Kauden 2016-2017 tulokkaat & Calder trophy

  • 2 879
  • 5

Apheu

Jäsen
Hieno kauden alku tulokkaiden kantilta, ja Calder trophystä tulee varmasti mielenkiintoisin kisa suomalaisittain pitkään aikaan.

Tämän hetken kamppailussa ainakin hyvin vielä mukana Laine, Nylander, Matthews, Vesey, Marner, Werenski, Konecny, Buchnevich. Näistä Laine on tällä hetkellä 14 peliin tehnyt 11+4=15, ja on tietenkin näillä näytöillä johdossa tässä kisassa tällä hetkellä. Toronton tulokkailla on hyviä pistemääriä, mutta jokainen on pakkasen puolella. Lisäksi Matthewsin käyrä on tehojen puolella ollut muutenkin alaspäin. Zach Werenski on puolustajana tehnyt 10 peliin 2+8=10 pistettä Columbuksessa ja on plussan puolella, hänkin erittäin mahdollinen kandidaatti.

Pelejä on kuitenkin pelattu vielä sen verran vähän, että erot ovat pieniä, ja muutoksia voimasuhteissa voidaan nähdä melkeinpä jokaisen kierroksen jälkeen. Kevätkaudella yleensä näissä erotellaat jyvät akanoista, eli kuka sen keväänkin pystyy vielä pelaamaan hyvällä tasolla, on usein Calderin voittaja. Esimerkiksi viime vuodelta Gostisbeherea ei varmaan kukaan vielä tässä vaiheessa pitänyt mahdollisena voittajaehdokkaana, mutta niin sieltä vaan tultiin melkein Calderiin asti.

Tässä ketjussa voidaan siis seurailla tulokkaiden otteita, nähdäkseni tällaista ketjua ei vielä tälle kaudelle oltu avattu. Tai sitten en vain löytänyt.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kevätkaudella yleensä näissä erotellaat jyvät akanoista, eli kuka sen keväänkin pystyy vielä pelaamaan hyvällä tasolla, on usein Calderin voittaja. Esimerkiksi viime vuodelta Gostisbeherea ei varmaan kukaan vielä tässä vaiheessa pitänyt mahdollisena voittajaehdokkaana, mutta niin sieltä vaan tultiin melkein Calderiin asti.

Niin, NHL:ää oli pelattu lähes 20 kierrosta kun Ghost vasta nostettiin AHL:stä. Sitten mättikin maaleja ja pisteitä aivan tolkuttomaan tahtiin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Näköjään, oli valunut niin kauas ja otsikossa ei tosiaan ollut Calder -sanaa, niin ei löytynyt haun kauttakaan. Jees, poistelkaa moderaattorit tämä.

Tuon Calder Trophyn voisi tosiaan otsikkoon tunkea ja @Apheu :n viestin myös, sillä hyvä tilannepäivitys oli kuitenkin.

@Moderaattorit
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Laine, Matthews ja Werenski vähemmän yllättäen tämän vuoden Calder-ehdokkaat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös