Ke 2.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 36 254
  • 390

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kovasti noita hehkutuksia ainakin Hubasta on päässyt tässä vuosien varrella paljonkin lukemaan Jyp-leiristä. Onko sitten ikä tullut viimein vastaan?

Ehkä se on ollut se nopeus mikä hehkutusta ansaitsee mutta siinäpä se.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Katos Niemikin saa maalin tehtyä kun saa painaa parin metrin päästä tyhjiin.

4-0. Kyllä muuten maistuu.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYPille etukäteen lyhyestä keväästä. Jääpähän aikaa kaikelle muulle.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kävin katsomassa Ruudun puolella, josko siellä olisi jo Gene-Matin ja Tikan tappelu, mutta sieltähän löytyikin vain pätkä, kun Karvinen tiputti Järvisen.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Budimaa tasoittaa matsin 3-3 lukemiin Tampereella! KalPa näköjään tulee silti vaikka peli näyttää aivan hirveältä shaibalta.
 

Pushead

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Epätasainen oli tosiaan Generouksen ja Tikan välinen mylly, jopa niin epätasainen, että ei näyttänyt oikein kivalta edes, saati sitten se, että toisella naama auki myllyn jälkeen. Vois ehkä sanoa, etten tuollasta tahdo lätkämatseissa nähdä.

Joo, tähän vahva sama. Onhan nää vähän hakemalla haettuja "turhia" myllyjä.. Ihan kiva välillä, mutta ei noissa suuria tunteita irronnut.Tomekin kädenjälki näkyy?
 

Salmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole sattumaa, että Sport-pelissä HIFK:n pelaajille on annettu "lupa". Hyvää reagointia Törmäseltä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Kuka on Kuusela?
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä sanoisin Generousta jopa Liigan parhaaksi tappelijaksi. En pelkästään sen takia, että pieksi nyt 20v junnun, mutta kovia näyttöjä on aikaisemminkin.

Joo kyllä Generous näytti viimeistään Grattonia vastaan mikä on miehiään. Silti epäilen että Monsteri Virtasta ei kukaan voita Liigassa.
 

Puta Madre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYJ
Sama. Hyvä tasapaino, hyvä suojaus ja vasenkätisenä viljelee pahoja iskuja.
Miehen tavaramerkki vaikuttaisi olevan ensin asetelmien hakeminen oikealla kädellä, jopa tietoisesti iskuja vastaan ottaen. Kunhan sen saa sidottua ja kaverin kontrolliin, rupeaa läski tummumaan. Arvostan miestä ja toivon jatkoa, sillä on hyvä tai no, siedettävä oman pään luuta myös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös