Liiga-aiheisia videoita

  • 368 255
  • 857
Suosikkijoukkue
KK
Näistä otteista paistaa kokemus – katso ”vanhan mestarin” odotettu vastaus Puljujärven kikkahaasteeseen! | Ruutu

"
Ari Vallin otti kolmantena osaa eeppiseen Nelonen Pron kikkahaasteeseen. Katso videolta kuinka ”Vanha mestari” haasteesta suoriutui ja kuka haasteen sai seuraavaksi."

Hauskahan tämä oli.

-Tinke
Hauskaa videossa oli fakta, että Vallin on pelannut pääsarjatasolla pidempään, kuin haasteen antanut Puljujärvi on elänyt. Toki kävi ihan ulkomailla astikin, mutta pitkään on mies pelannut huippukiekkoa huippujoukkueissa eikä tämäkään kausi sarjanousijajoukkueessa ole ihan huonosti mennyt. Hieno huumorimies joita Liigassa ei ole liikaa. Mies on myös erittäin tärkeä kentän ulkopuolella. Hattu päästä. Hienosti laukoi kärpäset kentältä! Kuinka moni pystyy samaan?
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Oiskohan kellään tietoa mistä olisi katsottavissa tuo eilinen liigan playoff show?

Tiedän, oli ilmais lähetys mutta en ole suomessa tällä hetkellä. Ruudusta katsoin mutta ei ainakaan puhelimella löytynyt ko. videota.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Sportilta tulee jatkoa kotkan matkassa sarjalle ja koko kesän ajan tulee pre-season sarja: "Koko kesän tulee!". Kotkan matkassa sarja oli ainakin erittäin viihdyttävä, joten suosittelen tulevaa kesä sarjaa katsottavaksi!

Ensimmäinen jakso 8.5 klo. 12.00
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Aika mielenkiintoista settiä, jopa yllättävän avointa jutustelua. Tällaista toivoisi näkevän useammin, 10 pistettä!
Avointa myös siihen nähden, että näkee onko pelaajat kunnossa/kolhuissa. Ainakin F. Riskalla oli kantoside ja käsi paketissa samoin Laaksolla oli kämmen/ranne aika veikeän näköinen. Mutta mukavahan tämmöistä on seurata ja näkyisi Komulaiselta tuo rooli aika kivasti onnistuvan :)
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Juu tämä oli ihan siisti pätkä. Kovan näköistä rääkkiä, mäkitreenejä on aina kiva katsella sivusta.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös