Teemu Vääräkoski (JYP A)
Samu Kylmälä (Ässät A)

Viimeksi muokattu:

oiler99

Raahe-Kiekko kukisti tänään harjoitusottelussa Kiekko-Laserin A-juniorit 7-3. RK oli liikkeellä A-junioripitoisella joukkueella. Maalintekijöinä toimivat Tuomas Lohtander (2+0), Atte Junnila (2+0), Kalle Sippala, Miiro Kamutta ja Teemu Vääräkoski. Lisäksi Ville Kuorilehto keräsi kolme syöttöpinnaa.

ikirouta

Laserin A-junioreita vastaan RaKi pelasi A-junioripitoisella joukkueella, eikö sinne ois voinut laittaa ihan A-juniorijoukkueen pelaan kun sellainen Raahesta nyt löytyy ja käsittääkseni samassa sarjassakin nuo joukkueet pelaa..

oiler99

Laserin A pelaa kaikki harjoituspelinsä kakkosdivarin joukkueita vastaan. Raahe-Kiekon lisäksi joukkue kohtaa Lämärit, TIHC:n ja YJK:n. Harjoitusajat

Lapinmarkus76

2-divisioona ja suomisarja joukkueet
Et-Pon Ville Väänänen ja Johannes Pukema ilmeisesti lopettavat pelaajauransa? Mikähän mahtaa muuten olla Et-Pon pelaaja tilanne?

TIHC on kaapannut Lämäreistä ainakin Taneli Kallion ja Oskari Eskolan, Kiekkohaukoista valmentaja Joni Hannukselan, pelaajista Joel Junttilan, Juho Laakson ja Kalle Hyvärisen

Lämärit vahvistui kun Suomi-sarja joukkue S-kiekosta tuli TRIO Petri Viitamäki, Eemeli Pöytälaakso ja Eemeli Alanen

Kiekkohaukoissa on ilmeisesti ollut tyhjennysmyynti kun sopimuksia ei ilmeisesti ole kuin yhdellä pelaajalla?

Raahe-Kiekkoon uusina on tulleet Teemu Vääräkoski, Joona Vääräkoski ja Samu Kylmälä

Kuusamosta ei ole kuulunut mitään, mikähän mahtaa olla hallin tilanne, missä pelaavat koti pelit?

Kiekko-Laseriin on tulleet Rasmus Tähtelä, Antti Talvensaari ja Jani Pekkarinen

YJKhon ovat tulleet Kiekkohaukoista Teemu Kivioja ja Paavo Laitala, Raahe-Kiekosta Iikka Törnvall ja Wille Krekilä

Keki jatkaa samalla rungolla

RoKi Rebelsistä ei ole mitään tietoa

ikirouta

Haukat on kuulemani mukaan käynyt lähialueen pelaajia läpi aktiivisesti Facebookin kautta lähestymällä, ei ole tainnut ketään tarttua haaviin jos ei ole mitään julkaistu uusien osalta.

Maalivahteja on 2kpl, pakkeja 5kpl ja hyökkääjiä 9kpl, jos nettisivut pitävät paikkansa pelaajien osalta, hiljaista on kyllä ollut.

Ihmetyttää muuten tuo Kimmo Koskenkorvan jäähyväispeli Oulaisissa, mitenkähän Haukat ja Kossun jäähyväispeli liittyvät yhteen, varsinkin kun AIK:n sivujen mukaan jäähyväisottelu on pelattu JHT Kalajokea vastaan jo kotiluolassa.

Pardus

Kiekko-Laserin edustus on palannut käyttämään vanhaa Laser HT -nimeä, koska junioripuoli ei jatkanut seuran kanssa yhteistyötä. Syistä en tiedä mitään. Uusi logo esiteltiin viime viikon alkupuolella.

Edit. Muistaako kukaan minä vuonna Kiekko-Ketut muuttui Laser HT:ksi / liittyi Laseriin? Oliko toimintaa vielä yhtäaikaa molemmilla nimillä?

oiler99

Ainakin Rantalakeus-turnauksessa 2005 ei ollut enää Kiekko-Kettujen junioreita mukana, joten varmaan on liitetty Laseriin samoihin aikoihin kun K-Oulun ja Laserin edustusjoukkueet yhdistyivät.

JacceH

Jokerit, Chelsea, Medvesak Zagreb, Hajduk Split,

Kiekko-Haukat luottanee yhteistyösopimukseensa AIK:n kanssa. Laskevat sen varaan, että saavat sieltä pelaajia. Tähän yhteistyökuvioon liittyy myös Koskenkorvan herra tietää kuinka mones jäähyväispeli.

oiler99

Raahe-Kiekko julkisti kaksi uutta sopimusta:
Aki Sarkkila
Oskari Degerlund (Diskos A)

oiler99

Laser HT - Raahe-Kiekko 3-4

Raahe-Kiekon sarjakausi käynnistyi makealla 4-3-vierasvoitolla arkkivihollinen Laser HT:sta. Peli oli melkoisen jäähyrikas, mm. Ville Härkönen sai 5+20 minuuttia huitomisesta. Raahe-Kiekko nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin ja lopulta Anton Kokkonen ratkaisi pelin kahden miehen ylivoimalla kahdeksan minuuttia ennen loppua. Laser haki vielä tasoitusta ilman maalivahtia mutta Raahe-Kiekko piti pintansa ja vei pisteet mukanaan.

Ihan hyvä aloitus. Kolme pistettä heti plakkariin. Pakkipula vähän vaivaa ja joukkue hakeekin vielä muutamaa vahvistusta takalinjoille. Tästä on hyvä lähteä haastamaan KeKiä ensi viikonloppuna.

oiler99

Oliko Kokkonen lainalla Raahessa? Aika vähiin on hänen peliminuutit jääneet alkukaudesta IPK:ssa.

Kokkonen oli lainalla ainakin tässä pelissä. En tiedä onko ensi viikonloppuna mukana.

oiler99

KeKi - Raahe-Kiekko 3-9

Raahe-Kiekko teki vieraskaukalossa selvää jälkeä hallitsevasta mestarista. Peli oli ohi jo ensimmäisen erän jälkeen, kun taululla oli 0-4 Raahe-Kiekolle. KeKi tuli kolmannessa erässä vielä kolmen maalin päähän, mutta sen jälkeen Raahe-Kiekko latoi vielä kolme kiekkoa isäntien maaliin. Torjuntojen välossa KeKilläkin oli paikkansa, mutta Raahe-Kiekon viimeistely oli murhaavan tehokasta. Rakin tehomies Kemijärvellä oli hattutempun iskenyt Lauri Laakko. Aki Sarkkila, Ville Kuorilehto, Pasi Karjalainen ja Tuomas Lohtander säestivät tehoilla 1+2.

Lapin reissu jatkuu huomenna RoKi Rebelsin vieraana. Raahe-Kiekko tuntuu heikohkon viime kauden jälkeen palanneen takaisin toissakautiselle tasolleen.

oiler99

RoKi Rebels - Raahe-Kiekko 9-3

Eilistä hienoa KeKi-voittoa seurasi umpisurkea esitys Lappi Areenalla. Peli oli ohi jo avauserän jälkeen kun Rebels karkasi 3-0-johtoon, ilmeisesti ketään Raahe-Kiekon leirissä ei tainnut peli oikein kiinnostaa torjuntatilastosta päätellen. Toinen erä oli tasaisempaa, mutta Rakin molareista kummallekaan ei koppi tarttunut, joten vaikea on silloin voitosta pelata. Tämä oli hyvä herätys pelaajille, ettei yhteenkään otteluun voi lähteä takki auki.

Feel

alasarjojen pienet seurat
KeKi 3 - Raahe-Kiekko 9

Olipahan harvinaisen kylmää kyytiä Wirta-areenalla. Mutta parempi toki voitti ja kotijoukkueen esityksellä ei olisi voittoa ansaittukaan.

- Inkeröinen ei ole kuulutkaan puolustuspelaamisesta?
- Huomasivatkohan pelaajat että kiekko ei mene maalivahdin läpi vaikka kuinka yrittää?
- Puolustajien kuuluu puolustaa, ei hyökätä..

oiler99

Raahe-Kiekko - KeKi 6-1

Kylmää kyytiä sai KeKi myös Raahessa. Raahe-Kiekko hallitsi peliä suvereenisti ja etenkin ensimmäisessä erässä teki aivan mitä tahtoi. Ilman Inkeröistä, Wedmania ja kumppaneita pelannut KeKi oli aseeton Raahe-Kiekon käsittelyssä. Vierailla oli toisen erän alussa mahdollisuus tulla peliin mukaan, kun Matti Kangas sai läpiajon päätteeksi hankittua rankkarin. Mikko Taari kuitenkin torjui yrityksen ja vähän myöhemmin Ville Kuorilehto karkasi alivoimalla tekemään 3-0-voittomaalin. Siihen KeKin selkäranka nitkahtikin. Lopullinen naula arkkuun olivat Antti Iivarin 2+10+20 epäurheilijamaisesta käytöksestä sekä Juho Vilppolan ulosajo kolmannen erän puolivälissä. Vielä kun Kuusamosta tuomisina oli 6-0-voitto PaKasta A-junioripitoisella joukkueella, niin viikonlopun saldo oli täydet kuusi pinnaa maalierolla 12-1. Myös KeKi-ottelussa A-junnut saivat peliaikaa ja Eemeli Suoranta pääsi pisteille kummassakin viikonlopun pelissä.

KeKin maalissa pelanneelle Samuli Kangosjärvelle kertyi ottelussa 51 torjuntaa. Sen verran suuri oli tasoero joukkueiden välillä tässä pelissä. Muutenkin Raahe-Kiekko jätti kotiavauksessa itsestään todella vahvan kuvan. Uusi venäläispakki Bogdan Dergachev oli jämäkkä vahvistus alakertaan, vahvaa peruspeliä ja teki myös yhden maalin.

Feel

Kylmää kyytiä sai KeKi myös Raahessa.

Totta, kyyti oli kylmää myös Raahessa. Raahelaisilla olisi ollut kyllä hyvää sauma iskeä törkylukemat taululle. Mutta tuo oli ihan ok tulos. KeKillä ei ollut kyllä missään vaiheessa peliä saumoja tulla mukaan.

Nyt pari peliä Raahelaisten kiekkoa nähneenä voi todeta, että pelaavat kyllä hyvää kiekkoa.

Jäähalli Raahessa on kyllä nimensä veroinen. Luulin, että Kuusamossa on kylmä jäähalli, mutta sitten tulin käymään Raahen jäähallissa ;)

oiler99

43 Mestis-ottelua Kajaanin Hokissa pelannut Veli-Valtteri Leinonen liittyy Raahe-Kiekon joukkueeseen.

Raahe-Kiekko | Facebook

oiler99

Raahe-Kiekko - Kiekko-Haukat 8-2

Raahe-Kiekon voittoisa meno jatkui perjantaina, kun joukkue murskasi Oulaisten Kiekko-Haukat kotihallissaan tylyin 8-2-lukemin. Ensiesiintymisensä Rakin paidassa tehnyt Veli-Valtteri Leinonen sai heti nimensä pistetilastoihin iskemällä tehot 1+2. Kolmen pisteen iltaa vietti myös Joni Suominen (2+1). Kiekko-Haukkojen maalilla Janne Mehtälä torjui 66 kertaa.

oiler99

TIHC - Raahe-Kiekko 3-4

Pelin alku oli vaikea ja TIHC karkasi jo 2-0-johtoon. Toisen erän puolivälissä Raahe-Kiekko kuitenkin heräsi ja iski kolme maalia minuutissa. Mikko Lotvonen tasoitti vielä kolmannessa erässä, mutta Atte Junnila ratkaisi pelin ratsumiesten hyväksi.

oiler99

Raahe-Kiekko - EtPo 8-2

Ei ollut tänään Etpolla oikein aseita Raahe-Kiekon lyömiseen. Isännät pommittivat Ville Raution vaihtoon seitsemässä minuutissa ja karkasivat 4-0-johtoon. Toinen erä oli EtPon, mutta se johtui lähinnä kotijoukkueen löysäilystä. Kahden maalin päähän tulivat ja 4-3 oli lähellä mutta onnistuivat laittamaan tyhjästä maalista ohi. Kolmannessa erässä Raahe-Kiekko laittoi taas isompaa vaihdetta silmään ja pudotti vieraat kyydistä.