Minne NHL:n tulisi laajentua seuraavaksi?

  • 6 994
  • 33

Minne se NHL:n 32 joukkue?

  • Seattle

    Ääniä: 38 24,2%
  • Québec

    Ääniä: 89 56,7%
  • Houston

    Ääniä: 1 0,6%
  • Kansas City

    Ääniä: 0 0,0%
  • Hamilton

    Ääniä: 4 2,5%
  • Toronto

    Ääniä: 2 1,3%
  • Hartford

    Ääniä: 8 5,1%
  • Joku muu kaupunki

    Ääniä: 6 3,8%
  • NHL:n ei pidä laajentua

    Ääniä: 9 5,7%

  • Äänestäjiä
    157

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Nyt kun Las Vegas sai oman joukkueen niin kystäänpä minne sitten pitäisi se 32 joukkue perustaa? Ainakin itse oletan että seuraavien vuosien aikana NHL tulee laajentumaan vielä yhdellä jengillä jotta pääsevät parilliseen määrään joukkueita.

Spekuloineissa on viimeaikoina lähinnä pyörinyt Seattle ja Quebec. Mutta kun asiaa googlasin niin myös Houston, Kansas City, Hamilton ja Toronto on jossain vaiheessa mainittu. Henk.koht en tohon Torontoon usko kun en usko että Maple Leafs siihen suostuu. Lisäsin vielä noiden kaupunkien lisäksi Hartfordin kun alueella on jääkiekkoperinteitä ja varmasti on tahoja jotka miellelään näkisi Whalersin comebäkin.

Seattlen, Houstonin ja Kansas Cityn etuna olisi se että joukkueet voisi sijoittaa Länen konfrensiin jossa on se "yhden jengin vaje". Quebecin (tai Hartfordin) paluu NHL kartalle taas tarkoittaisi sitä että jonkun idän joukkueen (Detroit, Columbus tai Nashville?) olisi muutettava länteen.

Ja kun tolla Vegasin porukalla ei mennyt toi nimivalinta oikein putkeen niin kommentoikaa sitten että mikä tulisi joukkueen nimeksi.

Itse liputan Quebec Nordiquesin paluun puolesta!
 

Ralph

Jäsen
Muutoin en toivoisi uutta jengiä, mutta kun se Golden Knight tuli, niin miksei sitten joku muukin. Kun 32 on parempi kuin 31 joukkuemääränä.

Laajentaisivat sinne Meksikoon. Melko lähellä rajaa näyttäisi olevan iso kaupunki Monterrey. Eli joku Monterrey Tortillas olisi hauska lisä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Quebecin (tai Hartfordin) paluu NHL kartalle taas tarkoittaisi sitä että jonkun idän joukkueen (Detroit, Columbus tai Nashville?) olisi muutettava länteen.
Itse ehdotan, että Nashville muuttaisi länteen...

Tuskin NHL laajenee itään, joten Seattle on valintani, kunhan sen areenan nyt saisivat pystyyn. Toki Ralphin Meksiko olisi myös hauska idea.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Alaskalainen NHL-joukkue voisi olla mielenkiintoinen lisä nykyliigaan. Ainoa kaupunki koko osavaltiossa, joka kokonsa puolesta voisi tuon tehtävän ottaa vastaan, olisi Anchorage. Tosin Juneau olisi paljon nätimpi paikka. Porukkaa kyseisessä kaupungissa on vaan noin 600 000 hlöä liian vähän.

Mutta joo, äänestin Seattlea.
 

Gemondo

Jäsen
Quebec Nordiques. Mutta vain sillä ehdolla että myös logo on se sama vanha saatanan ruma sini-punainen norsu.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Seattle kuulostaa periaatteessa parhaimmalta, kunhan vain halliasiat ovat kunnossa. Populaa metropolialueella on reilusti, sijainti selkeästi lännessä ja etäisyys Vancouveriin voisi tuoda heti alkuun rivalrya. Lisäksi tuolla on melkoisen varakasta väkeä ja isoja yrityksiä, joten paikka kuulostaisi loogiselta.

Kiekkoromantikkona sitten Quebec olisi se paikka. Montrealille rivalry, lätkä on tuolla tuttua ja Kanada, mitä muuta tarvitaankaan? Quebec city on sitten vähän snadi, ja provinssi itsessään jo Habsin hallussa, joten ehkä se kuitenkin Seattle tulee olemaan...

Vladivostok olisi sitten erityisen nätti. Putin voisi houkutella venäläispelaajia tuonne osana omaa soft poweriaan, wanhojen Canada Cupien hengessä voitaisiin fiilistellä ja ehkä yksi idän ihme tippuisi pois Jokerien vieraskalenterista. Toki GMT +10 hieman häiritsee, mutta päivämääräraja jeesaisi tuossakin. Jännä olisi nähdä sekoilu päivien kanssa, kun 18:00 Vladivostokissa 25.11.2016 pelattava ottelu alkaa 3:00 Torontossa. Joku sunnuntainen iltapäiväpeli Vladivostokissa olisi sitten jo ihan siedettävään aikaan lauantaina länsirannikolla.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Samoilla linjoilla kuin @alwahla , eli Anchorage voisi olla aika kiinnostava lisäys NHL-kartalle. Siinä olisi mielenkiintoinen veraisresissukin varmasti monelle jengille, ja aikamoisen kulttijoukkueen saisi sinne varmaan kyhättyä. ECHL-joukkue siellä kaiketi pelaakin.

Eikös siitä ole joku Russel Crowen leffakin missä alaskalainen jääkiekkojoukkue pelaa harjoitusottelun New York Rangersia vastaan, ja taistelee urhoollisesti mutta häviää niukasti kyseisen pelin? Viimeisellä sekunnilla kiekko osuu tolppaan tms., ja pelin päätteeksi Rangersin pelaajat osoittavat kunnioitusta tälle joukkueelle. Tarinan aineksia...
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Vastasin Quebec mutta olisi mielenkiintoista myös nähdä joukkue joskus vaikka Indianapolisissa. Siinä olisi lähellä Chicago, Nashville, St.Louis, Columbus. Vaikka Indianapolis tunnetaan Suomessa varmasti parhaiten moottoriradastaan niin uskon kyllä että hieman vajaan 900 000 asukkaan joukosta löytyisi kiekkoihmisiäkin.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Quebeciä äänestin. Ennen uusinta laajennusta oma ajatus oli lähinnä se, että Quebec ja Seattle saisivat laajennusjoukkueen ja että Vegas voisi tulla NHL-kartalle jonkun ongelmissa olevan idän joukkueen muutolla. Tämä siltä pohjalta, että tuo joukkue olisi todennäköisemmin lähtökohdiltaan parempi kuin täysin uusi joukkue ja koska Quebec ja Seattle ovat vahvemmilla kiekkoalueilla, siellä kestettäisiin alkuaikojen heikkoa menestystä paremmin kuin Vegasissa.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Quebec Nordiques. Mutta vain sillä ehdolla että myös logo on se sama vanha saatanan ruma sini-punainen norsu.
Mitä ihmettä, oliko se norsu? Olen aina nähnyt sen vain sini-puna-suttuna.

Hartford Whalers takaisin vanhalla logollaan ja heti!
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Vastasin Quebec. Hartford olis kans kiva. Quebec Tilleuls nimeksi (tämä oli vitsi, googlatkaa, niin tein minäkin). Nordiques se nimen pittää olla! Ja Statsnyt jäälle. Oi niitä aikoja. Houston toki konferenssiedun takia. Houston Problems nimeksi tai Houston Apollos (ei paha) tai Houston 13s.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Quebec
Hartford
Seattle
Hamilton
Kansas City
Atlanta LOLs
 

Rocco

Jäsen
Nordiquesin logossahan on selkeästi N, jääkiekkomaila, ja koko systeemi muistuttaa iglua.
Ja Hartfordin logossa on sekä H että W, ja valaan pyrstö.

Mutta itse kysymykseen vastaten:

- Seattle
- Quebec City
- Hartford
- Milwaukee
- Hamilton
- Anchorage
- Honolulu

Kaikkialle ei voi toki laajentua, mutta tosiaan tuo 32. joukkue olisi enemmän kuin tervetullut. Osan nykyisistä joukkueista sietäisi kyllä uudelleensijoittaa, sillä ei tuo Coyotesin ja Hurricanesin tilanne kovinkaan hyvältä näytä. Alaska ja Hawaii olisivat eksoottisia kohteita, mikä varmasti lisäisi osaltaan mielenkiintoa, etenkin kun kummassakaan etäisessä osavaltiossa ole ammattilaisurheilua.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Quebec Nordiques ilman muuta. Ja myös olen sitä mieltä että ne helvetin rumat siniset peliasut takaisin
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Alaska ja Hawaii olisivat eksoottisia kohteita, mikä varmasti lisäisi osaltaan mielenkiintoa, etenkin kun kummassakaan etäisessä osavaltiossa ole ammattilaisurheilua.

Anchoragessa, Alaskassa pitää majaansa ECHL-joukkue Alaska Aces. Eli ainakin yksi ammattilaisjengi sieltä löytyy.
 

Rocco

Jäsen
Anchoragessa, Alaskassa pitää majaansa ECHL-joukkue Alaska Aces. Eli ainakin yksi ammattilaisjengi sieltä löytyy.
En kolmostason jääkiekkojoukkuetta kuitenkaan ihan ammattilaisjoukkueeksi laske, vaikka ammatikseen pelaavatkin. Lähinnä tarkoitin näitä isojen lajien ykkösliigoja.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllä ne vaihtoehdot on edelleen samat.

Uus jengi joko Seattleen tai Quebeciin

ja

Carolinan myynti joko Seattleen tai Quebeciin.

Pacific:
Seattle
Vancouver
Edmonton
Calgary
Los Angeles
Anaheim
San Jose
Las Vegas/Arizona

Central:
Arizona/Las Vegas
Colorado
Dallas
Chicago
St. Louis
Nashville
Minnesota
Winnipeg

Metropolitan
Boston/Detroit
NY Rangers
NY Islanders
New Jersey
Philadelphia
Pittsburgh
Columbus
Washington

Atlantic:
Quebec
Montreal
Ottawa
Toronto
Buffalo
Boston/Detroit
Tampa Bay
Florida
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Las Vegasin myötä Central olisi ainoa 7 joukkueen divisioona. Joten kannattaisin kaikkiin divisiooniin saman määrän joukkueita. Sotkun voisi välttää tekemällä pieniä siirtoja siirtämällä joukkueita divisioonista toiseen. Tähän tietenkin tarvittaisiin joukkueiden hyväksyntä.

Detroitille Atlantan konkurssi oli lottovoitto, sillä joukkue oli jo kauan halunnut itäiseen konfenrenssiin perustuen maantieteelliseen sijaintiinsa. WPG Jetsin liittyminen sarjaan mahdollisti siirron itään pienellä viilauksella.

Romantikkona kannattaisin Quebecin paluuta.
 

Thoma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Leijonat
Tokio
Lontoo
Mexico city
Oikeasti Seattle, Quebec city ja Hamilton vahvimmat.
NFL, MLB, NBA ja MLS omaavat enemmän potentiaalia laajentua Latinalaisen Amerikan ja Karibian suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Näköjään Kansas Cityä ei ole vielä kukaan äänestänyt. Eli eiköhän se NHL sitten sinne laajene. ;)
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Miten olisi samantien Venäjälle? Vladivostokista tai Habarovskista lentää varmaan ihan näppärästi Yhdysvaltoihin, joten siinä olisi looginen jatkumo. NHL voisi samalla vähän näpäyttää KHL:ää.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Oli kerran Nordiques ja pitäs saada uudestaankin Nordiques, Quebeckillä on jo vanhat NHL- perinteet eikä sarjapaikan pitäminen jatkossa ehkä sittenkään jatkossa olisi niin tiukkaa kuin vaikkapa Atlantan kahdesti yrittäminen oli. Eikä noita kanadalaisia porukoita tosiaan liikaa tässä sarjassa ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös