Forssan Palloseura 2016–2017

  • 55 572
  • 124
Suosikkijoukkue
Forssan Palloseura
Ainakin tämän hetken pakistoon selkeä vahvistus. Viime kaudella WSHL:stä tuli Elo hyökkäykseen ja taso riitti enemmän kuin hyvin, että siinä mielessä olen rauhallisin mielin.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Suomessa tollanen ja 10 peliä pekkaa
 
Suosikkijoukkue
Forssan Palloseura
Ja jotta keskustelu siirtyisi takaisin Forssan Palloseuraan, niin eiköös Forssan Lehden "Kramppi" viime viikolla osannut mainita piakkoin julkaistavista uusista naamoista ja jatkajista?
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Vihdoin se kaipaamani sopimus tuli!
Forssan Palloseuran maalivahtiosasto täydentyy kun Henri Viitala siirtyy HPK:n A:sta Palloseuran paitaan. 195 senttinen Viitala toimi viime kaudella Kerhon A:n liigajoukkueen ykkösmaalivahtina.

Tällä sopimuksella uskoisin maalivahtiosaston olevan kunnossa tulevalle kaudelle!

No jopas, itse oli siinä uskossa ettei Viitala olisi enää peliuraansa jatkamassa. Noh, kiva olla kerrankin väärässä. Suomi-sarjaan varmasti pätevä kassari.
 
Suosikkijoukkue
Forssan Palloseura
FPS sopimukseen omien junnujen Karlssonin (h) ja Virtasen (p) kanssa.

Mistä tämä tieto (en seuran julkaisemana löytänyt)? Todella hyvät kiinnitykset jos paikkansa pitää, kun aikaisemmin FPS:n omalla palstalla tiedettiin kertoa, että lähtevät muualle opiskelupaikan perässä. Karlsson oli kauden aikana niitä ainoita valopilkkuja...
 

Statler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad street bullies
Sitä en tiedä miksi seura ei ole sopimuksia julkistanut, eivätkö ole kesälomiltaan ehtineet. Mutta varmaa on, että pojat ovat sopimukset tehneet.
 
Suosikkijoukkue
Forssan Palloseura
Palloseuran joukkue esiteltiin Forssan Holjilla markkinoilla. Jo ilmoitettujen nimien lisäksi lavalla esiintyivät myös jo lähes ikivihreä Raitis Pujats, joka jatkaa vihreissä myös ensi kaudella. Tuttuna jatkajana oli myös puolustaja Mikko Pehkonen, joka esiintyi viime kaudella ainakin yhdessä ottelussa, muuten kausi vierähti junnuissa. Myös Jukka-Pekka Kurtelius jatkaa hyökkääjistössä. Kokonaan uusina pelaajina Forssaan saapuvat ruotsalainen Emil Ström ja slovakialainen Igor Valko. Molemmat sankarit ovat hyökkääjiä

Forssan Palloseuran sopimustilanne 7. elokuuta

Maalivahdit
Henri Viitala
Valtteri Valtonen
Joonas Laaksonen

Puolustajat
Matej Baca
Ville Kivilä
Joel Lehtonen
Mikko Pehkonen
Joona Tala
Samuli Virtanen

Hyökkääjät
Miska Alakoski
Juuso Hämäläinen
Mikko Jaakkola
Teemu Karjalainen
Aleksi Karlsson
Jukka-Pekka Kurtelius
Jeffrey Lawman
Eetu Moberg
Miska Niemi
Erik Nilsson
Raitis Pujats
Viljami Vahlsten
Igor Valko
Joni Vuorela
 

Zigismund

Jäsen
No jopas on puolustus. Kolme -95 syntynyttä ja kolme -96 syntynyttä. Koko puolustukselta löytyy kokemusta Suomi-sarjasta peräti 57 ottelua. Ville Kivilä puolustuksen konkarina 27 ottelun kokemuksella. Koko pakiston tehopisteetkin, kun lasketaan yhteen saadaan kokoon 1+11.

Pakkohan tuonne on toki vielä vähintään se muutama puolustaja tulla. Oikeastaan ainoa kenet toistaiseksi lasken riittäväksi Suomi-sarjaan on Lehtonen. Virtasesta tulee kelpo pakki, mutta onko tämä se kausi? Talasta ja Bacasta ei vielä pysty mitään sanomaan, katsotaan keskiviikon jälkeen.
 

Statler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad street bullies
Tänään on sitten kauden eka harkkamatsi. Mielenkiintonen rosteri, etenkin hyökkäyksen osalta. Puolustus tuntuu etukäteen kevyehköltä, toivottavasti osoittautuu päteväksi liikkuvuudeltaan. Hyökkäykseltä odotan kyllä jalkoja ja tehoja.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Eka matsi edessä juu. Paikan päälle olis tarkoitus suunnata. FPS:n nettisivujen mukaan 5 puolustajalla lähdetään liikenteeseen, joten heti alkuun saadaan kunnon testi puolustukselle. Toivotaan, että nuoret miehet hoitavat ruutunsa hyvin ja hyökkäys onnistuu viimeistelemään muutaman maalin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Mitäs ihmettä Vorssassa oikein tapahtuu? Kaikki vanhat ketut tuntuvat hävinneen Kalajoelle, maailmalle tai lopettaneet... Pari vuotta takaperin joukkue jo likimain kolkutteli Mestiksen portteja. Missä nyt mennään?
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
FPS - LeKi 1-4 (1-1,0-2,0-1) Palloseura hallitsi avauserää mutta kolmannessa (tai oikeastaan toisen erän lopulta jossa LeKi teki pari osumaa) vieraat olivat edellä. Maalikoostetta tulossa . Minä tai joku muu ken ehtii laittaa linkkiä.
Palloseuran Facebookissa ja Twitterissä samoin kotisivuilla johon Twitter päivittyy oli liveseuranta.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Ihan hyvältähän se näytti, eilinen peli. FPS hallitsi ekaa erää ja maalipaikkoja olisi ollut useampaankiin maaliin. Leki tuli tasoihin erän lopussa hiukan onnekkaalla maalilla. Toisessa erässä alkoi näkyä materiaalin vähyys, Leki sai otetta ja pari maalia. Ottelun puolessa välissä mentiin monta pitkää pyöritystä FPS:n päädyssä ja 5 pakilla pelaaminen alkoi näkyä. Kolmannessa erässä päästiin taas peliin paremmin mukaan, mutta maalit jäi tekemättä. Lekin viimeinen maali tuli maalinedustan lepsusta pelaamisesta.
Yhteenvetona todettakoon, että kauden ensimmäiseksi peliksi oli pelissä paljon hyvää. Kokonaisvaltaisen tasainen esitys kautta linjan.
 

Statler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Broad street bullies
Kauden avauspeli takana ja näytti kyllä ajoittain, varsinkin avauserässä, ihan hyvältä. Vanha perisynti, eli pakkien helpot ekatsyötöt oli edelleen läsnä. Leki suoritti tämän osa-alueen mallikkaasti, joten Fps:n karvauspelaaminen ei päässyt käyntiin oikeastaan missään vaiheessa.
Mutta ihan pirteä esitys joukkueelta. Baca oli hyvä. Vahva esitys. Hyvä luistelu ja oikea-aikaiset nousut. Kunhan kotiutuu, niin ottaa varmasti enemmän roolia. Tala oli positiivinen yllätys. Hyvä peliasento, pää ylhäällä, hieman voimaa varteen lisää.
Hyökkääjistä Vuorelan ketju, laidoilla Moberg-Karlsson, oli ehein. Jaakkolan ketju paransi loppua kohden, alussa yössä. Karjalaisen kentältä odotin enemmän. Kurteliuksen ketju pelasi ihan ok.
Maalissa Viitala oli kyllä hyvä. Varmaa työskentelyä, muutama erinomainen koppi.
 

Asleri

Jäsen
Onko Tenkasesta mitään tietoa/huhua?!
Meinaako laittaa luistimet kokonaan naulaan, kun ei ole nimeä näkynyt vielä missään?!
Olisi hyvä vahvistus seuralle, jos sais takasin... :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös