Jere Karalahti – tilanneseuranta ja spekulointi

  • 206 989
  • 1 179

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Punalippu:
"Meinaan kun näitä rikosjuttuja tässä Karalahti-ketjussa vatvotaan. Mulle on ihan sama vaikka Jere vetelis kaksi kiloo vauhtia toisessa hihassa ja kaksi kiloa heroiinia toisessa hihassa joka ilta, pääasia että pommit lentelee ja verkot laulaa."

En tiedä oliko tuo vitsinä heitetty? Ehkä ei sinua haittaa mutta takuuvarmasti erittäin suurta osaa urheilun seuraajista haittaa.

Urheilijoita pidetään yleisesti, seuran ja sponsoreidenkin toimesta jonkinlaisena nuorten esikuvana..näin vaan on. Lisäksi urheilija on seuran edustaja ja jonkinlainen julkimo,vaikka se ikävältä tuntuu niin pelaajat ovat jollain tavalla edustustehtävissä 24h/vrk. Jenkeissä esim NHL-pelaajat joutuvat liikkumaan puku päällä "virallisissa" tilaisuuksissa. Ei siellä hyvällä katsella pelaajia jotka tv-ruudussa räkä poskella mesoaa. Sponsorit jne. kaikki katsoo omien edistajiensa toimia. Eikös KOFF jyrähtänyt jo Jeren sanomisista lehdessä (IL pari kk sitten kannessa Jeren kuva ja kommentti suunnilleen "Jere haluaa pelata ja juoda").
 

stones

Jäsen
Snickerssin sivulla Uuge kertoo tänään, että Jermun kausi olisi "pulkassa" tähän tapaan: "Näillä näkymin Predatorsin nykyinen linja tulee hänen kohdallaan pitämään jatkossakin, joten tämä kausi on pakin kohdalta ohitse."

Paska homma Jermun kannalta jos näin on. Toivottavasti jaksaa odotella ja treenata. On meinaan aika pitkä pakkoloma!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskomatonta sontaa sataa NHL:n suunnasta, voi perkele sentään! Jospa vaan pystyis pyllistää sinne ison veden taakse, niin sen tekisin. Banham se vaan sai peliluvan Phoenixiin, mutta änäristä tänne päin se ei niin vaan onnistukaan.

Ei case Banham ole tietenkään sama asia kuin Joren tilanne, mutta näin olen antanut itselleni kertoa, että periaatteessa Banhamin ei olisi pitänyt saada pelata enää änärissä tällä kaudella.

Perkeleen jenkit.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti stones
Snickerssin sivulla Uuge kertoo tänään, että Jermun kausi olisi "pulkassa" tähän tapaan: "Näillä näkymin Predatorsin nykyinen linja tulee hänen kohdallaan pitämään jatkossakin, joten tämä kausi on pakin kohdalta ohitse."

Paska homma Jermun kannalta jos näin on. Toivottavasti jaksaa odotella ja treenata. On meinaan aika pitkä pakkoloma!

-Joo, eihän tämä enää mikään uutinen ole nyt enää 1.12, mutta eilen Jermu ainakin kertoili, että heikolta näyttää mahdollisuus pelaamiseen tällä kaudella. Kaipuuta jäälle kyllä olisi. Ja punaiseen paitaan. Tsemiä!
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Karalahti sanoi että haluaa pelata ja juoda samaan aikaan,siksi siirtyi tänne Suomeen. Pelaaminen ei nyt onnistu ja tämä mahdollisuus oli varmasti Karalahden tiedossa. Eli molempia ei vaan nyt voi saada.

Jos mies olisi valinnut pelaamisen - ei juomista, niin pelikielto olis helmikuussa kärsitty ja mies ehtis pelata loppukauden. Nyt mies valitsi juomisen - ei pelaamista, ja juominen varmaan onnistuu nyt helposti kun ei ole pelaaminen ollenkaan häiritsemässä.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Roosperin Keijo

Onko palstalla pelkkiä 13vee gansta fuckereita vai löytyisikö tietova tuosta Iisalmen hurjapää Roosperin tapauksesta. Joku alaa pidempään seurannut formulafriikki muistanee Keijon ceeveestä ks.tapauksen?
Mitä Jereen tulee, eipä siinä mitään, pitele lommoo ja syksyllä kehiin. Mikäpäs Jeren on olleessa, ja kun fyrkkaakin riittää sen verran ettei ihan tartte varmaankaan lähtee Noksulle aamulla trukkia ahtamaan, voi sitten vaikka dokata vapaamminkin...
 
Suosikkijoukkue
TPS
Jompi kumpi iltapäivälehdistä otsikoi aikoinaan: "Keke kuolonkolarissa!". En ole asiasta aivan varma, mutta muistini mukaan Keke oli kyllä mukana kolarissa, jossa joku kuoli. Taisi vain olla niin, että hän oli vielä alle kymmenvuotias eli ei ollut itse ratissa.
Täysin luotettava ei tosin tuo minun muistini ole.
 

outsider49

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ihmetellä täytyy jenkkien pohjatonta typeryyttä. Palkataan kallis puolustaja jonka ongelmat tiedostetaan, pakotetaan tämä kaikkia
auktoriteettejä y.m.s kammoksuva henkilö johonkin pakkoraittistumiseen, johon vielä lisätään uskonnollista pakkoroskaa, vaikka sokeakin näkee ettei Jumala & his boys ole ihan ensimmäisen sadan joukossa kaverin suosikkilistalla, vielä kun soppaan lisätään jenkin ja Suomalaisen luonteen erilaisuudet, niin joku viisampi olis ehkä soittanut Ifk,on toimistoon, vaikka F. Mobergille ja kysynyt " mites tää ongelma olis kaikkien osapuolten parhaaksi hoidettavissa, voisitteko hieman neuvoa kun tunnette kaverin." Olisivat lennättäneet vaikka Frankin tms. Jeren tueksi vaikeimpina aikoina.
Jere olis saannut ottaa kaljan pari, kavereiden kanssa matsin jälkeen, joku muutaman päivän nollaus silloin tällöin niin suurimmat paineet olis jo noilla poistuneet. Ei ymmärtänyt jenkki ei, piti huutaa kurkku suorana kaiken maailman pakkohoidot julkisuuteen, tässä on sitten lopputulos, päin vittua meni kaikilta osapuolilta, Jereltä eniten.
Tsemppiä Jere
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Viestin lähetti Mustavalkoinen
Jompi kumpi iltapäivälehdistä otsikoi aikoinaan: "Keke kuolonkolarissa!". En ole asiasta aivan varma, mutta muistini mukaan Keke oli kyllä mukana kolarissa, jossa joku kuoli. Taisi vain olla niin, että hän oli vielä alle kymmenvuotias eli ei ollut itse ratissa.
Täysin luotettava ei tosin tuo minun muistini ole.

- Juu näinhän minä sen itsekkin muistelen että kyseessä olisi ollut yliajo jossa nuori tyttö kuoli, sitähän tässä kysymykselläni ajoin takaa. Tiedättehän muistan, mutta en muista vai tuleeko se sieltä muistista. Tapaus sattui muistaakseni tosiaan siellä Iisalmessa ja Keke ei tuolloin vielä ollut kovinkaan tunnettu. Ja taas muistaakeseni herran ansioluettelosta tosiaan löytyy tapaus josta tuomio taisi olla liikenteenvaarantaminen tms.

Pointtinahan on se että joku täällä jeesusteli Jeren olevan suurrikollinen vailla vertaa urheilupiireissä. Omassa moraalimailmassani kuolema joka aiheuttuu kaahailun tms liikenteenvaarantamisen, rattijuoppouden seurauksena on aina tappo ja erityisen halveksittavana tyypinä pidän lapsen/nuoren elämän pilaamista...
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Perkskele että pitää olla elämän sitten hankalaa joskus. Kyllä Jeren pitäisi saada pelata jääkeikkoa SM-liigassa, jos kerran siihen pystyy ja joku seura hänet haluaa. Kaikki muu on kyllä väärin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Enää ei tarvitsekaan spekuloida Karalahden uran jatkolla, sillä se on päättynyt. Asia selvisi Karalahden oikeuteen toimittamassa hakemuksessa, joka koskee elatusmaksujen alentamista. Karalahti pelasi urallaan mm. yli 600 ottelua SM-liigassa ja NHL:ää 166 ottelun verran ja voitti neljä arvokisamitalia Leijona-paidassa eli paljon on tullut nähtyä ja koettua.

http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-2000001245886.html
Linkki Ilta-Sanomien uutiseen asiasta.
 
Vai oppi Jere vihdoin syömään ja treenaamaan oikein Nannan avustuksella, pelasi pari kautta niillä opeilla, ja lopetti. Noh, minua ei harmita yhtään että lopetti, taisi tulla aika hyvään kohtaan. Hieno ura kokonaisuudessaan takana päin, kaikkine kaukalon ulkopuolisine sekoiluineen jotka luen siihen vain eduksi. Minulle tässä uran ehtoopuolella, vedonlyöntiyhtiön mainosmateriaaliksi tehdystä lätkä-talkshowsta (linkki), Karalahdesta avautui vielä hänen jarkkoruutumainen sivistynyt puolensa.
 
Viimeksi muokattu:

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Jääkiekon voitto että näin kävi. Ressukka, joka valitettavasti tulee olemaan esillä Seiskassa, Instagramissa ja eri naistenlehdissä. Onneksi näitä ei tarvitse lukea, joten game over Karalahti.

Juha Hiitelä kiteyttää "koko kansan jeren" tilanteen ja päätöksen hyvin Ilta-Sanomissa. Tosin Jeren oma päätös tämä ei ollut, koska haluaisi vieläkin jatkaa uraansa mm. IFK:ssa. Onneksi näin ei tule käymään.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nimimerkki Carlos oli aina oikeassa Karalahdesta. Propsit sinne päin.
 

Bacon

Jäsen
Yksi päähäntaklaaja vähemmän. Jostain ihmeen syystä piti ne kädet nostaa aina ylös, kun lähti taklaamaan. Sitten jaksoi vielä mussuttaa, kuinka häntä kohdellaan väärin kurinpidon ja tuomareiden toimesta. Oli se joo ihan hyvä pelaaja ja sai kerran Mertarannankin kalsarit vaihtoon (1999 MM-kisat), mutta onpahan yksi turvallisuusriski vähemmän lätkäkaukaloissa.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Näkemyksiä on monia. Minusta tuo Hiitelän juttu on surkein aikoihin lukemani urheiluun edes etäisesti liittyvä juttu.
Jerestä varsinkin on näkemyksiä, tuosta jutusta olen samaa mieltä kanssasi. Aamulla kahvipöydässä tuon luin ja ajattelinkin, vittu mitä paskaa koko kolumni. Mitä sitä silti kyseiseltä taholta nyt odottaa. Meniköhän Hiitelältä kahvi ihan väärään rööriin myös, kun koko kansan idoli Pate kärysi ratista. Kaasua, komisaario ja rangaistusta ja raippaa vai mites se ny meni.
 

Animal

Jäsen
Ottamatta kantaa Karalahteen pelaajana kantaa, niin olihan tuo Hiitelän kolumni todellinen rimanalitus. Vaikka Jerelle on sattunut ja tapahtunut uran aikana enemmän kuin tarpeeksi niin tuollaisen vittuilukolumnin kirjoittaminen uran nähtävästi nyt loppuessa kertoo kyllä enemmän kirjoittajasta kuin kirjoituksen kohteesta. Kaikista mauttominta tuossa on se, että vanhoja asioita aletaan kaivelemaan vaikka viimeiset viisi vuotta Jere on elänyt niin ihmisenä ja pelaajana kuin aikuinen ja ottanut itseään niskasta kiinni.

Kuvitelkaa Jeren tilalle joku viinan, aineiden ja epämääräisen porukan kanssa sekoillut rivikansalainen. Millainen ihminen pitää arvomaailmaltaan olla että useampi vuosi sekoilujen jälkeen alkaa vittuilemaan vanhoista ongelmista huomioiden vielä, että Jerellä meinasi ns. oikeasti henki mennä tuossa leikissä?

Tätä koko paskakolumnia parhaiten kuvaa se, että Jeren urheilullisuudesta vittuilee joku Hiitelä, jonka ulkoisesta habituksesta näkee että kengännauhat ei mene kiinni ilman jalan nostamista polvelle ja viimeiset juoksuaskeleet on otettu joskus yläasteen liikuntatunnilla.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Olihan toi Hiitelän oksennus paskinta lätkäjournalismia pitkiin aikoihin. Kaiveli esille moneen kertaan käsiteltyjä vanhoja juttuja, jotka ei jaksa enää ketään kiinnostaa. Ois kokeillu kunnon journalismia ja hommannut Jereltä haastattelun. Siinä ois voinut kokeilla vittuilla ja kysellä miksi ei lasten elatus nappaa. Onhan ne elatusmaksut toki aivan törkeän suuret olleetkin.

Urheilullisuudesta ei Hiitelän kannattais kyllä todellakaan vittuilla kenellekään.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En minäkään Jerestä tykkää, mutta heti kun luki tuon Hiitelän kolumnin, niin meinasi oksennus tulla suuhun. Kertakaikkisen jäätävää paskaa ja naurettavaa tekstiä, mutta toisaalta mitäpä voi tuollaiselta rassukalta edes odottaa. Ei ollut ensimmäinen kerta kun kirjoittaa täysin ala-arvoisia juttuja.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Helvetin kova pelaaja ja oli vielä kaksi vuotta sitten hyvä MM-kisoissa. Silti tulee kantamaan ikuisesti sellaista "entä jos Jere..." leimaa otsassaan, koska vähän erilaisilla valinnoilla ura olisi voinut olla vielä ihan saatanasti parempi kuin mitä se nyt on ollut. Halutessaan miehestä olisi voinut tulla NHL:ssä ihan tähtistatuksen pakki, mutta ei sitten ilmeisesti halunnut. Lisäksi Kärppäfanina olen edelleen iloinen siitä että Jere kävi siellä kääntymässä syksyllä 2007 ja kaikki näytti ilmeisen hyvältä, mutta (ilmeisesti?) vanhoista rötöksistä johtuen keikka päättyi kesken treenien poliisitutkintaan ja sitä kautta potkuihin. Senkin tarinan olisin halunnut nähdä loppuun, mutta valitettavasti sitäkään ei nähty. Iloinen sis siitä että kävi Kärppänutussa, mutta surullinen siitä miten matka päättyi.

Tsemppiä Jerelle jatkoon, toivottavasti elät elämäsi kunnon kansalaisena loppuun ja hölmöilyt on nyt hölmöilty. Kaikesta huolimatta upea ura takana, suurin osa jääkiekkoilijoista ei tule koskaan saavuttamaan tuollaista uraa mitä Jere Karalahti on saavuttanut.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kaikista mauttominta tuossa on se, että vanhoja asioita aletaan kaivelemaan vaikka viimeiset viisi vuotta Jere on elänyt niin ihmisenä ja pelaajana kuin aikuinen ja ottanut itseään niskasta kiinni.

Hiitelän kolumni oli tosiaan todella mauton rimanalitus, mutta tuo Karalahden syrjähypyn seurauksena syntynyt lapsi on vasta 3-vuotias ja itse en ainakaan näe aviottomaan lapseen johtavaa pettämistä aikuismaisena elämisenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös