To 19.5.2016 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Moto

HIFK
Kanukit johtoon. Ruotsi on ollut sanalla sanoen paska ja ihme, että kesti näinkin kauan. Taitaa silti tuo Venäjä-Saksa olla kiinnostavampi.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Kanada johtoon.

Tadu

Україна
Saksalaista selostajaa kuuntelee mieluummin kuin Mertarantaa.

Breathe

Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
McDavid varmaan saanut yhtään syöttöä omille tai laukausta maaliakohti koko erässä, taitaa olla paha darra päällä.

Tach

JYP
Saksa kesti Venäjän YV:n vaikka Venäjällä oli aivan avopaikka mutta silti Saksan maalivahti pelasti ilmiömäisellä haamutorjunnalla. Samalla erän loppuun Saksalta vielä vahva hyökkäys, valitettavasti siitä ei palkintoa. Näyttää kyllä hyvältä Saksan peli vaikka välillä meinaa olla hankalaa!

MustatKortit

Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Nyt ryssät verkko heilumaan!

Miksi toivoa Venäjän voittoa? Itse tykkään olla Leijonien pelit poislukien altavastaajan puolella. Olisi mukava yllätys, kun ryssän juhlat jäisivät väliin.

Mack

Jokerit
Jos Greiss pelaa kuten Floridaa vastaan kahdessa viimeisessä matsissa, jossa yhteistilasto oli jotain päälle 80 torjuntaa ja kaksi päästettyä, niin sensaation siemen olisi ehkä olemassa. Mutta vaikea nähdä että siipirikkoinen joukkue jaksaisi kahta erää pitempään.

Suomen suurin ja kaunein
Lähellä oli Saksan 2-0 maali. Mielestäni viimeinen Saksan jäähy oli aika höllä. Vihellettävissä toki mutta olisiko mennyt toisinpäin?

Piikkiperse

Jokerit
Ja juuri tuota Saksan jäähyä aikaisemmin venäläinen vei saksalaiselta mailan kädestä Saksan päädyssä.

Haluan Suomelle mahdollisimman vaikeat vastustajat. Uskallan väittää, että Venäjä on pahempi vastus kuin Saksa.

Miksi haluat mahdollisimman pahat vastustajat? Eikö Kanada finaalissa riitä? Heillehän on joka tapauksessa vapaalippua tarjolla myös välierissä.

Kannattaa kysyä ruotsalaisilta näistä, he surffaavat mieluiten helpon kaavion kautta kohti pyttyä. Ei tosin tänä vuonna, kun on heikko jengi jalkeilla.