KHL:n varmistuneet siirrot

  • 240 483
  • 743

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Koodi:
 Eliezer Sherbatov (F) Beibarys Atyrau Dinamo Riga Try-out 
 Ralfs Freibergs (D) Toledo Walleye Dinamo Riga Try-out 
 Janis Kalnins (G) Fehérvári Titánok Dinamo Riga Try-out 
 Jekabs Redlihs (D) HC Karlovy Vary Dinamo Riga Try-out 
 Oskars Batna (F) Bismarck Bobcats Dinamo Riga Try-out 
 Georgs Golovkovs (F) Waterloo Black Hawks Dinamo Riga Try-out 
 Koba Jass (F) MHC Martin Dinamo Riga Try-out 
 Miks Lipsbergs (F) HK MOGO Dinamo Riga Try-out 
 Martins Jakovlevs (D) HC Nove Zamky Dinamo Riga Try-out 
 Kriss Lipsbergs (D) Polonia Bytom Dinamo Riga Try-out 
 Kristaps Bazevics (D) Hermes Dinamo Riga Try-out

Tuollaisia siirtoja Eliteprospects tarjoaa Riian Dinamoon. Tuossa kun katsoo mistä joukkueista noita pelaajia on haalittu, niin mistään kovin kovista kaappauksista ei taida olla kyse... En vain jaksa uskoa, että Pohjois-Amerikan alasarjojen alasarjoista, Itä-Euroopan pikkuliigoista tai Kazakstanista löytyisi KHL-tason pelimanneja ihan tuosta vain. Toki tryoutteina sopparit on uutisoitu, eli lopulliseen rosteriin tuskin kaikki päätyvät.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Riga taitaa pelata pienemmällä pelaajabudjetilla kuin mitä menee matkoihin ens kauden.

Jokereiden kannalta hyvä, kun pitäisi ainakin olla helpot pisteet heiltä. SKA:n kanssa ainut jengi joka kohdataan neljästi. Mutta joo, onhan tilanne sielläkin ja ylipäätään koko KHL:ssä aivan naurettava.
 
Viimeksi muokattu:

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ei kai missään ole sanottu että tryoutit hakisivat jämäroolia isompaa joukkueesta? Rigalla on tapana pitää kesällä kokeella vähän kaikenlaisia kotimaisia pelureita ja lopulta jotkut heistä saavat sopimuksen ja hyvässä lykyssä jopa peliaikaa KHL:ssä. Tuon listan nimistä hieman nimekkäämpiä tekijöitä ovat J.Redlihs, Koba Jass & Ralfs Freibergs, joten heidän pääseminen rotaatioon ei olisi mikään ihme. Esim Freibergs selviytyi MM-kisoista yllättävän hyvin vaikka pelaakin lähes kaikki tilanteet korostetun ylikovaa, eli ihan ansaittu koeaika hänelle!


Riga ei tietysti lähde suosikkina kilpaan playoffpaikoista, mutta en ole kuullut että he lähtisivät merkittävästi huonommalla nipulla kuin viimeisinä vaikeampina vuosina. Vaikka parhaat Latvialaiset pelaavatkin muissa joukkueissa, niin 3 kärkiketjuun on kuitenkin hankittu/huhuttu ihan uskottavia nimiä kuten M.Redlihs, G.Meija, K.Redlihs, G.Galvins, G.Pujacs jne. Hyökkäyksen ulkomaalaishankinnat ratkaisevat tietysti kokonaisuuden, mutta sen näkee sitten minkälaiset nimet kaupunkiin rantautuvat, kun europino ei ole samaa luokkaa kuin silloin kun joukkue meni jatkuvasti pudotuspeleihin tiputtaen mm SKA:n jatkosta..
 
Datsjukista tuli mieleen, että kyllä Pietarin SKA rakentaa taas rajua joukkuetta. Tuostahan on jonkin verran kuulunut soraääniä Venäjälläkin, että tappaa sarjan mielenkiinnon kun yksi seura riehuu tuolla tavalla siirtomarkkinoilla. Kaipa vielä hommaavat Viktor Tihonovin takaisin NHL:stä.

Gusev - Shipatsjov - Dadonov
Tihonov - Datsjuk - Moses
Plotnikov - Koskiranta - Shirokov
Prohorkin - Kablukov - Ketov
Hohlatsev - Dergatshev - Barabanov
Kovalsthuk - Grebennikov

Noniin, sieltä se Tihonov sitten varmistui. Lisäsin hänet tuohon yo. ketjusommitelmaan, niin saadaan sekin päivitettyä. "Varsin" laadukas on tuo hyökkäys.
 

faro

Jäsen
Lähes 100 NHL-ottelun mies, hyviä tehoja AHL:ssä mättänyt puolustaja Derek Smith siirtyy Medvescak Zagrebiin. Lisäksi hyökkääjä Alexandre Giroux vahvistaa kroatialaisseuraa. Giroux on pelannut viimeiset kolme kautta Sveitsissä hyvillä tehoilla.
 
Viimeksi muokattu:
Onhan Jokereillakin Järvisen oikeudet? Jos Pöysti haluaa KHL:ssa pelata niin menee Kiinaa. Täällä huudellaan että Pöysti pelaisi varmana siellä vaikka en IMO sopparin varmistusta ole nähnyt.

Eipä ole mitään vahvistuksia näkynyt, mutta tuollahan tuo Pöysti näyttää kirmaavan joukkueen treeneissä. Ainakin olen näkevinäni kuvassa Pöystin juoksemassa muiden mukana. Eipä toki harjoitteleminen joukkueen mukana vielä mitään tarkoita jos oikein halutaan saivarrella, mutta indikoisi kuitenkin vahvasti siihen suuntaan, että Pöysti tuolla tulevalla kaudella pelaisi. Samaisen jutun mukaan Chad Rau on hankittu myös Red Star Kunluniin, mutta mitään virallista ei tuostakaan ole tarjota.

Kiinan Red Star Kunlun tekee KHL-historiaa - Urheilu - Turun Sanomat
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Pakko kysyä että millä järjellä Växjö on saanut haalittua riveihinsä Geoff Plattin??
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Red Star Kunlun on noukkinut seuraavat viisi vahvistusta ensimmäiselle kaudelleen. NHL-kokemusta edustavat 121 ottelua Carolinan riveistä (ja 356 AHL) omaava puolustaja Brett Bellemore, neljä viime kautta Sveitsissä pelannut ja 67 NHL-ottelua Columbuksen riveissä omaava laitahyökkääjä Alexandre Picard sekä 21 ottelua Columbuksessa ja Washingtonissa pelannut (278 AHL) sentteri Sean Collins. Lisäksi KHL:n sisältä siirtyy ruotsalaispuolustaja Tobias Viklund Lada Togliattista sekä viime kaudella VHL:ssä pelannut venäläispuolustaja Vitali Zotov.

Linkit vie EliteProspects profiileihin.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kokenut slovakkipuolustaja Andrej Meszaroc siirtyy Sibiristä Slovan Bratislavaan.

Mainittakoon myös puolustaja Marc-Andre Gragnanin siirto Pohjois-Amerikasta Minskiin.
 
Mihail Anisin siirtyy Metallurg Novokuznetskiin. Jos laskin oikein, niin kyseessä on jo Anisinin 9. KHL-seura ja kaiken kaikkiaan 13. seura Venäjällä kun lasketaan myös aika ennen KHL:ää mukaan. Ikääkin on vasta 28 vuotta, joten helposti saman tahdin jatkuessa tulee yli 15 seuraa käytyä läpi. Edelliset kaksi kautta kuluivat Sotshissa. Anisin on (tai ainakin oli) parhaimmillaan kyllä erinomaisen näyttävä hyökkääjä. Uran tähtihetki sijoittuu varmaankin kevääseen 2011, jolloin hän siirtyi kesken kauden Vitjazista Moskovan Dynamoon ja voitti siellä mestaruuden ollen joukkueen parhaita pelaajia pudotuspeleissä.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Pakko taas ihmetellä tätä KHL:n joukkueiden scouttausta. Nyt CSKA teki sopimuksen J.T. Barrettin kanssa, joka on ollut hädin tuskin ECHL-tasoa. ECHL:ssä tehot ovat olleet todella vaatimattomia (alle 0.4 pojoa per peli) ja hän onkin istunut paljon katsomossa. Nyt sitten sopimus suoraan KHL:ään? Toki jos ei paljon makseta niin ei tuossa korkealta CSKA varmaan tipu, mutta en vaan käsitä mikä järki on tuoda nippa nappa ECHL-tason kavereita KHL:ään.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Toki jos ei paljon makseta niin ei tuossa korkealta CSKA varmaan tipu, mutta en vaan käsitä mikä järki on tuoda nippa nappa ECHL-tason kavereita KHL:ään.
Näyttäisi pelkältä reservihankinnalta, tosin ihmetyttää myös että miksi jenkeistä asti piti raahata joku ECHL-jämä tuomaan leveyttä. Tällä Barnettilla tuskin muita avuja on kuin luistelunopeus, sillä CSKA:ssa ei pelaa hitaita pelaajia.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä järkeä ylipäätään ottaa ulkkaria reservipelaajaksi koska kiintiöt? Mielenkiintoista toimintaa CSKAlta.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Puolustaja Stefan Elliott on tehnyt sopimuksen Kazanin kanssa: Eliteprospects.com - Stefan Elliott

Vuonna 1991 syntynyt Elliott pelasi viime kaudella 21 peliä NHL:ssä Arizonan ja Nashvillen riveissä.

Elliottista odotetaan hyvää yleispuolustajaa Kazanille joka pystyy antamaan taustatukea puolustuksen johtopelaaja Albert Jarullinille. Sekä Jarullin että nuori lupaus Zijat Paigin ovat tällä hetkellä loukkaantuneina. Elliottin, Jarullinin ja Paiginin palatessa kokoonpanoon Atte Ohtamaan peliaika voi olla aika tiukalla tuossa puolustuksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös