Keskustelu ja kyselyt otteluiden netti-, TV- ja radiolähetyksistä

  • 1 194 304
  • 5 139

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Striimiä jos löytyypi Palloseuran ja KooKoon kamppailuun niin olisin erittäin iloinen ja kiitän tuhannesti jo valmiiksi!
 

Crank

Jäsen
Kuuntelin Radio Cityltä HPK-Sport -pelin valmentajahaastattelut. Kyllä onnetonta touhua toteutuksen osalta. Joka lauseen alku jää kuulematta ja sen sijaan on hiljaisuutta, sitten kajahtaa ilmoille puoli sekuntia musiikkia kovalla volumella ja sitten vasta kuuluu puhetta.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Minullekin linkkiä kiitos jo etukäteen! Rekisteröityminen näköjään pakollista tuohon @Mazoo78 viestiin liittyen?
 
Viimeksi muokattu:

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
JYP-Ässät -striimiä missään?
Tuntuu kaikki tutut ja turvalliset olevan offline...
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
JOs jollaki olisi Pelsut-Käppyrät peliin striimiä tiedossa, olisikos hän ystävällinen ja laittaisi vaikka yv:nä osoitetta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitenkäs ruutu.fi toimi tänään muilta paikkakunnilta? Porin pelissä Ässät-Lukko oli yhteysongelmia koko pelin ajan. Lähetys katkesi ja kuva meni harmaaksi vähän väliä koko pelin ajan, kolmannessa erässä vähiten. Yleensä kyse oli muutamista sekunneista mutta pisin katkos taisi olla 2-3 minuutin mittainen. Pari maalia meni tuon takia sivu suun, sinänsä se ei haitannut kun eivät olleet Lukon maaleja.

Tällä kaudella Ruutu-palvelu on muuten toiminut erinomaisesti, eikä viime kaudellakaan ollut ongelmia kuin yhdessä pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös