Ti 19.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 65 854
  • 705

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllö muakin vituttas nää Nyholmin/Rantasen kysymykset, kuka tää olikaan kuka näitä kysyy? Törmäseltä hyvät vastaukset. Pelityyliä muokkaillaan vastustajan mukaan.
 

sidney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,KalPa sekä HIFK
Oliko tämä taas Tapparalta ohipeli, vai oliko Hifk vain noin paljon parempi? Tähän se hymiö minkä kukanenkin haluaa laittaa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves-fanien ainoa kiekkoaiheinen orgasmi kevätaikaan: Tapparan tappio finaalissa. Joidenkin elämä on säälittävän surullista.

Turha yleistys ja yleistä tapparamantraa, jossa pitää aina nähdä Ilveksen kannattajat jotenkin tapparavastaisena.

Itselleni Tapparan tai HIFK:n tappio tai voitto ei ainakaan tuota suurempaa tyydytystä. Toiveissa on enemmänkin hyvätasoinen finaalisarja ja tiukat pelit.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Kivi ei tällä hetkellä arvoisessaan seurassa. Turhautuminen näkyy kaikista ilmeistä ja eleistä. Ihme ettei kysynyt Nyholmilta, että "kuinka vitun tyhmä sä olet, en jaksais vääntää rautalangasta?"
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Harmillinen kyllä se paitsiomaali. Se katkaisi rangan, eli vaikutti peliin turhan paljon.

Olen eri mieltä.

Jos Tappara olisi pelillisesti täysin hyytynyt tuon 3-0 maalin jälkeen, tähän olisi helppo yhtyä. Mutta, Tapparahan pelasi pirteähkösti aina lähes viimeisille minuuteille asti ja sai luotua ison määrän maalipaikkoja, sekä laittoi kamppailupelaamisen suhteen lisää pökköä pesään. Jos siellä selät suoristui, ne suoristui vasta kun se todellinen epäusko valtasi kaikkien kropan: oma veska ei saa nyt rantapalloakaan kiinni ja vastustajan kassari seisoo päällään.
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Myönnetään, se oli tarpeeton yleistys. Ei olisi pitänyt kirjoittaa monikossa.

No onhan tässä mukana selkeää kateutta, mutta ei niin kaikilla eikä vain ainoastaan. Oma joukkue kyntää vuodesta toiseen ja naapuri taasen finaaleissa joka vuosi. Itse kannatan HIFK:ta sen takia että siellä on muutaman Ilveksen vanha pelaaja sekä se, että omassa lähipiirissä Tapparan fanit ovat nauttineet Ilveksen surkeudesta.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tjaah. 4-0 oli naula jo arkkuun, mutta jos tsekkasit tuota toista erää, et ehkä puhuisi märästä villasukasta.

Vaan kun yhtään maalia ei saa ns. varmoistakaan paikoista, minkäs teet.

Vieraissa dunkkuun finaaleissa 4-0 & 6-0. Mitä ihmeen peliesityksiä siinä tarvitsee edes katsoa? On siellä varmasti maalipaikkoja ollut Tapparalla, mutta ihan oikeasti... Turha jossitella yhtään millään, kun on tollaiset lukemat taululla. HIFK on dominoinut ja perseraiskannut aivan totaalisesti Tapparan kotipeleissään, eikä sitä faktaa mitkään selitykset muuta yhtään miksikään.
 

Ruutu8

Jäsen
Ainakin 100 lampaanpersettä Tapparalle. Ei aikalisää, ei hässäköitä, ei veskarinvaihtoa (ei tosin Karhun maaleja), ei ketjumuutoksia, EI MITÄÄN REAGOINTIA MIHINKÄÄN!! Luulisi nyt valmennuksen tai edes yksittäisen pelaajan omatoimisesti koittavan vähän herätellä jengiä. Surkee esitys!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös