Hockey Arena – Online Hockey Manager

  • 420 159
  • 4 678

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
KRISTIAN SOMERKIVI, ID 38117450
96/max -1
loy -1
18v
TI 110
puolustus 90
voima 7
ihi 13
Kokemus 25
http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=38117450

Eipä mennyt alkukaudesta reiluilla 100M pyyneillä joten kokeilaan nyt edes 10k pyynillä jos jollekin kelpaa. Lisäksi tuossa on 18v Ti 103 97/max-1 puhdas sentteri -3 loy ja ei uskollisuutta, jotain rahallista pyyntiä voi heittää jos kiinostaa, katsotaanko potkinko vai treenaisiko itse. Lisäksi olisi 17v TI 68, 99/max-2 ´+ uskollisuudella täydellinen pakin jakauma, mutta tämänkin kohdalla taitaa mennä potkuihin kun ei näytä yli 50M olevan markkina-arvoa.
 

EndCircle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Kappas kehveliä, joukkueesi pelaa samaa divaria kuin meikäläisen.
Samassa divarissahan on myös Suomen U20:sessa pelaava pelaaja ja rupesinkin tässä miettimään että olisikohan omalla 19-vuotiaalla junnupakillani ollut saumoja. Onko potentiaalilla merkitystä juniorimaajoukkueeseen valittaessa?

Divarissamme on itseasiassa kaksi Suomen U20-pelaajaa. Toinen pelaa Sikakiekossa ja toinen omassa jengissäni ykkösen laiturina. U20 pelaajia valittaessa valttia ovat kova taitoindeksi, kokemus sekä oikeanlainen taitojakauma. Potentiaali on pitkälti sivuseikka nimenomaan U20 jengin kohdalla. Oma Suomen U20 jengin laiturini on taitoindeksiltään yksi maajoukkueen heikoimmista mutta erinomaisen kokemuksen ja jakauman vuoksi pelaa usein U20 jengin kakkos- tai kolmosketjussa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse taisin viimekaudella saada jollain viidennellä yrityksellä 50M jostain 97/max-1 18v kaverista jolla draffikokemusta, nyt toki kostautuu myynti kun siirtyy omiin junnuihin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei ketään kiinostaisi hankkia 55v Paavo pasia joukkueseen, herramiessopimuksella että myisi sen takaisin jos joskus palaan omista junnuista takaisin muihin pelaajiin? :) +3 on, palkka toki 32k, myös ehkä jotain taustalle voisi jonkinlaista sopimusta saada, vaika tarjota huurteisen baarissa jos törmää joskus? :D
 

Mosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan hurtat

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
GREGOR NAKAT
Maalivahti 96/max +2
23 TI 346 moke helposti muutettavissa vielä +3 ennen UFA ikää
Slovakian maajoukkuekin pitäisi olla parin kauden sisällä mahdollista, nytkin siellä on vuoden vanhempi moke melkein samalla TI:llä harjoituskaudella, vanhemmissa mokeissa ei montaa yli TI 400 mokea hyvää ole olemassa.
http://www.hockeyarena.net/fi/index.php?p=public_player_info.inc&id=36925191

Lisäksi 98/max +3 sentteri ja 99/max-1 pakki +3 myynissä. Maalivahdin dedlaine on toki vasta 3 päivän päästä, mutta ajattelin pistää jo nyt kun viikonloppuna ei paljoa ehdi mainostella.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Totaalinen nuorisoleikkaus johti siihen, että pääsarjasta tultiin ryminällä kutosdivariin putoamalla joka kausi sarjataso alaspäin. Nyt alkaa nuorisoketju olemaan jo vähän pelimiestasolla joten junnuilla saavutettiin runkosarjan kolmas sija. Kaksi kärkijoukuetta ovat varsin kovia veteraanipainotteisia porukoita joten sen takia hankittiin Liettuan maajoukkueessa pelaava yli 400TI omaava kokenut ykkös-sentteri vahvistamaan joukkuetta. Hänen johdollaan olisi tarkotus kaataa välierissä etukäteen ylivoimainen vastustaja ja jatkaa sarjaporrasta ylemmäksi.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Ja taktiikka toimi. Etukäteen ylivoimainen vastustaja (jolle runkosarjassa hävittiin kahdesti) kaatui välierissä otteluvoitoin 2-0. Nyt voi virallisesti sanoa, että nousu takaisin ylempiin sarjoihin on aloitettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös