• 174 910
  • 839

Mr. Penguin

Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Nyt taisi ratketa tämä ottelu. Kaksi maalia hurmoksessa pelaava MODOa vastaan taitaa olla liikaa. Mutta kaiken pettymyksen keskellä täytyy kuitenkin muistaa että tämä kausi on jo nyt ollut Leksandille todellinen menestystarina.

Niksi

Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
LEKSAND KAVENTAA! Vielä on toivoa! Knuts saisi tehdä vielä kolmannenkin ja mielellään vielä neljännenkin.

...ja heti perään harvinaisen tyhmä jäähy Montpetitilta. Oi voi.

Niksi

LEKSAND TASOITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VIIMEISELLÄ MINUUTILLA!

MITÄ DRAAMAA!!!

Mr. Penguin

3-3!!!! OIJOIJOIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uskomatnta!!!!!!!!!!!!!!!

Peter Forsberg bongattu katsomosta, näytti miestä jännittävän aika lailla.

EDIT - ja heti perään MODOlla uskomaton mahdollisuus maaliin, mutta ei! Jumalauta mikä jatkoerä luvassa!

Niksi

JATKOERÄ! USKOMATONTA!!!

MODO:lla vielä kaksi aivan täysin legendaarista maalipaikkaa viimeisillä sekunneilla, josta olisi pitänyt tehdä. 2-1 maalin jälkeen MODO:lla ollut joku 12 maalipaikkaa, josta OLISI pitänyt viimeistellä. Nyt saadaan nauttia jotain niin uskomattomasta hetkestä, joka tapahtuu kerran... 100 vuodessa?

Mr. Penguin

Nyt saadaan nauttia jotain niin uskomattomasta hetkestä, joka tapahtuu kerran... 100 vuodessa?
Eihän tällaista olla varmaan ikinä koettu. Pelataan sarjapaikasta ja tällaista draamaa nähdään. Aivan ällistyttävä nousu Leksandilta, en kyllä olisi ikinä uskonut sen toisen erän jälkeen.

Olen niin kateellinen ruotsalaisille, meillä Suomessa ei ikinä taida olla mahdollisuutta kokea mitään tällaista meidän muoviliigassamme...

Niksi

Olen edelleen shokissa mitä äsken tapahtui. Leksandilla ollut koko ottelun aikana joku 4 maalipaikkaa ja kolme maalia. En tiedä mitä enää sanoa Leksandista. Sanat loppui viimeistään Mora-voiton kohdalla, mutta tämä hetki? Jos se nousu vielä tulee... taidan pyörtyä.

Game seven. Jatkoerä. Yksi maali. Panoksena on sellaiset reilu 28 miljoonaa kruunua eli yli 3 miljoonaa euroa.

Tilannekuva 3-3 maalin jälkeen

Video 3-3 maalin jälkeen

*Linkit johtavat Twitteriin.

Katsokaa liigapäättäjät tarkkaan mitä Ruotsissa tapahtuu.

Niksi

Sydän hakkaa ihan miljoonaa.

MODO:lla taas kerran huippumaalipaikka ensimmäisellä minuutilla, mutta ei mihinkään.

Leksandille oma maalipaikka myös. Herranjumala.

Niksi

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

LEKSAND

TILL

SHL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Leksand nousee takaisin SHL:ään! Brock Montpetit ratkaisee. Uskomatonta!

Niksi

Otso Rantakari tulee saamaan aivan vitusti paskaa niskaan ja vitusti vihaa tuosta seikkailusta, joka johti Leksandin nousuun ja MODO:n putoamiseen.

Urheilua kauneimmillaan.

LEKSAND!!!

KAIKKIEN AIKOJEN SENSAATIO ON TOTTA!!!

MIRAKEL PÅ IS!!!

Mr. Penguin

Nyt on sitten kaikki nähty ja koettu.... NYT SAA VITTU NAATTIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei nyt pysty mitään järkevää sanomaan ---> juhlimaan!!

Ja pakko todeta että karseaa katsella tuota MODO-fanien tuskaa vaikka "oma" jengi menikin viemään tuon SHL-paikan. Tämä on jääkiekko parhaimmillaan, ja pahimmillaan...

Niksi

1.4.2016. Päivä, jolloin sain nähdä liigakarsinnan game sevenin jatkoerän, jossa suuri altavastaaja lopulta voittaa ja nousee ylimpään liigaan.

Voin kuolla onnellisena.

Jay Low

TPS, SHL
Huhhuh mitä draamaa!!!

Voi Rantakaria, tuosta nouseminen voi ottaa nuorelta pelaajalta jonkin aikaa. Respect the blue line, sanois Don Tamminen.

Karmea kohtalo, mutta on tuo SHL sentään urheiluliiga verrattuna Lügaan.

Niksi

Tässä katselen Expressenin livelähetystä hallilta ja siellä vielä pyörii monta sataa Leksandin kannattajaa. Tässä sitä ilahtuu, kun huomaa miten monta perheellistä lapsineen on tuonne lähtenyt ja miten SUURI asia tämä heille on.

Roku

Rauman Lukko
Salzburg 2-0 johtoon, vieraskaukalossa siis, John Hughesin ronkittua maalivahdin pudottaman kiekon verkkoon. Salzburgin hallinnassa ensimmäistä erää pelataan, ei ole Juuso Riksmanilla Salzburgin maalilla juurikaan töitä ollut. Molemmat maalit kylläkin hiukan halvasti tulleet.

Roku

Salzburg 3-0. Manuel Latusa tekee jo toisen maalinsa tähän peliin heti toisen erän alkuun.

Jos edellinen peli tiistaina Salzburgissa oli vierasjoukkue Znojmon näytöstä, lopputulos tsekeille 7-3, niin sama tahti näyttää nyt jatkuvan eli vierasjoukkue jyrää.

Ei ole kyllä Znojmolla ollut mitään jakoa sen jälkeen kun Salzburg teki onnekkaalla pompulla avausmaalin. Peli olisi ensimmäisen erän voinut olla vierasjoukkueelle 3-0 tai 4-0. Maalivahti Jan Lukas piti tsekit pelissä mukana hyvillä torjunnoillaan.

Nyt Lukas otettiin vaihtoon tuon Salzburgin kolmannen maalin jälkeen. Josko sitten maalivahdin vaihdosta olisi apua?

Roku

Znojmo 1-3. Jan Lattner kaventaa. Jostain sieltä Riksmanin suojusten välistä kiekko verkkoon meni.

Josko tästä vielä peli tulisi. Tähän saakka kotijoukkueella ei ole ollut mitään jakoa, vähän niinkuin Salzburgin ylivoimapeliä pelattaisiin koko ajan.

Roku

Salzburg 4-1. Toista erää pelaamatta kolme minuuttia, ruotsalaispakki Per Ledin pistää siniviivalta puolihuolimattoman vedon kohti maalia, Znojmon pakki sohii mailallaan kiekkoa joka muuttaa sen verran suuntaa että lirvahtaa maaliin vaihdetun Patrik Nechvatalin jalkojen välistä verkkoon ja vieläpä kiusallisen hitaasti.

Taisi peli ratketa tähän maaliin. Znojmolla oli hyvä jakso juuri menossa eikä kavennusmaalikaan kaukana ollut.

Ja saman tien Salzburg menee 5-1-johtoon. Dominique Heinrich ohjaa John Hughesin vedon maaliin. Se siitä sitten, ei ole finaalisarja vielä sunnuntaina katkolla.

Roku

En viittiny enää kolmannessa erässä jatkaa synkkää yksinpuheluani, mutta sen verran on vielä sanottava että Salzurg voitti lopulta 6-2 ja tasoitti finaalisarjan voitot tilanteeksi 2-2.

Kolmannen erän alku oli Znojmolta hyvä, kun 45 sekunnin pelin jälkeen Ondrej Sedivy kavensi tilanteeksi 2-5 ja näytti siltä että Znojmo innostuu tosissaan vielä kirimään tuota eroa umpeen. 48 minuutin kohdalla kuitenkin tuli takaisku kun John Hughes teki illan toisen maalinsa ja Salzburg johti 6-2 ja siihen loppui Znojmon kiri.

Seuraava peli on siis sunnuntaina Salzburgissa.