ymmärryksen mukana? Tai sitten ne on kaikki jossain Svetogorskissa betonibunkkerissa raiskattavina, kun ovat vähän väärille tyypeille alkaneet Allegrosta ulos päästyään uhoamaan.

Pohdiskelin tuolla jo aiemmin, että nyky-Liigajengeistä saattaa nää Vaasan puukkokeijot vetää Sportin fanit ääliöimmiksi. Pelicansilla on myös melkoista ääliöintihistoriaa, mutta en tiiä, jotenkin nää Jatkoajan Pelicans-tyypit vaikuttaa enemmälti ihan fiksuilta ja siten vääristävät minun mielikuvaani. Kärpillä, Ässillä ja Jypillä on ainakin myös melkoista tahvoa riveissään, mutta ne on lähinnä semmosia harmittomia urveloita jotka vaan on vähän kujalla, puukko-ääliö on minusta ääliömpi kuin semmonen tavallisen yksinkertainen kaveri.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ultrasin aikaan se oli selvää että oikea vastaus on Jokerit. Jaffala on ollut muutenkin ainoa halli, jossa olen itse saanut haistatteluja pelkästään siksi että kaulassani on ollut Kärppien kaulahuivi, ja tätä on tapahtunut useammankin kerran. Esim. muissa pk-seudun halleissa ei ole ollut yhtään mitään tähän suuntaavaa ja kauempana useimmiten moista ihmettä (Kärppien kaulahuivi) katsellaan pää kenossa ja suu auki.

Eiköhän toki Jokereidenkin kannattajien toiminta ole viimeistään KHL:n myötä sivistynyt ja siksipä vastasinkin puhtaasti viime viikonlopun toilailujen takia Sportin. Tältä kaudelta tosin ei ole mitään kosketuspintaa yhtään minkään fanien kanssa, koska paikanpäällä nähtyjen liigamatsien määrä on pyöreä nolla, joten saattaa olla että arvioni on pahasti väärässä.

Hienoimmat tapaamani kannattajat ovat olleet Tapparan miehiä ja naisia. Näin oli finaalisarjassa 2003 ja myös näissä viime vuosien otatuksissa.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vastasin muu joukkue siitä syystä, että vaihtoehtoja on useita. Sport, Jukurit, KooKoo, Saipa, Ilves, HPK, Jokerit, siinä noin alkuun. Minulle on useaan otteeseen kerrottu näin Jokereiden KHL-aikakaudella, että ei ole mitään järkeä kannattaa joukkuetta kenellä ei ole budjetin ja sitäkautta materiaalin puolesta realistisia mahdollisuuksia voittaa mestaruutta. Ja jos tekee asiaa missä ei ole järkeä, niin eikös sitä silloin ole ääliö? Jokeritkin on kuulemma, monen monen suusta kuultuna, KHL:n Saipa. Kai me luettelemani joukkueiden kannattajat ollaan sitten ääliöitä, kun ei ymmärretä lopettaa kannattamista ja hallilla käymistä. Mutta loppuun vielä rohkaisun sana ed. mainitun joukkueiden kannattajille. Ei se mitään, jatketaan kannattamista ja ollaan sitten yhdessä ääliöitä.
 

Ralph

Jäsen
Kaikki äänestää Sportia vain tuon kolumnin takia! Olette jälkeenjääneitä sikoja! Vaasassa on Liigan parhaat kannattajat, kysykää vaikka vaasalaisista ja tervetuloa helvettiin.

Äänestin Tapparaa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Olin mukana eilen päättyneellä Jokereiden fanireissulla, joka kulki Tallinnan kautta dösällä Riikaan ja takaisin. Siinä tuli vietettyä dösässä kuutisen tuntia per suunta näiden tyyppien kanssa ja päälle vielä laivamatka Tallinnasta Länsisatamaan. Sanon suoraan, että jos jolla kulla joukkueella on vielä noitakin dorkempia faneja, niin sillä ei ole enää suurtakaan lisämerkitystä.

Olenhan mä kiertänyt Suomessa halleja ennenkin ja käynyt kertaalleen Pietarissa fanimatkalla, mutta tämä reissu veti pohjat. Aiemmin olen lähinnä ollut omatoimimatkalainen tai liikkunut isossa kaveriporukassa, jolloin itselleni vieraampien perseilijöiden mahdolliset tragikoomiset mokailut ovat jääneet noteeraamatta. Nyt siihen ei ollut mahdollisuutta.

Ei Jösses, mitä touhua jouduin todistamaan. Dokaaminen oli täysin silmitöntä. Piereskely, röyhtäily ja kiroilu oli yhtäjaksoista. Keskustelu rajoittui nälän, pissahädän, röökitaukojen vähäisen määrä, tylsän maiseman tai bussin vessan pienen koon taivasteluun, mutta pääasiassa ihmisten suusta kuului röyhtäysten lisäksi vain ihmeellistä mölinää. Toisinaan joku yltyi huutamaan raivokkaasti kuljettajan nimeä.

Missään nimessä en halua sanoa, että kaikki matkalaiset olisivat olleet henkiseltä kapasiteeltitaan todellä vähäisiä, mutta suurin osa tuntui kyllä olevan. Voin aivan varmuudella sanoa, etten enää ikinä lähde vastaavalle reissulle, sillä vaikka hallilla onkin hauskaa isossa porukassa, niin tuo matkan tekeminen on silkkaa sielun rappiota.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Missään nimessä en halua sanoa, että kaikki matkalaiset olisivat olleet henkiseltä kapasiteeltitaan todellä vähäisiä, mutta suurin osa tuntui kyllä olevan. Voin aivan varmuudella sanoa, etten enää ikinä lähde vastaavalle reissulle, sillä vaikka hallilla onkin hauskaa isossa porukassa, niin tuo matkan tekeminen on silkkaa sielun rappiota.
Voin hyvin kuvitella, miltä bussissa on saattanut suht normaalijärkisestä matkustajasta tuntua. Paskinta tuossa on se, että bussista pois hyppääminen johonkin muuhun kulkuvälineeseen vaihtamiseksi on aika hankala vaihtoehto. No Riikasta pääsee kyllä yksisuuntaisella lennolla Helsinkiin joka päivä, jos vaan koneessa on tilaa, ja yleensä on. Siinä vaan sitten äkkiä punnitsemaan, kaivaako kuvetta ja lepuuttaa hermoja, vai lähteäkö paluuvarville apinalauman kanssa.

Reissun päällä olevia faniryhmiä on ollut toisinaan mielenkiintoista bongata kotimaisilta huoltoasemilta, kun porukka on päästetty vessatauolle ja ostoksille. Yleensä meno on aika fiksua ja rauhallista, olipa tauon paikka sitten meno- tai paluumatkalla. Tässä yhtenä keväänä oli vähän riehakasta, kun KTP:n korisjengin kannattajaporukka oli poikennut paluumatkalla Riihimäen ABC:lle, jossa satuin asioimaan samanaikaisesti. Yllättävän moni oli kohtuuvahvoissa promilleissa ja möykkäsi reippaasti, ja varsinainen "huutosakin johtaja" mylvi kooteepeetä minkä ehti. Aiemmin päivällä oli pelattu ratkaiseva finaaliottelu KTP:n ja muistaakseni Loimaan Bisonsin välillä, ja KTP oli ottanut lopulta dunkkuun. Meno oli muutamien kotkalaispaitaisten puolelta aika riehakasta. Mietin vain, millaista meininki olisi ollut, jos KTP olisi voittanut.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Reissun päällä olevia faniryhmiä on ollut toisinaan mielenkiintoista bongata kotimaisilta huoltoasemilta, kun porukka on päästetty vessatauolle ja ostoksille. Yleensä meno on aika fiksua ja rauhallista, olipa tauon paikka sitten meno- tai paluumatkalla. Tässä yhtenä keväänä oli vähän riehakasta, kun KTP:n korisjengin kannattajaporukka oli poikennut paluumatkalla Riihimäen ABC:lle, jossa satuin asioimaan samanaikaisesti. Yllättävän moni oli kohtuuvahvoissa promilleissa ja möykkäsi reippaasti, ja varsinainen "huutosakin johtaja" mylvi kooteepeetä minkä ehti. Aiemmin päivällä oli pelattu ratkaiseva finaaliottelu KTP:n ja muistaakseni Loimaan Bisonsin välillä, ja KTP oli ottanut lopulta dunkkuun. Meno oli muutamien kotkalaispaitaisten puolelta aika riehakasta. Mietin vain, millaista meininki olisi ollut, jos KTP olisi voittanut.
No siinähän vaiheessa nää kaverit olisi jo sammuneet bussiin ja et olisi varmasti huomannut koko porukkaa. Se olisi kuitenkin ollut huono tarina ja olisimme jääneet siitä paitsi, niin olipahan hyvä että KTP hävisi. Näin internet ja maailma sai lisää sisältöä itseensä, sinun availlessa tapauksesta sanaista arkkuasi.

Koska Jokerien ultrasit harrastaa nykyisin hippailujaan jossain merkityksettömissä sarjoissa, äänestin Sporttia. En siksi että minulla olisi jotain heitä vastaan ihmisinä, vaan siksi miten muutama äänekäs on halunnut tätä asiaa puolustella ja varsinkin kannattajien ry:n puheenjohtajan ominaisuudessa annettu lausunto "mutta kun muutkin" tyylisesti vie pinnat kotiin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Äänestetäänkö tässä millä jengillä on "ääliöisimmät fanit" vaiko "millä jengillä on "ääliöismäisin faniporukka"? Omasta mielestä siinä on ero että dumataanko samalla kaikki seuran fanit vaiko vaan se vierasmatseissa käyvä porukka.

Jos pitäisi sen mukaan äänestää mitkä on omat kokemukset ääliömäisimistä faneista niin vastaus olisi Kärppien, Hifkin, Jokerien ja Tepsin fanit. Noiden faniporukoiden typerää käyttäytymistä on joskus hallilla tullut todistettu. Toisaalta ne kaverit joiden kanssa lätkästä juttelen Jatkiksen ulkopuolella tuolla oikeassa elämässä sattuvat kanattamaan Kärppiä, Hifkiä, Jokereita tai Tepsiä. Ovat kaikki mukavia tyyppejä, joten ääliöksi en voi heitä leimata.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Äänestetäänkö tässä millä jengillä on "ääliöisimmät fanit" vaiko "millä jengillä on "ääliöismäisin faniporukka"? Omasta mielestä siinä on ero että dumataanko samalla kaikki seuran fanit vaiko vaan se vierasmatseissa käyvä porukka.
Sanamuoto äänestyksessä oli tuo, koska halusin käyttää prikulleen samaa muotoilua kuin mitä su 27.11.2016 julkaistun kolumnin otsikossa luki.

Halosen kolumnissa mainittiin, että "Tietenkin suurin osa Vaasan Sportin kannattajista on kunnollisia ja hyvin käyttäytyviä, mutta tuo pieni vähemmistö aiheuttaa paljon pahoja imagotappioita." Eivätköhän kaikki ymmärrä, että puukkojunkkareiden ja muiden häiriköiden kanssa samaan kastiin ei niputeta suosikkijoukkueensa fanipaidan ylleen pukenutta 8-vuotiasta kannattajanalkua, joka on saapunut hallille katsomaan peliä äitinsä tai isänsä kanssa. Tai oman kylän joukkueen kausikortin ties mistä avojääaikakaudelta saakka lunastanutta tervaskantoa.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Kyllä näin lappeenrantalaisen näkökulmasta Lahti vie aivan ylivoimaisen voiton.

Pari tamperelaista kovaan ääneen kaljajonossa kerran haukkui Kisapuiston hallia paskaladoksi. Onhan se paska lato, mutta vittuakos sitä tarvitsee enää meille kertoa uudestaan. Ehkä se Hakametsän halli sitten on jokin unelmien paratiisi.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Joku voisi muuten avata tyyliin "Millä joukkueella on parhaiten käyttäytyvät fanit" - äänestyksen. Jos ei sellaista sitten ole jo olemassa. En ole täällä paljoa pyörinyt.

Olen ainakin ymmärtänyt, että SaiPan faniryhmä keskimäärin harvemmin aiheuttaa pahennusta. Mutta tämä on lähinnä vain yleinen käsitys, koska en faniryhmien mukana ikinä pyöri.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Huono ketju, koska äänestäjiä ei pääse näkemään. Varmaan yli puolet Ässien äänistä tulee taas muutamalta raumalaistrollilta. Mutta toisaalta, ketäpä se kiinnostaa.

Vastaus on varmaankin Sport. Ei tarkoita että kaikki vaasalaiset ovat ääliöitä, mutta iso osa näistä matsiepisodeista on koskenut Sport-kannattajia.
 

Ralph

Jäsen
Huono ketju, koska äänestäjiä ei pääse näkemään. Varmaan yli puolet Ässien äänistä tulee taas muutamalta raumalaistrollilta.
Miksi juuri Ässejä äänestävät ovat trolleja? Mitä jos Sportia on äänestänyt vain trollit ja Jokereita IFK-fanit, jolloin todellinen kärki on Ässät?

Eikun on välissä Pelicanskin. No, niitä äänestää vain työpaikkakiusaajat.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Miksi juuri Ässejä äänestävät ovat trolleja? Mitä jos Sportia on äänestänyt vain trollit ja Jokereita IFK-fanit, jolloin todellinen kärki on Ässät?
En sanonutkaan, että tämä koskisi pelkästään Ässiä. Kunhan totesin ajatukseni ääneen. Varmasti on monella muullakin jengillä vihaajansa. Viimeksi kuin vastaavanlaisen äänestyksen näin (kaikki liigajengit mukana), niin Ässät sai paljon tällaisia ääniä.

Ja täytyyhän sitä suomalaisena, varsinkin porilaisena tietää, että mitäköhän ne muut meistä ajattelevat.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
@V-G-

Se on varsin yllättävää, että kun noin 2000 Jokerifania on liikenteessä ja köyhimmillä bussimatkojen viihdykkeenä lähinnä puoli-ilmaisen viinan juominen, niin kyllä sinne jokunen ääliökin sekaan sattuu. Suurin osa faneista kuitenkin taisi käyttäytyä hyvin sillä olet ainoa jonka kuulen mitään negatiivista reissusta maininneen. Olen ylpeä, että Jokerit on ainoa seurajoukkue joka ylipäätänsä saa tuollaisella vahvuudella faninsa liikkeelle. Oli reissu sitten Turkuun taikka Riikaan. Kolmioleivästä taas tehty numeroa.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Suurin osa faneista kuitenkin taisi käyttäytyä hyvin sillä olet ainoa jonka kuulen mitään negatiivista reissusta maininneen.
Epäilemättä. Itsekin kuulin mukavia tarinoita dösistä, joissa oli hiljaista ja mukavaa, mutta itselleni ei sellaista tuuria sattunut vaan dösä oli aivan täyteen ahdettu toinen toistaan kuolaisempia mökääjiä. Toisaalta jatkopaikkana toiminut Casino oli sen sorttinen kaatopaikka, etten taatusti enää eksy vastaavaan tilaisuuteen vierasreissulla matsin jälkeen. Onneksi tappeluilta vältyttiin, tai ainakaan itse en nähnyt lainkaan aggressiivista käytöstä.

Mitä muuten tarkoitat noilla köyhimmillä?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Mitä muuten tarkoitat noilla köyhimmillä?
Sanotaan nyt vaikka, että jos ei ole rahasta tiukkaa niin lentää. Henkistä köyhyyttä taas voi "hoitaa" alkoholilla.

"Missään nimessä en halua sanoa, että kaikki matkalaiset olisivat olleet henkiseltä kapasiteeltitaan todellä vähäisiä, mutta suurin osa tuntui kyllä olevan."


Melkoinen statement joskin ymmärsit myös itse, että tuli vähän maalattua. Hyvä niin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Ajan kanssa oli ongelmia. Sopivia lentoja oli haasteellista löytää.
En nyt missään nimessä yrittänyt viitata sinun tai edes muiden bussimatkustajien varallisuuteen. Varmasti monilla muut syyt painoivat kuin muutaman kympin tai satasen lisäkustannukset. Silti haluan alleviivata, että kun tuollaisella kotimaisessa mittakaavassa ainutlaatuisella määrällä faneja ollaan liikenteessä, niin kyllä siellä varmasti on myös juntteja. On vaan jotenkin kummallista, että nämä tollot on se mikä joitakin puhuttaa. Toki kateellisia ymmärrän, mutta..
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näissä asioissa korostuu median painotukset todella paljon, sillä ne ohjailevat ihmisten mielipiteitä aika vahvasti. Tästä hyvänä esimerkkinä esim. se, että TPS-faneja ei ole mainittu tässä vielä kertaakaan, vaikka sieltä löytyy viime kausilta vaasalaisten ja lahtelaisten eniten näitä ongelmatilanteita. Tällä hetkellä yleinen mielipide taas on Sport-faneja vastaan, kun siitä on kirjoitettu eniten.

Jos yksittäinen ryhmä pitää valita, niin ylivoimainen ykkönen on silti Stadin Kingit, jotka taitavat olla ykkösiä myös jalkapallon puolella. Tuon porukan track record on aika omaa tasoaan Suomessa ja taitaa olla myös (ainakin jääkiekon puolella) ainoa kannattajaryhmä, joka on seuran taholta saanut kieltoja ja estoja omiin kotipeleihin. Myöskään vierasreissuille näillä sankareilla ei ole hirveän usein ollut menemistä. Viimeisin josta itse olen tietoinen oli matka turkuun, jossa oli mm. varastettu kännyköitä ja haettu tappeluita myös HIFK-fanien kanssa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Pelikaanit tuli ekana mieleen. Vaikka ei Spora oo hirveesti edukseet tässä viimeaikoina esiintyny.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös