Viestiketju on suljettu.

adetti

Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Mietin samaa. Mitä vittua Lehterä tekee jäällä ja Laine penkillä
Tainnu Marjamäki saada jotkut kiksit tästä Lehterästä ja pitää kaveria aika ylhäällä papereissa. Ainakin kun katsoi tuon World Cup inside dokkarin kolmannen jakson, niin siinä kyllä huomaa kuinka Marjamäki kehuu Lehterää. Hieno pelaaja, mutta joku raja.

Wire

Kannattaa muistaa että nyt on kyse harjoituspeleistä jotka Lehterä on vetänyt vihkoon. Lopun peluutuksella haettiin onnistumisia jotka mahdollisesti tuo lisää varsinaisissa peleissä.

P.Kaukalo

@Breathe löytyykö tohon illan ekaan harkkamatsiin linkkiä youtubeen? Ja löytyykö noi ihan jollain " live stream world cup hockey" hakusanoilla, vai mistä revit? Meinaan ettei tartteis joka ilta vaivata..

Bunder

Kärpät, Coyotes, Thrashers
Tästä lähtee Tshekki - North America. Veikkaus 5-1 North Americalle.
Tshekin , USA:n ja Canadan National anthemit ennen ottelua. Soitetaankohan Euroopan matsissa kaikki kansallislaulut? En jaksa tarkistaa montako kansallisuutta joukkueessa olikaan.

Ni$pekt15

BOSTON BRUINS
Omassa päässä vuotaa helvetisti junnut, Murray piti pelissä mukana ja loppua kohden sai junnutkin pelistä kiinni ja muutamat laadukkaat paikat. Ei kyllä aukene itelle mitä ne hakee tossa ylivoimalla....

Ni$pekt15

Oli ihan liikaa tilaa ja aikaa parhaassa sektorissa ylivoimalla tuossa ainokaisessa osumassa, Reillyä kuvattiin maalin jälkeen eli taisi olla torkku päällä.

Ni$pekt15

Toka erä 100-0 junnuille, mutta ei maalia. Gaudreau ja Sheifele missas läpärit ja 4-1 hyökkäys päättyi Saadin levitykseen liian pieneen tilaan, Mrzek tuli 25/25 torjuneen Neuvirthin tilalle 30:00 kohdilla. Eicheliä ei ole juuri näkynyt ja N23:sta edelleen pisteittä Gostisbehere,Jones,Couturier ja ylläri pylläri McDavid kun harjoitusotteluiden viimeiseen erään siirrytään.

Matza187

Eurooppa kyykyttää Ruotsia. 0-2 toka erä menossa.
Ja äsken Euroopalle rankkari alivoimalla. Lundqvist kuitenkin hoiti Hansenin rankkarin helposti.

Eurooppa pelannut kyllä selvästi paremmin kuin P-A junnuja vastaan. Eli ei ainoastaan Ruotsin huonoutta tämä tulos.

Leijonat, Carolina Hurricanes
Yllätys, Ruotsi alkoi vyöryttää jouduttuaan tappiolle 5-1. :D Reilut 5 minuuttia pyöritty Euroopan päädyssä, ja nyt peli on 5-2.

Venäjä siirtyy johtoon Kanadaa vastaan, 2-1!