Joonas Lyytinen KalPassa

  • 30 350
  • 57

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näin hienoille pelaajille on tapana ollut avata ihan oma ketjunsa!
Tänne voi luvan kanssa tulla pyörittämään kyllästymiseen asti Joonaksen hyvyyttä! Puukäsipakkien mainitseminen luokitellaan rikokseksi! Vuokraprinsseille on omat ketjunsa!
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lyytisen nimi huudettiin draftissa numerolla 132, Nashvilleen. Taisi olla Janne Kekäläisellä hieman näpit pelissä.

Hieno juttu, onnea Joonas!
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olipa hieno ilta Joonaksella eilen. Pakeista vähiten peliaikaa (miten lie JuTin käyny), ymmärrettävästi loukkaantumisen jälkeen. +3 on komea saldo ja ne maalit!
Sopimusta on jatkettu 2017 kevääseen asti. Toivotaan kehityksen jatkuvan!
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Lie änhooäl kutsuu kaverin vuoden parin sisään, jos kehitys moisena jatkuu. Ens kesälle vaan massaa runkoon niin ei tarvitse rikkoa niin paljoa. Välillä tulee tyhmiä jäähyjä.
Mutta onhan tuo kiekon kanssa oleva pelirohkeus vallan käsittämätöntä. Välillä liiankin rohkeaa ja kostautuu, mutta nämä poistuu kyllä iän ja ajan kanssa. Onhan tuo uskomatonta et kaveri surffaa välillä kiekon kanssa liigassakin, samalla tavalla kuin mitä joissakin junnupeleissä näkee. Nyt viime aikoins viime-ja alkukaudessa nähdyt hazarditkin ovat vähentyneet selvästi. Mitä nyt eilen yhden maalin eteen jakoikin. Silti 13pinnaa ja uskomaton +11 on aika vtun jees

Ps. Nimimerkki Ralphin ehotti HPKn Petteri Nikkilää vs tehotilastolukemaa runkosarjan loppuun. Olisihan tuohon voinut ehottaa ketä vain, mutta itse otin kiinni Lyytisellä. Tällä haavaa näyttää hyvältä +11 vs +3 mutta vielä on kautta jäljellä vielä tulee synkkiä päiviä. Toivotaan ettei liikaa. Tämmöinen kiva pieni porkkanakin siis hienojen otteiden lisäksi jännitettävänä :P
 

Uncle Ben

Jäsen
Joonas Lyytisen kausi 2015-2016 KalPassa ei ollut ihan niin menestyksekäs, kuin moni varmaan odotti, toki kritiikki kauden mittaan oli osin myös yliampuvaa. KalPan kauden päätyttyä Lyytinen oli kuitenkin mukana maajoukkueen ensimmäisessä leiriryhmässä ja sittemmin on jo ehtinyt siirtyä Pohjois-Amerikkaan. On näemmä ollut jo jonkin aikaa Milwaukee Admiralsin mukana, mutta kuten tuolla toisessa ketjussa jo todettiin, on nyt tehnyt myös loppukauden sopimuksen sinne. Saa nähdä pääseekö sitten oikeasti pelaamaan. Milwaukeen loppukausi voi myös olla hyvinkin lyhyt. AHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Admirals on tappiolla otteluvoitoin 0-2, eli paras viidestä -systeemillä pelattaessa kausi on katkolla jo seuraavassa ottelussa.

Admirals Officially Add Juvonen and Lyytinen | Admirals Roundtable

Ps. Miksi tästä ei olla tultu toimistolla ulos ? Jos miehet ovat kuitenkin jo viikon olleet AHL joukkueen harjoitusvahvuudessa. Vai saako vasta virallisen varmistuksen jälkeen siitä illmoittaa ?

Mitäpä KalPan olisi tästä pitänyt ilmoittaa? KalPan kuuluu kertoa sitten, jos Lyytinen ja Nashville päätyvät tekemään tulokassopparin ja Lyytisen pelaaminen KalPassa ensi kaudella olisi näin ollen muiden kuin KalPan käsissä. Nythän mikään ei ole vielä muuttunut mihinkään.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Niinhän siinä kävi, että Milwaukee hävisi myös kolmannen play off –pelinsä, kausi siis tuli päätökseen ja Grand Rapids Griffins meni jatkoon suoraan otteluvoitoin 3-0.

Gamesheet: Milwaukee at Grand Rapids - Apr 26, 2016

Lyytinen ei näytä olleen kokoonpanossa, eli ei hänelle nyt sitten tällä reissulla kuitenkaan oikeasti pelattuja pelejä tullut.

Kimmo Kapanen tämän päivän Savon Sanomissa:

"Ensi kaudella hän pelaa KalPassa ellei NHL-sopimusta synny. Sellainen olisi hieno asia kaikkien kannalta, mutta se ei vaikuta todennäköiselle. Lyytinen ei välttämättä pääsee pelaamaan Admiralsissa, joten annoimme seuralle ohjeet painottaa erityisen tarkasti fysiikkatreenejä"
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Huh huh. Tämmöinen pläjäys on joskus tullut avattua. Joskus epäiltiin että Kukkosen Mikolla on kiintiöpaikka kokoonpanossa, tämä kiintiö paikka on nyt varmaan Joonaksen käytössä. Vaikka kuinka yrittäisi nähdä niin hankala on tämän herran pelistä löytää positiivista. Surkuhupaisin rooli on ylivoimassa luistella kiekon kanssa punaviivalle ja sieltä syöttää omalle b-pisteelle jossa muu viisikko (nelikko) alkaa suunnitella hyökkäykseen lähtemistä.

Eikun neloskentän sentterin paikkaa sovittelemaan Lyytisen kapeille hartioille. Hankala on sopivaa roolia löytää, josta olisi joukkueelle hyödyksi. Vastuusta ja peliajasta/näyttöpaikoista ei ainakaan ole urakehitys kiinni.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Anteeksi kaikille palstaveljille ja -siskoille jo etukäteen, mutta minusta tämä Joonas Lyytisen arvostelu ja lyttääminen alkaa saamaan joukkohysterian piirteitä. Vaikka noissa esityksissä nyt kieltämättä paikoitellen on toivomisen varaa, ei tämä kaveri nyt NIIN huono ole.
 

Lorenzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niin kuin tämäkin viestiketju ja viestien määrä paljastaa, on kyseessä oikea joukkohysteria! Mutta kun kerran aloit herraa puolustelemaan, niin kerroppas missä Lyytinen mielestäsi on viime ja tällä kaudella erityisesti onnistunut?
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Niin kuin tämäkin viestiketju ja viestien määrä paljastaa, on kyseessä oikea joukkohysteria! Mutta kun kerran aloit herraa puolustelemaan, niin kerroppas missä Lyytinen mielestäsi on viime ja tällä kaudella erityisesti onnistunut?
Hyvä ihminen, on kai olemassa muitakin kiekkomedioita kuin vain tämä Jatkoaika? Niin kuin olet varmaan myös huomannut, on täällä KalPan keskusteluosiossakin useampi viestiketju kuin tämä yksi ja ainoa, johon voi tästäkin asiasta kirjoitella.

Älä yritä laittaa sanoja suuhuni. Olenko väittänyt, että Lyytinen on jossakin asiassa erityisesti onnistunut? Taisin ainoastaan mainita, ettei tämä kaveri nyt NIIN huono ole kuin yleisesti annetaan ymmärtää. Asia nyt tuskin on tässäkään asiassa mustavalkoinen. Vai onko kaikki muu paskaa paitsi kusi?
 

HokiHero

Jäsen
Eihän Lyytinen ole niin huono ollut, mutta valitettavan vähiin on jääneet ne Kauppismaiset hyökkäyspään oivallukset joita heti ensi esiintymisestä lähtien häneltä nähtiin. Jotenkin sitä vain asettaa riman korkeammalle kun on nähnyt senkin puolen. Etenkin kun nuori pelaaja ei ole saanut tuotua käytännössä mitään selkeää parannusta peliinsä kahteen vuoteen kun samassa ajassa Riikola on noussut johtavaksi ykköspakiksi.

Puolustuspäässä ei ole koskaan ollut erityisen vahva, mutta kummasti nekin unohtuisi jos se toinen kenttäpuolisko olisi parempi.

Hämmennystä herättää myös se, että massaa ei ole tainnut tulla lainkaan? Jokin safkassa ja treenissä on pielessä jos tuossa iässä fysiikka junnaa noin vahvasti paikoillaan, kuitenkin se heikkous on kaikkien nähtävissä. Toivon ja uskon Lyytisen vielä parantavan, mutta ei sitä enää montaa kautta voi odottaa.
 

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Hämmennystä herättää myös se, että massaa ei ole tainnut tulla lainkaan?

Eipä juurikaan. Vuodessa 68 kg -> 72 kg. Kahden vuoden takaa minulla ei ole KalPan omia tilastoja, mutta tämän Savon Sanomien uutisen mukaan vaaka on pysähtynyt 68 kilon kohdalle myös 2013-14.

Muukin kehitys tainnut pysähtyä siinä missä fyysinen kehitys. Toivotaan kuitenkin, että kauden aikana tapahtuisi pieni ihme, vaikka sitten katsomosta tiiraillun pelin jäljiltä.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Olisikohan jo aika heittää Lyytisen Joonas jonnekin muualle mitään kehitystä ei ole tässä viimeisen parin kauden aikana tullut vaan näyttää se katto tulleen vastaan.
Heikkoja ratkaisuja toisensa perään varsinkin kiekollisena, joka pitäisi olla se vahvuus mutta näyttää olevan enemmänkin heikkous tätä nykyä.
Mitä vähemmän kiekko on Lyytisellä niin sitä paremmin peli menee suurimpana ihmetyksen aiheena vielä se, että miten tuollaisella pelaamisella on se kiintiö paikka ykkös yv:ssä.
 

Mukava

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
miten tuollaisella pelaamisella on se kiintiö paikka ykkös yv:ssä.

Otan tuohon yv-pelaamiseen kiinni sen verran, että häiritsevän usein "viritettyyn laukaukseen" syötöt menee Lyytiseltä joko eteen tai taakse. Hyvin harvoin niistä passeista pääsee laukomaan, ainakaan luonnollisimmasta asennosta. Tänään aloin oikein erikseen seurata sitä työskentelyä johtuen juuri huonoista syötöistä ekoissa ylivoimissa. Ne muut kiekonsiirtelysyötöt meni kyllä varsin hyvin teipistä teippiin. Ja valmennukselta luottoa tosiaan löytyi Lyytisen yv-pelaamiseen kaatumisen ja muiden kommelluksien jälkeenkin. Lukkahan siitä sai siirtyä sivuun Nuutisen tieltä. Siinä mielessä luotto Lyytiseen meni hyvin, että Joonas paransi ja pelasi loput ylivoimat verrattain perusvarmaa peliä. Oliko paras leftin pakki siihen hommaan, no tuota...
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Lukkahan siitä sai siirtyä sivuun Nuutisen tieltä. Siinä mielessä luotto Lyytiseen meni hyvin, että Joonas paransi ja pelasi loput ylivoimat verrattain perusvarmaa peliä. Oliko paras leftin pakki siihen hommaan, no tuota...
Niin vai oliko niin, että Lukka sai osumaa kun tänään jäi minuutit selvästi kauden pienimmiksi vain 16,5min kun tähän asti keskiarvo on yli 20min jonka takia Nuutinen tuli takaisin YV kentälliseen vaikka ei sinne mitenkään kuulu.
Ilman Lyytistä tuo YV:n toimivuus olisi ihan eri luokkaa kun syötöt tulisivat jopa lapaan asti eikä vain sinne päin.

Lisäksi päälle ne muutamat sekoilut omassa päässä kun syötetään joko ihan päin helvettiä omille sinne 5m toiseen suuntaan tai suoraan vastustajan lapaan.
Näissä KalPan tapauksessa on suurelta osin sama mies tekijänä oli Joonas Lyytinen.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
No niin. Lyytinen oli Tukholmassa hyvä ja tänään Turussa hyvä. Parannusta tapahtunut.

Ai niin, en ole töissä toimistolla.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
No niin. Lyytinen oli Tukholmassa hyvä ja tänään Turussa hyvä. Parannusta tapahtunut.

Ai niin, en ole töissä toimistolla.
Yksi räikeä virhe osui silmään kylläkin eiliseltä. Riplasi kiekon kanssa omalla alueella ja menetti sen. Tämän jälkeen koukkasi tepsiläisen nurin > seurauksena kahden minuutin penalty jonka aikana kotijoukkue kavensi. Muuten ihan kohtalaista peliä ilman muita suuria virheitä, hyväksi en lähtisi sentään ylistämään, mutta positiiviseen suuntaan menossa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Yksi räikeä virhe osui silmään kylläkin eiliseltä. Riplasi kiekon kanssa omalla alueella ja menetti sen. Tämän jälkeen koukkasi tepsiläisen nurin > seurauksena kahden minuutin penalty jonka aikana kotijoukkue kavensi. Muuten ihan kohtalaista peliä ilman muita suuria virheitä, hyväksi en lähtisi sentään ylistämään, mutta positiiviseen suuntaan menossa.
Kyllä tuon koosteen aikana Lyytinen muutenkin ainakin toisessa maalissa kuppaa aikalailla. Ja tuon yhden hazardin/peli kyllä järjestää aina. Vysiikan puutteen korvaa koukuilla sun muilla ja välillä tyhmiä jäähyjä sit niistä ottaa. No ei nyt sentään ihan surkea ole niin parempaan päin. Ja hyvvän on vielä matkaa. Tällä hetkellä pakistosta löytyy vain yksi heikompi ja se on Santeri Lukka
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Joonas Lyytinen ollut ihan eri mies, kuin alkukaudella. Pieniä virheitä edelleen tulee mutta niitä tulee kaikille tässä otteluruuhkassa. Mutta ne kardinaalimunaukset loistavat nyt poissaolollaan, hyvä niin. Tänään 0+3. Kohta alkaa verkot olemaan vastustajan päässä tiukoilla. Muutaman peli huili taisi tosiaan tehdä hyvää.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joonas Lyytinen ollut ihan eri mies, kuin alkukaudella. Pieniä virheitä edelleen tulee mutta niitä tulee kaikille tässä otteluruuhkassa. Mutta ne kardinaalimunaukset loistavat nyt poissaolollaan, hyvä niin. Tänään 0+3. Kohta alkaa verkot olemaan vastustajan päässä tiukoilla. Muutaman peli huili taisi tosiaan tehdä hyvää.
Kappas, olipas komea pistesaldo, se jäikin huomaamatta. Samat havainnoit kuitenkin tein itse pelistä. Lyytinen on tosiaan ollut viime kierroksilla varsin hyvä, vähän virheitä ja vie hyvin peliä eteenpäin. Mukava ollut katsella Joonaksen peliä, tätä lisää.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Itse henkilökohtaisesti lasken sen kardinaalimunaukseksi, että hukkaa vastustajan läpiajoon. Eilen olisi käynyt sama, mutta sai onneksi kampattua vastustajan jotta tuli vain kakkonen.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse henkilökohtaisesti lasken sen kardinaalimunaukseksi, että hukkaa vastustajan läpiajoon. Eilen olisi käynyt sama, mutta sai onneksi kampattua vastustajan jotta tuli vain kakkonen.
Hetkonen, mikä läpiajoista oli Lyytisen moka? Eikös ensimmäisessä maaliin johtaneessa tilanteessa kaatuilija ollut Riikola?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Hetkonen, mikä läpiajoista oli Lyytisen moka? Eikös ensimmäisessä maaliin johtaneessa tilanteessa kaatuilija ollut Riikola?
Oli, kyseessä oli toisessa erässä tullut.

edit: eli toisessa erässä pelikellon näyttäessä 10:46 Lyytinen hukkasi kiekon siniviivalla ja Strömberg puolittaiseen läpiajoon ja kiekko ylärimaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös