John McFarland SaiPaan

  • 30 625
  • 129

Ferris

Jäsen
Avataan herralle ihan oma ketju.

Hyökkääjä John McFarland SaiPaan | SaiPa

Hockey Newsin näkemys:

Assets:Is strong on his skates and protects the puck well, mostly due to an excellent lower core. Can play either wing position, which adds value.

Flaws:Is woefully inconsistent, so he must become a more reliable nightly performer in order to maximize output at the National Hockey League level.

Career Potential: Versatile depth forward with a little upside.

Pikaisen tutustumisen pohjalta tulee jotenki Davis mieleen. Pidemmät analyyshit illemmalla kun pääsee koneen ääreen.
 
Viimeksi muokattu:

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Laitetaas linkkiä koosteeseen John McFarlandin viimekauden maaleista:John McFarland goals 2015-16 - YouTube

Linkki vie youtube palveluun.
Hyvältä näyttää. Ripareita, rannetta ja läpiajoja.
Parin rannelaukauspätkän perusteella kiva on vetokin, sekä tuollaisia kiekonsuojauksia maalille nousuja tullaan näkemään, paljonkin. Nokelainen kun pystyisi pelaamaan niin olisi taas kiva kaksikko..
 

Ferris

Jäsen
Laitetaas linkkiä koosteeseen John McFarlandin viimekauden maaleista:John McFarland goals 2015-16 - YouTube

Linkki vie youtube palveluun.
Hyvältä näyttää. Ripareita, rannetta ja läpiajoja.

Kiitokset linkistä, oli mukava nähdä kaverin otteita edelliseltä kaudelta. Tuon videon katselun jälkeen olen yhä enemmän sitä mieltä, että kaverihan on selkeästi Davisin velipuoli! Ehkä pikkasen enemmän noita riparimaaleja, mutta noi maalillenousut oli just kuin Davisin SaiPan kaudelta. Vai muistanko omiani?

Olisi mielenkiintoista nähdä millaisista tilanteista viime kauden syötöt tuli. Maalivideon pohjalta vaikuttaisi siltä, että ei välttämättä ole mistään pelinrakentajasta kyse vaan tosiaan enemmänkin viimeistelijästä. Noi junnuajan tilastot on aikas karseat, miinusta ihan tolkuttomasti tehoihin nähden. Onneks vaikuttais sille tilastojen pohjalta, että on saanut tuota kokonaispelaamistaan paremmaksi ammattilaiskaukaloissa. Mielenkiintoisen oloinen kaveri joka tapauksessa. Voi tuolla nopeudellaan saada paljonkin tuhoa aikaa, jos saa itseluottamuksen kohdilleen ja kiekkoa lapaan.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika monenlaisia maaleja, hyvä homma. SM-liigassa ei kyllä usein näe noin helppoja riparimaaleja, mutta kiekonsuojaaminen toi mieleen Giliatin kaarrokset, mutta parannettuna versiona.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Talent Analysis
McFarland's stock as a prospect has been diminishing due to periods of what some have termed inconsistent or indifferent play and the lack of positive results in junior hockey. He is a highly-skilled player with loads of talent and was one of the fastest skaters in his draft class. McFarland plays with an edge and isn't afraid to drop the gloves. He has a powerful wristshot. McFarland has focused on other areas of his game and appears to be developing into a more well-rounded player. He is a boom-or-bust prospect with incredible upside if he pans out.

Erityisesti tuo lihavoitu kohta kuulostaa lupaavalta. Noissa maalikoosteissa kyllä näki, että Farlandin luistelu on kiitettävällä tasolla.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Kyllähän tuo helvetin lujaa noissa klipeissä menee. Highlightsit ovat aina highlightseja, mutta jos homma lähtee natsaamaan niin voi tulla hyväkin määrä maaleja.

Toivottavasti pystyy olemaan ylivoimalla pelinrakentelijan paikalla ja olemaan siinä laukaisu- ja syöttöuhka. Jos ei, niin jännä nähdä ketä Santanen miettii McIntyren paikalle ja miten YV lähtee joukkueella toimimaan. Onneksi kohta jo alkaa pelit.
 
Viimeksi muokattu:

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Hei, kiitos et joku vietas tälläsee tuhlaa aikasa @Wilson47 ! Mut hei McFarland sai apina seläst, nyt meit ei pysäytä kukaa ;)
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
@Wilson47 en osaa lainata kännykäl, mut toivotaa et kaikki puhuttava löytyy kaukalost. Oma kämppis o Lahest, mut kumpikaa nyt ei oo opiskelupaikkakunnal :-)
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Kaveri on kiekon kanssa yksi liigan nopeimmista. Nyt on Santasen tehtävä valita kaukaloon kanssapelaajia, jotka osaavat laittaa JMFL kiekon kanssa vauhtiin. Koskiranta ei ole tähän oikea ratkaisu.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Jos ainoa kyky on saada itsensä kiekon kanssa vauhtiin, niin vaihtoon koko ukko. Ei pelejä voiteta sillä että yhdelle ukolle vaan yritetään saada kiekko lapaan ja spurttaamaan maalille. Pitää itsekin tehdä sitä paskaista duunia, eikä vaan kurvailla parta töröllään ympäri kenttää.

No sitä pitää kysyä valmennusjohdolta, miksi kaverin nopeutta ei käytetä hyväksi muuten.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Jos ukko on nopea, niin nopeutta pitää hyödyntää. Tupaukolle muistutukseksi, että ei muuan Selännekään tehnyt sen kummempia pelillisiä taikoja, kunhan vaan polkaisi vauhdilla kiekon kanssa maalille. Ja aika usein sen jälkeen kiekko vietiin keskelle.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
McFarland tarvii "tasoisensa" sentterin, jotta hänestä saadaan paras irti. Tero Koskiranta on kaukana siitä. Ei valitettavasti riitä jalat eikä kädet. On näyttänyt, että maaleja osaa tehdä kunhan löytyy joku, joka laittaa kiekkoa lapaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tulee jotenkin Giliatti mieleen McFarlandista. Ei pysty yksin tekemään peliä, mutta voi tehdä kovatkin pisteet ihan vaan nopeudella ja röyhkeydellä. Käsiä kuitenkin on.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sehän olisikin loistavaa kun jätettäisiin nämä taitopelaajat hankkimatta jotta jengi olisi täynnä neloskentän koohottajia @Tupaukko. Mielestäni näiden kaverien kanssa sentteriä enemmän vielä pakkien avauspelaamisen merkitys nousee. Kovat syötöt jotka lähtevät nopeasti ja tehoja tulee. Peli voitetaan vain jos tehdään vastustajaa enemmän maaleja....
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
McFarland nyt vaan sattuu olemaan meidän TOP3 laituri (muut ovat Kuronen ja Hamilton). Kyllä tuolta aika moni muu laituri pitäisi kenkiä vittuun ennen McFarlandia. Jos tosiaan pitää McFarlandia heikkona lenkkinä niin kannattanee katsoa nuo ottelut uudestaan.
 

Paakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On vissii ainoastaan pakkien tehtävä kääntää peli hyökkäyssuuntaan!

No lukeekos siinä että ainoastaan? Saat toki olla erimieltä, mutta kyllä se vaan vaikeuttaa hyökkäyksiin lähtöjä jos se eka syöttö viipyy ja tulee seisoville jaloille tai on muuten vaan epätarkka / roiskaisu...
 

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei ehkä ole esittänyt parastaan vielä, mutta selvästikin omaa eniten potentiaalia, jota kannattaisi hyödyntää.

Eikä ole puhdas taitopelaaja, kuten ei ollut Giliati, Spina eikä Daviskaan. Kohtuullisen hyvät kiekolliset taidot, jotta kiekko pysyy vauhdissa mukana. Näille vauhtikoneille ongelma on usein ajoitukset, jos ne eivät toimi, niin näyttää pelikin siltä, että seilaa pelin ulkopuolella. Niin kuin tosiasiassa seilaakin. Nyt ensimmäinen syöttö viipyy pakeilla liian pitkään, eikä Koskiranta ole pystynyt hakemaan kiekkoa tarpeeksi hyvin, verrattuna esimerkiksi Järvisen Massiin.

Tupaukko selvästikin lämmittelee kirjoittajia hyvin. Se on hyvä, keskustelua varmasti riittää.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Täytyy todeta että kyllä luulen että nyt on melkeinpä parasta laittaa ykköseen Hamilton, Järvinen ja McFarland. Vaikka siinä ollaankin sitten aika yhden kortin varassa niin tämä näyttäisi tällä hetkellä siltä miten heistä kaikista saataisiin paras irti. Mutta mielestäni McFarlandin ominaisuudet saataisiin parhaiten käyttöön kun se avaus hänelle tulisi suoraan pakeilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös